Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.02.25.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV – Dinamikus és sportos
2021.02.18
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
- Az új, tisztán elektromos SUV-modell kínálatában is megjelenik a SPORTLINE változat
- A karosszériát mélyebbre süllyesztő sportfutómű, 20 vagy 21 colos könnyűfém keréktárcsák és markáns fekete részletek jellemzik az új modellváltozat külsejét és belterét

- Három hajtásrendszer-változat kínálata, akár több mint 520 kilométer hatótávval

Mladá Boleslav, 2021. február 18. – A ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV érkeztével a cseh autógyártó egy immár hagyományos modellváltozata jelenik meg a Mladá Boleslav-i új, tisztán elektromos SUV-modell választékában is. Fekete karosszéria-kiegészítők, nagyméretű könnyűfém keréktárcsák és a karosszériát mélyebbre süllyesztő sportfutómű kölcsönöznek magabiztos fellépést a ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV számára, illetve hangsúlyozzák dinamikus menettulajdonságait. Az utastérben integrált fejtámlával kiformált sportülések, bőrbevonatú, háromküllős, multifunkciós sportkormány és karbonhatású dekorbetétek határozzák meg a hangulatot. Az ENYAQ iV SPORTLINE háromféle motorváltozatban bővíti a palettát. A 132 kilowattos ENYAQ iV 60 éppúgy hátsókerékhajtású, mint a 82 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt, 150 kW teljesítményű ENYAQ iV 80, amely a WLTP-ciklus szerint akár több mint 520 kilométeres hatótávot kínál. Az ENYAQ iV 80x két, együttesen 195 kW teljesítményű elektromos motorral és összkerékhajtással készül majd és az év folyamán, a későbbiekben egészíti ki a kínálatot.

SPORTLINE – e névkiegészítés immár hagyományosan sportos megjelenést és dinamikus menettulajdonságokat jelent a ŠKODA modelljei számára. Az ENYAQ SPORTLINE iV formájában a ŠKODA a jövőben a márka első tisztán elektromos SUV-modelljéhez is kínálja ezt a változatot, három hajtásrendszer választékával. A ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV 60 hátsó tengelyén 132 kW teljesítményű elektromos motor dolgozik, 310 newtonméter maximális forgatónyomatékkal. A 62 kWh (nettó 58 kWh) kapacitású akkumulátor a WLTP-ciklus szerint több mint 400 kilométer hatótávot tesz lehetővé. Az ENYAQ SPORTLINE iV 80 – amely a nagyobb kapacitású, 82 kilowattórás (nettó 77 kWh) akkumulátorral a WLTP-cikluson több mint 520 kilométer hatótávot produkált – hátuljában 150 kilowattot teljesít az elektromos motor. Ugyanilyen akkumulátorral készül az ENYAQ SPORTLINE iV 80x is, amely egy második elektromos motorral már összkerékhajtást is kínál, s teljesítménye 195 kW, maximális forgatónyomatéka pedig 425 newtonméter. A WLTP-ciklus szerinti hatótáv ez esetben 500 kilométer.

Színvonalas menetdinamika hátsó- vagy összkerékhajtással és sportfutóművel

Az elektromos motornak köszönhetően a gázpedál lenyomására már teljes egészében rendelkezésre álló, tekintélyes maximális forgatónyomatékával, valamint hátsó- vagy összkerékhajtásával a ŠKODA ENYAQ iV színvonalas menetdinamikai tulajdonságokat kínál. A SPORTLINE változatban különösen jól érvényesül mindez az alapkivitelhez tartozó sportfutóműnek köszönhetően, amely az első tengelyen 15, míg a hátsón 10 milliméterrel süllyeszti mélyebbre a karosszériát. A maximális sebesség mindhárom motorváltozat esetében 160 kilométer/óra. Az ENYAQ SPORTLINE iV sportos megjelenését külsején és belterében egyaránt igényes részletek hangsúlyozzák. A SPORTLINE-változat a ŠKODA Mladá Boleslav-i főüzemében készül majd, akárcsak az ENYAQ iV, amely a Volkswagen Csoport egyetlen, a moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épülő és Németországon kívül gyártott modellsorozata Európában.

Sportos fekete karosszéria-kiegészítők és teljes-LED Matrix-fényszórók

Számos fényes fekete elemmel, SPORTLINE-változatában még dinamikusabbnak hat az erőteljes ŠKODA ENYAQ iV. Ehhez éppúgy hozzájárulnak a markáns ŠKODA-hűtőrács, az ablakszegélyek, a tetősínek és a hátsó lökhárító diffúzoreleme, mint a csomagtérajtó plakettjei, illetve önálló betűkből álló „ŠKODA” felirata. A robusztus oldalsó küszöbborítások a karosszéria színére fényezve jelennek meg, s az ENYAQ SPORTLINE iV emellett modellspecifikus első lökhárítót, első sárvédőin pedig SPORTLINE-plakettet hordoz. Ugyancsak a magabiztos fellépést hangsúlyozzák a nagyméretű, 20 col peremátmérőjű, polírozott „Vega”, illetve a 21 colos „Betria” könnyűfém keréktárcsák, amelyeket egyaránt exkluzív SPORTLINE-dizájn jellemez.

Az ENYAQ SPORTLINE iV már alapkivitelben teljes-LED Matrix-fényszórókkal készül, amelyek mindegyik mátrix-távfénymodulja 24 önállóan vezérelhető LED-egységgel teszi lehetővé a közlekedés többi résztvevőjének vakítása nélkül a távolsági fényszóró folyamatos használatát. A szélvédőn működő kamera által észlelt járműveket, illetve a fényt visszaverő embereket és tárgyakat az intelligens fénytechnika automatikusan kiárnyékolja a fénykévéből.

Specifikus Design Selection összeállítás a SPORTLINE-változathoz

ENYAQ iV modellsorozatával a ŠKODA új Design Selection összeállításokat kínáló, innovatív beltérkoncepciót is bevezetett, amely a modern lakókörnyezetekre összpontosít, emellett a színek és anyagok tökéletesen összhangja jellemzi. Az ENYAQ SPORTLINE iV számára külön Design Selection összeállítást készítettek a dizájnerek, amelyben a kárpitokon és a mennyezeten egyaránt a fekete szín a meghatározó, a műszerfalon és az ajtókon pedig karbonhatású dekorbetétek gondoskodnak különleges stílusjegyekről. A műszerfal fekete borítása szürke kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal, szintetikus bőrből készül. Nem utolsósorban, a sportos szürke szegélyekkel kidolgozott lábszőnyegek is tökéletesen illeszkednek a beltér-dizájn összhatásába.

A SPORTLINE Design Selection összeállítás részei az integrált fejtámlával kiformált, exkluzív fekete sportülések, amelyek kárpitja Suedia mikroszálas szövetből, szürke szegélyekkel készül. A ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV alapfelszereltségéhez tartozik továbbá a bőrbevonatú, háromküllős, multifunkciós sportkormány, amely könnyen kezelhető gombokkal és recézett görgetőkerekekkel kínál lehetőséget számos járműfunkció vezérlésére. A kormánykerék karimájának bőrborítását szürke kontrasztárnyalatú varrás, alsó küllőjét pedig „SPORTLINE” feliratú plakett díszíti. A SPORTLINE Design Selection összeállítás stílusát alumíniumhatású pedálborítások emelik ki még határozottabban.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Škoda


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás71
* NEWS *7043
Ipari cégek2028
Ipari hírek7023
Business4408
Autó, jármű, közlekedés5424
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport10
Audi514
Mercedes874
Opel305
Suzuki262
BMW72
Das WeltAuto51
Seat284
Škoda285
VW382
Tesla6
Munkagép, haszongép1075
Rába112
Scania443
Robot, automatika1045
ABB423
FANUC146
igm110
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia123
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer75
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika834
Internet512
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1356
Hegesztés117
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem35
Logisztika297
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1299
Solar73
Bosch786
Siemens432
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire218
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Dr. Keszte Róbert a magyarországi Continental csoport országkoordinátora 2021. január 1-től
Visszatekintés egy felforgató esztendőre: mit tanulhatunk 2020-ból?
15 éves a Bosch Budapesti Fejlesztési Központ
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre