Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A SEAT és a Volkswagen-csoport helyreállítja az Ebro-delta Természetvédelmi Park ökoszisztémáját
2021.01.21
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
• A cél a „Glória” vihar által okozott környezeti hatások enyhítése és a biodiverzitás megőrzése Európa egyik legnagyobb természetvédelmi területén

• A projekt, amelyet a SEO / BirdLife civil szervezettel együttműködve két éven keresztül valósítanak meg, egymillió eurós beruházás
• A helyreállítás középpontjában a Riet Vell madárrezervátum és más biológiai gazdagsággal rendelkező part menti ökoszisztémák állnak
• Ez a kezdeményezés bizonyságot tesz a SEAT és a Volkswagen-csoport elkötelezettségéről a környezetvédelem és környezete fejlesztése iránt

Martorell/Budapest, 2021.01.18. A SEAT és a Volkswagen-csoport szilárdan elkötelezett a környezetvédelem és bolygónk védelme mellett. E küldetés részeként beindítottak egy projektet az Ebro-delta biológiai sokféleségének helyreállítása és megőrzése céljából. A cél a „Glória” vihar által 2020 elején okozott károk enyhítése és a Földközi-tenger nyugati részén található legfontosabb vizes élőhely legsúlyosabban érintett területeinek helyreállítása. A kezdeményezés, amelyet a SEO / BirdLife civil szervezettel együttműködve valósítanak meg, egy millió eurós beruházás és két éves időtartamot vesz igénye.

Egy évvel ezelőtt, 2020 januárjában a Glória vihar rendkívül nagy pusztítást és jelentős környezeti károkat okozott az Ebro-deltában. A tenger csaknem 3.000 hektár rizsföldet öntött el, teljes strandokat árasztott el, veszélyeztetve a 360 madárfajt, amelyek az Ebro deltáját Európa egyik legváltozatosabb természetvédelmi területévé teszik.

A SEAT és a Volkswagen-csoport helyreállítási projektje hozzájárul a partmenti természetes élőhelyek védettségi állapotának javításához, és megelőzési projekteket indít be, hogy megerősítse e területek biztonságát, illetve felkészítse őket a jövőbeni szélsőséges időjárási eseményekre. A térség rehabilitációja segíteni fogja a zöld munkahelyek létrehozását, illetve hozzájárul a térség helyi gazdaságainak megőrzéséhez is.

Edgar Costa, a SEAT fenntartható fejlődésért felelős vezetője hangsúlyozta: „a „Glória” vihar bebizonyította, hogy a klímaváltozás hatásai valósak, ezért a cselekvés idejének is annak kell lennie. A SEAT-nál már 43% -kal csökkentettük a gyártásból eredő környezeti hatásokat, és 2050-re szeretnénk elérni a nulla mértékű környezet-szennyezési lábnyomot . A biológiai sokféleség védelme és az Ebro-delta ökoszisztémájának helyreállítása egy további lépést jelent a környezet védelme iránti elkötelezettségünkben, ugyanakkor jelzi a társadalom és a környezet iránti felelősségünket, amelyben élünk és cselekszünk." - tette hozzá Edgar Costa.

Ralf Pfitzner, a Volkswagen-csoport fenntartható fejlődésért felelős vezetője hozzátette: „A Volkswagen-csoport elő akarja mozdítani a biodiverzitást, csökkenteni a széndioxid kibocsátást és védeni szeretné természeti erőforrásainkat. Ezért egész Európában, mindenütt támogatunk ökológiai projekteket. Az Ebro-delta projektje különösen lenyűgöző. Először is azért, mert ez az egyedülálló európai táj lélegzetelállító szépségű! Másodszor azért, mert a SEO / BirdLife magas szintű szakértelemmel és szenvedéllyel dolgozik a terepen. ”

A SEO / BirdLife ügyvezető igazgatója, Asunción Ruiz elmondta: „A klímaváltozás és a biodiverzitás csökkenése egzisztenciális veszélyt jelentenek az emberiségre. Egészségünk, gazdaságunk és a következő generációk jövője forog kockán. Az Ebro-delta, a Földközi-tenger nyugati részén található legfontosabb vizes élőhely stabil ökológiai állapotának helyreállítása hozzá fog járulni a Natura 2000 hálózat ökoszisztéma szolgáltatásainak helyreállításához, amelynek értékét évi 200-300 milliárd euróra tartják. A Delta esetében ezek a szolgáltatások az élelmiszer-erőforrások - rizs, hal és kagylófélék - megőrzését, a tengeri kiáradás megelőzésével a viharok elleni védelmet, illetve mint fontos szénelnyelő, az éghajlatváltozás mérséklését jelentik, és többek között fontos turisztikai erőforrást képeznek. Ennek a nemzetközi jelentőségű vizes élőhelynek a helyreállítása, ami az Ebro-deltában valaha is megvalósított egyik legnagyobb magán beruházás, nem csak az élelmiszer-, a biztosítási és az idegenforgalmi ágazatban fogja a várható jövőbeni veszteségeket csökkenti, hanem kiváló minőségű zöld munkahelyeket is teremt a lakosok számára, illetve a Glória vihar után nagyobb stabilitást biztosít a helyi gazdaságok számára is. ”

A helyreállítási projekt konkrétan a Riet Vell-i madárrezervátum védelmére, valamint egyes partmenti területek javítására összpontosít, amelyeket a tengerszint emelkedése fenyeget. E térségekben a számos intézkedést vezetnek be az ökológiai funkciók és szolgáltatások helyreállítása érdekében, különös tekintettel azokra, amelyek az emelkedő tengerszint hatásainak visszaszorításához és az élőhelyek helyreállításához kapcsolódnak, és amelyek elősegítik a víz altalajba történő csatornázását. Ezenkívül megvalósul az Ebro deltában található SEO Birdlife Önkéntesek Otthonának rehabilitációja is, valamint természetvédelmi kampányokat és képzési programokat is végeznek a projekten dolgozó összes önkéntes számára, amelyek a SEAT munkatársainak részvételét is magukban foglalják.

Az Ebro-delta és a Riet Vell madárrezervátum

Az Ebro-delta a Földközi-tenger nyugati részén található legfontosabb folyó, az Ebro delta torkolatánál lévő, 33.000 hektár nagyságú terület,  amelynek 80% -át a mezőgazdaságra és az urbanizációra használják, a fő tevékenység a rizstermelés. A természetes területek a terület 20% -át főleg a part mentén foglalják el, és azt strandok, dűnék, mocsarak, lagúnák, édesvíz és sós vizes élőhelyek alkotják.

Az Ebro-deltában található Riet Vell madárrezervátum magas ökológiai értékű, összesen 57 hektáros terület, amelynek amellett, hogy agro-ökológiai gazdasági jelentőségű, 10 hektár természetes élőhelyes területe van, amelyet a SEO / BirdLife állított helyre. Ezek közé tartozik egy lagúna, egy nádas és egy a sós rétes terület. A deltát több vízimadár és parti madárfaj használja fészkelésre, megállóként a vonulásnál, vagy mint telelő helyet.
A környezeti kérdések iránt elkötelezetten

A SEAT elkötelezett a Párizsi Megállapodásban meghatározott környezeti célok mellett. 2010 óta a vállalat 43% -kal csökkentette környezetre ható termelési lábnyomát, és célja, hogy 2050-re elérje a nulla széndioxid kibocsátást. Ennek érdekében a vállalat elindította a " Move to ZERØ" nevű globális vállalati programot, amely átfogó projektet jelent azzal a céllal, hogy az összes mobilitási terméket és mobilitási megoldást dekarbonizálja az egész életciklusukra : a tervezéstől, az alapanyagok beszerzésétől és a gyártástól kezdve a működésük végéig. Ez magában foglalja azt a célkitűzést is, hogy a termék kínálat elektrifikációja és a hulladékok hatékony kezelése által hozzájáruljon a levegő minőségének javításához.

Fenntarthatósági stratégiájának részeként a SEAT 2019-ben 27 millió eurót különített el fenntartható kezdeményezésekbe történő beruházásokra, és intézkedéseket is tett a környezete biodiverzitásának fenntartása érdekében. Konkrétan, a gépkocsigyártó vállalkozás erdő felújítási projekteket indított és fészek-dobozokat telepített a madarak védelmére a Llobregat-deltában, és részt vett a botanikus kert létrehozásában a martorelli Can Casas parkban, ahol a SEAT munkatársai 80 fát ültettek különféle őshonos fajokból, és létrehoztak egy terület a Hyla Meridionalis nevű béka védelmére.

A környezetvédelem  a Volkswagen figyelmének középpontjában

Az Ebro-delta projekthez történő adományozás az Európai Beruházási Bank (EIB) és a Volkswagen-csoport közötti megállapodás alapján történik. Az EIB-vel 2018 decemberében kötött megállapodásban a Volkswagen-csoport önként vállalta, hogy a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége részeként összesen 10 millió eurót költ környezetvédelmi és fenntarthatósági projektekre. Az Ebro-delta helyreállítási projekt része ennek az átfogó globális kezdeményezésnek.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Seat ; VW


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre