Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Kimagasló hatékonyság és tökéletes vezetési élmény
2020.12.03
Forrás: AUDI Hungaria, Hírek
• Az Audi első plug-in hibrid (PHEV) modellje a kompakt SUV-k kategóriájában
• 13,0 kWh-s lítiumion-akkumulátor 61 km-es hatótávolsággal (új európai menetciklus)

• 1.4 TFSI motor és egy erős villanymotor intelligens együttműködése 
• Az új Q3 plug-in hibrid modellek a jövőben az Audi Hungariánál készülnek 

Ingolstadt/Győr, 2020. december 3. – Az Audi folytatja elektromos offenzíváját a Q3 45 TFSI e és a Q3 Sportback 45 TFSI e modellek bemutatkozásával. (Q3 45 TFSI e: kombinált üzemanyag-fogyasztás l/100 km*: 1,7–1,4, kombinált áramfogyasztás kWh/100 km*: 16,0–14,4; kombinált CO2-kibocsátás g/km*: 39–32; Q3 Sportback 45 TFSI e: kombinált üzemanyag-fogyasztás l/100 km*: 1,7–1,4, kombinált áramfogyasztás kWh/100 km*: 15,9–14,6; kombinált CO2-kibocsátás g/km*: 38–33). Mindkét modell plug-in hibrid hajtása 180 kW-os (245 LE) rendszerteljesítményt állít elő, tisztán elektromos üzemben pedig mindkét kompakt SUV akár 61 km megtételére képes az új európai menetciklus (NEDC) szerint számítva. A WLTP szabvány szerint számítva a Q3 45 TFSI e modell 51 km, a Q3 Sportback 45 TFSI e modell 50 km elektromos hatótávval rendelkezik. A modellek sorozatgyártása hamarosan indul az Audi Hungariánál.

Büszkén jelenthetem be, hogy az új Q3 és Q3 Sportback plug-in-hibrid modellek a jövőben az Audi Hungariánál készülnek, és nagy hatékonyságú PHEV-modellként egészítik ki termékportfóliónkat. Járműgyártásunk rugalmasságának köszönhetően immár belsőégésű, mild-hibrid és plug-in hibrid technológiájú autókat is kínálunk vevőinknek. Munkatársaink lelkesen készülnek az új modelljeink gyártására, hogy azok prémium minőségben induljanak útjukra Győrből a világnak“, mondta Alfons Dintner, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke.

Az elektromos vezetési élmény, az egyszerű töltés és a kiváló mindennapi használhatóság az Audi plug-in hibrid modelljeit különösen izgalmassá. A Q3 45 TFSI e** és a

Q3 Sportback 45 TFSI e** teljessé teszi az Audi 2019 közepe óta bemutatott plug-in hibrid modelljeinek kínálatát. Egyúttal a két kompakt SUV modellel belép az elektromos meghajtású Q-modellek világába.

245 LE rendszerteljesítmény, 13 kWh energiakapacitás: a hajtás és az akkumulátor

Mindkét Q3 modell** belsőégésű motorja egy 1,4 literes TFSI erőforrás. A négyhengeres motor teljesítménye 110 kW (150 LE). A hajtást állandó gerjesztésű szinkrongép (PSM) egészíti ki, amely 85 kW teljesítmény leadására képes. A PSM a tengelykapcsolóval együtt a hatfokozatú S tronic váltó házában helyezkedik el. A kettős tengelykapcsolós váltóban, amely az erőket az első kerekekre továbbítja, elektromos olajszivattyú található, amely akkor is biztosítja a tengelykapcsolók ellátását és ezzel működését, ha a TFSI motor ki van kapcsolva.

Tökéletes vezetési élmény és kimagasló hatékonyság – a két új modell hajtáslánca mindkettőt biztosítja. Az 1,4 literes TFSI motor és a villanymotor együttesen 180 kW (245 LE) rendszerteljesítményt, valamint 400 Nm-es rendszerszintű forgatónyomatékot állít elő. A gyorsulás nulláról 100 km/órás sebességre a Q3 45 TFSI e** és a Sportback** esetében 7,3 másodpercet vesz igénybe, és mindkét modell 210 km/óránál éri el végsebességét. Az új európai menetciklus (NEDC) szerint számítva a Q3 45 TFSI e fogyasztása 1,7–1,4 liter üzemanyag 100 km-en (39–32 gramm CO2). A Q3 Sportback 45 TFSI e fogyasztásértéke szintén 1,7–1,4 liter üzemanyag 100 km-en (38–33 gramm CO2). A teljes hatótávolság mindkét modell esetében kb. 710 km, ami a járművek kimagasló alkalmasságát bizonyítja a mindennapi használatra.

A nagyfeszültségű akkumulátor a hátsó futómű előtt helyezkedik el a padlólemez alatt. Az akku 96 darab, prizmaalakú cellája 13,0 kWh energiát tárol. Ezt a kimagasló értéket a kompakt, viszonylag könnyű akkumulátor a cellák új generációjának köszönheti. Az akkumulátorrendszer saját hűtőkörrel rendelkezik, amely csatlakozik a klímaberendezés rendszeréhez, így a legmagasabb szintű követelmények esetén is hatékony hűtést biztosít.

A hatékonyságra fókuszálva: a hajtásmenedzsment

A kompakt SUV modellek hajtásmenedzsmentje minden szempontból a kimagasló hatékonyságot tartja szem előtt. Az indítás a szélsőséges hideget leszámítva mindig elektromosan történik. Mindkét plug-in modell az új európai menetciklus szerint akár 61 km megtételére képes kibocsátásmentesen (a WLTP szabvány szerint az érték 51 km a Q3 és 50 km a Q3 Sportback esetében). Ebben az üzemmódban a járművek legfeljebb 140 km/órás sebességgel haladnak. Alacsony sebesség mellett az AVAS rendszer (Acoustic Vehicle Alert System) a jogszabályban előírt elektromos hangot produkálja a forgalom többi résztvevőjének figyelmeztetése érdekében.

Automatikus hibrid módban, az autó fő üzemmódjában  a hajtásmenedzsment intelligensen és hatékonyan osztja meg a feladatokat az 1.4 TFSI motor és a villamos gép között. Számos helyzetben, például előzéskor a villanymotor támogatja a négyhengeres motor működését. Például alacsony fordulatszám melletti gázadáskor a működési elve miatti magas forgatónyomatékával segít áthidalni azt a néhány tizedmásodpercet, amire a turbófeltöltőnek szüksége van a nyomás felépítéséhez – a villanymotor működése itt észrevehetetlen, mégis rendkívül hatékony. Az EV gomb megnyomásával a járművezető előnyben részesítheti az elektromos hajtás működését. A hajtásmenedzsment folyamatosan számtalan adatot értékel ki, többek között a navigációból származó útvonal-információkat, valamint a jármű érzékelőinek a közeli környezetre vonatkozó adatait. A rendszer ezek alapján képes felismerni, ha az autó lakott területet, sebességkorlátozást vagy körforgalmat jelző táblához közelít, vagy megközelíti az előtte haladó járművet. A gáz elvételekor az Audi Q3 45 TFSI e** és a Q3 Sportback 45 TFSI e** a legtöbb helyzetben kikapcsolt TFSI motor mellett „vitorlázni” kezd.

Az adott követelménytől függő megfelelő üzemmód: „Hold”, „Charge” és „dynamic”

A hajtásmenedzsment intelligens vezérlésétől függetlenül mindig a járművezető kontrollálja az események folyását. Amikor a vezető az EV gombbal vált a hibrid működés és az elektromos vezetés között, megnyílik az MMI kezelőrendszerben egy menü, amelyben további két speciális
vezetési üzemmód választható: a „Battery Hold” és a „Battery Charge” funkció. Ezek segítségével az akkumulátor töltöttsége az aktuális szinten tartható, vagy növelhető. Ezenfelül a vezető az Audi drive select menetdinamikai rendszerrel tudja befolyásolni a hajtás karakterét. Ha ezen belül a „dynamic” profilt választja ki, az S tronic váltót „S” állásba kapcsolja, és teljes gázt ad, akkor tíz másodpercig a villanymotor teljes 330 Nm-es forgatónyomatéka a rendelkezésére áll. Amint a vezető elveszi a lábát a gázpedálról, a villanymotor rekuperációs üzemmódra vált, és generátorüzemben energiát nyer vissza. Ezáltal az autó a villanymotor segítségével lényegesen nagyobb lassításra is képes.

A menetprofiltól függetlenül mindkét modell** fékenergia-visszanyerést végez, ha a járművezető a fékre lép. Körülbelül 0,3 g-ig – vagyis a legtöbb mindennapi fékezés során – a villanymotor egyedül végzi a lassítást. A hidraulikus kerékfékeket csak ennél erősebb fékezés esetén aktiválja az elektromos fékerősítő. Az átmenet a rendkívül precíz átváltásnak (blending) köszönhetően gyakorlatilag nem érzékelhető, a fékenergia-visszanyerés pedig továbbra is aktív marad. Fékezés során a rendszer a villanymotoron keresztül akár 40 kW teljesítmény visszanyerésére képes, amit azután az akkumulátorban tárol.

Kiegyensúlyozott karakterével a kompakt SUV** futóműve a hajtás tökéletes partnere. Az alapfelszereltség részét képező Audi drive select rendszer a vezetési élményt még sokoldalúbbá teszi, mivel nemcsak a motorokra van hatással, hanem az S tronic váltóra és a szervokormányzásra is. A „dynamic” mód mellett a rendszer „comfort”, „auto” és „individual” profillal rendelkezik. Mindkét plugin-hibrid modell alapkivitelben 17”-s könnyűfém keréktárcsákon gördül, rendelhetők azonban 18”-os, 19”-os és 20”-os átmérőjű kerekek is. Az új modellek karosszériája tíz milliméterrel magasabb a hagyományos hajtásrendszerű Q3 modellekénél – így a járművek hasmagassága az akkumulátor burkolatlemeze ellenére megegyezik egymással.

Teljes feltöltés 3 óra 45 perc alatt: Töltés otthon és útközben

Az Audi Q3 45 TFSI e** és a Q3 Sportback 45 TFSI e** 400 V-os, 3,6 kW teljesítményű aljzathoz csatlakoztatva váltakozó áramú (AC) töltésre képesek. Ezzel a lemerült akkumulátor az alapkivitelű hálózati töltőkábellel 3 óra 45 perc alatt újra feltölthető. A díjmentes myAudi alkalmazás segítségével az ügyfelek a töltést, az időzítőt és az előklimatizálást okostelefonjukról, a távolból is vezérelhetik. Az Audi ügyfelei választhatják házuk és a garázs áramellátására a Volkswagen természetes áramszolgáltatását, amely 100 százalékban megújuló energiaforrásokból származik. A nyilvános AC töltőoszlopokon történő töltéshez a kompakt plugin-hibridek „Mode 3” típusú kábelt használnak. Magas szintű kényelmet kínál ehhez az e-tron Charging Service, amely Európa legtöbb országára kiterjed: az ügyfél egyetlen kártyával több mint 155.000 töltőponthoz szerez hozzáférést.

Sportos és sokoldalúan kihasználható: a dizájn és a belső tér

Mindkét új Q3 modell** dinamikus, sportos hatást kelt az utakon. A belső tér tágas és variálható. Az első ülések kényelmes, egyúttal sportos üléspozíciót biztosítanak. A hátsó üléssor alapkivitelben eltolható hosszirányban, hármas osztású támláinak dőlése pedig hét fokozatban állítható. A csomagtér térfogata alaphelyzetben 380 liter, lehajtott üléstámlákkal pedig 1.375 liter a Q3 45 TFSI e modell** és 1.250 liter a Q3 Sportback 45 TFSI e modell** esetében. Extraként elektromos mozgatású, lábmozdulatokkal is nyitható csomagtérajtó is rendelhető.

A kezelés és a kijelzés koncepciója két kijelzőn alapul: a műszerfal közepén helyezkedik el 10,1”-os átmérőjű MMI touch kijelző, amely többek között a hibrid hajtás energiafolyamatait jeleníti meg. A járművezető előtt vagy digitális kombinált műszeregység vagy a – kétféle méretben rendelhető – Audi virtual cockpit található. A rendszer teljesítményét, a hajtások státuszát, a fékenergia-visszanyerést, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a hatótávolságot Powermeter egység mutatja. Számos funkció természetes hangfelismerésen alapuló vezérléssel kezelhető, amely opcionálisan – további beviteli szintként – felhőben tárolt információkra is támaszkodhat.

Teljes adatintegráció: Audi connect

Az extraként rendelhető, csúcsszintű MMI Navigation plus infotainment rendszerrel az Audi connect online szolgáltatásai is elérhetők. Ezek közé tartoznak például olyan Car-to-X szolgáltatások, amelyek a különböző objektumok objektum kollektív intelligenciáját hasznosítják: az Audi-flottával megvalósuló adatcsere révén a jármű információkat kap és ad az út mentén található parkolóhelyekről, a veszélyes helyekről, a sebességkorlátozásokról és a jelzőlámpák fázisairól. A myAudi alkalmazás számtalan ponton keresztül teszi lehetővé az összekapcsolódást a járművel. Az infotainment-programot olyan hardverelemek egészítik ki, mint az Audi phone box és a virtuális 3D térhangzást létrehozó Bang & Olufsen Premium Sound System.

Az asszisztensrendszerek a felső kategóriás járművekből származnak, mint például az adaptív menetasszisztens (opció), amely a jármű hossz- és oldalirányú vezetésében támogatja a vezetőt, ami elsősorban a hosszú utazások során jelentkezik jelentős kényelmi előnyként. Az oldalirányú kormányzás fenntartásához a vezetőnek elegendő könnyedén megérintenie a rendszerhez tartozó kapacitív kormánykereket, amivel megerősíti azt, hogy figyel a vezetésre. Az Audi pre sense basic, az Audi pre sense front, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és a kikerüléssegítő asszisztens az alapfelszereltség részét képezi.

Árak 46.000 eurótól: a Plug-in-Q3 2021 januárjától rendelhető

Az Audi Q3 45 TFSI e** és a Q3 Sportback 45 TFSI e** előértékesítése 2021 januárjának második hetében veszi kezdetét. A modellek alapára Németországban 46.000 euró.

* Az üzemanyag-/elektromosáram-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok, illetve felszereltség függvényeként alakulnak.

** Az említett és a német piacon elérhető modellek üzemanyag-/elektromosáram-fogyasztási és szén-dioxid-kibocsátási értékei együttesen a jelen médiainformáció végén található felsorolásban tekinthetők meg.

Az említett modellek üzemanyag-/elektromosáram-fogyasztási és szén-dioxid-kibocsátási adatai

Az üzemanyag-/elektromosáram-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok, illetve gazdaságossági besorolások a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.

Audi Q3 45 TFSI e:

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 1,7 - 1,4;

Elektromosáram-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km): 16,0 - 14,4;

Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 39 - 32

Audi Q3 Sportback 45 TFSI e:

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 1,7 - 1,4;

Elektromosáram-fogyasztás, kombinált (kWh/100 km): 15,9 - 14,6;

Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 38 – 33

www.audi.hu     


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre