Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A SEAT 7,2 millió eurót takarított meg 2020-ban a dolgozóktól származó ötleteknek köszönhetően
2021.03.12
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A „SEAT Ideas” program minden kollégát arra bíztat, hogy tegyen javaslatot a folyamatok hatékonyságát javító megoldásokra; 2020-ban több, mint 3.000 ilyen javaslat érkezett

- Az optimalizálás bármely területet érinthet, a termékektől és létesítményektől kezdve a folyamatokon keresztül egészen a fenntarthatóság és a környezet megóvásának témaköréig

Martorell, 2021. március 11. – A „SEAT Ideas” program arra bátorítja a vállalat minden dolgozóját, hogy a mindennapi munkájukhoz kapcsolódóan tegyenek javaslatokat a feladatok, folyamatok vagy a munkakörnyezetük bármely részének optimalizálására. 2020-ban a program keretében több, mint 3.000 javaslat érkezett, és az ezek közül megvalósított közel 850 kezdeményezés 7,2 millió euró megtakarítását tette lehetővé a SEAT S.A. számára.

A „SEAT Ideas” program – amelynek frissítése és digitalizálása két éve történt meg – egy tudatos törekvés a vállalat részéről az innováció és a vállalaton belüli tehetségek támogatására. Lehetőség arra, hogy a szakemberek javaslatot tegyenek mindennapi munkájuk tökéletesítésére, hiszen ők azok, akik igazán jártasak a saját munkakörnyezetükben és ismerik a lehetőségeiket. A dolgozók egy digitális platformon keresztül nyújtották be javaslataikat, amelyeket szakértők vizsgáltak meg alkalmazhatóságuk és aktualitásuk alapján. Végül a vállalat egy gazdasági ösztönzővel jutalmazta a javaslattevőket, amely 2020-as körben elérte 0,9 millió eurót.

A SEAT S.A. minden körben arra bíztatja az embereket, hogy mindenféle területen törekedjenek a célok optimalizálására, legyen szó termékekről, létesítményekről, a hétköznapi folyamatokról vagy akár a fenntarthatóságot és a környezet megóvását érintő eljárásokról. Utóbbi az a terület, ahol az elmúlt évben a legtöbb tapasztalat gyűlt össze. 2020-ban a lehetséges legnagyobb megtakarítást megcélzó ötletek a gyártás, különösképpen a fémlemez feldolgozásának területét érintették, ezt követte az energia és a létesítmények témaköre, illetve a logisztika területe.

A SEAT S.A. humán erőforrás és szervezeti kérdésekért felelős alelnöke, Xavier Ros hangsúlyozta, hogy „a járvány okozta helyzet összetettsége ellenére vállalatunk dolgozói továbbra is megosztják fejlesztési ötleteiket és bizonyítják innovatív szellemüket. Hozzáállásuk további ösztönzést jelent, hogy túljussunk a vállalatot érintő és a jelen helyzet kihívásain, lehetővé téve számunkra, hogy egyenesen a forrásnál találjuk meg a lehetséges fejlődési ötleteket, amelyeknek az összhatása is pozitív lesz.”

A legjobb kezdeményezések kiválasztásánál olyan kritériumokat vettek figyelembe, mint a hozzájárulás értéke és a benne rejlő gazdasági megtakarítás potenciálja. Ezzel együtt azok a kezdeményezések, amelyek az eredeti javaslat alapján nem azonnal válthatók kézzelfogható előnyökre, de más szempontból – eredetiségüknek köszönhetően – alkalmazhatók, átirányításra kerülnek és más javaslatokat gazdagítanak hozzáadott értékekkel.

Fenntarthatóság, technológia és algoritmusok az Ipar 4.0 idején

A mostani körben a legnagyobb megtakarítást eredményező ötlet egy olyan figyelmeztető algoritmus megalkotása volt, amely támogatja a JIT (Jusit in Time vagy azok az alkatrészek, amelyek nincsenek raktáron és beszerzésük néhány órán belül megtörténik) szállítólevél rendszerét. Ehhez hasonlóan kiemelkednek a fenntarthatósághoz kapcsolódó javaslatok is, mint például az olajszivattyúk kibocsátás nélküli vákuumszivattyúkkal történő helyettesítése a gyártási létesítmények hűtőrendszerében vagy annak az új algoritmusnak a bevezetése, amely a valós igényekhez igazítja a karbantartáshoz történő vízfelhasználást a korábbi, óra alapú automatikus felhasználáshoz képest.

Dolgozói innováció, mint érték

A SEAT S.A. dolgozói kulcsfontosságú szerepet játszanak a vállalaton belüli innováció támogatásában, mind a folyamatok és a munkamódszerek optimalizálásában, mind az új szolgáltatások és innovatív termékek fejlesztésében, amelyek a jövőbeni vállalati kínálat részei lehetnek. Ezzel a céllal alkotta meg a SEAT S.A. két évvel ezelőtt az Innovációs Napot, amely esemény a vállalat dolgozóinak innovatív szellemét hivatott elismerni és támogatni. Ezt egészíti és bővíti ki az „Ideas SEAT” projekt. Az Innovációs Nap eredményeként olyan projektek születtek, mint például a gáz és rizs felhasználásával készült autóalkatrészek, amely a kevesebb műanyag felhasználásával a még fenntarthatóbb járműgyártást célozta meg. De ilyenek voltak a virtuális és immerzív valóság alkalmazások, amelyek lerövidítették és optimalizálták az autótervezés és gyártás folyamatait vagy akár az az igen élethű képszimulációs program, amelyet a formatervezésnél használnak.

Emellett a vállalat most véglegesíti a SEAT INNOVA platform indítását, amely találkozóhelyként szolgál a hálózatépítéshez és inspirálódáshoz, összekötve a különböző területeken dolgozókat, részleteiben bemutatva az innovatív projekteket. Ezen felül lehetővé teszi, hogy a munkavállalók különböző kihívásokban és műhelymunkákban vegyenek részt és beszélgetéseket folytassanak a vállalat minden területét illetően.  

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Seat


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre