Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A BMW az iDrive kijelző- és operációs rendszer következő generációját jelenti be a 2021-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon
2021.01.11
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A hagyományosan Las Vegasban megrendezett Szórakoztató Elektronikai Kiállítás ezúttal teljes egészében digitális, 2021-es felvonásán a bajor prémiumgyártó a BMW iDrive megszületésének huszadik évfordulóját ünnepli.

A forradalmi technológia, amely vadonatúj perspektívába helyezte az autó és a vezető közötti kapcsolatot, az elmúlt két évtizedben iparágon átívelő szabvánnyá érett, lefektetve napjaink végtelenül összetett, multifunkciós, online-alapú felhasználói élményeinek alapját.

Húsz év telt el azóta, hogy a BMW bemutatta az iDrive kijelző- és operációs rendszer első generációját. A 2021-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES – Consumer Electronics Show) a bajor prémiumgyártó a forradalmi technológia új nemzedékét jelenti be, amellyel az autó és a vezető közötti interaktív kapcsolatot bevezeti a jövőbe mutató, digitálisan intelligens korszakba. Az idei Szórakoztató Elektronikai Kiállítás 2021. január 11-14. között várja a látogatókat, ezúttal kizárólag digitális formában. A BMW a többnapos esemény virtuális színpadán enged első ízben betekintést a hamarosan érkező, vadonatúj BMW iDrive kijelző- és operációs rendszer néhány innovációjába, a teljes technológiát pedig hivatalosan 2021 egy későbbi időpontjában leplezi majd le.

A 2021-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításra a BMW számos izgalmas digitális tartalommal készül, így többek között egy olyan videóösszeállítással is, amely bemutatja a BMW modellek által kínált felhasználói élmény elmúlt húsz éves fejlődését. Az időutazás főszereplője a 2001-ben bemutatott BMW 7-es sorozat, amelyben világpremierjét ünnepelte a BMW iDrive operációs rendszer, valamint a 2021-ben érkező BMW iX, amely elsőként fogja felkínálni a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek az újgenerációs technológia innovációit. A jövőbe mutató felhasználói élmény, illetve az autó és a vezető közötti interaktív kapcsolat kidolgozásáért felelős BMW Design Team mindemellett a technológia tervezési és fejlesztési folyamataiba is érdekes betekintést enged. A BMW Group #NEXTGen eseményének 2020-as felvonásán útjára indított „Re-Thinking Design” videósorozat így újabb epizóddal bővül. A bajor prémiumgyártó 2021-es CES-szereplését a www.bmw.com/ces weboldalon követhetik figyelemmel a rajongók.

Húsz évvel ezelőtt a BMW forradalmi paradigmaváltást indított el, amellyel visszájára fordította az autók utasterében egyre inkább előforduló irányítógomb-szigetek sűrűsödését. A BMW iDrive operációs rendszer 2001-ben, a BMW 7-es sorozatban ünnepelte világpremierjét, búcsút intve az autóipar megrögzött hagyományainak, megtisztítva a műszerfalat a gombok és vezérlőpanelek rengetegétől. Helyüket egy színes központi kijelző vette át, amelynek menüpontjait és funkcióit a felhasználók a középkonzolra helyezett forgó tárcsával (iDrive vezérlőtárcsa) irányíthatták. A szisztematikusan felépített, többfunkciós rendszer minden korábbinál átfogóbb járműbeállítási, szórakoztató, navigációs és telekommunikációs lehetőségeket kínált, egyetlen eszközbe csomagolva. Sőt mi több, a BMW 7-es sorozatban mutatkozott be először a hangvezérlés lehetősége is, amelynek köszönhetően a felhasználók az egyes funkciókat hangutasításokkal is aktiválhatták.

Az iDrive vezérlőtárcsája és a hangvezérlés lehetősége jelentősen egyszerűbbé és biztonságosabbá tette a fedélzeti operációs rendszer működtetését. Korábban a vezető minden egyes járműfunkciót külön-külön gombbal tudott aktiválni, a BMW iDrive megjelenésével azonban minden funkció egyetlen, a középkonzolon kényelmesen hozzáférhető forgótárcsa alá került. A különböző funkciók között a felhasználók azóta a tárcsa tekerésével és négyirányú megbillentésével váltogathatnak, az aktiválást pedig a tárcsa megnyomása jelenti. Az aktuális információt a vezető mindvégig a szemmagasságba épített központi kijelzőn követheti figyelemmel, gyorsan és biztonságosan, hiszen csupán annyi időre kell levennie tekintetét az útról, ameddig megbizonyosodik arról, hogy az iDrive vezérlőtárcsája a kívánt funkció aktiválására kész. A forradalmi technológiai megoldás mindössze néhány év alatt elterjedt és iparágon átívelő szabvánnyá érett, számos autógyártó vállalat rukkolt elő hasonló elven működő fedélzeti berendezéssel.

A folyamatos fejlesztések egyre nagyobb különbségekhez vezetnek

A BMW iDrive világpremierje óta a bajor prémiummárka töretlenül irányt mutat az autóba épített intuitív vezérlőrendszerek terén, hiszen innovációi a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig is a rivális autógyártó vállalatok megoldásai előtt jártak. A vezérlőtárcsa mellett idővel egyetlen gombbal elérhető kedvenc funkciók is megjelentek, amelyeket a felhasználók személyes preferenciáik szerint állíthattak be. A leggyakrabban használt járműfunkciók szintén egyetlen gombnyomással elérhetővé váltak, majd bemutatkozott az érintés-érzékeny felülettel szerelt iDrive vezérlőtárcsa, 2015-ben pedig a BMW 7-es sorozatban az érintés-érzékeny központi kijelző is premierjét ünnepelte.

A BMW emellett folyamatosan fejlesztette komfort- és biztonságfokozó innovációit is. 2004-ben az első autógyártó vállalatként kínálta fel ügyfeleinek a Head-Up kijelzőt, amely a vezetéshez szükséges legfontosabb információkat a szélvédőn keresztül közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti. 2015-ben aztán a multimodális járművezérlés új szintre lépett: a BMW 7-es sorozat a gesztusvezérlést is reflektorfénybe gurította. A hangvezérlés szintén jelentős fejlődésen ment keresztül: 2015 óta a bajor prémiumgyártó ügyfelei már nem meghatározott szavakkal, hanem anyanyelvükön, folyamatos beszéd útján hívhatják elő és aktiválhatják a fedélzeti operációs rendszer egyes funkcióit.

A BMW a hálózatba kapcsolt járművek közötti interaktív kommunikáció terén is iránymutató

A BMW iDrive kijelző- és operációs rendszer a digitális szolgáltatások hajnalát is elhozta, az autó és a vezető közötti egyre közvetlenebb kapcsolatot garantálva. A BMW Online szolgáltatás már a technológia első fejlesztési fázisában megérkezett a BMW modelljeibe. A következő lépést a Google keresőmotorjának 2007-es autóba integrálása jelentette, majd 2008-ban a bajor prémiumgyártó az autógyártó vállalatok között elsőként tette elérhetővé ügyfelei számára a korlátlan internet-hozzáférést modelljeiben. Az okostelefonok és a kifejezetten rájuk fejlesztett okosalkalmazások robbanásszerű elterjedésére a BMW ugyancsak idejekorán reagált, így 2012 óta a BMW iDrive operációs rendszerbe harmadik fél okosalkalmazásai is játszi könnyedséggel feltelepíthetők és futtathatók.

2016-ban minden korábbinál szorosabbá vált az autó és a vezető közötti kapcsolat. A BMW Connected szolgáltatás-paletta lehetővé tette a bajor prémiumgyártó ügyfelei számára, hogy digitális életstílusukat teljes egészében integrálják autójuk fedélzeti operációs rendszerébe. A vezető a navigációs rendszer úti céljait egy koppintással, az okostelefonról közvetlenül az autóba küldheti, miközben az autó aktuális állapota az okoseszközön keresztül bármelyik pillanatban, a távolból is nyomon követhető. A legújabb My BMW okosalkalmazás eme funkcionalitás minden korábbinál szélesebb tárházát teszi elérhetővé.

A bajor prémiumgyártó ügyfeleit digitális intelligencia segíti

A legújabb, online-alapú hangvezérlő technológia 2018-ban mutatkozott be a BMW 3-as sorozatban. A BMW Intelligent Personal Assistant egy intelligens digitális társ, amelynek képességei folyamatosan fejlődnek. A technológia a BMW központi operációs rendszerének legújabb, 7.0 verzióján fut, amely moduláris és rugalmas felépítésével a jövőbe mutató szolgáltatások optimális alapját adja: a távolról is vezérelhető rendszeres szoftverfrissítések (Remote Software Upgrade) folyamatosan naprakészen tartják a BMW központi operációs rendszerének funkcióit, miközben mindvégig fenntartják az újabb és újabb funkciók rendszerbe integrálásának lehetőségét.

Az a fajta bátorság, amely húsz évvel ezelőtt megalapozta az egyre összetettebb járműfunkciók egyszerűsítésére irányuló, forradalmi technológia kifejlesztését, a BMW-t az intuitív járművezérlés úttörő képviselőjévé emelte. A BMW iDrive operációs rendszer, amely minden tekintetben a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek igényei, szükségletei és személyes preferenciái szerint építi fel a vezetés élményét, a digitális intelligencia fokmérőjeként szolgál.

A technológia következő generációja a BMW és a vezető közötti intenzív kapcsolat új dimenzióját váltja valóra. Az új rendszer áthidalja az analóg és a digitális technológia közötti határokat, minden korábbinál több és minden eddiginél összetettebb járműfunkciókkal hozva újabb paradigmaváltást a jelenbe. A digitális intelligencia az autók részévé válik, a tökéletesen optimalizált szenzorok a környezet tökéletes feltérképezésének lehetőségét kínálják. A vezetés és a parkolás egy bizonyos mértékig így teljesen automatizálttá válhat, a felhőalapú szolgáltatások pedig számtalan valós idejű információhoz engednek hozzáférést.

Mindez azt jelenti, hogy az autó immár számos vezetési szituációban több információból dolgozhat, mint a vezető. A hálózatba kapcsolt BMW modellek jelzésének köszönhetően például a technológia képes előre látni a veszélyforrásokat, az úti célban pedig előre megjósolni az elérhető parkolóhelyeket. Ezek a forradalmi járműtechnológia legújabb fejlesztési irányai, most és a jövőben is újabbnál újabb kihívásokkal szembesítve az autó kijelző- és operációs rendszerét. A BMW iDrive következő nemzedéke minden korábbinál átfogóbban aknázza ki a hálózatba kapcsolt BMW modellek közötti interaktív kommunikációban rejlő lehetőségeket, még biztonságosabbá, még kényelmesebbé és még gazdagabbá emelve a mobilitás élményét.

www.bmw.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; IT, informatika ; Internet ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre