Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Bridgestone téli abroncsa sorra nyeri a rangos díjakat Európában
2020.10.10
Forrás: Bridgestone, Hírek
A Bridgestone zászlóshajójának tartott Blizzak LM005 téli gumiabroncs az elmúlt időszakban számos rangos díjat nyert elismert független európai szaklapok tesztjein.

A brit Auto Express mellett a német auto motor und sport, az ACE Auto Club Europa, az Autozeitung, illetve az Auto Bild sportscars egyaránt a Bridgestone által 2019 elején forgalomba hozott abroncsot nyilvánította az általuk végzett téligumi-tesztek nyertesének.

Az Auto Express téliabroncs-tesztjén idén debütáló Blizzak LM005 100%-os összesített pontszámot kapott, amivel kilenc versenytársát utasította maga mögé, és elnyerte az „ideális abroncs a brit télhez” minősítést. A VW Golfon, 205/55R16 méretben történő tesztelés során az abroncs 11 kategória közül négyben első helyezést ért el: az egyenes vízre felúszás, a nedves felületen történő fékezés, a nedves felületen való kezelhetőség és a száraz úton történő fékezés kategóriájában. Az abroncs ezen kívül második lett a kanyarban történő vízre felúszás, a nedves felületen való kör kanyarodás és az utastéri zaj szempontjából.

Az auto motor und sport téli tesztjén a 225/50R17 méretben a BMW 3-as sorozattal tesztelt Bridgestone-abroncsot összességében a legjobbnak választották a nedves kategóriában, ezen belül kategóriájának legjobbja lett nedves felületen történő fékezésben és kezelhetőségben. Emellett az oldalirányú tapadás terén is a legjobb pontszámot szerezte. Az auto motor und sport kilenc másik abronccsal szemben a Blizzak LM005-öt a teszt összesített győztesének választotta, és „nagyon biztonságos, sokoldalú guminak” nyilvánította.

Az ACE Auto Club Europa 2020-as téli tesztjén szintén 225/50R17-es méretben és szintén BMW 3-as sorozattal tesztelték az abroncsot, és a német szaklap ugyancsak a Bridgestone termékét hozta ki a teszt győztesének, amely nyolc másik abroncs elől hozta el az elismerést. A legmagasabb összpontszámot kapta havas felületen, miután a legtöbb pontot gyűjtötte az összes havas teszten, és a legjobb lett nedves felületen való kezelhetőségben és fékezésben, valamint száraz felületen történő fékezésben. Így az egyetlen olyan gumi lett, amely a teszten „erősen ajánlott” minősítést kapott.

A Bridgestone téli gumiját a 205/55R16 méretben, VW Golf 8-on tesztelt 14 garnitúra közül az Autozeitung is összesített győztesként hozta ki. Ezzel megelőzte az új Goodyear UltraGrip 9+ és Maxxis Premitra Snow WP6 abroncsokat, illetve többek között olyan régóta piacon lévő termékeket, mint a Continental WinterContact TS 860. A Blizzak LM005 abroncsot a lap a „nagyon ajánlott” kategóriába helyezte, és „kiemelkedőnek” tekinti.

Az Auto Bild német autós szaklaphoz tartozó Auto Bild sportscars, amely a sportos, nagy presztizsű és tuningolt autókkal foglalkozik, szintén a Blizzak LM005 abroncsot választotta a téli teszt győztesének. A Bridgestone 11 másik márkát maga mögé utasító zászlóshajója a nedves felületen nyújtott teljesítményéért kapta ezt az elismerést. A VW Golf GTI-re szerelt 225/40R18-as gumik a következő kategóriákban nyerték el a legjobbnak járó elismeréseket: a legjobb összesített teljesítmény nedves felületen, a legjobb kezelhetőség nedves felületen és a legjobb oldalirányú teljesítmény nedves felületen.

Az Auto Bild a saját téli gumi tesztjén több mint 50 versenyző közül a második helyre sorolta a Bridgestone téli gumiját. Az abroncsot „példamutatónak” minősítették, mivel a legjobb eredményt érte el fékezőképességben mind nedves, mind havas felületen, a legjobbnak bizonyult nedves felületen történő fékezésben és az összesített nedves kategóriában. Ezen kívül az Auto Bild szaklap ALLRAD elnevezésű SUV magazinja által végzett SUV téli gumi teszten a Blizzak LM005 tíz abroncs közül a második lett – és szintén „példamutatónak” nyilvánították.  Az abroncs a legjobb minősítést kapta száraz felületen való kezelhetőségben, az összesített száraz kategóriában, és legjobb lett nedves felületen történő fékezésben is.

Ezeket az elismeréseket azt követően kapta a Bridgestone terméke, hogy az ADAC, Európa legnagyobb autós szervezete a 2020-as téligumi-tesztjén vizsgált 15 garnitúra közül neki adta a legjobb minősítést. Az abroncs az AMS, az Auto Bild és a firmenauto 2019-es tesztjein is a legjobb értékeléseket kapta. Ugyanebben a tesztelési körben a Téli Gumi 2019/20 kategóriában az Auto Bild az „Az év gyártója” címet adta a Bridgestone-nak.

A Bridgestone a Blizzak LM005 abroncsot úgy alkotta meg, hogy a vezető számára nedves, havas és jeges felületen is optimális teljesítményt biztosítson. A téli útviszonyok között felmerülő kihívásokkal kapcsolatban 20 ezer európai járművezető bevonásával végzett kutatás alapján a Bridgestone szakemberei olyan abroncsot alkottak meg, amely nehéz körülmények között is kivételes kezelhetőséget, biztonságot és nyugalmat biztosít.

Az abroncs jelenleg 171 méretben kapható, 14” és 22” közötti tartományban. A 3PMSF (három hegycsúcs és hópehely) és az M+S (sár és hó) jelöléseknek köszönhetően minden európai téli szabálynak megfelel.

Az abroncs által nyert legújabb díjakról Emilio Tiberio, a Bridgestone EMIA operatív és technológiai vezetője így nyilatkozott: „A Blizzak LM005 minden idők egyik legsikeresebb Bridgestone-abroncsának bizonyult, és nem csak azért, mert jól beválik a közlekedésben, de a teszteken kapott elismerések alapján is. A díjak sora elsősorban annak köszönhető, hogy az iparágon belül mi fordítjuk a legtöbbet az abroncsok kutatására és fejlesztésére. Erre az abroncsra rengeteg munkát és figyelmet fordítottunk, mert csak így tud megoldást kínálni a téli autózás során felmerülő leggyakoribb és legégetőbb problémákra. Örömmel látjuk, hogy független tesztelési módszerek is elismerik és jutalmazzák ezeket a teljesítmény-jellemzőket.”

HÁTTÉR-INFORMÁCIÓ

A Bridgestone EMIA-ról (Európa, Oroszország, Közel-Kelet, India és Afrika)

A Bridgestone EMIA, cégközpont Zaventem (Belgium), a Bridgestone Corporation tagja, a fejlett megoldások és fenntartható mobilitás autóipari kulcsszereplője. Prémium kategóriájú gumiabroncsokon túl, a vállalat gumiabroncsközpontú és mobilitási megoldások bővülő portfolióját kínálja, Ügyfeleit több ezer szervizponttal rendelkező, kiterjedt kiskereskedelmi hálózatával szolgálja ki.

A Bridgestone a partnereivel együtt, és az „Így szolgálunk mi!” mottó szem előtt tartásával, CSR (társadalmi felelősségvállalás) elkötelezettségével azon dolgozik, hogy a közlekedés fenntartható jövőjét alakítsa és jobbá tegye az emberek életét, munkáját, közlekedését és szórakozását.
 
A Bridgestone európai, oroszországi, közel-keleti, indiai és afrikai jelenlétéről további információért látogasson el a következő weboldalakra: www.bridgestone-emia.com/  és www.bridgestonenewsroom.eu. Kövessen bennünket Facebook-on, Instagram-on, YouTube-on és LinkedIn-en.

www.bridgestone.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Bridgestone


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7334
Ipari cégek2306
Ipari hírek7317
Business4629
Autó, jármű, közlekedés5703
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport14
Audi520
Mercedes892
Opel305
Suzuki266
BMW225
Das WeltAuto51
Seat294
Škoda291
VW399
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika883
Internet550
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1374
Solar76
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre