Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A modern lakókörnyezetek stílusában kínál Design Selections összeállításokat és új kínálati struktúrával érkezik a ŠKODA ENYAQ iV
2021.02.12
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
- Új utakra lép a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjára (MEB) épülő első ŠKODA-modell
- Mindössze hat egyszerű lépésben konfigurálható a ŠKODA ENYAQ iV

- Kateřina Vránová, a ŠKODA AUTO szín- és kárpittervezési vezetője és kollégája, Stefan Webelhorst az interjúban hosszú távon fenntartható anyagokról beszél, a videóban pedig elmagyarázzák a kívánt beltér-kialakítás kiválasztását

Mladá Boleslav, 2021. február 12. – Innovatív beltér-koncepciója, valamint új, áttekinthetőbb kínálati struktúrája bevezetésére is kihasználja az elektromos mobilitás korszakába ENYAQ iV modelljével elérkezett belépését a ŠKODA AUTO. A Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjára (MEB) épülő első ŠKODA egyéni Design Selections összeállításokat kínál, amelyek extrafelszerelésként rendelhetőek és a modern lakókörnyezetekre összpontosítva bővítik tovább az eddigi felszereltségi szintek választékát. A színek és az anyagok tökéletes összhangban állnak egymással. Kateřina Vránová, a ŠKODA AUTO szín- és kárpittervezési vezetője és munkatársa, Stefan Webelhorst számos természetes és hosszú távon fenntartható módon feldolgozott, illetve újrahasznosított anyag választékát ismerteti, a videóban pedig bemutatják, milyen egyszerű az új ŠKODA ENYAQ iV mindössze hat lépésből álló konfigurálása.

A ŠKODA ENYAQ iV tisztán elektromos, akkumulátorhajtású SUV-modell a cseh autógyártó első gépkocsija, amely a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjaira épül, miközben progresszív és érzelmekben gazdag formai nyelvezettel ötvözi innovatív technikáit. Az ENYAQ iV a ŠKODA Mladá Boleslav-i főüzemében gördül le a szerelőszalagról, s az egyetlen Németországon kívül készülő MEB-modell Európában. A ŠKODA AUTO teljes mértékben elkötelezett a helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélküli hajtásrendszer és a hosszú távú fenntarthatóság mellett, amit az utastérben például a vegyi anyagok nélkül, az olajfa leveleinek kivonatával cserzett bőr, valamint a természetes gyapjúból és PET-palackok újrahasznosításából származó poliészter keverékéből készült kárpitanyagok alkalmazása is jelez.

A 60 százalék újrahasznosított poliészter és 40 százalék természetes gyapjú alkotta anyagkombinációja kellemes ülésklímáról is gondoskodik, semmilyen más szálas szövet nem tud ugyanis annyi nedvességet megkötni, mint a természetes gyapjú. Hűsítő hatású és aktívan szellőzik, emellett a szennyeződéseket és a szagokat is szűri a környező levegőből. A felhasznált természetes gyapjút független szervezet teszteli és a Woolmark Company szigorú követelményeinek megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik. Az üléskárpitok a 30 és 49,9 százalék közötti természetes gyapjút tartalmazó termékek Wool Blend Performance címkéjét hordozzák.

A moderntől a luxuskaraterűn át, egészen a sportosig terjedő és különböző életstílusokat képviselő tizenkét egyénileg kialakított Design Selections összeállítással az új kínálati struktúra egyszerre jól áttekinthető és felhasználóbarát. Az akkumulátor méretétől, a hajtásrendszertől és a modellváltozattól függően az ügyfelek akár ötféle lakókörnyezet-stílus közül is válogathatnak. Az extrafelszerelések opciós csomagokként jól áttekinthetően összesen tizenegy témakörre oszlanak, bizonyos funkciók és szolgáltatások pedig mindegyik felszereltségi szinthez rendelkezésre állnak.

Milyen filozófia rejlik a ŠKODA ENYAQ iV új Design Selections összeállításai mögött?

Kateřina Vránová: Sok ember számára autója éppoly személyes tér, mint otthona. Olyan hely, ahol sok időt tölt és ahol jól szeretné érezni magát. Akárcsak a lakások tekintetében, itt is nagyon különbözőek az ízlések. Vannak, akik modern és letisztult, míg mások inkább hangsúlyosan exkluzív és kényelmes vagy épp különösen sportos stílust kedvelnek. Design Selections összeállításaink segítségével e különböző lakókörnyezetekre összpontosítva emeljük át őket az ENYAQ iV kínálatába. Ily módon terjesztjük ki az autóra is az otthon érzetét. Ennek során nagy hangsúlyt fektettünk csapatunkban a színek és az anyagok tökéletes összhangjára. Mindennek a kívánt életérzést kell erősítenie, mégpedig anélkül, hogy az ügyfélnek túl sokat kellene foglalkoznia a különböző részletek megfelelő összeállításával.

Milyen lakókörnyezetek állnak rendelkezésre az ENYAQ iV számára?

Stefan Webelhorst: Az ENYAQ iV 50 alapkivitele a Design Selection Studio, ahol a forma a funkciót követve teremt jó áttekinthető környezetet. Az ENYAQ iV 60 változattól a Selection Loft az alapfelszereltség része, amely a fiatal családok modern apartmanjainak stílusát idézi. A Selection Lounge és Suite kialakítását fokozott exkluzivitás és luxus jellemzi, például bőrkárpitozást és zongoralakk-hatású dekorbetéteket is kínálva. A Selections RS Lounge és RS Suite két sportos összeállítás az ENYAQ iV vRS számára, de a későbbi SPORTLINE és L&K változatokhoz további lakókörnyezetek is szerepelnek a tervekben. A Selection Lodge és ecoSuite különösen közel áll a szívemhez.

Miért? Mi e két Selections összeállítás különlegessége?

Stefan Webelhorst: Az anyagválasztás, mégpedig különös hangsúllyal a hosszú távú fenntarthatóságon. A Lodge esetében alkalmazunk először 40 százalék természetes gyapjúból készült üléskárpitokat, amelyek a Woolmark Company gyapjúminősítésével is rendelkeznek. Az anyag fennmaradó 60 százalékát használt PET-palackok újrahasznosítása során nyert poliészter alkotja. E kárpitokat nagyon kellemes tapintású felület jellemzi és kiváló ülésklímát biztosítanak, tökéletes választásként mindazon ügyfelek számára, akik egyaránt szívükön viselik bolygónk sorsát és az esztétikai igényeket. Az ecoSuite különleges módon és vegyszerek használata nélkül megmunkált, konyakárnyalatú bőrkárpitozással tűnik ki, amelynek cserzéséhez az olajfa leveleinek kivonatát használják. Ez a bőr szerepel az exkluzív Founders Edition változatban is, amely a ŠKODA alapításának évére utalva 1895 példányra korlátozott számban készül.

A Design Selections összeállítások mellett a ŠKODA új kínálati struktúrát is bevezetett ENYAQ iV modelljével. Mit jelent e változás?

Kateřina Vránová: Szeretnénk a lehető legegyszerűbbé, legáttekinthetőbbé és legvilágosabbá tenni ügyfeleink számára a kívánságaik szerinti autó összeállítását. Az új struktúrában mindössze hat lépésben konfigurálható a kívánt kialakítású ENYAQ iV. Az akkumulátorméret és az elektromos motor kiválasztását, valamint a Design Selection összeállításra, illetve az autó színére, a krómozott elemekre és a keréktárcsákra vonatkozó döntést követően a negyedik lépés a kívánt extrafelszerelések meghatározása. Ezeket opciós csomagok formájában, összesen tizenegy témakör szerint osztottuk fel jól áttekinthetően, például az infotainment, a vezetői segédrendszerek, a légkondicionálás vagy épp a komfortülések területein. E csomagok többsége egy alap- és egy bővebb plusz-változatban is rendelkezésre áll. Az ötödik lépésben olyan önálló opciók következnek, amelyek az ENYAQ iV minden modellváltozatához kaphatók, mint például a vonóberendezés, a hőszivattyú, illetve a 100 vagy 125 kilowattos gyorstöltő-funkció. A konfigurálást a kiterjesztett garancia és a karbantartási tervek ajánlatai zárják

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Škoda ; VW ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre