Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.02.25.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Mesterséges intelligencia a nagyobb fenntarthatóság és jobb minőségű városi élet szolgálatában: a Zencity kapta a GREENTECH FESTIVAL és az Audi GREEN FUTURE díját
2021.02.17
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Az izraeli Zencity startup a városok számára fejlesztett egy intuitív mesterséges intelligencia eszközt, hogy feltérképezzék a lakók vágyait és szükségleteit, a csendes kisebbség igényeinek figyelembevételével

- A GREEN FUTURE díj további jelöltjei között szerepelt a Strabag (szennyezőanyag és zajcsökkentő aszfaltmegoldással) és a Sensoneo (intelligens hulladékmendezsment megoldásával)
- Nico Rosberg, Marco Voigt és Judith Kühn (GREENTECH FESTIVAL) adta át a díjat az Audi képviselője, Henrik Wenders oldalán az Audi e-tron GT digitális világpremierjének keretében
- Nico Rosberg: „A klímaváltozás kapcsán az idő kritikus tényező. Most kell cselekednünk és a Zencityhez hasonló startup vállalkozások biztosítják az ehhez szükséges eszközöket.”

Ingolstadt/Budapest, 2021. február 17. – A GREENTECH FESTIVAL és az Audi, mint a Sven Krüger és Marco Voigt által létrehozott fenntarthatósági platform egyik alapító partnere, Nico Rosberggel együtt most először adta át a GREEN FUTURE díjat. Az Audi e-tron GT világpremierjének keretében adományozott díj a GREEN AWARDS részeként olyan projekteket és személyeket jutalmaz, akik a környezettel összeegyeztethető városiasodást népszerűsítik és ezzel együtt jelentősen hozzájárulnak a városi infrastruktúrában tapasztalt életminőség javításához. A győztes a tel-avivi székhelyű Zencity startup a közösségi média bejegyzéseket és a helyi városi híreket gyűjtő és elemző algoritmusával.

Az ENSZ 2018-as „A világ urbanizációs kilátásai” tanulmányában részletezett előrejelzései alapján az évszázad közepére az emberek kétharmada városokban él majd. Az ENSZ arra számít, hogy már 2030-ra 43 megaváros lesz világszerte. A városi életnek a lehetőségekhez képest leginkább környezetbarát és társadalmilag igazságos szervezése a legnagyobb kihívás ebben az évtizedben. Az éppen ezzel a céllal életre hívott elismeréssel a GREENTECH FESTIVAL és az AUDI AG azt a célt tűzte ki, hogy erre a kihívásra irányítsa a figyelmet illetve innovatív megoldásokat népszerűsítsen, a projektek korai szakaszában támogassa az alapítókat és nyílt, társadalmi eszmecserét indítson.

A GREEN FUTURE Award, mint a GREENTECH FESTIVAL különdíja

A jelöltek számos területtel kapcsolatos projekteket hoztak, mint amilyen például az energia, víz, mobilitás, építőipar, digitalizáció, biztonság vagy az erőforrások. A zsűri tagjai között szerepeltek a WWF, a Deutsche Bahn, a német gazdaságkutató intézet (DIW) képviselői és Marteria rapművész Green Berlin divatmárkája is, aki a fenntarthatósági platform GREEN AWARDS zsűrijének is tagja. A zsűri figyelembe vette az értékelésnél az adott projekt hozzájárulását a környezet védelméhez, a skálázhatóságát, a műszaki innovációt és a jövőbeli életképességét. A GREEN FUTURE díj egy különleges elismerés, amely a fesztivál GREEN AWARDS részeként díjazza a jövő városainak fenntartható technológiáját érintő lehetőségeket.

Az Audi legújabb elektromos modelljének, az Audi e-tron GT digitális világpremierjének részeként a GREENTECH FESTIVAL kép alapítója, Nico Rosberg és Marco Voigt, a vezérigazgató Judith Kühn és az Audi márka rangidős alelnöke Henrik Wenders nyújtotta át a díjat Assaf Francesnak, a Zencity várospolitikáért és partneri együttműködésért felelős igazgatójának. Nico Rosberg így nyilatkozott a díjátadó kapcsán: „A klímaváltozás kapcsán az idő kritikus tényező. Most kell cselekednünk és a Zencityhez hasonló startup vállalkozások biztosítják az ehhez szükséges eszközöket. Szükségünk van olyan technológiákra, mint a Zencity mesterséges intelligenciája, hogy a felelősségünknek megfelelően cselekedjünk és megállítsuk környezetünk pusztulását. Ezzel a különleges díjjal bemutatjuk, hogy napjaink technológiája készen áll arra, hogy fenntartható és minőségi élet irányába mozdítsa el közeli jövőt a városi területeken. Tudatos döntés volt, hogy a GREEN FUTURE díjat különleges körülmények között adjuk át, ezzel is a lehető legtöbb új embert érjük el és felélesszük a lelkesedésüket egy fenntarthatóbb életstílus iránt.”

Henrik Wenders, az Audi márka rangidős alelnöke így kommentálta a díjátadást: „Az Audi a haladást képviseli, így célunk, hogy a technológia alkalmazásával egy fenntarthatóbb jövőhöz járuljunk hozzá és úgy formáljuk a városi mobilitást, hogy a középpontban továbbra is az ember maradjon. A GREENTECH FESTIVAL aktív partnereként valódi hozzáadott értéket kívánunk nyújtani és segítünk válaszokat keresni a jövő égető kérdéseire.”

Az algoritmusok kiemelt szerepe a helyi megoldások fejlesztésében

A Zencity fejlesztését Eyal Feder-Levy és Ido Ivri végezte, akik egy intuitív mesterséges intelligencia eszközt hoztak létre a helyi közigazgatás számára. A Zencity algoritmusokat használ, hogy a közösségi média bejegyzésekben, weboldalakon, helyi hírekben és egyéb online felületeken olyan információkat találjon, amelyek arra az adott városra vonatkoznak, ahol a bejegyzést készítő emberek élnek. A fejlett mesterséges intelligencia és a gépi tanulás lehetővé teszi, hogy egy meghatározott területről – például egy városhatáron belül – felhasználói adatok millióit feldolgozza és ezeken alapulva tájékoztató jelleggel különböző megállapításokat tegyen. A Zencity ügyfelei között szerepelnek helyi hatóságok, akik ezen adatok alapján könnyebben megérthetik lakóik igényeit és megvalósíthatják azokat. Ez a módszer megóvja az erőforrásokat és helyettesíti a drága és időigényes személyes felméréseket, lakossági vonalakat és bizottsági gyűléseket. Alkalmazásával az eszköz az adott város minden lakójának segít, hogy a politikai döntéshozók figyelmét felkeltsék és teszi mindezt automatizált módon, összetett beszámolói folyamatok és bürokratikus akadályok nélkül. A Zencity algoritmusát már 160 városban – köztük Chicagoban, Ottawaban és Tel-Aviv városában is – használják.

A jelöltek között a Strabag és a Sensoneo is

A további jelöltek között helyet kapott a Strabag és az ő CIAir projektje és a Sensoneo intelligens hulladékkezelési megoldása is. A Strabag tiszta aszfaltja akár 35 százalékkal csökkenti a zajszennyezést a hagyományos aszfalttal összehasonlítva. Az aszfalthoz használt anyag Ultra Nagy Teljesítőképességű Betont (UHPC - Ultra High Performance Concrete) és titán-dioxidot tartalmaz. Amikor napfény éri, lebontja a levegőben található nitrogén-oxidokat és ártalmatlan nitrátokká alakítja őket. Az anyagot közvetlenül a forró aszfaltfelülethez adagolják. A Sensoneo intelligens hulladékkezelési megoldásokat kínál a városok és cégek számára. Ez a gyűjtők létesítményen belüli követésétől egészen az automatizált, igény szerinti megoldásokig terjed, középpontban a még hatékonyabb begyűjtéstervezéssel. Ennek segítségével három, az intelligens hulladékkezelést támogató megoldást egyesítettek: a vagyonkezelést, a hulladékfelügyeletet és az útvonaltervezést.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Mesterséges intelligencia


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás71
* NEWS *7043
Ipari cégek2028
Ipari hírek7023
Business4408
Autó, jármű, közlekedés5424
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport10
Audi514
Mercedes874
Opel305
Suzuki262
BMW72
Das WeltAuto51
Seat284
Škoda285
VW382
Tesla6
Munkagép, haszongép1075
Rába112
Scania443
Robot, automatika1045
ABB423
FANUC146
igm110
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia123
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer75
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika834
Internet512
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1356
Hegesztés117
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem35
Logisztika297
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1299
Solar73
Bosch786
Siemens432
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire218
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Dr. Keszte Róbert a magyarországi Continental csoport országkoordinátora 2021. január 1-től
Visszatekintés egy felforgató esztendőre: mit tanulhatunk 2020-ból?
15 éves a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre