Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Tavasszal a BMW új modellváltozatokkal fokozza a vezetés élményét
2021.02.01
Forrás: BMW Sajtóinformáció
A BMW M5 CS mellett érkezik a BMW 4-es Coupé két, hathengeres dízelmotorral hajtott kiadása és a BMW xDrive intelligens összkerékhajtással szerelt BMW 2-es Gran Coupé, a vezetés élményét hirdető paletta számos modellsorozatát pedig innovatív felszereltségi tételek színesítik.

2021 tavaszán egyértelműen a BMW M5 CS piaci premierjére vetül majd a legtöbb reflektorfény, hiszen a BMW M5 Competition műszaki alapjaira épített első különkiadás a BMW M GmbH valaha készített legerősebb sorozatgyártású modelljeként érkezik meg az utakra, letaglózó ereje mellett vérpezsdítő menetteljesítményével és rendkívüli exkluzivitásával nyomatékosítva a bajor prémiummárka szoros motorsport-kötődéseit. Idén márciusban azonban a prémium kompaktok és a prémium középkategóriás modellek sokszínűségét is új szintre emeli a gyártó: érkezik a BMW 4-es Coupé két új modellváltozata és az összkerékhajtású BMW 2-es Gran Coupé. Sőt mi több, számos modellsorozat alapfelszereltségét és opcionális extrafelszereltségi palettáját vonzó újdonságok színesítik tovább, a vezetési élmény mellett az autók által kínált utazási kényelmet, személyre szabhatóságot és biztonságot is fokozva.

A szénszálból készült M Carbon tető, amely eddig csak a BMW M GmbH nagyteljesítményű sportmodelljeinek kiváltsága volt, 2021 márciusától a BMW 3-as limuzin és a BMW 4-es Coupé legerősebb modellváltozataihoz is elérhetővé válik. A BMW M8 vezetési élményét eközben újabb könnyűszerkezetes elemek optimalizálják tovább: a luxusszegmens három nagyteljesítményű etalonjához idén tavasztól az opcionális extrafelszereltség részeként az új fejlesztésű, szénszálból készült M Carbon kagylóülések is megrendelhetők lesznek. A BMW 7-es sorozat széleskörű alapfelszereltsége aktív hátsókerék-kormányzással (Integral Active Steering) bővül, a 7-es BMW-hez, 8-as BMW-hez, valamint BMW X5, BMW X6 és BMW X7 modellekhez alapfelszereltségként kínált vagy opcionális extrafelszereltségként megrendelhető négyzónás automata légkondicionálóban pedig új, nanoszálas szűrőtechnológia emeli új szintre az utastér levegőminőségét. A BMW X5 és a BMW X6 opcionális extrafelszereltségi portfóliójára megérkeznek a BMW Individual Shadow Line fényszóróházai, egyes BMW modellek digitális szolgáltatásai között pedig idén áprilistól megjelenik a BMW News okosalkalmazás.

Nagyteljesítményű limuzin exkluzív motorsport-jegyekkel: a BMW M5 CS

A BMW M3 CS, a BMW M4 CS és a BMW M2 CS után 2021 márciusában a BMW M5 különkiadása is világpremierjét ünnepli. A nagyteljesítményű limuzin legerősebb és legexkluzívabb változata a BMW M5 CS (átlagos üzemanyag-fogyasztás a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint: 10,9 – 11,3 liter / 100 km; átlagos üzemanyag-fogyasztás a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) tesztkörének mérései szerint: 11,1 – 11,3 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 248 – 257 gramm / km; kombinált károsanyag-kibocsátás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 253 – 258 gramm / km) nevet kapta.

A különkiadás motorházteteje alatt a BMW M GmbH eddigi legerősebb sorozatgyártásban kínált erőforrása dolgozik. A V8-as szív BMW M TwinPower Turbo technológiája 467 kW / 635 lóerő maximális teljesítmény leadására képes, amely 7 kilowattal / 10 lóerővel haladja meg a BMW M5 Competition maximális teljesítményét. A BMW M5 CS saját tömege ráadásul 70 kilogrammal alacsonyabb, amely a különkiadást a BMW M5 Competition modellhez viszonyítva 0,3 másodperccel gyorsabb, kereken 3 másodperces nulla-százas sprinthez segíti.

A BMW M5 CS versenypálya-potenciálja és kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatósága eközben kéz a kézben jár. A Goldbronze árnyalatú karosszéria-kiegészítők mellett a modellt már alapfelszereltségként szénszálból készült M Carbon első kagylóülésekkel szereli a gyártó, az önálló hátsó ülésekben pedig további két utas élvezheti egyszerre az újdonság kimagasló vezetési- és utazási élményét.

Újdonságok a BMW 4-es sorozat palettáján: soros hathengeres dízelmotorok és az opcionális extrafelszereltségek exkluzív tételei

2021 márciusától a BMW 4-es Coupé sportosságát két rendkívül erős modellváltozat fokozza tovább. A hamisítatlan vezetési élményt mindkét újdonságban egy soros hathengeres dízelmotor garantálja. Az új BMW M440d xDrive Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 5,7 – 6,3 liter / 100 km; átlagos üzemanyag-fogyasztás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 5,3 – 5,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 150 – 164 gramm / km; kombinált károsanyag-kibocsátás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 140 – 149 gramm / km) BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó erőforrása 250 kW / 340 lóerő maximális teljesítményre képes, amelyhez nyolcfokozatú Steptronic sport automataváltót, BMW M sportüléseket és BMW M sport differenciálművet társít a gyártó. A 3.0 liter hengerűrtartalmú dízelmotor kimagasló teljesítményének és csúcs forgatónyomatékának köszönhetően az új BMW M440d xDrive Coupé 4,6 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

210 kW / 286 lóerő maximális teljesítményével és 650 Nm csúcs forgatónyomatékával az új BMW 430d xDrive Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 5,2 – 5,9 liter / 100 km; átlagos üzemanyag-fogyasztás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 4,8 – 5,1 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 137 – 155 gramm / km; kombinált károsanyag-kibocsátás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 126 – 134 gramm / km) 5,1 szekundum alatt tudja le a nulla-százas sprintet, motorházteteje alatt szintén egy 3.0 liter hengerűrtartalmú, soros hathengeres dízelmotorral.

Mindkét dízelmotor menetdinamikai tulajdonságait és hatékonyságát 48 Volt kapacitású indítógenerátorral dolgozó mild-hibrid technológia segíti, amely fékezéskor a kiegészítő akkumulátorba táplálja vissza a felszabaduló energiát, hogy azt a fedélzeti elektromos rendszerek ellátására, valamint később a dízelmotor terhelésének könnyítésére és maximális teljesítményének fokozására használja fel. Intenzív gyorsulások közben a technológia 8 kW / 11 lóerő átmeneti teljesítmény-többlettel képes támogatni a belsőégésű erőforrást, részterhelés esetén pedig a teljesítmény fenntartásával csökkenti a motor károsanyag-kibocsátását.

2021 márciusában a BMW Individual Brilliant White metál, a BMW Individual Frozen Portimao Blue metál és a BMW Individual Frozen Deep Grey metál karosszériafényezési árnyalatok is megjelennek a BMW 4-es Coupé és a BMW 4-es Cabrio portfólióján, miközben a modellsorozat képviselőinek exkluzivitását hatféle árnyalatban elérhető BMW Individual kibővített Merino bőrkárpitozás és négyféle színű BMW Individual teljes Merino bőrkárpit fokozza.

Dinamikusabb megjelenés, alacsonyabb súlypont: szénszálból készült M Carbon tető a BMW 3-as sorozatban és a BMW 4-es sorozatban

Az új BMW M440d xDrive Coupé, az új BMW M440i xDrive Coupé és a BMW 3-as sorozat két megegyező modellváltozatának sportosságát a jövőben egy exkluzív könnyűszerkezetes opció hivatott tovább fokozni: 2021 márciusától e négy modellhez a szénszálból készült M Carbon tető is elérhetővé válik, jelentősen dinamikusabb megjelenést és alacsonyabb súlypontot garantálva.

A BMW 3-as sorozat és a BMW 4-es sorozat modellváltozataihoz a jövőben a szénszálból készült M Carbon Fibre utastéri dekorbetétek is megrendelhetők lesznek, az M Sport felszereltségi csomaggal együtt.

Összkerékhajtású modellváltozat a BMW 2-es Gran Coupé portfólióján

A BMW xDrive intelligens összkerékhajtás jelentette jobb tapadást, nagyobb menetstabilitást és felfokozott sportosságot idén tavasztól a BMW 2-es Gran Coupé modellpalettájáról is átélhetik a bajor prémiumgyártó ügyfelei. Az új BMW 220i xDrive Gran Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás a WLTP mérései szerint: 6,5 – 7,3 liter / 100 km; átlagos üzemanyag-fogyasztás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 6,1 – 6,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás a WLTP mérései szerint: 149 – 165 gramm / km; kombinált károsanyag-kibocsátás a NEDC tesztkörének mérései szerint: 139 – 147 gramm / km) minden pillanatban a vezetési szituáció szempontjai szerint, a hétfokozatú, duplakuplungos Steptronic automataváltón keresztül osztja el a négyhengeres benzinmotor 131 kW / 178 lóerő maximális teljesítményét a négy hajtott kerék között. A modell így 7,1 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

A BMW 2-es Gran Coupé opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettájára 2021 márciusában a 18” méretű, Y küllődizájnú, kéttónusú fényezéssel ellátott BMW M könnyűfém keréktárcsák is felgurulnak.

BMW 7-es sorozat mostantól alapfelszereltségként aktív hátsókerék-kormányzással

A BMW 7-es sorozat fejedelmi kényelmét, sportos kanyarodási képességeit és lélegzetelállító agilitását 2021 márciusában az alapfelszereltség részévé fejlődő aktív hátsókerék-kormányzás (Integral Active Steering) emeli új dimenzióba. A technológia legkorszerűbb változata nem csupán a modell magasabb tempójú agilitását és vezethetőségét, de alacsonyabb tempójú manőverezhetőségét is segíti, hiszen a hátsó kerekeket már 3 km/órás sebesség alatt az első kerekekkel ellentétes irányba fordítja. Az ellentétes irányba forduló hátsó kerekek jelentős mértékben csökkentik a luxuslimuzin fordulókörét és megkönnyítik a szűk parkolóhelyekről történő kiállást, illetve a keskeny útszakaszon való továbbhaladást.

Nanoszálas szűrőtechnológia a négyzónás automata légkondicionálóban

A BMW modelljeiben dolgozó négyzónás automata légkondicionálóhoz idén tavasztól nanoszálas szűrőtechnológiát kínál a gyártó. A technológia, amely egyedülálló a prémium szegmensben, képes az összes részecskétől és szemcsétől megtisztítani az utastér levegőjét. A nanoszálas szűrőtechnológiával dolgozó négyzónás automata légkondicionáló a BMW X7 modell alapfelszereltségének része, a BMW 7-es sorozat luxuslimuzinjaihoz, a BMW 8-as sorozat luxus sportautóihoz, valamint a BMW X5 és BMW X6 modellpároshoz pedig az opcionális extrafelszereltség részeként válik elérhetővé.

BMW Individual Shadow Line fényszóróházak a BMW X5 és a BMW X6 palettáján

A BMW X5 és a BMW X6 opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettájára 2021 márciusában a BMW Individual Shadow Line fényszóróházak is felkerülnek, amelyek a BMW Laser első fényszórók kiegészítő opcióiként válnak elérhetővé, felső élükön fekete betétekkel gondoskodva a kiváltképp sportos kisugárzásról.

Színtiszta motorsport-élmény: szénszálból készült M Carbon kagylóülések a BMW M8 sportmodellekben

A BMW M8 sportmodellek opcionális extrafelszereltségi tételei közé felkerülő újdonságok minden korábbinál intenzívebb vezetési élményt garantálnak. A szénszálból készült M Carbon kagylóülések a BMW M8 Competition Coupé, a BMW M8 Competition Cabrio és a BMW M8 Competition Gran Coupé modellhez válnak elérhetővé idén márciusban. A sportülések látható szénszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült, integrált fejtámlákkal és kivágott biztonságiöv-átvezetésekkel megtervezett felületét úgy alakították ki a tervezők, hogy azok négy- és hatpontos biztonsági övekkel is használhatók legyenek, a hosszú távú utazási komfortot és luxus minőséget vérbeli motorsport-élménnyel fűszerezve.

Az első M Carbon kagylóülések magassága és ülőfelülete elektromosan, háttámlájuk bélései és oldaltámaszai pedig gombnyomással állíthatók. A fűthető üléseket bőr és Alcantara kettőse borítja, a fejtámlákat pedig világító „M8” logó díszíti. A vezetőoldali kagylóülés ráadásul memóriafunkcióval is bír. A szénszálból készült M Carbon kagylóülések jelentős súlycsökkentést garantálnak az alapfelszereltségként kínált BMW M sportülésekhez képest.

Exkluzív felszereltségi tételek a BMW M modellek számára

2021 márciusában a BMW M modellek opcionális extrafelszereltségi palettáját is tovább bővíti a BMW. A BMW M3 limuzin és a BMW M4 Coupé számára újdonságként válik elérhetővé a Skyscraper Grey metál karosszériafényezés és az ötféle árnyalatban megrendelhető BMW Individual kibővített Merino bőrkárpitozás.

2021 áprilisától a BMW X5 M Competition és a BMW X6 M Competition modellpáros extrafelszereltségi tételei közé is felkerülnek a BMW Individual Shadow Line fényszóróházai, a BMW Laser első fényszórók kiegészítő opcióiként. A nanoszálas szűrőtechnológiával dolgozó négyzónás automata légkondicionáló a BMW M8 sportmodellekhez is megrendelhető lesz.

Újdonság a digitális szolgáltatások között: BMW News okosalkalmazás

A BMW központi operációs rendszerének legújabb, 7.0 verziója – amely a BMW Live Cockpit, a BMW Live Cockpit Plus és a BMW Live Cockpit Professional műszerfal-elrendezéshez egyaránt elérhető – egyre több digitális szolgáltatáshoz kínál hozzáférést. A legújabb fejlesztés e téren a BMW News okosalkalmazás, amely a BMW Connected égisze alatt idén áprilistól válik elérhetővé a bajor prémiumgyártó ügyfelei számáram (az egyes piacokon való bevezetés dátuma eltérhet). Az alkalmazás célzottan a felhasználó igényei, preferenciái és személyes érdeklődési köre szerint állítja össze az online elérhető legfrissebb tartalmakat, amelyeket a jármű audiorendszerén keresztül, a BMW ügyfelének anyanyelvén, természetes élőbeszédként olvas fel.

A BMW új modelljei 2021 tavaszától*

BMW 2-es Gran Coupé; ;Teljesítmény;  ;Üzemanyag-fogyasztás;  ;Károsanyag-kibocsátás
                     ;(kW / lóerő);    ;(liter / 100 km);        ;(gramm / km)
                    
BMW 220i xDrive Gran Coupé;  ;131 / 178;  ;6,5 – 7,3 (WLTP);  ;149 – 165 (WLTP)
                                          ;6,1 – 6,4 (NEDC);  ;139 – 147 (NEDC)

BMW 4-es Coupé;  ;Teljesítmény;  ;Üzemanyag-fogyasztás;  ;Károsanyag-kibocsátás
                 ;(kW / lóerő);   ;(liter / 100 km);        ;(gramm / km)

BMW 430d xDrive Coupé;  ;210 / 286;  ;5,2 – 5,9 (WLTP);  ;137 – 155 (WLTP)
                                     ;4,8 – 5,1 (NEDC);  ;126 – 134 (NEDC)

BMW M440d xDrive Coupé;  ;250 / 340;  ;5,7 – 6,3 (WLTP);  ;150 – 164 (WLTP)
                                      ;5,3 – 5,7 (NEDC);  ;140 – 149 (NEDC)

BMW M5;  ;Teljesítmény;  ;Üzemanyag-fogyasztás;  ;Károsanyag-kibocsátás
          ;(kW / lóerő);  ;(liter / 100 km);        ;(gramm / km)

BMW M5 CS;  ;467 / 635;  ;10,9 – 11,3 (WLTP);  ;248 – 257 (WLTP)
                         ;11,1 – 11,3 (NEDC);  ;253 – 258 (NEDC)

Az új modellek a 2021 márciusi gyártástól kezdődően érhetők el.

*A menetteljesítményre, átlagos üzemanyag-fogyasztásra, valamint kombinált energiafogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok előzetes értékek. Az adatokat a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki, majd a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) megegyező értékei szerint konvertálták át. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

www.bmw.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; IT, informatika ; Internet


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre