Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV – Dinamikus és sportos
2021.02.18
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
- Az új, tisztán elektromos SUV-modell kínálatában is megjelenik a SPORTLINE változat
- A karosszériát mélyebbre süllyesztő sportfutómű, 20 vagy 21 colos könnyűfém keréktárcsák és markáns fekete részletek jellemzik az új modellváltozat külsejét és belterét

- Három hajtásrendszer-változat kínálata, akár több mint 520 kilométer hatótávval

Mladá Boleslav, 2021. február 18. – A ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV érkeztével a cseh autógyártó egy immár hagyományos modellváltozata jelenik meg a Mladá Boleslav-i új, tisztán elektromos SUV-modell választékában is. Fekete karosszéria-kiegészítők, nagyméretű könnyűfém keréktárcsák és a karosszériát mélyebbre süllyesztő sportfutómű kölcsönöznek magabiztos fellépést a ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV számára, illetve hangsúlyozzák dinamikus menettulajdonságait. Az utastérben integrált fejtámlával kiformált sportülések, bőrbevonatú, háromküllős, multifunkciós sportkormány és karbonhatású dekorbetétek határozzák meg a hangulatot. Az ENYAQ iV SPORTLINE háromféle motorváltozatban bővíti a palettát. A 132 kilowattos ENYAQ iV 60 éppúgy hátsókerékhajtású, mint a 82 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt, 150 kW teljesítményű ENYAQ iV 80, amely a WLTP-ciklus szerint akár több mint 520 kilométeres hatótávot kínál. Az ENYAQ iV 80x két, együttesen 195 kW teljesítményű elektromos motorral és összkerékhajtással készül majd és az év folyamán, a későbbiekben egészíti ki a kínálatot.

SPORTLINE – e névkiegészítés immár hagyományosan sportos megjelenést és dinamikus menettulajdonságokat jelent a ŠKODA modelljei számára. Az ENYAQ SPORTLINE iV formájában a ŠKODA a jövőben a márka első tisztán elektromos SUV-modelljéhez is kínálja ezt a változatot, három hajtásrendszer választékával. A ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV 60 hátsó tengelyén 132 kW teljesítményű elektromos motor dolgozik, 310 newtonméter maximális forgatónyomatékkal. A 62 kWh (nettó 58 kWh) kapacitású akkumulátor a WLTP-ciklus szerint több mint 400 kilométer hatótávot tesz lehetővé. Az ENYAQ SPORTLINE iV 80 – amely a nagyobb kapacitású, 82 kilowattórás (nettó 77 kWh) akkumulátorral a WLTP-cikluson több mint 520 kilométer hatótávot produkált – hátuljában 150 kilowattot teljesít az elektromos motor. Ugyanilyen akkumulátorral készül az ENYAQ SPORTLINE iV 80x is, amely egy második elektromos motorral már összkerékhajtást is kínál, s teljesítménye 195 kW, maximális forgatónyomatéka pedig 425 newtonméter. A WLTP-ciklus szerinti hatótáv ez esetben 500 kilométer.

Színvonalas menetdinamika hátsó- vagy összkerékhajtással és sportfutóművel

Az elektromos motornak köszönhetően a gázpedál lenyomására már teljes egészében rendelkezésre álló, tekintélyes maximális forgatónyomatékával, valamint hátsó- vagy összkerékhajtásával a ŠKODA ENYAQ iV színvonalas menetdinamikai tulajdonságokat kínál. A SPORTLINE változatban különösen jól érvényesül mindez az alapkivitelhez tartozó sportfutóműnek köszönhetően, amely az első tengelyen 15, míg a hátsón 10 milliméterrel süllyeszti mélyebbre a karosszériát. A maximális sebesség mindhárom motorváltozat esetében 160 kilométer/óra. Az ENYAQ SPORTLINE iV sportos megjelenését külsején és belterében egyaránt igényes részletek hangsúlyozzák. A SPORTLINE-változat a ŠKODA Mladá Boleslav-i főüzemében készül majd, akárcsak az ENYAQ iV, amely a Volkswagen Csoport egyetlen, a moduláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épülő és Németországon kívül gyártott modellsorozata Európában.

Sportos fekete karosszéria-kiegészítők és teljes-LED Matrix-fényszórók

Számos fényes fekete elemmel, SPORTLINE-változatában még dinamikusabbnak hat az erőteljes ŠKODA ENYAQ iV. Ehhez éppúgy hozzájárulnak a markáns ŠKODA-hűtőrács, az ablakszegélyek, a tetősínek és a hátsó lökhárító diffúzoreleme, mint a csomagtérajtó plakettjei, illetve önálló betűkből álló „ŠKODA” felirata. A robusztus oldalsó küszöbborítások a karosszéria színére fényezve jelennek meg, s az ENYAQ SPORTLINE iV emellett modellspecifikus első lökhárítót, első sárvédőin pedig SPORTLINE-plakettet hordoz. Ugyancsak a magabiztos fellépést hangsúlyozzák a nagyméretű, 20 col peremátmérőjű, polírozott „Vega”, illetve a 21 colos „Betria” könnyűfém keréktárcsák, amelyeket egyaránt exkluzív SPORTLINE-dizájn jellemez.

Az ENYAQ SPORTLINE iV már alapkivitelben teljes-LED Matrix-fényszórókkal készül, amelyek mindegyik mátrix-távfénymodulja 24 önállóan vezérelhető LED-egységgel teszi lehetővé a közlekedés többi résztvevőjének vakítása nélkül a távolsági fényszóró folyamatos használatát. A szélvédőn működő kamera által észlelt járműveket, illetve a fényt visszaverő embereket és tárgyakat az intelligens fénytechnika automatikusan kiárnyékolja a fénykévéből.

Specifikus Design Selection összeállítás a SPORTLINE-változathoz

ENYAQ iV modellsorozatával a ŠKODA új Design Selection összeállításokat kínáló, innovatív beltérkoncepciót is bevezetett, amely a modern lakókörnyezetekre összpontosít, emellett a színek és anyagok tökéletesen összhangja jellemzi. Az ENYAQ SPORTLINE iV számára külön Design Selection összeállítást készítettek a dizájnerek, amelyben a kárpitokon és a mennyezeten egyaránt a fekete szín a meghatározó, a műszerfalon és az ajtókon pedig karbonhatású dekorbetétek gondoskodnak különleges stílusjegyekről. A műszerfal fekete borítása szürke kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal, szintetikus bőrből készül. Nem utolsósorban, a sportos szürke szegélyekkel kidolgozott lábszőnyegek is tökéletesen illeszkednek a beltér-dizájn összhatásába.

A SPORTLINE Design Selection összeállítás részei az integrált fejtámlával kiformált, exkluzív fekete sportülések, amelyek kárpitja Suedia mikroszálas szövetből, szürke szegélyekkel készül. A ŠKODA ENYAQ SPORTLINE iV alapfelszereltségéhez tartozik továbbá a bőrbevonatú, háromküllős, multifunkciós sportkormány, amely könnyen kezelhető gombokkal és recézett görgetőkerekekkel kínál lehetőséget számos járműfunkció vezérlésére. A kormánykerék karimájának bőrborítását szürke kontrasztárnyalatú varrás, alsó küllőjét pedig „SPORTLINE” feliratú plakett díszíti. A SPORTLINE Design Selection összeállítás stílusát alumíniumhatású pedálborítások emelik ki még határozottabban.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Škoda


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre