Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Személyi változások 2021. március 1-i hatállyal a ŠKODA AUTO vezetésében
2021.02.17
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
- Maren Gräf lett az igazgatótanács személyügy területéért felelős tagja
- Bohdan Wojnar, az igazgatótanács személyügy területéért eddig felelős tagja, a Cseh Autóipari Szövetség elnökeként továbbra is szorosan együttműködik a ŠKODA AUTO vállalattal

- Martin Jahn, a Volkswagen Csoport csúcsmenedzsere az igazgatótanács értékesítés és marketing területeiért felelős tagjaként tér vissza a ŠKODA AUTO vezetésébe
- Alain Favey rövidesen új feladatot vállal a Volkswagen Csoporton belül

Mladá Boleslav, 2021. február 17. – Változásokat jelentett be igazgatótanácsában február 10-én a ŠKODA AUTO. Maren Gräf, eddig a vállalatcsoportban a személyügy felső vezetésének igazgatója, a ŠKODA igazgatótanácsának tagjaként veszi át a személyügy területét. E pozíciójában Bohdan Wojnart követi, aki tíz év után döntött úgy, hogy feladja tisztségét, ám a Cseh Autóipari Szövetség elnökeként továbbra is szorosan együttműködik majd a vállalattal. Mindemellett Martin Jahn, a Volkswagen Csoport cseh csúcsmenedzsere is visszatér és Alain Favey-t váltja az igazgatótanács az értékesítés és a marketing területeiért felelős pozíciójában. Favey hamarosan új feladatot vállal a Volkswagen Csoporton belül, amit rövidesen be is jelentenek. A ŠKODA AUTO vezetésében bekövetkező változásokra 2021. március 1-i hatállyal kerül sor.

Thomas Schäfer, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának elnöke köszönetét fejezte ki Bohdan Wojnar felé a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a személyügy területéért felelős tagjaként végzett kiváló munkájáért. „Bohdan Wojnar jelentős szerepet játszott a ŠKODA AUTO mély benyomást keltő fejlődésében az elmúlt évtized során. Olyan fejlődésről van szó, ami munkatársaink növekvő számában is tükröződik, a tevékenységének kezdetén foglalkoztatott 26 ezer főtől egészen napjaink 42 ezer ’Škodásáig’” – hangsúlyozta Schäfer. – „Nagy örömmel várom Bohdan Wojnarral immár a Cseh Autóipari Szövetség elnökeként folytatott további közös munkát és minden jót kívánok neki élete ezen új szakaszára.”

„Ugyanakkor szívélyesen üdvözlöm Maren Gräfet az igazgatótanács tagjai között, akinek személyében nemzetközi tapasztalattal rendelkező, elismert személyügyi szakértő hölggyel gazdagodhatunk, bővítve a vállalatvezetés sokszínűségét is. Kedvező helyzetben veheti át elődjétől, Bohdan Wojnartól a személyügyi munkakört, s immár az ő feladata, hogy e részlegünket a következő szintre emelje. Célunk, hogy minden ’Škodás’ számára biztos munkahelyet kínáljunk, miközben jelentősen megerősítjük, illetve tovább bővítjük az elektromos mobilitás és a szoftverek területein rendelkezésre álló ismereteinket, valamint minden szakterületen és szinten támogatjuk a ŠKODA kollektívájának sokszínűségét. Sok sikert és jó kezdést kívánok Maren Gräfnek új munkakörében.”

Gunnar Kilian, a Volkswagen AG igazgatótanácsának a személyügy területéért felelős tagja szintén köszönetet mondott Bohdan Wojnarnak a ŠKODA AUTO igazgatótanácsában végzett sikeres munkájáért. „Sokéves tapasztalatának, elkötelezettségének és erős egyéniségének köszönhetően Bohdan Wojnar döntő mértékben hozzájárult a ŠKODA AUTO sikeréhez. Csapatával korszerű személyügyi részleget alakított ki, amely többek között a foglalkoztatottak számának növekedéséhez is szilárd alapul szolgált. Szeretném megköszönni a vállalat iránti sokéves elkötelezettségét és minden jót kívánok neki összes jövőbeni tervéhez” – mondta Kilian.

Emellett üdvözölte Maren Gräfet az igazgatótanács új tagjaként: „Nagy örömmel tölt el, hogy Maren Gräf elfogadta a ŠKODA AUTO vezetésében betöltött új pozícióját, aki egyaránt értékes erősítés a ŠKODA AUTO igazgatótanácsa és saját csapatom számára. Örömmel várom a közös munkát” – tette hozzá Kilian. „Maren Gräf nagyon jól ismeri a Volkswagen Csoportot és kiváló hírnevet szerzett magának a Volkswagen Csoport személyügyi részlegén betöltött eddigi pozícióiban. Széleskörű vezetői és tehetséggondozói szakértelmével párosuló nemzetközi tapasztalatával Maren Gräf ideális képességekkel rendelkezik új szerepköréhez.”

A marketing és az értékesítés területeinek irányítását Martin Jahn veszi át Alain Favey-től.

Thomas Schäfer: „Alain Favey az igazgatótanács az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagjaként alapvetően hozzájárult a ŠKODA AUTO sikeréhez. A márkakereskedők és importőrök felé tanúsított vállalkozói és együttműködő hozzáállása döntőnek bizonyult vállalatunk sikerei szempontjából, különösen a 2020-as válságév során. Köszönetem szeretném kifejezni kiváló munkájáért és a bizalommal teli együttműködésért és minden jót kívánok neki a jövőben.”

„Szeretném üdvözölni Martin Jahnt, aki már bizonyított értékesítési és marketing-szakemberként tér vissza a ŠKODA AUTO kollektívájába, ahol – több mint tizenkét év külföldi tartózkodás után – az igazgatótanács sorait erősíti. Fő feladatai között szerepel kiskereskedelmi tevékenységünk további digitalizálása, új üzleti modellek kifejlesztése a ŠKODA AUTO számára, a feltörekvő piacokon folytatott üzleti tevékenységünk bővítése, valamint ügyfélközpontúságunk erősítése. Sok sikert kívánok új feladatköréhez.”

Végzett ügyvédként Maren Gräf 1999-ben csatlakozott a Volkswagen Csoporthoz és a Volkswagen Immobilien csapatában dolgozott, kezdetben a jogi osztályon, később pedig a vezérigazgató asszisztenseként. 2002 és 2005 között Wolfsburgban a Volkswagen AG személyügyi részlegén tevékenykedett, majd vezetői pozícióban tért vissza a Volkswagen Immobilien kollektívájába, ahol a HR-menedzsment, a jog, a kommunikáció és marketing, valamint az üzletfejlesztés szakterületeiért felelt. 2012 és 2015 között Maren Gräf a kínai Csangcsunban az FAW Volkswagen személyügyi részlegének menedzsment-fejlesztését vezette. 2015 augusztusában visszatért Wolfsburgba, ahol a termelés és a logisztika, a főegységgyártás és az elektromos mobilitás területek menedzsment-fejlesztésének vezetését vette át. 2018 novemberben a vállalatcsoport személyügyi csúcsmenedzsmentje vezetőjének nevezték ki. Mindemellett Maren Gräf a Wolfsburg AG felügyelőbizottságának tagja.

A személyügy területéért 2011 január óta felelős Bohdan Wojnar a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának leghosszabb ideje hivatalban lévő cseh tagja, aki e több mint tíz év alatt többek között a HR-menedzsment-folyamatok átalakításában, a munkatársak oktatási és képzési rendszerének fejlesztésében, valamint a ŠKODA Akadémia megalapításában is részt vett. Mindezeken túl aktív szerepet vállalt a KOVO szakszervezettel folytatott hatékony együttműködés kialakításában, de társadalmi felelősségvállalási (CSR) stratégiát is kifejlesztett a vállalat számára. Utóbbi része a ŠKODA AUTO Alapítvány megszervezése is, amely több mint 780 millió cseh korona beruházással hivatott növelni azon régiók vonzerejét, amelyekben a ŠKODA AUTO képviselteti magát. E stratégia is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a ŠKODA AUTO egyebek mellett a „Kiemelkedően felelősségteljes vállalat díját” („Top Responsible Company Award”) is elnyerte. Bohdan Wojnar vezette továbbá a cseh kormányzattal az autóipar átalakítása, a digitalizáció és az elektromos mobilitás témakörében folytatott tárgyalásokat és jelentősen hozzájárult a ŠKODA AUTO Egyetem további bővítéséhez és nemzetközi akkreditációjához.

Bohdan Wojnar 2011 és 2016 között alelnöki, 2016-tól pedig elnöki pozíciót tölt be a Cseh Autóipari Szövetségben, emellett 2013 óta a Cseh Ipari és Közlekedési Szövetség igazgatótanácsának, 2020 tavasza óta pedig a cseh Kormányzati Nemzeti Gazdasági Tanács (NERV) tagja. Mindezeken túl különböző oktatási intézményekben is tölt be tisztségeket, ahol a jövőben is a ŠKODA AUTO érdekeit képviseli.

Miután Martin Jahn 2006 és 2008 között a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a személyügy területéért felelős tagjaként tevékenykedett, Moszkvában a Volkswagen Group NSC (országos értékesítési vállalat) ügyvezető igazgatója lett, ahol a vállalatcsoport értékesítéséért felelt. 2010-től 2016-ig Wolfsburgban a Volkswagen Csoport nemzetközi flottaüzletágának ügyvezető igazgatójaként dolgozott, ahol elsősorban a vállalatcsoport globális értékesítésének irányításáért felelt. 2016-ban a kínai Csangcsunba költözött, ahol a FAW-VW vállalatnál értékesítési és marketing ügyvezető alelnöki, valamint a Volkswagen márka ügyvezető igazgatói pozícióját töltötte be. Az FAW-VW Martin Jahnnak köszönhetően megalapozta jelenlétét az SUV-modellek kínai piacán, sikerrel vezette be és fejlesztette tovább az új „Jetta by Volkswagen” márkát, valamint számos digitalizációs offenzívát bonyolított.

Alain Favey 2017 szeptembere óta a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja, amely időszak alatt a ŠKODA márka jelentősen javította a nyereséges értékesítésben produkált teljesítményét, miközben egy százalékponttal 5,3 százalékra növelte európai piaci részesedését. Az értékesítési szervezet emellett intenzíven készült az első MEB-alapú modell, az ENYAQ iV piaci bevezetésére. Mielőtt Favey a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagjaként dolgozott, Európa legnagyobb autókereskedőháza, a Porsche Holding Salzburg vezérigazgatói pozícióját töltötte be.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Škoda ; VW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre