Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Dunaföldvár, 29,7062 ha gazdasági, ipari terület eladó (Hirdetés)

Forrás: IpariCégek.hu, Hirdetések, Tulajdonosi ingatlan hirdetés
Közel 300.000 nm-es, egybefüggő gazdasági, ipari területet kínálunk eladásra. Az ingatlan-együttesről általánosságban elmondható, hogy kiváló elhelyezkedésű területek, egy birtoktestet alkotnak.


Telek: 297.062 nm 

Dunaföldvár, 29,7062 ha gazdasági, ipari terület eladó (Hirdetés) - EladóIpariIngatlanok.hu, IpariCégek.hu , Dunaföldvár, 29,7062 ha gazdasági, ipari terület eladó (Hirdetés) - EladóIpariIngatlanok.hu, IpariCégek.hu
Dunaföldvár, 29,7062 ha gazdasági, ipari terület eladó (Hirdetés) - EladóIpariIngatlanok.hu, IpariCégek.hu , Dunaföldvár, 29,7062 ha gazdasági, ipari terület eladó (Hirdetés) - EladóIpariIngatlanok.hu, IpariCégek.hu

Az ingatlancsoport bal oldali határa a 6. számú főútvonal, míg a másik oldalról a Duna határolja. A déli szomszédságában már kialakult ipari park található, melynek további terjeszkedése várható.

Az ingatlanok jelenleg szántó művelési ágban nyilvántartottak, ennek megfelelően hasznosítottak, de a mezőgazdasági hasznosításon túl, az ipari terjeszkedési lehetőségeket már most is ki lehet használni - már jelenleg is gazdasági-ipari övezeti besorolás alá tartoznak a területek

Az ingatlan 60%-os beépíthetőségű, nagysága miatt nagyobb, akár kiemelt beruházások célterülete is lehet, de igény esetén több, kisebb (min. 3.000 m2 -es) telekre osztható és így kisebb vállalkozások telephelyeként szolgálhat a jövőben. 

A déli szomszédságában található ipari parkban, több nagy volumenű gyár telepedett meg, így például bioetanol gyár (Pannonia Ethanol Zrt.), Lukoil telephely, valamint a Vajda Real Estate Kft. papírgyártó. 

További pozitívum, hogy az ingatlanok nem védett területek, nyilvántartott régészeti lelőhellyel nem érintettek. Az ingatlanegyüttes nem része a Natura 2000 hálózatnak, nem Érzékeny Természeti Terület (ÉTT).

Az ingatlanok vételára: 6.000 Ft/m2

További részletek - igény esetén drónfelvételek - kapcsán hívja kollégánkat munkanapokon 8-16 óra között.

Jakab Edina 
Tel.: 20/275-5555  


ÜZLETI AJÁNLATOK ; Hirdetések ; EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: