Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Mesterséges intelligencia a nagyobb fenntarthatóság és jobb minőségű városi élet szolgálatában: a Zencity kapta a GREENTECH FESTIVAL és az Audi GREEN FUTURE díját
2021.02.17
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Az izraeli Zencity startup a városok számára fejlesztett egy intuitív mesterséges intelligencia eszközt, hogy feltérképezzék a lakók vágyait és szükségleteit, a csendes kisebbség igényeinek figyelembevételével

- A GREEN FUTURE díj további jelöltjei között szerepelt a Strabag (szennyezőanyag és zajcsökkentő aszfaltmegoldással) és a Sensoneo (intelligens hulladékmendezsment megoldásával)
- Nico Rosberg, Marco Voigt és Judith Kühn (GREENTECH FESTIVAL) adta át a díjat az Audi képviselője, Henrik Wenders oldalán az Audi e-tron GT digitális világpremierjének keretében
- Nico Rosberg: „A klímaváltozás kapcsán az idő kritikus tényező. Most kell cselekednünk és a Zencityhez hasonló startup vállalkozások biztosítják az ehhez szükséges eszközöket.”

Ingolstadt/Budapest, 2021. február 17. – A GREENTECH FESTIVAL és az Audi, mint a Sven Krüger és Marco Voigt által létrehozott fenntarthatósági platform egyik alapító partnere, Nico Rosberggel együtt most először adta át a GREEN FUTURE díjat. Az Audi e-tron GT világpremierjének keretében adományozott díj a GREEN AWARDS részeként olyan projekteket és személyeket jutalmaz, akik a környezettel összeegyeztethető városiasodást népszerűsítik és ezzel együtt jelentősen hozzájárulnak a városi infrastruktúrában tapasztalt életminőség javításához. A győztes a tel-avivi székhelyű Zencity startup a közösségi média bejegyzéseket és a helyi városi híreket gyűjtő és elemző algoritmusával.

Az ENSZ 2018-as „A világ urbanizációs kilátásai” tanulmányában részletezett előrejelzései alapján az évszázad közepére az emberek kétharmada városokban él majd. Az ENSZ arra számít, hogy már 2030-ra 43 megaváros lesz világszerte. A városi életnek a lehetőségekhez képest leginkább környezetbarát és társadalmilag igazságos szervezése a legnagyobb kihívás ebben az évtizedben. Az éppen ezzel a céllal életre hívott elismeréssel a GREENTECH FESTIVAL és az AUDI AG azt a célt tűzte ki, hogy erre a kihívásra irányítsa a figyelmet illetve innovatív megoldásokat népszerűsítsen, a projektek korai szakaszában támogassa az alapítókat és nyílt, társadalmi eszmecserét indítson.

A GREEN FUTURE Award, mint a GREENTECH FESTIVAL különdíja

A jelöltek számos területtel kapcsolatos projekteket hoztak, mint amilyen például az energia, víz, mobilitás, építőipar, digitalizáció, biztonság vagy az erőforrások. A zsűri tagjai között szerepeltek a WWF, a Deutsche Bahn, a német gazdaságkutató intézet (DIW) képviselői és Marteria rapművész Green Berlin divatmárkája is, aki a fenntarthatósági platform GREEN AWARDS zsűrijének is tagja. A zsűri figyelembe vette az értékelésnél az adott projekt hozzájárulását a környezet védelméhez, a skálázhatóságát, a műszaki innovációt és a jövőbeli életképességét. A GREEN FUTURE díj egy különleges elismerés, amely a fesztivál GREEN AWARDS részeként díjazza a jövő városainak fenntartható technológiáját érintő lehetőségeket.

Az Audi legújabb elektromos modelljének, az Audi e-tron GT digitális világpremierjének részeként a GREENTECH FESTIVAL kép alapítója, Nico Rosberg és Marco Voigt, a vezérigazgató Judith Kühn és az Audi márka rangidős alelnöke Henrik Wenders nyújtotta át a díjat Assaf Francesnak, a Zencity várospolitikáért és partneri együttműködésért felelős igazgatójának. Nico Rosberg így nyilatkozott a díjátadó kapcsán: „A klímaváltozás kapcsán az idő kritikus tényező. Most kell cselekednünk és a Zencityhez hasonló startup vállalkozások biztosítják az ehhez szükséges eszközöket. Szükségünk van olyan technológiákra, mint a Zencity mesterséges intelligenciája, hogy a felelősségünknek megfelelően cselekedjünk és megállítsuk környezetünk pusztulását. Ezzel a különleges díjjal bemutatjuk, hogy napjaink technológiája készen áll arra, hogy fenntartható és minőségi élet irányába mozdítsa el közeli jövőt a városi területeken. Tudatos döntés volt, hogy a GREEN FUTURE díjat különleges körülmények között adjuk át, ezzel is a lehető legtöbb új embert érjük el és felélesszük a lelkesedésüket egy fenntarthatóbb életstílus iránt.”

Henrik Wenders, az Audi márka rangidős alelnöke így kommentálta a díjátadást: „Az Audi a haladást képviseli, így célunk, hogy a technológia alkalmazásával egy fenntarthatóbb jövőhöz járuljunk hozzá és úgy formáljuk a városi mobilitást, hogy a középpontban továbbra is az ember maradjon. A GREENTECH FESTIVAL aktív partnereként valódi hozzáadott értéket kívánunk nyújtani és segítünk válaszokat keresni a jövő égető kérdéseire.”

Az algoritmusok kiemelt szerepe a helyi megoldások fejlesztésében

A Zencity fejlesztését Eyal Feder-Levy és Ido Ivri végezte, akik egy intuitív mesterséges intelligencia eszközt hoztak létre a helyi közigazgatás számára. A Zencity algoritmusokat használ, hogy a közösségi média bejegyzésekben, weboldalakon, helyi hírekben és egyéb online felületeken olyan információkat találjon, amelyek arra az adott városra vonatkoznak, ahol a bejegyzést készítő emberek élnek. A fejlett mesterséges intelligencia és a gépi tanulás lehetővé teszi, hogy egy meghatározott területről – például egy városhatáron belül – felhasználói adatok millióit feldolgozza és ezeken alapulva tájékoztató jelleggel különböző megállapításokat tegyen. A Zencity ügyfelei között szerepelnek helyi hatóságok, akik ezen adatok alapján könnyebben megérthetik lakóik igényeit és megvalósíthatják azokat. Ez a módszer megóvja az erőforrásokat és helyettesíti a drága és időigényes személyes felméréseket, lakossági vonalakat és bizottsági gyűléseket. Alkalmazásával az eszköz az adott város minden lakójának segít, hogy a politikai döntéshozók figyelmét felkeltsék és teszi mindezt automatizált módon, összetett beszámolói folyamatok és bürokratikus akadályok nélkül. A Zencity algoritmusát már 160 városban – köztük Chicagoban, Ottawaban és Tel-Aviv városában is – használják.

A jelöltek között a Strabag és a Sensoneo is

A további jelöltek között helyet kapott a Strabag és az ő CIAir projektje és a Sensoneo intelligens hulladékkezelési megoldása is. A Strabag tiszta aszfaltja akár 35 százalékkal csökkenti a zajszennyezést a hagyományos aszfalttal összehasonlítva. Az aszfalthoz használt anyag Ultra Nagy Teljesítőképességű Betont (UHPC - Ultra High Performance Concrete) és titán-dioxidot tartalmaz. Amikor napfény éri, lebontja a levegőben található nitrogén-oxidokat és ártalmatlan nitrátokká alakítja őket. Az anyagot közvetlenül a forró aszfaltfelülethez adagolják. A Sensoneo intelligens hulladékkezelési megoldásokat kínál a városok és cégek számára. Ez a gyűjtők létesítményen belüli követésétől egészen az automatizált, igény szerinti megoldásokig terjed, középpontban a még hatékonyabb begyűjtéstervezéssel. Ennek segítségével három, az intelligens hulladékkezelést támogató megoldást egyesítettek: a vagyonkezelést, a hulladékfelügyeletet és az útvonaltervezést.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Mesterséges intelligencia


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre