Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fékezés vagy vitorlázás? - Az ID.4 intelligens energiavisszanyerési koncepciója
2020.12.17
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- Maximális energiahatékonyság a stratégia középpontjában
- D állásban az esetek többségében a jármű vitorlázik, amint a vezető felemeli lábát a gázpedálról
- Erős kerékfékek és élethosszig tartó betétek a hátsó fékeken

Wolfsburg/ Budapest – Fékenergia rekuperáció, más szóval lassításkor történő energia visszanyerés, amely nagyban növeli minden elektromos jármű hatótávolságát. Az új Volkswagen ID.4 esetében ez a koncepció maximális hatékonysággal társul.

Nehéz kérdés: mi történjen, amikor egy elektromos jármű vezetője leveszi a lábát a jobb oldali pedálról és ezzel egy tolóüzemet indít el? Az elektromos meghajtásról gondoskodó motornak ekkor generátorként kell a mozgási energiát elektromos energiává alakítania vagy elektromos energia létrehozása nélkül folytassa útját a jármű, vitorlázásra használva annak lendületét?

A válasz ezekre a kérdésekre nagyban függ a gyártótól és az adott modelltől is. Vannak elektromos járművek, amelyek a tolóüzem során folyamatosan visszanyerik az energiát. Az új elektromos SUV modell ID.4 esetében – csakúgy, mint a kompakt ID.3 modellnél – a Volkswagen egy másik, még hatékonyabb stratégia mellett tette le a voksát: a vitorlázásé az elsőbbség, mert minden energiaátalakítás szükségszerűen magával hozza a veszteséget is. Ez vonatkozik a D fokozatra, amely az autó indulásakor automatikusan aktiválódik.

Vitorlázás és energiavisszanyerés

A vitorlázás funkció – amennyiben a vezető korán leveszi a lábát a gázpedálról – kiegyensúlyozott és tervezhető vezetést tesz lehetővé. Amennyiben a vezető erőteljesebben szeretne fékezni, a fékpedált lenyomva aktiválja a fékenergia visszanyerést. Közel 0.25 g erősségig – vagyis a hétköznapokban előforduló fékezési manőverek nagy részénél – az elektromotor végzi egyedül a fékezést, míg az elektromos fékrásegítő csak akkor aktiválja a kerékfékeket, amikor jelentős lassítást igénylő helyzet merül fel. A generátor alapú lassítás és a hidraulikus fékezés közötti átmenet szinte észrevétlenül történik, köszönhetően a kiemelkedően pontos és gyors fék és hajtásrendszer vezérlésnek. Ezek a rendszerek szintén szavatolják, hogy a hátsó kerekek – ahol a fékenergia rekuperáció történik – mindig rendelkeznek a megfelelő mértékű tapadással.

Hatékonyság szériakivitelben

Minden ID.4 az alapfelszereltség részeként rendelkezik a prediktív Eco Assistance rendszerével. Ez a navigációs rendszer és a jármű érzékelői által közvetített adatok feldolgozásával kínál eredményes támogatást a vezetőnek a hatékony és zavartalan vezetéshez. Amint az ID.4 egy olyan részhez ér, ahol alacsonyabb sebességgel haladhat – például településeken, kereszteződéseknél vagy kanyarokban – az Eco Assistance jelzi a vezetőnek, hogy vegye le a lábát a gázpedálról. Ettől a pillanattól a rendszer a vezető beavatkozása nélkül biztosítja az optimális vitorlázást és energia visszanyerést. Az autó hasonlóan viselkedik, mint amikor egy előtte lassabban haladó jármű mögé megérkezik.

D vagy B

A vezető a kijelző vezetési mód választó billenőkapcsolójának segítségével bármikor átválthat D állásból B (brake – fékezés) állásba. Ebben a módban az ID.4 hajtása szinte mindig visszanyeri a tolóüzem során keletkezett energiát, de addig nem, amíg a jármű meg nem áll. A határt 0.13 g értéknél állították be, amely elégséges a tisztán érzékelhető lassításokhoz, azonban nem elég ahhoz, hogy azt az egyértelmű érzést adja, a gázpedál használata önmagában elegendő a jármű gyorsításához és fékezéséhez. Ez szándékos volt, hiszen a Volkswagen nem szeretné idegesíteni ügyfeleit, a jármű egyik legnagyobb erőssége pedig éppen a jármű könnyed, intuitív működése.

Egyes ID.4 modelleknél a vezetők rendelkezésére áll egy második eszköz a vezetési mód választón túl, hogy a vitorlázás és az energia rekuperáció közötti választást befolyásolják, ez pedig a Plus sport csomag részeként elérhető vezetői profil választás lehetősége. A Sport profil a fékenergia rekuperációt támogatja a D állásban is, de nem olyan mértékben, mint a B állás esetén. Egyes helyezetekben az akkumulátor töltöttségi szintje is szerepet játszik, hiszen teljes töltöttség mellett nem tud több visszanyert energiát tárolni.

Új típusú SUV

Sportos, mégis kényelmes közlekedés az ID.4 volánja mögött: feltűnő külső formavilágával egy nagyméretű jármű belterét kínálja, kiegészítve csúcstechnikát képviselő megoldásokkal a vezérlés, a kijelzők, az infotainment és a vezetéstámogató rendszerek területéről. Az ID.4 a Volkswagen első tisztán elektromos SUV modellje és a márka első elektromos világautója. 2020. decemberében hat modell mutatkozik be a világ legnagyobb piaci szegmensében, a kompakt SUV modellek kategóriájában. Az ügyfélkívánságoknak megfelelően 52 és 77 kWh (nettó) közötti akkumulátor kapacitással rendelhető az újdonság, amely akár (WLTP ciklus szerint) 520 kilométeres hatótávolságra is képes. A piaci bevezetésnél az elektromos hajtás erőforrása 125 kW (170 LE) vagy 150 kW (204 LE) teljesítménnyel érhető el, 2021-ben pedig további motorok érkeznek a kínálatba.

A jövő mobilitása elektromos

Az ID.3 után az ID.4 a második modell az ID. családon belül. Ez az új, egyedülálló termékcsalád tovább gazdagítja a márka hagyományos modellkínálatát. Az ID. jelölés összekapcsolódott az intelligens formatervezéssel, képviselve az egyéniséget és a jövőbemutató technológiákat. A Volkswagen márka 2024-ig tizenegy milliárd eurót fordít elektromos mobilitásra a Transform 2025+ stratégia részeként.

A fent említett modellek fogyasztási értékei:

ID.4: villamosenergia fogyasztás (kWh/100 km) (NEDC ciklus szerint: 16,9 – 16,2 (vegyes); CO2 kibocsátás (g/km): 0; hatékonysági osztály: A+.
ID.3: villamosenergia fogyasztás (kWh/100 km) (NEDC ciklus szerint: 15,4 – 14,5 (vegyes); CO2 kibocsátás (g/km): 0; hatékonysági osztály: A+..

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (SmartMobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; VW

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre