Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A SEAT S.A. felajánlja egészségügyi erőforrásait a COVID-19 elleni lakossági oltási folyamathoz
2021.03.01
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A vállalat és a katalán kormány megállapodásra jutott, amely alapján az autógyártó segítséget nyújt a közegészségügyi szolgálatnak a gyár környékén a lakosság oltási folyamatában, amint a több oltóanyag fog rendelkezésre állni.

- A SEAT S.A. oltási központként megnyitja az egyik épületét a saját egészségügyi személyzetével, ill.  több helyre is elutaznak,  hogy a CUPRA által a versenyeken használt lakóautókban oltsák be az embereket.
- A kezdeményezést a katalán kormány alelnökének, Pere Aragonès-nek és a katalán egészségügyi miniszternek, Alba Vergés-nek a vállalat székhelyén tett látogatása során erősítették meg.
- A SEAT S.A. ismét a társadalom szolgálatában áll, hogy hozzájáruljon a világjárvány hatásainak enyhítéséhez, ahogyan az első hullámban is tette  a sürgősségi lélegeztetőgépek gyártásával.

Martorell/Budapest, 2021.03.01. - A SEAT S.A. és a katalán egészségügyi minisztérium együttműködési megállapodást kötött a koronavírus elleni lakossági  oltási folyamat javítása érdekében. Ezek akkor lépnek életben, amint elegendő oltóanyag áll rendelkezésre a COVID-19 elleni tömeges oltáshoz. A vállalat felajánlotta létesítményeit és az egészségügyi személyzetét arra, hogy támogassák az állami egészségügyi szolgálatokat az oltások beadásában. A vállalat felajánlotta, hogy a hatóságok hivatalos oltási terve alapján, beoltja a cég közvetlen szomszédságában élőket, valamint a SEAT és a Volkswagen-csoport munkatársait Katalóniában, illetve azok  családjait. Ezzel az együttműködéssel a vállalat demonstrálni kívánja a társadalom iránti elkötelezettségét és együttműködési készségét, hogy hozzájárul a járvány elleni küzdelemhez.

Erről pénteken állapodtak meg a vállalat martorelli központjában tartott találkozón,  ahol végleges formába öntötték  a kezdeményezés részleteit. A megbeszélésen részt vett Pere Aragonès, a katalán kormány elnök-helyettese, Allba Vergés katalán egészségügyi miniszter, valamint Wayne Griffiths, a SEAT és a CUPRA elnöke, Xavier Ros, azemberi erőforrásokért és szervezetért felelős alelnök, Dr. Patricia Such, az egészségügyi, biztonsági és sürgősségi részleg vezetője, ill.   a társaság intézményi kapcsolatokért felelős igazgató, Josep Maria Recasens.

Ennek alapján, hogy a  SEAT S.A. megnyitja a társaság martorelli központjához tartozó  egyik épületét, hogy az  oltási központ legyen  a Baix Llobregat térség lakói számára, ahol a vállalat saját egészségügyi munkatársai fogják elvégezni az oltásokat.  Ezzel az akcióval, amelyet akkor valósítanak meg, amint elegendő oltóanyag áll majd rendelkezésre, a SEAT S.A. célja, hogy elősegítse az oltási  folyamat felgyorsítását az egész lakosság számára, és hozzájáruljon az egészségügyi rendszer leterheltségének csökkentéséhez.  A vállalat becslése szerint naponta  körülbelül 8.000 adagot,  vagy havonta 160.000 oltást tudnak beadni. Ezen túlmenően a gépkocsigyártó felajánlotta, hogy  az egészségügyi hatóságok felhatalmazásával és az oltási tervük betartásával beoltja  a SEAT SA és a Volkswagen-csoport Spanyolország többi részein dolgozó összes munkatársát,  valamint családtagjaikat, összesen mintegy 50.000 embert, amint az oltások  rendelkezésre  állnak.

A világjárvány kezdete óta minden lehetőt megtettünk, hogy gondoskodjunk alkalmazottaink egészségéről. Jól meghatározott, saját tesztelési stratégiánk alkalmazásával az elmúlt évben több mint 100.000 tesztet hajtottunk végre, a fertőzöttségi arány csupán  0,7% volt. Az együttműködés kulcsfontosságú az ország gazdaságának fellendítésében, és abban, hogy a  megelőzéstől a védekezésen át eljuthassunk a teljes átoltáshoz.  Célunk, hogy a gazdasági fellendülés élén járjunk, és ebben egészségügyi szolgáltatásaink kulcsszerepet fognak játszani. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ma bejelenthetjük, hogy megtesszük  a szükséges intézkedéseket, hogy segítsük  az emberek ezreinek beoltását ”- mondta Wayne Griffiths.”A világjárvány kezdetén a lélegeztető készülékek gyártása az egyik legcsodálatosabb SEAT-vezette projekt volt a cég 70 éves történelme során.” Az oltóanyagok megérkezése a  nagy bizakodás  időszakát jelzi. Úgy gondoljuk, hogy a megelőzés és az oltások jelentik a  választ e járvány leküzdésére, és minden társadalmi és gazdasági tevékenység  gyors, ismételt beindítására.”   Xavier Ros elmondta még, hogy „a SEAT-nál évek óta magas szinten tartjuk az alkalmazottak egészségügyi ellátását, és a világjárvány során ezt most ismét sikerült bizonyítanunk, mert a munkatársaink körében nagyon alacsony fertőzöttségi  arányt regisztráltunk.     Most a  saját cégünk határain túl a leghatékonyabb módon, az  oltással segítünk a vírus elleni küzdelemben,. "

Pere Aragonès háláját fejezte ki  azért, hogy a „a SEAT folyamatosan bizonyítja készségét  a katalán kormánnyal való együttműködésre, és e vezető vállalat teljes potenciáljának az ország szolgálatába állítására”. Aragones  kiemelte „a vállalat elkötelezettségét az állampolgárok iránt, amit az olyan kezdeményezések mutatnak,  mint amilyent ma prezentálunk.   Ez más  más alkalmakkor is így volt,  például a világjárvány első hulláma alatt, amikor a cég feltalált egy új lélegeztető-gép rendszert, amely sok életet mentett meg."

Alba Vergés aláhúzta, hogy „a Generalitat (a katalán kormány) és a SEAT megállapodása újabb példa arra, hogy a COVID-19 elleni oltáshoz szükség van mindenkinek az  együttműködésére. Az Egészségügyi Minisztériumban mi nagyon hálásak vagyunk ezért az együttműködésért, de fontos, hogy több oltóanyagot  kapjunk az oltási erőfeszítéseink felgyorsítása érdekében."

A CUPRA lakóautók mobil oltási központokként  szolgálnak a távoli falvakban

A Katalóniai Kormányával kötött megállapodás keretein belül a SEAT S.A. vállalta, hogy elősegíti az oltóanyagok elosztását azokban a városokban, ahol ez szükséges, annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül a lehető legtöbb embert olthassák be.

A vállalat ezekre a helyekre egy CUPRA lakóautókkal települ ki,  olyanokkal,  mint amilyeneket  a gépkocsivezetők a sportversenyek során használnak,  és amelyeket átalakítottak a egészségügyi használatra. E lakóautókban  a SEAT S.A. egészségügyi személyzete Katalónia szerte több város lakóinak beadja a vakcinát, az egészségügyi hatóságokkal együttműködve, megkönnyítve így az oltási a folyamatot.

SEAT S.A. megelőzéssel foglalkozó  személyzete e héten megkapta az oltás első adagját, összhangban a katalán kormány oltási tervével. A találkozó arra is alkalmat adott a Generalitat egészségügyi személyzetének,   hogy elmagyarázzák  a SEAT S.A.-ban dolgozó kollégáiknak az oltás beadásának folyamatát.  A világjárvány kezdete óta egy több mint 100 vállalati alkalmazottból álló csapat dolgozik azon,   hogy feltartóztassák, megakadályozzák a COVID-19-et  a vállalat és a Volkswagen-csoport több mint 20.000 spanyol alkalmazottja között, akik  fertőzöttségi aránya csupán kb. 1% volt.  A SEAT az elkövetkező hetekben arra is számít, hogy be fogja oltani  alkalmazottait, mintegy 2.000 embert, összhangban az egészségügyi hatóságok oltási terveivel.

A SEAT és az egészség, hosszú múltra visszatekintő történet

A COVID-19  jelentette kihívásával szembesülve, a SEAT. S. A. ismét bizonyította felelősség-érzetét, kreativitását és elszántságát a társadalom megsegítésében. Úttörő projektként sürgősségi lélegeztetőgépeket hoztak létre és  gyártottak,  amelyeket az egészségügyi központoknak adományoztak, válaszul az orvostechnikai eszközök hiányára a járvány első hullámában. A kezdeményezés a vállalat különböző területeiről érkezett 150 szakemberből álló csapatnak köszönhetően valósulhatott meg, amely a Protofy.XYZ start-up-pal , az orvosi szakemberekkel és a Spanyol Gyógyszer- és Egészségügyi Ügynökséggel együttműködve  dolgozott azon, hogy életképes prototípus szülessen a SEAT Leon szélvédőtörlő motorjának adaptálásával és a  lélegeztetőgépek tömeggyártával a Martorell 9. sz. műhelyében. Ennek eredményeként rekordidő alatt több mint 600 sürgősségi lélegeztetőgépet állítottak elő, amelyeket a világjárvány csúcspontján egész Spanyolország kórházaiba elküldtek.

Mindezen túl a SEAT SA volt az első vállalat Spanyolországban, amely PCR-teszteket  végzett 15 000 alkalmazottján, hogy garantálja azok egészségét és megakadályozza a SARS-CoV-2 terjedését a 2020. április 27-ifokozatosan nyitás során. A  nyári szünetről  visszatérve, illetve a karácsonyi szünet után, a vállalat megismételte ezt a tömeges szűrést, hogy  felderítse a tünetmentes eseteket,  és megakadályozzák a vírus átterjedését  az alkalmazottak körében.

Idén korábban  a vállalat egy lépéssel már tovább ment, és jóváhagyta azt a tervet, amely szerint minden munkahelyen, a  több mint 10.000 dolgozót hetente kétszer fogják  tesztelni antigén-teszttel,  átlagosan napi  4.500 vizsgálattal. Ennek az intézkedésnek a célja, hogy  minimalizálják  a munkahelyi járványok kitörésének kockázatát, és enyhítsék a terhet a  közegészségügyi hálózaton, tekintettel a társadalmi összejövetelek és a koronavírus brit,  a becslések szerint sokkal fertőzőbb törzsének elterjedése miatt bekövetkezett esetek riasztó növekedésére. A munkahelyen alkalmazott egyéb higiéniai és megelőző intézkedésekkel (kézfertőtlenítés, arcmaszkok használata, távolságtartás, jelenlévő személyek számának korlátozása) együtt a vállalatnak sikerült a pozitív esetek számát jóval az átlag alatt tartani a környezetében, amely  soha nem haladta meg az 1 %-ot.
 
A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Seat ; VW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre