Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A SEAT az e-mobilitási terveinek megfelelően megkezdi a Tarraco e-HYBRID gyártását
2020.12.01
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A SEAT Tarraco e-HYBRID a márka kínálatának 3. elektromos modellje, amely csatlakozik a SEAT Leon e-HYBRID-hez - amely mind az 5 ajtós, mind a Kombi változatban kapható - és a SEAT Mii elektromos autóhoz

- A márka nagy szabadidő autójában a TSI motor egy villanymotorral társul, együtt 245 LE (180 kW) teljesítményt és 400 Nm nyomatékot kínálva
- 13 kWh-os akkumulátorának köszönhetően a SEAT Tarraco e-HYBRID akár 49 km WLTP-ben mért (58 km NEDC-ben) teljesen elektromos hatótávolságot biztosít, és csak 37 - 46,4 g / km közötti CO2-t (WLTP) bocsát ki.
- A SEAT elektrifikációs tervének következő autója 2021 első negyedévében kerül piacra

Martorell / Budapest, 2020. december 1.– A SEAT tovább bővíti elektromos járműveinek választékát, miután a héten megkezdődik a SEAT Tarraco e-HYBRID gyártása. A márka zászlóshajójának plug-in hibrid változata 245 LE (180kW) maximális teljesítményt nyújt, ezzel az eddigi legerősebb Tarraco. Nem csak a teljesítmény fontos, hiszen a 13kWh-os lítium-ion akkumulátorának köszönhetően, teljesen elektromos üzemmódban akár 49 km-t (NEDC-ben 58 km-t) is megtehet az autó. Az elektromos és a benzines motorok használatával a SEAT Tarraco e-HYBRID akár 730 kilométeres hatótávolságot is elérhet.

A márka kínálatában már szerepel a SEAT Mii electric és a SEAT Leon e-HYBRID– az utóbbi változat mind az 5 ajtós, mind a Kombi változatban kapható. A SEAT Tarraco e-HYBRID bevezetése az elektromos hajtás előnyeit - a teljesítményt és a hatékonyságot - a SUV szegmensben hozza el a SEAT-nak, miközben a márka elektromos kínálatához hozzáad egy harmadik pillért.

"A SEAT folytatja elektromos offenzíváját, melynek keretében kínálatát a fenntarthatóbb jövő érdekében alakítja át, a harmadik elektromos modell, a SEAT Tarraco e-HYBRID bevezetésével" - mondta Wayne Griffiths, a SEAT elnöke. "Az elektromos motorral szerelt SUV új szegmensbe emeli a plug-in hibrideket, megmutatja elkötelezettségünket a technológia iránt, miközben egy lépéssel közelebb visz ahhoz a célunkhoz, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az elektromos változatokat."

245 LE. Teljesen elektromos hatótávolság akár 49 km WLTP-ben. 730km teljes hatótávolság.

A SEAT Tarraco e-HYBRID plug-in hibrid rendszere egy 1.4 literes TSI 150LE (110kW) benzinmotort, egy 115 LE (85kW) villanymotort, a 13kWh-os lítium-ion akkumulátort és hatfokozatú DSG sebességváltót társít; a rendszer 245 LE (180 kW) teljesítményt és 400 Nm nyomatékot kínál.

A SEAT Tarraco e-HYBRID lehetővé teszi, hogy csak elektromos üzemmódban haladjon, így WLTP vizsgálati ciklus szerint akár 49 km-es (NEDC-ben 58 km-es) hatótávolságot is elérhet, ami tökéletes a hatékonyság növeléséhez, vagy egy szigorúbb levegőminőségi előírásokkal rendelkező város utcáin való közlekedéshez. Ha pedig nagyobb távolságra használjuk, a SEAT Tarraco e-HYBRID elektromos és a benzinmotor használatával tankolás nélkül akár a 730 kilométeres hatótávolságot is lehetővé teszi.

A SEAT Tarraco e-HYBRID mindig teljesen elektromos üzemmódban indul (kellően feltöltött akkumulátor esetén). A hajtás hibrid üzemmódba kapcsol, ha az akkumulátor energia kapacitása egy bizonyos szint alá csökken, vagy ha a sebesség 140 km / h fölé emelkedik. Hibrid üzemmódban a jármű vezetőjének lehetősége van fenntartani, növelni vagy pontosan meghatározott szintre csökkenteni a töltés állapotát.

A különféle plug-in hibrid üzemmódok (e-Mode, Automatic Hybrid vagy Manual Hybrid) mellett, amelyek az információs és szórakoztató rendszeren keresztül elérhetők és konfigurálhatók, a SEAT Tarraco e-HYBRID-ben két speciális gomb - e-Mode és s-Boost – is megtalálható az újonnan tervezett és megvilágított váltókar mellett.

Az e-Mode-hoz való közvetlen hozzáférés megkönnyíti a városi célterületre történő behajtást elektromos áram használatával és nulla kibocsátással; míg az s-Boost gomb sportosabb vezetési élményt nyújt, megnövelt teljesítmény mellett.

Kombinált elektromos és belső égésű hajtásláncának köszönhetően a CO2-kibocsátás 37-46,4g / km között van, míg a WLTP hivatalos vizsgálati ciklusa szerint 1,6 - 2,0 liter üzemanyagot használ fel 100 km megtételére.

Amikor az akkumulátor lemerül, a hajtáslánc visszakapcsol hibrid üzemmódra. Ha egy áramforrás közelében van, az akkumulátor csatlakoztatható és 3,6 kW-os Wallbox töltővel 3 és fél óra alatt, 2,3 kW-os töltővel alig kevesebb, mint 5 óra alatt feltölthető.

A SEAT Tarraco e-HYBRID teljes összekapcsolódást biztosít az in-car és out-car konnektivitással  az autóban és azon kívül is. Az elektromos hajtáslánc még nagyobb kontrollt biztosít a járműből kiszállva; a SEAT Connect alkalmazáson keresztül a felhasználók távolról elérhetik járműveik adatait, kezelhetik a töltési folyamatot és messziről irányíthatják a távoli klimatizációt.

A SEAT Tarraco e-HYBRID 5 üléses változatban lesz kapható, Xcellence és FR felszereltségben, ami újabb lehetőséget kínál arra, hogy az ügyfelek az igényeiknek megfelelő járművet választhassák.

A SEAT Tarraco e-HYBRID-et Barcelonában, a SEAT martorelli központjában tervezték és fejlesztették ki, gyártása a héten kezdődik meg Wolfsburgban.

A SEAT e-mobilitási tervei túl lépnek a konvenciókon

A SEAT Tarraco e-HYBRID, a SEAT Leon e-HYBRID és a SEAT Mii electric csak a kezdet. A társaság létrehozta a SEAT MÓ-t is, az új városi mobilitási márkát, melynek égisze alatt a SEAT MÓ eScooter 125, egy 100% -ban elektromos robogó, valamint két eKickScooter verzió - a SEAT MÓ eKickScooter 25 és a SEAT MÓ eKickScooter 65 – tartozik a termékportfólióhoz.

A SEAT létrehozta az elektromobilitás Tanulmányi Központot (eLC), a vállalat új elektromobilitási képző központját is, ahol több mint 15.000 alkalmazottat képeznek ki az új hibrid és elektromos technológiákra. Megkezdődött az új Test Center Energy, a SEAT saját akkumulátor laboratóriumának építése is, amely lehetővé teszi járművek, cellamodulok és akkumulátorcsoportok tesztelését.

Miután tavaly júliusban aláírt egy stratégiai együttműködési megállapodást az Iberdrolával és a Volkswagen Group Spain Distribution céggel, a SEAT továbbra is támogatja az elektromos mobilitás elterjedését az országban és elősegíti a megújuló energiák használatát.

Technikai adatok

SEAT Tarraco e-Hybrid

Belső égésű motor    1.4 TSI 150 LE (110kW)
Hengerek/Szelepek    4-henger -  16v
Hengerűrtartalom    1,395cm3
Furat és löket        74.5 x 80
Elektromos motor teljesítmény        85kW/115 LE
Akkumulátor kapacitás        13kWh
Maximális rendszer teljesítmény    245 LE (180kW)
Maximális rendszer nyomaték        400Nm
Végsebesség        205 km/h
Tisztán elektromos hatótávolság    44-49 km (WLTP) / 55-58 km (NEDC)
Üzemanyag fogyasztás    1.6-2.0l/100km (WLTP)
CO2 kibocsátás    37-46.4g/km (WLTP)

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Seat ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre