Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


DACHSER 90 éve a logisztikában
2020.12.14
Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A DACHSER logisztikai vállalat az idei évben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. Egy kis szállítmányozással foglalkozó vállalatból, mára globális logisztikai szolgáltatóvá vált, és a világ 44 országban vannak telephelyei.

Még mindig egy családi vállalat, fenntartható fejlődési stratégiával. Foglalkozik alkalmazott kutatással és több évtizede úttörője a logisztikának. A DACHSER története 1930-ban kezdődött, amikor Thomas Dachser szállítmányozási vállalatot alapított. Az alapító nevét viselő vállalat fejlődésének motorja a vállalkozói szellem és a jó befektetési érzék volt. A DACHSER már 1934-ben több kirendeltséget nyitott Németországban. Tizenhat évvel később Thomas Dachser lett az első fuvarozó, aki légi szállítmányozással foglalkozó irodát nyitott a müncheni repülőtéren, majd később más városokban.  A nemzetközi szállítás iránt megnövekedett igény miatt új rendszerek és megoldások bevezetésére volt szükség a logisztikában.

Az 1970-es években a DACHSER teljes teherautó-flottáját csereszekrényes szállításra állította át, így egy fuvarorientált vállalat lett, és a szárazföldi szállítás területén ma is ez a fő tevékenysége. A DACHSER már többször bizonyította innovátor szerepét a logisztikában, például a vonalkód-azonosítás bevezetésével vagy a saját informatikai megoldásokba történő befektetésekkel, és ezt a stratégiát ma is folytatja. Saját erős informatikai részlege mellett, több éve működik egy kutatási és fejlesztési osztály is, amely a valós, logisztikai gyakorlatban felhasználható technológiák és folyamatok alkalmazott kutatásával foglalkozik.

A DACHSER pénzügyi szempontból stabil vállalat hosszú távú jövőképpel, amit megerősített azzal is, hogy az 1990-es évek óta növelte jelenlétét prosperáló vállalatok felvásárlásával: Közép-és Kelet-Európában (EST), Nyugat-Európában (Graveleau, Johnston Logistics), Észak-Európában (Haugsted Group), Dél-Európában (Papp Italia, Azkar, Transunion) és más Európán kívüli régiókban, például Dél-Amerikában, Ázsiában és a Maghreb régióban.

Ennek ellenére a DACHSER 2020-ban is családi vállalkozás maradt, és a fenntartható fejlődés elvei szerint működik. Ezek teljes mértékben beépülnek a vállalat minden stratégiai döntésébe, függetlenül attól, hogy ez a fenntartható befektetésekre, a saját alkalmazottainak támogatására és fejlesztésére, vagy a társadalmi tudatosságra és az üzleti környezetre vonatkozik.

A DACHSER a fenntartható fejlődéssel összhangban szervezi logisztikai szolgáltatásait, hogy minimalizálja üzleti tevékenységének környezeti hatásait, HR és társadalmi felelősségvállalásának elvei is fenntarthatók: A vállalat saját akadémiát hozott létre DACHSER Akadémia néven logisztikai szakemberek számára, emellett pedig egy jól kidolgozott hallgatói programot is működtet a logisztika iránt érdeklődő fiatalok számára. A DACHSER -nél a globális növekedés, globális felelősségvállalást és azon emberek életkörülményeinek javítását is jelenti, akik nem részesülnek a globalizáció előnyeiből. Éppen ezért 2005 óta a vállalat segíti a gyermekeket és fiatal felnőtteket a ”terre des hommes” szervezettel közösen. Az együttműködés keretein belül a DACHSER szociálisan hátrányos helyzetű gyermekeket segítő programokat támogat Latin-Amerika, Dél-Afrika és Dél-Ázsia szegény régióiban.

A vállalat fenttartható fejlődéssel kapcsolatos víziója a strukturális szervezeti átalakításokban és a vállalati formáról szóló jogi dokumentumokban is megmutatkozik. 2015-ben a DACHSER a vállalat jogi formáját Európai Részvénytársasággá (European Societas) változtatta és fő üzleti tevékenységeit is átalakította létrejött a Road Logistics- szárazföldi szállítmányozás (beleértve az európai logisztikát és az élelmiszer logisztikát), valamint Air & Sea Logistics- légi és tengeri szállítmányozás. A globális járvány ellenére, a DACHSER a teljes csoport felső vezetésében változásokat jelentett be, amelyek jövő év elején lépnek életbe. A társaság alapítójának unokája, Bernhard Simon átadja a cég operatív igazgatását 2021 január 1-től és felügyelőbizottsági tag lesz. "Ezzel a régóta tervezett lépéssel új lendületet adunk a vállalat jövőjének" - mondta Bernhard Simon, a cég jelenlegi vezérigazgatója. Hozzátette: "bár a koronavírus-válság az egész vezetői csapat számára jelentős kihívást jelent, ez nem kérdőjelezi meg hosszú távú stratégiánkat. Most fontos, hogy véghez vigyük az évekig tervezett generációváltást, kezdve a vállalat csúcs menedzsmentjével”.

DACHSER több mint 20 éve Magyarországon

1994-ben indult el a közös munka a Liegl Transport Kft. és a Dachser GmbH között, ami öt év múlva egy új telephely és egy raktár létrehozásával folytatódott, hogy 2000-ben a pilisvörösvári telephely megkezdhesse működését a Dacheser szabványai szerint. Egy új vállalat jött létre a Liegl & Dachser a következő években pedig sorra alakultak a vállalat magyar telephelyei Tiszaújvárosban, Kecskeméten, Pécsen majd Zalaegerszegen.  Újabb mérföldkő volt a vállalat hazai történetében 2006 amikor is megépült az országban akkor egyedülálló veszélyes áru raktár, 7000 m²-en a kor legszigorúbb biztonsági előírásainak megfelelően. 2008 -ban elindult a Dachser Food Logistics üzletága Biatorbágyon és a következő három évben Miskolcon, Szegeden és Debrecenben nyitottak telephelyeket. A vállalat tengeri és légi szállítmányozási üzletággal is jelen van Magyarországon. A két évtized alatt a DACHSER munkatársainak száma megháromszorozódott ma már több mint 300 munkatárs felügyeli az évi közel 600.000 tonna áru szállítását. A vállalat büszke arra, hogy a pilisvörösvári LIEGL & DACHSER Kft. a térség egyik legnagyobb munkaadója. A helyi kirendeltség jelentős számú kollégát foglalkoztat, melynek nagy része helybéli lakos. A cég közössége összetartó, ezért is fontos a szerepvállalásuk a helyi közösség életében. 

www.dachser.com  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre