Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook Tire a legújabb, limitált számú MINI John Cooper Works GP exkluzív abroncsbeszállítója
2020.11.19
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az autó és a kifejezetten a járműhöz fejlesztett Hankook abroncskollekció tökéletesen illik egymáshoz: Az új, világszerte mindössze 3000 példányban legyártott MINI John Cooper Works GP kizárólag a Hankook vadonatúj ultra-ultramagas teljesítményű (UUHP) nyári abroncsaival, a Ventus S1 evo Z-vel lesz kapható.

Azok számára, akik ki szeretnék próbálni a MINI John Cooper Works GP teljesítményét, a Hankook a közúton is használható Ventus TD (a TD a Track Day rövidítése) versenyabroncsot ajánlja, amellyel a jármű legfőbb tulajdonságai a versenypályán is megmutatkoznak. A téli szezonban a csúcskategóriás MINI biztonságos vezetéséről a Hankook ultramagas teljesítményű (UHP) téli abroncsa, az I*cept evo 2 gondoskodik.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. november 19. – A MINI és a Hankook fejlesztőmérnökei nagy figyelmet szenteltek annak, hogy a kocsi és a Hankook mindkét nyári abroncsa, a Ventus S1 evo Z és a Ventus TD is helyt álljon a legnagyobb kihívásokat jelentő versenypályákon is – egyfelől az olaszországi Nardòban, másfelől a Nürburgring legendás Nordschleife nyomvonalán. Az új MINI John Cooper Works GP a brit márka leggyorsabb, közúti használatra is engedélyezett autója: a 306 lóerős motor mindössze 5,2 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra. A kiemelkedő kormányozhatóság, a fantasztikus köridők és a száraz körülmények között egyedülálló fékteljesítmény azok a jellemzők, amelyek a fejlesztés központjában álltak, amikor a Hankook ehhez a kivételes MINI modellhez elkészítette mindhárom abroncsát. „Nemcsak hatalmas dicsőséget, hanem komoly felelősséget is jelent, hogy mi lehetünk ennek a versenyzői vénával ellátott autónak a kizárólagos beszállítói. Természetesen a fejlesztői csapatunk is nagy lendülettel vágott bele a munkába” – magyarázza Klaus Krause, a Hankook Európai Kutatási és Fejlesztési Központjának vezetője.

Az összes abroncsot kifejezetten ehhez a csúcskategóriás MINI-hez fejlesztettük és adaptáltuk, de a Hankook Ventus S1 Evo Z már betekintést nyújt a Hankook közeljövőben megjelenő UUHP abroncsaiba. A Ventus S1 evo Z egy új korszak kezdetét jelzi a Hankook csúskategóriás abroncsportfóliójában.  Nagy teljesítményű sportautókhoz fejlesztettük, ahol az extra tapadás és a kanyarodási jellemzők fokozása mellett a tartósságról és a biztonságról sem szabad lemondani. Ehhez az abroncshoz a Hankook egy újonnan kifejlesztett, szilíciumban gazdag elegyet használt, amely alacsony vulkanizációs hőmérséklet mellett lassan szilárdul meg, így még jobban keverednek a molekulák, amely hatással van a vezetési teljesítményre is. Így egy sportautókhoz alkalmas, kiemelkedő minőségű futófelület jön létre, és ilyen futófelülettel rendelkező abroncs kerül a MINI John Cooper Works GP járműveire is.

Az aszimmetrikus minta és az érintkezési felület maximalizálja a kanyarodási teljesítményt. Külön figyelmet fordítottak a futófelület külső peremére, hiszen kanyarodáskor itt a legnagyobb az igénybevétel. Középen csak három árok húzódik a szokásos négy helyett, ami szintén az érintkezési felületet növeli, így a legjobb kormányozhatóság mellett esős napokon a vízelvezetés is biztosított. A futófelület mintázatának hézagtérfogata és a blokkok merevsége is ezt a célt szolgálja, így a blokkok különböző időjárási állapotokban is kiváló teljesítményt nyújtanak. A hagyományos nylon peremmaghuzalt aramidra cserélték, ami kiváló stabilitást és egyedülálló tartósságot biztosít a gyorsítás és lassítás során az abroncsra ható erők ellenére is, amellyel minimalizálható kanyarodáskor az aszfalttal érintkező abroncsöv deformálódása. A sportos jellemzők sokasága ellenére az abroncs kényelmes vezetési élményt kínál. Jelenleg a Hankook Ventus S1 evo Z abroncsot kizárólag a MINI John Cooper Works GP-hez kapható, hamarosan azonban további méretekben is elérhetővé válik, főleg csúcskategóriás sportautók gyári alkatrészeként.

Általában a sportabroncsok összetevőit titok övezi, a gyártási folyamatokat és a szaktudást pedig elrejtik a nagyközönség elől. A Hankook Ventus TD esetében azonban a mérnökök kivételt tettek, és megosztották ezen titkok egy részét. Az abroncs egyik legnagyobb előnye, hogy az összes szükséges címkével rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy MINI John Cooper Works modelleket a parkolóból közúton lehessen elvezetni a versenypályákra, miközben nincs szükség egyéb szállítási módra vagy abroncscserére. Az abroncs rendelkezik az E4 jelzéssel, a nedves tapadásra, gördülési ellenállásra és zajra vonatkozó EU-s jelzésekkel, a tajvani és a brazil állam, a Perzsa-öböl államainak, valamint az USA DOT és UTQG tanúsítványaival is. A Hankook mérnökei számára az volt a legnagyobb feladat, hogy az abroncs egyszerre nyújtsa a legjobbat a versenypályán, és megbízható társ legyen a közutakon. A fejlesztés eredménye egy olyan abroncs, amely korlátozott vezetési körülmények között is kiváló stabilitást biztosít. A fékezési teljesítményt kiegyensúlyozzák a tapadási és irányítási tulajdonságok. Miközben az abroncs mintázata és kialakítása egy átlagos versenyabroncsét tükrözi, a MINI-hez fejlesztett Ventus TD olyan abroncsösszetétellel és -szerkezettel bír, ami egyesíti a verseny- és közúti abroncsok technológiáit. A különleges kialakítású perem széles futófelülete maximális tapadást biztosít a legjobb köridőért és versenyteljesítményért. Az abroncs tervezésekor a száraz körülmények közötti teljesítményen volt a fő fókusz, ugyanakkor a futófelület mintázata esős útfelületen is tökéletes teljesítményt nyújt.

A MINI John Cooper Works GP-t kár lenne télre a garázsba száműzni, így a Hankook Winter i*cept evo 2 ultramagas teljesítményű, aszimmetrikus futófelület-mintázatú abroncsa is a MINI eredeti alkatrészei közé került. Ezt az abroncsot kifejezetten Közép- és Nyugat-Európa téli útviszonyaihoz fejlesztették, és kényelmes kormányozhatóságot biztosít nedves és száraz körülmények között, akár havas útfelületen is jó tapadás és kiváló fékteljesítmény jellemzi.

Áttekintés a MINI John Cooper Works GP eredeti alkatrészeként szállított exkluzív termékeiről és abroncsméreteiről:

Abroncstípus: Évszak: Méret: Márkanév: EU gumiabroncs-jelölések:

UUHP Közúti: Nyári ; 225/35 R18 87Y XL ; Ventus S1 evo Z ; E / B / 69(W1)

UUHP Verseny: Nyári ; 225/35 R18 87Y XL ; Ventus TD ; E / C / 72(W2)

UHP Téli: Téli ; 195/45 R18 87H XL ; Winter i*cept evo 2 ; E / B / 70(W2)
 
A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.
 
www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Hankook Tire

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre