Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.02.25.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Az Allianz csoport konkrét fenntarthatósági célkitűzései a klímasemlegesség eléréséhez
2021.02.08
Forrás: MorphoCom - Allianz Sajtóközlemény
• Első konkrét lépések a 2050-ig megvalósítani kívánt végcél, a kötvénytulajdonosok pénzeszközeinek klímasemleges befektetésének teljesítéséhez
• 2025-re az ingatlanberuházások 1,5 °C-os pályára állítása

•  Az új fenntarthatósági stratégia ambiciózus célkitűzései az éghajlatvédelem és a társadalmi fejlődés terén 
 
Az Allianz csoport első ízben jelentett be konkrét köztes célokat a kötvénytulajdonosok pénzeszközeinek befektetési portfóliójával kapcsolatos üvegházhatásúgáz-kibocsátás csökkentésére, hozzájárulva ezáltal a vállalat 2050-ig teljesítendő klímasemlegességi célkitűzésének eléréséhez. A biztosítócsoport 2025-ig kitűzött célja, hogy a befektetési portfóliójában szereplő bizonyos eszközosztályokkal kapcsolatos kibocsátást 25 százalékkal a 2019-es szint alá csökkentse. Az Allianz az általános követelmények mellett valamennyi befektetését abból a szempontból is megvizsgálja majd, hogy azok tárgya összeegyeztethető e a párizsi éghajlatvédelmi megállapodás 1,5 °C-os célértékével. Ezenkívül 2025-ig az Allianz csoport az összes ingatlanberuházásának teljes kibocsátását összhangba kívánja hozni a párizsi egyezmény tudományos módszerekkel meghatározott céljaival. Az Allianz csoport a jövőben évente jelentést tesz közzé arról, miként halad céljai megvalósításával, ezáltal biztosítva az átláthatóságot ügyfelei és a nyilvánosság számára egyaránt.
 
Az Allianz csoport ambiciózus fenntarthatósági célokat alakított ki üzletágainak működése és tevékenysége során, ezzel támogatva az éghajlatbarát gazdaságra történő átállást. Ennek keretében a biztosítótársaság vállalja, hogy a következő öt évben – a 2019 es szinthez képest – 30 százalékkal csökkenti a tevékenységéből származó üvegházhatású gázokat. Az Allianz csoport már jelenleg is számos egyedi kialakítású, környezeti vagy társadalmi előnyökkel járó terméket és szolgáltatást kínál, és piacvezető a megújuló energiák finanszírozása terén. „A változást a saját házunk táján kezdjük, majd másokat is segítünk a karbonsemlegesség elérésében. Meggyőződésünk, hogy azzal, hogy éghajlatvédelmi és fenntarthatósági szempontokat építünk be működésünkbe, megváltozik a befektetési stratégiánk is” – állítja dr. Günther Thallinger, az Allianz Csoport befektetéskezelésért és ESG-szempontokért felelős igazgatósági tagja. „Így mérsékelhetjük az éghajlatváltozással kapcsolatos kockázatokat, és kihasználhatjuk az előremutató üzleti modellekben rejlő lehetőségeket.”  A portfólió karbonlábnyomának csökkentése öt évre elosztott lépésekben valósul meg. Végeredményben egyre nagyobb szerepet kapnak majd a befektetési portfólióban azok a vállalatok, amelyek illenek az Allianz befektetési profiljába és megfelelnek a párizsi egyezmény 1,5 °C-os célértékének. Ez többek között a vállalatokkal folytatott aktív párbeszéd és éghajlatvédelmi célkitűzések meghatározása révén valósul meg. A kibocsátáscsökkentést szolgálja az is, hogy az Allianz csoport fokozza az éghajlatbarát technológiákra irányuló befektetéseit, és tartózkodik a magas szén-dioxid-kibocsátással járó üzleti modellekbe történő beruházásoktól. 
 
Az elmúlt év egyértelműen megmutatta, hogy a piacoknak és az országoknak meg kell tanulniuk megbirkózni olyan új kockázatokkal, mint például a világjárványok, az éghajlatváltozás vagy a társadalmi feszültségek. A következő évtized legfontosabb feladata a fenntartható gazdaság és társadalom kialakítása” – véli Oliver Bäte, az Allianz Csoport igazgatóságának elnöke. „Ennélfogva az éghajlatbarát és társadalmilag igazságos jövő érdekében megerősítjük a politikai döntéshozókkal, az üzleti világgal és a civil társadalommal kialakított partneri kapcsolatainkat.” 
 
Az ágazat- és nemzetközi partneri kapcsolatok fontosak a globális kihívások kezelésében. Az Allianz csoport az ENSZ által életre hívott Net-Zero Asset Owner Alliance -ben (Nettó Zéró Eszköztulajdonosi Szövetség, AOA) részt vevő partnereivel karöltve a kibocsátás-csökkentési célkitűzést megalapozó módszerek kidolgozásában is részt vett. A konzultációra bocsátott, és mostanra véglegesített célkitűzési protokoll a nemzetközi éghajlatkutatás legfrissebb eredményeire épül, és napjainkban ez az egyik leginkább ambiciózus befektetőknek szóló éghajlatváltozási útmutató. A jelenleg harminchárom tagot számláló AOA tervei között szerepel a növekedés, valamint az éghajlatvédelmi normák pénzügyi szektorban történő megszilárdítása. 
 
Az Allianz csoport vállalati stratégiájában egyre kiemeltebb helyen szerepel a fenntarthatóság kérdése. 2021. január 1-jétől az újonnan kialakított fenntarthatósági igazgatói (CSO) posztot betöltő Line Hestvik vezeti a vállalat globális fenntarthatóság csoportját. A csoport közvetlenül az Allianz csoport igazgatóságnak számol be munkájáról, és valamennyi piacon gondoskodik az új fenntarthatósági stratégia végrehajtásáról. Amellett, hogy a fenntarthatóság nagyobb szerepet kap a vállalat fő tevékenységei között, az Allianz 2023-ig megduplázza a zöldáram üzleti tevékenysége során használt arányát, és tovább csökkenti az egyszer használatos műanyagok és a papír felhasználását. A társadalmi szerepvállalás terén az Allianz csoport tervei között szerepel a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok támogatásának növelése minden olyan országban, ahol jelen van. Ebben a témában a vállalat elsősorban az egészségügy, az integráció és az ellenálló képesség területére kíván fókuszálni.
 
Az Allianzról 
Az Allianz Csoport a világ egyik vezető biztosítója és vagyonkezelője, amely több mint 70 országban több mint 100 millió lakossági és vállalati ügyféllel rendelkezik. Az Allianz személyi és vállalati biztosítási szolgáltatások széles körét nyújtja ügyfelei részére a vagyon-, élet- és egészségbiztosítástól kezdve az asszisztenciaszolgáltatásokon át egészen a hitelbiztosításig és globális üzleti biztosításig. Az Allianz a világ egyik legnagyobb befektetőjeként 766 milliárd EUR-t kezel biztosítási ügyfelei nevében. Ezenkívül vagyonkezelőink – a PIMCO és az Allianz Global Investors – 1,7 billió EUR értékben kezelik harmadik felek vagyonát. Mivel üzleti folyamatainkba és befektetési döntéseinkbe szisztematikusan beépítettük az ökológiai és társadalmi szempontokat, a Dow Jones Fenntarthatósági Index vezető biztosítói között szerepelünk. 2019-ben 147 000-nél is több munkatársunkkal csoportszinten összesen 142 milliárd EUR bevételt és 11,9 milliárd EUR üzemi eredményt realizáltunk. 
Ezekre az adatokra minden esetben az alábbiakban szereplő felelősségkizáró nyilatkozat vonatkozik. 
 
Jövőre vonatkozó állításokkal kapcsolatos figyelmeztetés 
A jelen dokumentum olyan jövőre vonatkozó állításokat – például kilátásokat és várakozásokat – tartalmaz, amelyek a vezetőség jelenlegi nézetein és feltételezésein alapulnak, és amelyeket ismert és ismeretlen kockázatok és bizonytalanságok öveznek. Előfordulhat, hogy a tényleges eredmények, teljesítménymutatók vagy események lényegesen eltérnek az ilyen jövőre vonatkozó állítások kifejezett vagy kikövetkeztethető tartalmától. Ilyen eltérés oka lehet bármely változás többek között – de nem kizárólagosan – az alábbi tényezőkben: (i) az általános gazdasági feltételek és versenyhelyzet az Allianz Csoport alapvető üzleti tevékenységében vagy főbb piacain, (ii) a pénzügyi piacok teljesítménye (különösen a piaci ingadozások, valamint a likviditási és hitelkockázati események), (iii) a biztosítási káresetek – beleértve a természeti katasztrófákból származókat is – gyakorisága és súlyossága, és a kárköltségek alakulása, (iv) a halálozási és megbetegedési szintek és trendek, (v) a megtartási szintek, (vi) a hitelek nemteljesítésének mértéke, különösen a bankügyletek terén, (vii) a kamatszintek, (viii) a devizaárfolyamok, különösen az EUR/USD árfolyam, (ix) a jogszabályok és előírások – különösen az adózási szabályok – változásai, (x) az akvizíciók – beleértve a kapcsolódó integrációkat és reorganizációs intézkedéseket – hatásai, és (xi) az általános versenyfeltételek, amelyek minden esetben helyi, regionális, országos és/vagy globális szinten értelmezendők. Számos ilyen változást kedvezőtlenül befolyásolhat a terrorizmus. 

Önkéntes naprakésszé tétel 
Az Allianz Csoport nem vállal kötelezettséget a jelen dokumentumban foglalt információk vagy jövőre vonatkozó állítások naprakésszé tételével kapcsolatban, kivéve, ha az adott információ közzétételét jogszabály írja elő. 

Adatvédelmi kiegészítés 
Az Allianz SE elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett. Tovább információkért lásd az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.

www.allianz.hu   


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás71
* NEWS *7043
Ipari cégek2028
Ipari hírek7023
Business4408
Autó, jármű, közlekedés5424
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport10
Audi514
Mercedes874
Opel305
Suzuki262
BMW72
Das WeltAuto51
Seat284
Škoda285
VW382
Tesla6
Munkagép, haszongép1075
Rába112
Scania443
Robot, automatika1045
ABB423
FANUC146
igm110
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia123
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer75
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika834
Internet512
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1356
Hegesztés117
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem35
Logisztika297
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1299
Solar73
Bosch786
Siemens432
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire218
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Dr. Keszte Róbert a magyarországi Continental csoport országkoordinátora 2021. január 1-től
Visszatekintés egy felforgató esztendőre: mit tanulhatunk 2020-ból?
15 éves a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre