Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A BMW Group ismét a világ vezető prémiumautó-gyártójaként zárta az évet
2021.01.12
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A bajor prémiumgyártó rendkívül erős utolsó negyedéves értékesítési eredményt, a hálózatról tölthető modellek mezőnyében pedig kétszámjegyű eladási növekedést ért el a koronavírus-járvánnyal sújtott 2020-as esztendőben, amellyel immár tizenhét éve töretlenül őrzi első helyét a prémium szegmensben.

A BMW Group továbbra is a világ vezető prémiumautó-gyártója. A müncheni központú vállalatcsoport 2020-ban világszerte összesen 2.324.809 darab új BMW, MINI és Rolls-Royce modellt adott át ügyfeleinek, amely csupán 8,4 százalékkal marad el a 2019-es teljesítménytől. A bajor prémiumgyártó mindezek tükrében 686.069 darab új autót értékesített 2020 októbere és decembere között, amely 3,2 százalékkal szárnyalja túl az előző esztendő hasonló időszakának mutatóját. A plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt autók iránt eközben 38,9 százalékkal intenzívebb ügyfél-érdeklődés mutatkozott, amely alátámasztja a jövőbe mutató hajtáslánc-technológia létjogosultságát.

„Mind az értékesítés, mind pedig a gyártás tekintetében rendkívül agilisan kezeltük a koronavírus-járvány betörését és terjedését. A 2020-as esztendőt így erős utolsó negyedéves teljesítménnyel, ismét a prémium szegmens éllovasaként zártuk” – fogalmazott Pieter Nota, aki a BMW AG igazgatótanácsának tagjaként egy személyben felel a BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák értékesítési hálózatáért, globális marketingjéért és ügyfélszolgálati részlegeiért. „EfficientDynamics technológiánknak és az Európában értékesített több mint 135.000 darab hálózatról tölthető modellnek köszönhetően még az Európai Unió által előírt károsanyag-kibocsátási célunkat is sikerült túlteljesítenünk, néhány grammal a kötelező határ alatt végezve” – tette hozzá.

Az értékesítési csatornák módszeresen felépítve költöztek át az online térbe

A koronavírus-járvány betörését követően a BMW Group ügyfelei egyre inkább a közvetlen kontaktoktól mentes értékesítési folyamatokat részesítették előnyben, a müncheni központú vállalatcsoport így 2020-ban módszeresen átemelte értékesítési fázisait a digitális térbe. A bajor prémiumgyártó értékesítési munkatársai már a világ több mint hatvan országában képesek online tanácsadással és gépjármű-értékesítéssel kiszolgálni ügyfeleiket. Az értékesítő munkatársak az ügyfelekkel együtt, osztott képernyőn keresztül tervezhetik meg a kívánt autót, sőt mi több, az ügyfelek részletes, személyre szabott modellbemutatót is kérhetnek az interneten keresztül.

Második lépésként a BMW Group a kulcsfontosságú piacok márkakereskedői hálózatának értékesítési folyamatait is átemelte a digitális térbe. A sűrűn látogatott, naprakész márkakereskedői weboldalak 2021-ben a világ összes piacán elérhetők lesznek.

Erős értékesítési teljesítmény az abszolút luxuskategóriában

A BMW világszerte 2.028.659 darab új autót adott el 2020-ban, amely 7,2 százalékkal marad el a 2019-es eredménytől. Az abszolút luxuskategória képviselői ezzel szemben 12,4 százalékos értékesítési növekedést értek el: a BMW 7-es sorozat, a BMW 8-as sorozat és a BMW X7 modellváltozatait 115.420 példányban rendelték meg az ügyfelek. E jelentős profitot termelő, csúcstechnológiás modellek értékesítési mutatója 2018 óta több mint 70 százalékkal emelkedett.

A hálózatról tölthető modelleket érintő, 30 százalékkal intenzívebb ügyfél-érdeklődés az elektromos mobilitás térnyerését élteti

Az elektromos mobilitás úttörőjeként a BMW Group 2020-ban világszerte 192.646 darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt BMW, illetve MINI modellt adott el, amely 31,8 százalékkal több, mint 2019-ben. Mindez azt jelenti, hogy az elektromos mobilitást éltető autók a vállalatcsoport értékesítési eredményének egyre meghatározóbb részét alkotják. A zéró emissziójú modellek iránti ügyfélkereslet 13 százalékkal, míg a plug-in hibrid gépkocsik iránti ügyfél-érdeklődés mintegy 40 százalékkal növekedett tavaly. Európában a hálózatról tölthető modellek már a teljes értékesítési eredmény hozzávetőlegesen 15 százalékát teszik ki.

2020-ban a BMW Group tizenhárom tagúra növelte hálózatról tölthető (tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt) modellváltozatainak számát, amelyeket a világ hetvennégy országában forgalmaz. A vállalatcsoport célja, hogy ezt a portfóliót 2023-ra huszonöt tagúra bővítse fel, több mint felét ráadásul tisztán elektromos meghajtással. A MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) és a BMW iX3 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 17,5 – 17,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) tavalyi bevezetése után idén Dingolfingban a BMW iX, Münchenben pedig a BMW i4 sorozatgyártása is megkezdődik.

A BMW M GmbH az elmúlt fél évszázad legsikeresebb éveként zárta a 2020-as esztendőt

A nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH 6 százalékkal több, szám szerint 144.218 darab új autót értékesített 2020-ban, amellyel ismét fennállása eddigi legsikeresebb évét könyvelhette el. A sikerhez leginkább a BMW X modellcsalád legsportosabb tagjai, köztük a BMW X6 M50i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,4 – 10,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 238 – 243 gramm / km) járult hozzá. 2020-ban az új BMW M3 és az új BMW M4 is világpremierjét ünnepelte, a sorozatgyártásban kínált első példányok 2021 első negyedévében érkeznek meg az utakra.

A MINI ügyfeleit letaglózta a MINI Cooper SE és a MINI John Cooper Works

A MINI a világjárvány és a rendkívül kiélezett mezőny ellenére is képes volt 292.394 darab új autót eladni 2020-ban, amely a 2019-es mutató tükrében mindössze 15,8 százalékos csökkenést jelent. A modellpaletta egyik legnépszerűbb tagja a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE volt, amely 17.580 ügyfél garázsába gurult be. Hatalmas népszerűségnek örvendtek még a MINI John Cooper Works modellek is, amelyek 20.565 darabos értékesítési eredményükkel 20,8 százalékos eladás-növekedést értek el tavaly.

Rolls-Royce Motor Cars: figyelemreméltó teljesítmény egy rendkívüli évben

2020-ban a Rolls-Royce Motor Cars 3.756 darab luxusautót értékesített, amely a 2019-es eredményhez képest 26,4 százalékos visszaesés. E mutatót azonban a gyártó úgy érte el, hogy a piac korábbi legkelendőbb modellje, a Rolls-Royce Ghost az idei év végén érkező újdonság miatt már az év nagy részében nem volt rendelhető. Az ügyfelek érdeklődése azonban mindegyik modell iránt töretlennek bizonyult, a személyre szabott exkluzív megrendelések száma pedig új rekordot döntött. Az év szenzációja egyértelműen az új Rolls-Royce Ghost bemutatása volt, amelyet az ügyfelek, a média képviselői és a szélesebb közönség is egyöntetű rajongással fogadott. Az újdonságra érkező előrendelések szinte teljesen feltöltötték a brit luxusautó-gyártó 2021-es gyártási naptárát. A Rolls-Royce Motor Cars továbbra is a hosszú távon fenntartható nyereségességet tartja szem előtt.

A BMW Motorrad történelme második legjobb évét zárta

A BMW Motorrad a koronavírus-járvány jelenléte ellenére is 169.272 darab új robogót és motorkerékpárt értékesített 2020-ban, amellyel történelme második legeredményesebb évét érte el. A kimagasló eredmény a BMW Group kétkerekű divíziójának sikeres növekedési stratégiáját támasztja alá. A pozitív mutatókat tizenhárom új modell leleplezése és a BMW Motorrad erős portfóliója garantálta.

A BMW és a MINI értékesítési eredményei a főbb régiókban

2020-ban a BMW Group 7,4 százalékkal több új autót adott el Kínában, mint egy évvel korábban. Szám szerint ez 777.379 darab új BMW és MINI modellt jelent. Kínában ez a müncheni központú vállalatcsoport legjobb egész éves értékesítési mutatója azóta, hogy 1994-ben megérkezett a piacra. A bajor prémiumgyártó ötödik legnagyobb piaca, Dél-Korea ugyancsak jelentős eladás-növekedéssel zárt, a 69.872 darab új autó 30,5 százalékkal múlja felül a 2019-es mutatót.

2020 januárja és decembere között a BMW Group 306.870 darab új autót értékesített az Egyesült Államokban, amely 18 százalékos csökkenést jelent. Mindazonáltal a koronavírus okozta nehézségek közepette a gyártó töretlen ügyfél-érdeklődéssel, valamint szoros és hatékony márkakereskedői együttműködéssel egy rendkívül erős utolsó negyedéves értékesítési eredményt hozott.

Európában, ahol a járvány terjedésének következtében a hatóságok sorra elrendelték a kereskedések ideiglenes bezárását, a BMW és a MINI összesítve közel 16 százalékkal múlta alul a 2019-es esztendő eladási teljesítményét. Szám szerint ez 912.621 darab új autót jelent. Németországban a BMW Group tavaly 13,3 százalékkal kevesebb, 287.143 darab új BMW és MINI modellt adott el.

A BMW és a MINI globális értékesítési eredményeinek összefoglaló táblázata

;  ;2020. negyedik negyedév; ;Egy évvel ezelőtthöz képest; ;2020. január – december; Egy évvel ezelőtthöz képest

Európa; ;264.096; ;-4,0%; ;912.621; ;-15,7%

Németország*; ;85.062; ;-6,7%; ;287.143; ;-13,4%

Ázsia; ;279.986; ;+14,8%; ;984.515; ;+6,1%

Kína; ;217.698; ;+10,1%; ;777.379; ;+7,4%

Amerikai kontinens; ;127.459; ;-4,4%; ;378.613; ;-19,7%

Egyesült Államok; ;107.299; ;-2,2%; ;306.870; ;-18,0%

A BMW Group értékesítési eredményei 2020-ban

;  ;2020. negyedik negyedév; ;Egy évvel ezelőtthöz képest; ;2020. január – december; ;Egy évvel ezelőtthöz képest

BMW Group autók; ;686.069; ;+3,2%; ;2.324.809; ;-8,4%

BMW; ;600.799; ;+4,3%; ;2.028.659; ;-7,2%

BMW M GmbH; ;43.568; ;+6,2%; ;144.218; ;+5,9%

MINI; ;84.165; ;-3,7%; ;292.394; ;-15,8%

Hálózatról tölthető ¹; ;76.246; ;+55,0%; ;192.646; ;+31,8%

Rolls-Royce; ;1.105; ;-20,7%; ;3.756; ;-26,4%

BMW Motorrad; ;39.673; ;+3,8%; ;169.272; ;-3,4%

*Előzetes értékek

1A BMW i3 és BMW i3s tisztán elektromos prémium kompaktokat, a BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster modellpárost, a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE modellt, a plug-in hibrid hajtáslánccal felszerelt MINI Cooper S E Countryman ALL4 modellt és a BMW iPerformance paletta tagjait egyesítő, hálózatról tölthető portfólió

A sajtóközleményben szereplő adatok előzetes értékek, amelyek a BMW Group hivatalos 2020-as értékesítési beszámolójáig változhatnak.

www.bmw.hu  


Cégfelvásárlás ; * NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre