Ön egy túl régi böngészőt használ, ami nem kérpes megjeleníteni megfelelően ezt a weboldalt. Kérjük frissítse böngészőjét!

Betöltés...

Kaposmérői ipari övezetben új hűtőház várja üzemeltetőjét (Hirdetés)

Forrás: IpariCégek.hu, Hirdetések, Tulajdonosi ingatlan hirdetés
A Kaposmérői ipari övezetben 1.330 nm-es, 7 m belmagasságú zöldség-gyümölcs hűtőház bérleti üzemeltetésre kiadó, később megvásárlásra kerülhet. A felépítmény bekerülési értéke: 310 Millió Ft.


Telek: 5.000 nm
Épület: 1.330 nm 

Kaposmérői ipari övezetben új hűtőház várja üzemeltetőjét (Hirdetés) - EladóIpariIngatlanok.hu, IpariCégek.hu , Kaposmérői ipari övezetben új hűtőház várja üzemeltetőjét (Hirdetés) - EladóIpariIngatlanok.hu, IpariCégek.hu
Kaposmérői ipari övezetben új hűtőház várja üzemeltetőjét (Hirdetés) - EladóIpariIngatlanok.hu, IpariCégek.hu ,

- Építménymagasság: 7,50 m
- Ereszmagasságok: 7,35 m,
- A hűtőház csarnoképülete 24 m fesztávú, 10 keretállásos, egymáshoz képest 6,0 m keretállás távolságú melegen hengerelt acél oszlopokból és rácsos főtartókból készül. 
- Az oszlopok vállmagassága 7,4 m, a taréjmagasság közel 11 m. 

Az önkormányzati tulajdonban lévő, új, könnyűszerkezetes épület iroda és szociális helyiségekkel is rendelkezik. A bérlőt kitűnő közúti és vasúti közlekedési adottságok és teljes közműellátottság várja. 
3x100 kw energiavételezési lehetőség, gáz és vízellátás, szennyvízelvezetés, közvilágítás biztosított
A fél hektáros telken található hűtőház más célú hasznosítására is nyitott az Önkormányzat.

Kaposmérő ipari területén 19 db, egyenként 2.000-2.500 nm közötti ipari telket alakított ki az Önkormányzat. Az ipari övezet a település keleti határában található, Kaposvárhoz közel, csupán néhány kilométerre a megyeszékhelytől.
Kaposmérő kitűnő közlekedési adottságokkal rendelkezik, megközelíthetőségét a Nagykanizsa-Dunaföldvár közötti 61. sz. főút biztosítja. Az ipari park közvetlenül a 610.-es főút, és a Kaposvár -Nagykanizsa vasútvonal mellett helyezkedik el. 
 
Kaposmérő mintegy 2.500 lakosával a térség legnagyobb községe, melyben az Önkormányzat egyik alapvető célja a vállalkozások ösztönzése, segítése. 
Az iparűzési adó mértéke ezért mindössze 1,5 %, melyen kívül nincs más, a vállalkozásokat sújtó egyéb adó, így pl. építményadó sincs. 
Az ipari terület teljesen közművesített, így az áram, gáz és vízellátás, csapadék-vízelvezetés, közvilágítás, valamint belső úthálózat is biztosított. 

Kaposmérő Önkormányzata rugalmas konstrukciókkal várja az érdeklődő vállalkozásokat. Részletes információ kérhető az alábbi elérhetőségeken: 
Prukner Gábor polgármester
Tel.: +36 70/978-0461, E-mail: kaposmero@somogy.hu  


ÜZLETI AJÁNLATOK ; Hirdetések ; EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok

Legújabb Cégfelvásárlás hírek:

Legújabb  Ipari hírek a több mint 9.000 ipari hírből: