Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Új értékesítési- és marketingstratégia: az utolsó negyedév rekordteljesítménye után a BMW Group optimistán tekint 2021-re
2021.01.18
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Group értékesítési hálózatokért, globális marketingért és ügyfélszolgálati részlegekért felelős igazgatósági tagja szerint az új esztendő egyre intenzívebb ügyfélérdeklődést és nyereséges növekedést ígér, amelyeknek a vállalatcsoport széleskörű elektromos mobilitási szerepvállalása, valamint az értékesítési- és marketingstratégia alapjainak átfogó újraépítése ágyaz meg.

Miután 2020 utolsó negyedévét abszolút értékesítési rekorddal zárta, a BMW Group optimistán vág neki a 2021-es esztendőnek. A vállalatcsoport márkakereskedő partnereivel szoros együttműködésben kezdi meg értékesítési- és marketingtevékenységei újradefiniálását, azzal az egyértelmű céllal, hogy ügyfeleinek világszerte a prémium szegmens legintenzívebb élményét nyújtsa.

„Optimistán tekintünk az új esztendőre, amelyben friss termékpalettánknak köszönhetően, várakozásaink szerint tovább folytatódik nyereséges növekedésünk” – mondta Pieter Nota, aki a BMW AG igazgatótanácsának tagjaként egy személyben felel a BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák értékesítési hálózatáért, globális marketingjéért és ügyfélszolgálati részlegeiért. „2021-ben több mint 50 százalékkal szeretnénk növelni hálózatról tölthető modelljeink értékesített darabszámát, amellyel vállalatcsoportunk elektromos mobilitási úttörőként betöltött szerepét nyomatékosítjuk” – tette hozzá. A BMW Group idén a tisztán elektromos meghajtású autók eladását is meg kívánja kétszerezni. A MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) és a BMW iX3 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 17,5 – 17,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) tavalyi debütálását követően 2021-ben a tisztán elektromos meghajtású BMW iX és a BMW i4 sorozatgyártása is megkezdődik. A BMW Group a világ hetvennégy országában már összesen tizenhárom hálózatról tölthető (tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt) modellt értékesít, ezt a palettát azonban 2023-ra gyakorlatilag kétszer ekkorára, huszonöt tagúra kívánja felbővíteni. A huszonöt modell fele a vezetés színtiszta élményét zéró emisszió mentén váltja majd valóra.

2020-ban az értékesítési csatornák módszeresen felépítve költöztek át az online térbe, ahol az ügyfelek teljes körűen megvásárolhatják személyre szabott modelljeiket

Tavaly – részben a koronavírus-járvány betörése következtében – a BMW Group ügyfelei egyre inkább a közvetlen kontaktoktól mentes értékesítési folyamatokat részesítették előnyben, a vállalatcsoport így módszeresen átemelte értékesítési fázisait a digitális térbe. A bajor prémiumgyártó értékesítési munkatársai már a világ több mint hatvan országában képesek online tanácsadással és gépjármű-értékesítéssel kiszolgálni ügyfeleiket. Az értékesítő munkatársak az ügyfelekkel együtt, osztott képernyőn keresztül tervezhetik meg a kívánt autót, sőt mi több, az ügyfelek részletes, személyre szabott modellbemutatót is kérhetnek az interneten keresztül.

Második lépésként a BMW Group a kulcsfontosságú piacok márkakereskedői hálózatának értékesítési folyamatait is átemelte a digitális térbe. A sűrűn látogatott, naprakész márkakereskedői weboldalak 2021-ben a világ összes piacán elérhetők lesznek.

Új értékesítési stratégiája részeként a BMW Group a jövőben minden ügyfelének meg kívánja adni a lehetőséget, hogy márkakereskedő partnerén keresztül, teljes egészében online válassza ki, tervezze meg és szabja személyre autóját, amelyet a BMW az ügyfél otthonához szállít – egy minden tekintetben online, teljes egészében kontaktmentes autóvásárlási élményt kínálva, a konfigurációtól kezdve, a rendelésen keresztül, egészen az autó megérkezéséig. A müncheni központú vállalatcsoport ügyfelei így a lehető legjobb módon élhetik át a BMW Group széleskörű termék- és szolgáltatás-palettájának rájuk szabott lehetőségeit.

A BMW Group azon ügyfelei, akik hálózatról tölthető modellt vásárolnak, a BMW Charging és a MINI Charging termék- és szolgáltatás-palettáján keresztül választhatják ki a személyes szükségleteiknek leginkább megfelelő járműtöltési megoldást, bárhol is töltsék autójukat.

2025-ig évente több mint százmilliós beruházás az értékesítési- és marketingfolyamatok digitalizációjába

„2025-ig évente több mint százmillió eurót invesztálunk be értékesítési- és marketingfolyamataink digitalizációjába, miközben márkakereskedő partnereinkkel szorosan együttműködve dolgozunk azon, hogy az iparág legintenzívebb autóvásárlási élményét kínáljuk fel ügyfeleinknek” – mondta Pieter Nota. „Ha ügyfeleink megosztják velünk adataikat, digitalizált folyamatainknak köszönhetően minden korábbinál jobban feltérképezhetjük személyes preferenciáikat és szokásaikat. Tudni fogjuk, hogy mely termékeink és szolgáltatásaink kelthetik fel leginkább a figyelmüket, erre az alapra építkezve pedig olyan egyedi ajánlattal állhatunk elő, amelyet minden funkció és szolgáltatás tekintetében személyesen rájuk szabunk – mindezt egyetlen forrásból” – tette hozzá.

Az utólagosan megrendelhető járműfunkciók digitális értékesítési megoldásai lényegesen nyereségesebb működést ígérnek

A BMW Group jelentős mértékben kívánja bővíteni a modelljeihez utólagosan megrendelhető járműfunkciók digitális értékesítési megoldásait is, a bajor prémiummárka ügyfelei így még könnyebben szerelhetik fel autójukat a szükségleteikhez és személyes mobilitási igényeikhez leginkább megfelelő funkciókkal.

A digitális értékesítési megoldásokon keresztül az ügyfeleknek arra is lehetőségük nyílik, hogy újabb és újabb funkciókat aktiváljanak autójukban, így például egyes vezetést támogató rendszereket, hangulatvilágítási- és hangzási megoldásokat, sőt mi több, akár futómű-beállításokat is. Az utólagosan megrendelhető járműfunkciók határozott idő-intervallumokra is elérhetővé válnak, szem előtt tartva azokat az ügyfeleket, akik csupán meghatározott ideig lízingelik vagy bérlik a BMW egy adott modelljét.

A BMW Group várakozásai szerint a jövőben egyre inkább elterjednek modelljeikben a digitális értékesítési megoldásokkal elérhető, utólagosan megrendelhető járműfunkciók, jelentős mértékben növelve az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető tételek nyereségességét.

Az adatok kezeléséről az ügyfél dönt

A BMW Group ügyfelei a lehető legdiszkrétebb adatkezelést várják el a bajor prémiummárka termékeitől és szolgáltatásaitól. Az ügyfelek így minden pillanatban szabadon dönthetnek arról, hogy adataik elérhetők legyenek-e a vállalatcsoport számára, amely így optimalizálhatja a termék- és szolgáltatás-palettája által kínált élményt.

A BMW Group digitális ökoszisztémájába az ügyfelek a személyre szabott BMW ID-val, valamint a My BMW és MINI okosalkalmazásokon keresztül léphetnek be, számos új funkcióhoz kapva hozzáférést – a kulcsként használható okostelefon lehetőségétől kezdve, egészen az Amazon Alexa telepítéséig.

A „THE MARCOM ENGINE” új marketingügynökségi modell új marketingstratégia alkalmazását teszi lehetővé

A BMW és a MINI személyre szabott, célzott ügyfélszemléletének jövőbeni alapjait az új, „THE MARCOM ENGINE” névre keresztelt marketingügynökségi modell fekteti le, amelyhez a BMW Group egész Európában újragondolta marketingügynökségi hálózatát. A korábbi, régiónkénti több mint nyolcvan partner helyett a vállalatcsoport két magasabb szintű ügynökségre koncentrál, amelyek tökéletesen kiegészítik egymást és új marketingkoncepciót dolgoznak ki.

A BMW Group új értékesítési- és marketingstratégiájával első ízben a BMW iX és a BMW i4 piaci bevezetése kapcsán találkozhatnak az ügyfelek

A bajor prémiumgyártó ügyfelei első ízben a BMW iX és a BMW i4 világpremierje kapcsán élhetik át a BMW Group új értékesítési- és marketingstratégiája által kínált élményeket. A BMW és a MINI ügyfeleinek igényeit egyre több utólagosan megrendelhető járműfunkció szolgálja majd ki, a járműkonfiguráció egyszerű és kifejezetten ügyfélközpontú folyamatát pedig személyre szabott opciók színesítik.

Az ügyfelek a szervizelés és a javítás terén is a prémium szolgáltatásokat részesítik előnyben

A BMW Group az időszakos átvizsgálásra, kötelező szervizre és javításra érkező ügyfélautók kapcsán elérhető szolgáltatások további optimalizálásán is szorosan együttműködik márkakereskedő partnereivel. A világszerte működő 3.527 BMW és 1.650 MINI márkakereskedés szervizszolgáltatásaira évente átlagosan 15 millió ügyfél támaszkodik.

Az elektromos mobilitás térnyerésével párhuzamosan a BMW Group már most több mint kétezer, márkakereskedő partnereinél dolgozó munkatársát képzi tovább és készíti fel Németországban a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellek nagyfeszültségű rendszereinek biztonságos használatára.

A vállalatcsoport eközben tovább folytatja termékpalettája bővítését, például a távolról elérhető járműdiagnosztikai megoldások kiépítésével. Ha az autó központi kijelzője a világ bármely táján hibaüzenetet ír ki, a bajor prémiumgyártó ügyfele közvetlenül felhívhatja az autóból márkakereskedő partnerét, aki – ha az ügyfél beleegyezik adatai kezelésébe – a távolból képes elvégezni a modell vezérlőelektronikájának diagnosztikáját. Amennyiben a járműdiagnosztika után az autó szervizbe szállítására van szükség, annak legközelebbi és legkényelmesebb időpontja is könnyedén leegyeztethető.

A prémium minőség fenntarthatóságot garantál – az értékesítés és a marketing területén egyaránt

A BMW Group vallja, hogy a prémium minőségnek és a hosszú távú fenntarthatóságnak kéz a kézben kell járnia, és ez alól az értékesítési- és marketingfolyamatok sem alkothatnak kivételt. A vállalatcsoport már ma is igyekszik minden tekintetben a legmegfelelőbb, leginkább fenntartható döntéshez segíteni ügyfeleit, legyen szó akár a termékek, akár a hajtáslánc-technológiák kiválasztásáról. Hosszú távon fenntartható partnersége jegyében a BMW Group egyre több hálózatról tölthető autót értékesít, a vállalatcsoport így 2020-ban túl is teljesítette az Európai Unió által előírt károsanyag-kibocsátási célértéket. A BMW Group a fenntarthatóságot szem előtt tartva képzi munkatársait és márkakereskedő partnereit, hogy a vállalat fenntarthatósági céljait egyfajta nagykövetként támogassák, miközben az újrahasznosítás és a másodlagos anyagok használatának fontosságát is szorgalmazza.

www.bmw.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre