Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
2021.02.24
Forrás: ABB, Hírek
A GoFa™ és a SWIFTI™ kobotcsaláddal bővíti YuMi® együttműködő robtoportfólióját az ABB

Tíz munkáltatóból nyolc úgy nyilatkozik, hogy az elkövetkező évtizedben fokozni kívánja a robotok használatát, a világjárványt pedig az automatizálást célzó beruházások katalizátorának nevezi.

Az ABB együttműködő robotokból (ún. kobotokból) álló portfóliója a nagyobb terhelhetőséget és munkavégző sebességet kínáló új GoFa™ és SWIFTI™ kobot termékcsaláddal bővül, kiegészítve a YuMi® és Single Arm (egykarú) YuMi® sorát. Ezek az erősebb, gyorsabb, és nagyobb munkavégző képességgel rendelkező kobotok felgyorsítják a cég terjeszkedését a gyors növekedéssel kecsegtető ágazatok, többek között az elektronika, az egészségügy, a fogyasztói cikkek, a logisztika, valamint az élelmiszer- és italgyártás területén, hogy kielégítse az automatizálás iránt egyre inkább megmutatkozó igényeket.

Az intuitív tervezés nyomán létrejött GoFa™ és SWIFTI™ kobot beprogramozásához a megrendelőnek nem kell házon belül szakembert biztosítania. Az a tény, hogy a megrendelőnek leszállított kobot néhány perc alatt telepíthető, és minden felkészítő tréning nélkül azonnal üzemkész állapotba hozható, egyenes utat nyit az automatizálásban eddig hátul kullogó iparágak felé.

Most már elmondhatjuk, hogy a miénk a piac legsokszínűbb kobotportfóliója, mely lehetőséget kínál a munkahelyek gyökeres átalakítására, és segít ügyfeleinknek a működési teljesítmény és a növekedés új csúcsait meghódítani – mondta Sami Atiya, az ABB Robotics & Discrete Automation üzletágának elnöke. – Ezek a könnyen használható és egyszerűen konfigurálható robotok, az ABB ügyeleti rendszerben, online elérhető globális szervizhálózatának szakértő támogatása mellett lehetőséget biztosítanak arra, hogy mérettől függetlenül minden cég és a gazdaság újabb ágazatai – és nem pusztán a termelés – először vegyenek igénybe robotokat.

Portfóliót bővítő új kobotjait az ABB azzal a céllal és úgy fejlesztette ki, hogy a tapasztalt és az újdonsült robotfelhasználónak egyaránt segítségére legyen az automatizálás tempójának felgyorsításában. Ehhez négy olyan megatrend – gyökeresen eltérő fogyasztói igények, munkaerőhiány, digitalizáció és általános bizonytalanság – közepette kell állni a sarat, amelyek átalakítják a vállalatokat, és a gazdaság újabb ágazataiban keltik fel az automatizálás iránti igényt. A terjeszkedés a Business Area irányvonalát követve a nagy növekedési potenciállal rendelkező ágazatokat célozza, és portfólió szintű innovációval segíti elő a cég nyereséges növekedését.

A termelés jövőjét az automatizálás határozza meg

Egy 1650 kisebb-nagyobb európai, egyesült államokbeli és kínai vállalatra kiterjedő globális felmérés*1 szerint a cégek 84%-a kívánja az elkövetkező évtizedben megkezdeni robotok alkalmazását, illetve fokozni annak mértékét és az automatizálás ütemét, 85%-uk pedig úgy nyilatkozott, hogy a pandémia teljesen „átrendezte” cégük és iparáguk működését, és a COVID-19 koronavírus-járvány egyfajta katalizátorként pörgette fel az automatizálást célzó beruházásokat. A cégek közel fele (43%-a) mondta azt, hogy a robotikában látja a munkahelyi egészség és biztonság javításának egyik eszközét, 51% véleménye szerint a robotok sokat segíthetnek a szociális távolságtartásban, és több mint egyharmaduk (36%) nyilatkozott úgy, hogy szerintük a robotok használatán alapuló automatizálás javítani fogja az alkalmazottak munkájának minőségét. Ennél is figyelemre méltóbb, hogy a cégtulajdonosok 78%-a szerint nagyon nehéz munkaerőt találni és meg is tartani azokban a munkakörökben, ahol ismétlődő jellegű vagy ergonómiai szempontból komoly kihívást jelentő feladatokat kell végezni.

A kobotok kialakításuknál fogva alkalmasak arra, hogy az emberek fizikai biztonságát szolgáló intézkedések alkalmazása – pl. kerítések felállítása – nélkül munkavállalók jelenlétében működjenek, ezenkívül rendkívül könnyen telepíthetők és használhatók. 2019-ben világszerte több mint 22.000 új együttműködő robotot helyeztek üzembe, ami 19%-kal haladta meg az előző év hasonló számait*2. Az együttműködő robotok iránti kereslet becsült együttes évi növekedési üteme (CAGR) 17% lesz 2020 és 2025*3 között, a kobotok globális eladási értéke pedig várhatóan a 2019-es kb. 0,7 milliárd $-ról 2025-re*4 nagyjából 1,4 milliárd $-ra fog emelkedni. Előrejelzések szerint az ipari robotok teljes globális piaci értéke a 2020-as kb. 45 milliárd $-ról 2023-ra kb. 58 milliárd $-ra fog emelkedni (9%-os CAGR mellett)*5.

A GoFa™ és a SWIFTI™ kobot abban lehet a vállalkozások segítségére, hogy folyamataik automatizálásán keresztül felszabadítsák a termelésben, az orvosi laboratóriumokban, a logisztikai központokban és raktárakban, az üzemekben és a kisebb termelő létesítményekben dolgozó munkavállalóikat az anyagmozgatás, a gépápolás, az alkatrész-összeszerelés és a csomagolás fárasztó terhe alól.

Portfóliónkat minden eddiginél könnyebben telepíthető és használható kobotokkal bővítjük, és valós idejű támogatással segítjük elő azok minél gyorsabb bevonását a termelésbe olyan cégeknél is, ahol korábban talán nem is gondoltak robotok használatára – mondta Atiya. – Tapasztalatból tudjuk, hogy a legjobban teljesítő cégek az emberi tudás mellett az új technológiákban rejlő lehetőségeket is kiaknázzák – tette még hozzá.

A táblagép, illetve az okostelefon használatában jártas felhasználó könnyedén be vagy éppen át tudja programozni az új kobotokat az ABB gyorsbeállító eszközeinek igénybevételével. Az ügyfelek is profitálni fognak az ABB globális iparági és alkalmazási ismereteiből, melyek 1974 óta folyamatosan gyarapodtak a több mint 500.000 robottechnikai megoldás telepítése és beüzemelése során, valamint az ABB 1.000-nél is több globális partnert számláló hálózata által nyújtott támogatáson keresztül.

Az új GoFa™ és SWIFTI™ kobotcsalád az ABB YuMi termékcsaládjának sikerére épít, mely a YuMi – a világ legelső valóban együttműködő robotjának – 2015-ös megjelenése óta számtalan vállalkozásnak volt segítségére a kulcsfontosságú munkafeladatok biztonságos automatizálásában. Ma az ABB YuMi kobotjai világszerte gyárak, üzemek és laboratóriumok sokaságában dolgoznak emberek mellett, és látnak el különféle munkákat a csavarozástól kezdve az elektronikai és elektromos alkatrészek összeszerelésén át szelepek és USB pendrive-ok előállításáig, illetve a COVID-minták laboratóriumi tesztjeinek végrehajtásáig bezárólag.

Az ABB minden kobot telepítéséhez kezdőcsomagot biztosít, benne az ABB Ability™ állapotfigyelő és diagnosztikai szolgáltatással, valamint egy 6 hónapon át ingyenesen igénybe vehető támogató forródrót-hozzáféréssel, melyen keresztül az ABB műszaki támogató szakemberei hívhatók, akik iparágtól és ágazattól függetlenül segítséget tudnak nyújtani.

További tájékoztatásért keresse fel az abb.com weboldalt.

Itt 
(https://new.abb.com/news/detail/74323/prsrl-abb-launches-gofa-higher-payload-cobot-for-collaborative-tasks-up-to-5kg)
a GoFa™, itt (https://new.abb.com/news/detail/74322/prsrl-abbs-new-swifti-cobot-enables-collaborative-working-at-industrial-speeds) pedig a SWIFTI™ kobot sajtóanyagát érheti el.

*1 ABB iparági felmérés, 2021. január A 3Gem Global Market Research & Insights által készített ABB iparági felmérés 1650, többek között a technológiai iparág, a kiskereskedelem, az egészségügy, a műszaki tervezés, az automatizálás, az élelmiszer- és italgyártás, a szabadidős programok, a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG), valamint a szállítás és a logisztika területén működő kisebb-nagyobb egyesült államokbeli, kínai, egyesült királyságbeli, német, svájci, olasz és svéd cég vezérigazgató vagy ügyvezető igazgatói szintű döntéshozóira terjedt ki. A 2020. december 26. és 2021. január 19. között, a 3Gem Research & Insights által készített felmérés iparági szabványoknak megfelelő panelkezelő rendszereket alkalmazott, és szigorú minőségellenőrzési eljárásokhoz tartotta magát, továbbá megerősített (kettős) bejelentkezéssel, az uniós általános adavédelmi rendelkezés előírásainak mindenben megfelelő fogyasztói és B2B (vállalatközi) panelekkel dolgozott.

*2 Forrás: Interact Analysis The Collaborative Robot Market 3rd Edition (itt:
https://ifr.org/ifr-press-releases/news/record-2.7-million-robots-work-in-factories-around-the-globe).

*3 és *4 Forrás: Interact Analysis The Collaborative Robot Market 3rd Edition (itt:
https://markets.businessinsider.com/news/stocks/cobots-market-size-worth-usd-9-342-8-million-by-2027-cagr-of-38-5-emergen-research-1029675844
és az ABB házon belül készített elemzései.

*5 Forrás: Az ABB házon belül készített elemzései.

Az ABB Robotics & Discrete Automation a robotika, a gépautomatizálás és a digitális szolgáltatások úttörőjeként innovatív megoldásokat kínál a legkülönfélébb iparágakban, a gépjárműgyártástól az elektronikán át a logisztikáig. A világ egyik vezető robotikai és gépautomatizálási beszállítójaként eddig több mint 500.000 robottechnikai megoldással segítettük megrendelőinket. Méretétől függetlenül valamennyi ügyfelünknek segítünk termelékenységének növelésében, a működés rugalmasságának fokozásában és egyszerűsítésében, valamint az előállított termékek minőségének további javításában. Támogatjuk őket azon az úton, amelyen a jövő hálózatba kapcsolt kollaboratív gyáraivá kívánnak válni. Az ABB Robotics & Discrete Automation alkalmazottainak száma meghaladja a 10.000 főt, akik a világ több mint 53 országában, 100-nál is több telephelyen dolgoznak. www.abb.com/robotics   

Az ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) piacvezető technológiai világcég, mely a termelékenyebb, ugyanakkor fenntartható jövő megteremtése érdekében nagy energiával segíti elő a társadalom és az ipar átalakulását. Elektronikai, robotikai, automatizálási és mozgatás-technikai portfoliójának szoftverhez csatlakoztatásával az ABB kitolja a technológia határait, hogy a teljesítményt új szintre emelje. Az ABB a kiválóság immár több mint 130 évre visszanyúló történelmét tudhatja magáénak. Mai sikereinek kovácsa az a nagyjából 105.000 tehetséges munkavállaló, aki a világ 100-nál is több országában végzi munkáját.
www.abb.com  

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

ABB weboldal: http://new.abb.com/hu  

Facebook oldal: https://www.facebook.com/ABBMagyarorszag  

Instagram: abb_magyarorszag  

YouTube: https://www.youtube.com/ABBMagyarorszag  

www.abb.hu    


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; ABB ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre