Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Bridgestone, az ARLANXEO és a Solvay bemutatja a TECHSYN-t, amely páratlan erőt és környezetbarát teljesítményt ad az abroncsoknak
2021.02.23
Forrás: Premier Public Relations Kft., Bridgestone Sajtóközlemény
● A TECHSYN kémiailag optimalizált szintetikus kaucsuk és speciális szilika kombinációja, amelyből akár 30%-kal jobb kopáshatékonyságú és akár 6%-kal alacsonyabb gördülési ellenállású abroncsok készülhetnek.*1

●  Így a TECHSYN-nek köszönhetően csökken az általános üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás,*2 nő a futófelület futásteljesítménye*3 és ezzel az abroncs tervezett élettartama, és hosszú távon csökken a nyersanyag-felhasználás.
●  A TECHSYN koncepciója mindössze 24 hónap leforgása alatt vált valósággá három partner, a Bridgestone, az ARLANXEO és a Solvay egyedülálló szakértelmének és szoros együttműködésének köszönhetően.

BRÜSSZEL (2021. február 23.) — A fenntartható mobilitás és haladó megoldások terén globális kulcsszereplő Bridgestone, a világelső szintetikuskaucsuk-gyártó ARLANXEO és a Solvay, egy világviszonylatban élvonalbeli tudományos vállalat, amely élen jár a jól diszpergálható szilika (HDS) innovációjában és gyártásában egyaránt, ma bejelentette a TECHSYN forgalomba hozatalát. Ez az új, közös fejlesztésű abroncstechnológiai platform egyedülállóan erős és környezetkímélő abroncsok gyártását teszi lehetővé.

A fenntartható mobilitás új korszakba lép

A TECHSYN-ben kémiailag optimalizált szintetikus kaucsuk és speciális szilika lép molekuláris szintű interakcióba egymással és biztosít kiemelkedő teljesítményt, kompromisszumok nélkül.

A TECHSYN-t alkotó egyes alapanyagokat egymással párhuzamosan fejlesztette ki a három vállalat egy egyedülálló teljesítményt garantáló abroncstechnológiai platform megalkotása érdekében. A TECHSYN segítségével az abroncsok akár 30%-kal jobb kopáshatékonyságot és akár 6%-kal alacsonyabb gördülési ellenállást érhetnek el, mint a hagyományos Bridgestone EMIA*4 nyári termékek, és ez nem megy a teljesítmény bármely más területének rovására. Az abroncskopás miatti anyagveszteség csökkentése érdekében a fejlesztők a TECHSYN kidolgozása folyamán mindvégig különös hangsúlyt fektettek a kopásteljesítmény javítására.

Ennek eredményeként a TECHSYN fokozza a vele készült abroncsok fenntartható teljesítményét azáltal, hogy csökkenti a teljes üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást, és javítja a futófelület futásteljesítményét.*2 A TECHSYN tartóssága maximum 30%-kal hosszabbítja meg a vele készült abroncsok tervezett élettartamát,3 így a végeredmény olyan abroncs lesz, amelyet kevésbé gyakran kell cserélni, ez pedig hosszú távon csökkenti a nyersanyagfogyasztást.

A TECHSYN olyan megoldás, amelynek megalkotásakor elsődleges szempont volt a környezetvédelem, így bemutatása fontos áttörést jelent a Bridgestone folyamatban lévő átalakulásában a fenntartható megoldások vállalatává. A 2050-ig tartó folyamatot a vállalat  fenntarthatósági üzleti keretrendszere és egy sor közép- és hosszú távú fenntarthatósági célkitűzés vezérli. 

Három ágazatvezető egyesített szakértelmével

A TECHSYN jó példa arra, hogy mire képes a szoros együttműködés és a szellemileg nyitott megközelítés, hiszen az ágazatvezető Bridgestone, ARLANXEO és Solvay vállalatok jól működő hármas partnerségének eredményeként jött létre. A koncepció megvalósulása, amelyhez mindössze 24 hónap elegendő volt, a három vállalat egyedülálló együttműködésének és egyetértésének, valamint a molekuláris mechanizmusok mélyreható, kombinált ismeretének köszönhető.

A TECHSYN egyedülálló képessége abban rejlik, hogy kiegyensúlyozza az abroncs gördülési ellenállás, kopás és nedves úton való tapadás terén nyújtott teljesítményét, ráadásul a különböző szükségletek kielégítése érdekében még további testreszabásnak is teret enged. Így például a TECHSYN által biztosított kopási előny oly módon is átalakítható, hogy ehelyett az abroncs nedves úton való tapadása legyen jobb. A TECHSYN által nyújtott rugalmasságot a Solvay egyedülálló, haladó szilikafejlesztései, az ARLANXEO újfajta abroncspolimerek fejlesztése, gyártása és szállítása terén felhalmozott szakértelme, valamint a Bridgestone innovatív alapanyagkeverék-technológiája teszi lehetővé.

Kialakítása révén a TECHSYN különféle abroncskategóriák és járművek számára képes biztosítani ezeket az előnyöket, és az általa lehetővé tett páratlan rugalmasságnak köszönhetően a Bridgestone egyéb vezető abroncstechnológiáival is kombinálható. Így például a Bridgestone pehelysúlyú ENLITEN technológiájával együtt alkalmazva lehetővé teszi az abroncs súlyának további csökkentését a teljesítmény fenntartása mellett.

A Bridgestone most a TECHSYN tömeggyártásba való bevezetését készíti elő, különféle abroncskategóriákra és járművekre irányuló tervekkel. A Bridgestone, az ARLANXEO és a Solvay kidolgozott egy technológiai ütemtervet, amelyben a szoros együttműködés alapvető feltétele lesz a TECHSYN révén kirajzolódó mintázat szerinti előrehaladásnak és még hatékonyabb szinergiák kidolgozásának.

A bejelentéshez Laurent Dartoux, a Bridgestone EMIA elnöke és vezérigazgatója a következő kommentárt fűzte: „Mi a Bridgestone-nál alapvetően hiszünk abban, hogy úttörő innovációkat és a mobilitás jövőjét nem lehet együttműködés nélkül megvalósítani. A partnerség, amelyben a TECHSYN gyökerezik, mára az egyik legkülönlegesebb kapcsolattá vált, amelynek valaha részesei voltunk. Globális kulcsszereplőként a haladó megoldások és a fenntartható mobilitás területén a Bridgestone úgy halad előre, hogy minden cselekedetünk legbelső lényege az innováció és a fenntarthatóság. A TECHSYN-hez hasonló környezetvédelmi indíttatású megoldások kifejlesztése révén jó tempóban haladunk afelé, hogy ezt az ambíciónkat megvalósítsuk.

Donald Chen, az ARLANXEO CEO-ja a következőket tette hozzá: „Az ARLANXEO elkötelezte magát a kiemelkedő, ügyfélcentrikus elasztomermegoldások biztosítása mellett. Azáltal, hogy partnerségünkben egyesítettük három világszínvonalú, az abroncs ellátási lánc különböző szakaszait képviselő vállalat kombinált know-how-ját, képességeit és kreativitását, sikerült egy olyan új technológiai platformot kifejlesztenünk, amely új módokat kínál az abroncsipar speciális kihívásainak megoldására. A TECHSYN egyszerre teszi lehetővé a gazdaságosabb üzemanyag-felhasználást és a jobb kopási tulajdonságokat, anélkül hogy a teljesítmény emiatt kárt szenvedne. Ennek eredményeként a TECHSYN-nel készült abroncsok hozzájárulnak a CO2-kibocsátás csökkentéséhez. Ez a technológia tehát jelentős mértékben elősegíti a környezetvédelmi szempontok javítását, amely a három létrehozó vállalat fenntartható termékmegoldásokról szóló közös víziójának lényegét alkotja.

Dr. Ilham Kadri, a Solvay CEO-ja pedig az alábbiakat fűzte hozzá: „A TECHSYN megmutatja, mi mindent el lehet érni, ha az értéklánc főszereplői összefognak. Ha meg akarjuk óvni egyetlen bolygónkat, ilyen megoldásokat kell találnunk és együttműködésben felépítenünk, hogy megtervezzük a holnap tisztább mobilitását. Büszke vagyok minden csapatra, amely közreműködött ebben a projektben, különösen az a gyorsaság, amellyel életre hívták ezt az újítást.

●  *1 A hagyományos Bridgestone EMIA nyári termékekhez képest.
●  *2 A CO2-kibocsátás arányos a Bridgestone beltéri laboratóriumaiban mért gördülési ellenállási együtthatóval (RRC).
●  *3 A kopásteljesítményt a Bridgestone kültéri tesztjein értékelték 205/55 R16 méretű abroncsokon, referenciaként Bridgestone nyári személyabroncsokhoz viszonyítva.
●  *4 A Bridgestone Európában, Oroszországban, a Közel-Keleten, Indiában és Afrikában.

 ###

A Bridgestone EMIA-ról (Európa, Oroszország, Közel-Kelet, India és Afrika)

A Bridgestone EMIA, cégközpont Zaventem (Belgium), a Bridgestone Corporation tagja, a fejlett megoldások és fenntartható mobilitás autóipari kulcsszereplője. Prémium kategóriájú gumiabroncsokon túl, a vállalat gumiabroncsközpontú és mobilitási megoldások bővülő portfolióját kínálja, Ügyfeleit több ezer szervizponttal rendelkező, kiterjedt kiskereskedelmi hálózatával szolgálja ki.

A Bridgestone a partnereivel együtt, és az „Így szolgálunk mi!” mottó szem előtt tartásával, CSR (társadalmi felelősségvállalás) elkötelezettségével azon dolgozik, hogy a közlekedés fenntartható jövőjét alakítsa és jobbá tegye az emberek életét, munkáját, közlekedését és szórakozását.
 
A Bridgestone európai, oroszországi, közel-keleti, indiai és afrikai jelenlétéről további információért látogasson el a következő weboldalakra: www.bridgestone-emia.com/  és www.bridgestonenewsroom.eu. Kövessen bennünket Facebook-on, Instagram-on, YouTube-on és LinkedIn-en.

Az ARLANXEO-ról
Az ARLANXEO a világ egyik legnagyobb szintetikuskaucsuk-gyártója, és az energia- és vegyianyag-előállítás terén piacvezető Saudi Aramco kizárólagos tulajdonában álló leányvállalat. Nagy teljesítményű gumikat fejleszt, gyárt és értékesít, amivel 2019-ben kb. 3 milliárd eurós értékesítést generált, jelenléte pedig a világ 9 országára terjed ki több mint 12 gyártóüzemmel és 7 innovációs központtal. Termékei széles körű felhasználásra készülnek: a gépjármű- és abroncsipartól az elektronikai, építő-, kőolaj- és földgáziparig. 
További információért, kérjük, látogasson el a www.arlanxeo.com oldalra. Kövessen minket LinkedInen.

A Solvay-ről
A Solvay egy tudományos vállalat, amelynek technológiái a hétköznapi élet számos területén bizonyulnak hasznosnak. A Solvay több mint 24 100 alkalmazottat foglalkoztat 64 országban, így embereket, gondolatokat és elemeket kapcsol össze, hogy új szintre emelje a haladást. A csoport arra törekszik, hogy fenntartható közös értéket teremtsen mindenki számára, elsősorban a Solvay One Planet terv révén, amely három pillérre épül: klímavédelem, az erőforrások megőrzése és a jobb életminőség támogatása. A csoport innovatív megoldásai hozzájárulnak a biztonságosabb, tisztább és fenntarthatóbb termékekhez az emberek közvetlen környezetében, legyenek azok élelmiszerek vagy fogyasztási cikkek, repülőgépek, autók, akkumulátorok, okoseszközök, egészségügyi alkalmazások, víz- és levegőtisztító rendszerek. Az 1863-ban alapított Solvay ma tevékenységeinek nagy részét tekintve a világ három vezető vállalatának egyike, amely 2019-ben 10,2 milliárd eurós nettó értékesítést generált. A Solvay-t jegyzi a brüsszeli (SOLB) és a párizsi Euronext, valamint az Egyesült Államok tőzsdéje, ahol részvényeivel (SOLVY) I. szintű ADR programban kereskednek. 
További információért, kérjük, látogasson el a www.solvay.com oldalra.

www.bridgestone.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Bridgestone


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre