Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Volkswagen felgyorsítja szoftverorientált mobilitási szolgáltatóvá alakulását
2021.03.06
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- ACCELERATE-stratégia: a Volkswagen eltökélten szembenéz a digitalizáció, az új üzleti modellek és az önvezetés jövőtémáival
- A szoftverintegráció és a digitális ügyfélélmény új alapvető kompetenciává lép elő

- Az adatalapú üzleti modellek újabb bevételi forrásokat teremtenek majd
- A Volkswagen az önvezetést 2030-ig sok embernek elérhetővé teszi
- Tovább gyorsul az e-offenzíva: 2030-ig a tisztán elektromos járművek aránya az értékesítésekben 70 százalék fölé nő Európában; az USA piacán és Kínában 50 százalék fölé
- Megerősített pénzügyi célok: legalább hatszázalékos működési eredmény 2023-tól, az állandó és anyagköltségeket tovább kell csökkenteni, a termelékenységet évi öt százalékkal növelni
- Ralf Brandstätter, a Volkswagen Személyautók márka igazgatótanácsának elnöke: „Felgyorsítjuk a tempót és a következő években minden eddiginél nagyobb mértékben átalakítjuk a Volkswagen márkát. Az ACCELERATE segítségével a digitalizációnak most egy újabb lökést adunk.”

Wolfsburg/ Budapest, 2021 03. 06. – Felgyorsítja szoftverorientált mobilitási szolgáltatóvá alakulását a Volkswagen. A most bemutatott ACCELERATE stratégiával a vállalat idejekorán és következetesen igazodik a járműipar mélyreható változásaihoz. Így ahogyan a Volkswagen eltökélten utat mutatott a globális elektromos offenzívájával, ugyanúgy gyorsítja most fel a vállalat a többi nagy jövőtémát is: a szoftver járműbe történő integrációja és a digitális ügyfélélmény fontos és alapvető kompetenciává válik. Az adatalapú üzleti modellekkel a Volkswagen új ügyfélcsoportokat kíván megszólítani és további bevételi forrásokat teremt. Ezenkívül a Volkswagen még ebben az évtizedben sokaknak elérhetővé teszi az önvezető járműveket. „Az e-mobilitás csak a kezdetet jelentette, az iparág igazi rombolása még előttünk áll. Az ACCELERATE segítségével fokozzuk a tempónkat a digitális jövő irányába” – mondta Ralf Brandstätter, a Volkswagen Személyautók márka igazgatótanácsának elnöke. „A Volkswagen márkát az elkövetkező években minden eddiginél nagyobb mértékben átalakítjuk.”

A 2016-ban indított TRANSFORM 2025+ stratégiával a Volkswagen az eddigi legmélyebbre ható átalakulását és az iparág legnagyobb e-offenzíváját kezdte meg. Az ACCELERATE segítségével a Volkswagen „a fenntartható mobilitás legvonzóbb márkájává” kíván válni. A felgyorsuló átalakulás érdekében a Volkswagen három stratégiai értékteremtő tényezőt követ – ezek „a márka értéke”, „a skálázható platformok” és „az értékes vállalat”. Ezek mindegyike mögött konkrét intézkedések és nagyratörő célok állnak.

A szoftverintegráció a Volkswagen alapvető kompetenciájává válik

Járművei nagy mennyiségével a Volkswagen gondoskodik a konszernen belül a szoftverek megfelelő skálázásáról. Éppen ezért a szoftverek járműbe integrálása és a digitális ügyfélélmény a vállalat alapvető kompetenciáivá válnak majd. Ehhez a Volkswagen fejleszti ki az ügyfélközpontú digitális ökoszisztémát, amelynek éllovasa az ID.-család lesz. Ennek érdekében a Volkswagen megalapította az ID.Digital agilis projektcsapatot, amely 2021 nyarától 12 hetes ciklusokban készíti elő a távoli szoftverfrissítéseket. Így a jármű a teljes élettartama során folyamatosan naprakész marad, az új funkciók pedig még jobbá teszik. Csupán két éven belül egy több mint félmillió járműből álló, teljesen hálózatba kapcsolt flotta közlekedik majd az utakon. Ezen keresztül a Volkswagen a közvetlen ügyfélvisszajelzéseket új funkciókká fejlesztheti.

Üzleti modell 2.0: új ügyfelek és kiegészítő bevételi források

A jármű szoftveralapú termékké továbbfejlesztésével a Volkswagen megteremti az új, adatalapú üzleti modellek alapfeltételeit. Az egyéni mobilitás előtt álló belépési akadályok kisebbé válnak – és egyúttal rendkívül vonzó felhasználási csomagok várják az ügyfeleket. Így kíván a vállalat a felhasználási fázis során további bevételeket generálni – töltési és energiaszolgáltatásokkal, szoftveralapú funkciókkal, amelyekre az ügyfél az igényei szerint előfizethet vagy éppen az automatizált vezetéssel.

Az ajánlati struktúra terén is jelentősen csökkenteni kívánja a komplexitást a Volkswagen. A jövőbeli járműgenerációkat lényegesen kevesebb változatban készíti majd a gyártó. Az egyedi konfigurációt így nem a vásárlás során kiválasztott hardver határozza meg. Az autó lényegében az összes felszerelést a fedélzetén hordozza, és az ügyfél a kívánt funkciókra bármikor, igény szerint (on demand) előfizethet az autóban elérhető digitális ökoszisztémán keresztül. Ezzel jelentősen egyszerűsödik a gyártásfolyamat.

Egyértelmű terv a termelékenység növelésére

A Volkswagen nagyjából 16 milliárd eurót invesztál 2025-ig az e-mobilitás, a hibridizáció és a digitalizáció jövőtémáiba. A jövőbe való jelentős befektetések elviselésére a vállalat az ACCELERATE stratégiával továbbra is következetesen dolgozik a hatékonyságának fokozásán. A megcélzott, legalább hatszázalékos működési eredményt a 2023-as évig kell elérni, majd azt követően fenntartható módon megőrizni.

Ennek kapcsán a középpontban a piaci ingadozásokkal szembeni ellenállóképesség növelése áll. Ezért a Volkswagen 2023-ig öt százalékkal csökkenti az állandó költségeit, a gyárai termelékenységét évi öt százalékkal növeli, az anyagköltségeket hét százalékkal optimalizálja, és minden régiót fenntartható módon pozitív eredményre hoz. Dél-Amerikában és az Amerikai Egyesült Államokban a Volkswagen már az idei üzleti évben igyekszik elérni a megtérülést. Észak-Amerikában most 15 százalékkal kevesebb értékesítéssel is sikerülhet nyereségessé válni, míg Dél-Amerikában akár 30 százalékkal kevesebb eladással elérhető ez a cél.

Az e-mobilitás még gyorsabb kiépítése

A globális e-offenzíváját most még jobban felgyorsítja a Volkswagen: 2030-ig a tisztán elektromos járművek aránya az európai értékesítésekben meghaladja majd a 70 százalékot is – ez a duplája az eddigi, 35 százalékos célszámnak. Az USA piacán és Kínában a vállalat ugyanebben az időszakban az 50 százalékot meghaladó e-arányt kívánja elérni. Ennek érdekében a Volkswagen minden évben legalább egy akkumulátoros elektromos járművet mutat majd be: A sort 2021 első félében az összkerékhajtású ID.4 GTX1 nyitja, amelyet a második félévben a sportos ID.51 követ. Ősszel az ID.6 X / Cross1 képében egy hétüléses elektromotoros szabadidő-autó érkezik a kínai piacra. Az ID.32 alatti, 20 ezer euró körüli alapárú villanyautó terveit két évvel korábban valósítják meg – 2025-ben. A Volkswagen folyamatosan optimalizálja az MEB villanyautó-platformot a gyorsulás, a töltési teljesítmény és a hatótávolság tekintetében. A Volkswagen kijátssza a platformbajnoki ütőkártyáit a nagy teljesítményű, teljesen elektromos építőkészlet következő generációjában is, a Scalable Systems Plattform (skálázható rendszerek platformja) lapos járművekhez készül. Ezt elsőként a vállalat Trinity nevű kiemelt projektjében vetik majd be 2026-ban.

Az e-offenzívával párhuzamosan a belső égésű motorral felszerelt flottát is továbbfejlesztik. Ezért minden alaptípus – így például a Golf, a Tiguan, a Passat, a Tayron és a T-ROC – kap majd még egy utódot. Ralf Brandstätter így fejtette ki ezt: „Még egy ideig szükségesek a belső égésű motorok, ám azoknak a lehető leghatékonyabbnak kell lenniük. Ezért a globálisan alkalmazott alaptípusaink következő generációja megkapja majd a legújabb hálózatról is tölthető hibridrendszerünket, amely akár 100 kilométer elektromos hatótávolságot kínál majd.”

Széles körben elterjeszti az önvezetést a Trinity

Mindazt, amelyet a Volkswagen a jövőre tervezett, az ügyfelek egy jármű formájában elsőként 2026-ban élhetik majd meg. A Trinity (jelentése: háromság) projektben minden tényező egymásra talál. A jármű három szempontból is új mércét állít majd: műszaki tartalmával, az üzleti modell 2.0 segítségével és a wolfsburgi központi gyár új termelési megközelítéseivel.

A Trinity a kezdetektől fogva az önvezetés kettes szintjét meghaladó képeségekkel érkezik, amely később négyes szintre bővül majd. „A Trinity az ügyfeleink számára egyfajta időgépként szolgál majd, hiszen időt takarít meg és megkíméli őket a stressztől. Ez a technika nem lehet néhány kevesek kiváltsága, éppen ezért skálázásunkkal sok embernek elérhetővé tesszük” – magyarázza Ralf Brandstätter.

A ma nagyjából évi hatmillió eladott járművel a Volkswagen biztosítja azt a mennyiséget, amely az igényes önvezető rendszerek fejlesztéséhez és világszintű bevezetéséhez szükséges. Ezért a Volkswagen a Trinity-projekttel kezdve 2026-tól vezető szerepet vállal a konszernen belül és teljes mértékben hálózatba kapcsolt járműveivel egy neurális hálót épít ki. Ezen keresztül járművei a jövőben folyamatosan adatokat cserélnek majd egymással – például a közlekedési helyzetről, az akadályokról vagy balesetekről. Ezzel a Volkswagen egy több millió járműből álló öntanuló rendszert hoz létre, amelyből a Volkswagen Csoport minden márkájának ügyfele profitál majd.

Ralf Brandstätter összefoglalásképpen ezt fűzte hozzá: „Alapjaitól kezdve megváltozik a Volkswagen. Nemcsak a klímabarát e-mobilitást jelentjük majd, hanem mindenekelőtt a lenyűgöző ügyfélélményeket, az új üzleti modelleket és a sokak számára elérhető önvezetést is. Az elmúlt években ehhez erős alapot teremtettünk. Most az ACCELERATE-stratégiával egy újabb lökést adunk a digitalizációnak.”

1) A járművek kereskedelmi forgalomban még nem megvásárolhatók.

2) ID.3 – Kombinált áramfogyasztás (NEDC-ciklus szerint): 17,7-14,5 kWh/100 km; kombinált szén-dioxid-kibocsátás: 0 g/km; energiahatékonysági osztály: A+

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; VW ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre