Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.20.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook futurisztikus abroncsokat és mobilitási víziót mutat be Design Innovation 2020 című projektjében
2020.11.19
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az abroncsgyártó Hankook egy futurisztikus mobilitási koncepciót, többek között egy kétkerekű, HPS Cell névre járművet vázol fel Design Innovation 2020 című projektjében.

 

A HPS Cell egy autonóm vezetői platform, amelyet bármilyen utasszállító fülkéhez vagy raktérhez –úgynevezett kapszulákhoz – csatlakoztatni lehet. A koncepció életre keltéséhez prototípusok, a bemutatásához pedig rövidfilmek is készültek, amelyek a Hankook Tire hivatalos YouTube oldalán tekinthetőek meg.

Szöul, Dél-Korea / Neu-Isenburg, Németország, 2020. november 19. – A prémium abroncsgyártó Hankook a hivatalos YouTube csatornáján mutatta be a Design Innovation 2020 nevű projektjét, amelyben a jövő vezetési és mobilitási innovációjának középpontjában egy futurisztikus abroncsplatform szerepel. A 2012-ben elindított Design Innovation K+F projekt során az abroncsgyártó kétévente a világ vezető iparművészeti egyetemeinek egyikével dolgozik együtt. A közös kutatási projekt olyan jövőbe mutató vezetési és mobilitási koncepciókat kínál, amely a jelen kihívásaira adhat választ.

Az Urban Reshaping (átalakuló városok) témájában a University of Cincinnati iparművészeti tanszékének professzorai és hallgatói azt vették górcső alá, hogy miként alakulnak át a városaink, és ehhez hogyan kellene igazítani a közlekedésünket. A diákok a mobilitást nem egy önálló cél szolgálatába állították, hanem egy olyan forgatókönyvet alkottak meg, amelyben a közlekedés is az élettér része. Ezt a kibővített automatizálási infrastruktúra és a modern technológiák – pl. környezetbarát technológiák, önvezető járművek és mesterséges intelligencia – teszik teljessé. A Hankook tervezői és mérnökei ezeket az elképzeléseket fejlesztették tovább.

A jövőkép középpontjában az abroncsgyártó kétkerekű, moduláris járműve, a Hankook Platform System (HPS) Cell áll. A HPS Cell a Hankook elektromos járműtechnológiáját (Hankook Electric Mobility Technology, H.E.M.) használó, önvezető, kétkerekű platform, amely a hozzákapcsolt utasszállító fülkéknek vagy raktérnek –azaz kapszuláknak – megfelelően többféle célt is be tud tölteni. A járműplatform és a funkciót biztosító, leválasztható kapszulák elkülönítésével a futurisztikus HPS Cell bebizonyítja, hogy a mobilitás kulcsa a gumiabroncs.

A HPS Cell levegő nélküli abroncson fut, szenzoros technológiája valós időben ismeri fel az abroncs futófelületét és az úttest állapotát, reagál a kopás okozta kockázatokra, az útviszonyoknak megfelelően módosítja a futófelületet, ehhez pedig cserélhető kerekeket és optimizált infrastruktúrát használ.

A koncepció-abroncsot és a HPS Cell platformját rövidfilm és egy prototípus kelti életre, bemutatva, hogy 2040-ben a városi lakosság talán már ilyen járműplatformokat használhat majd. A videó a platformokat különböző célokra használható kapszulák alkalmazása közben mutatja be, az egyéni közlekedőtől a városi növénytermesztőkön át a családi utazásig. A HPS Cell járműplatformra szerelhető, cserélhető kapszulák maximalizálják a mozgás személyre szabhatóságát és hatékonyságát a jövő generációinak okos városaiban. A videót számos globálisan elérhető csatornán is megosztják, bemutatva, hogy a Hankook milyen formatervezési innovációkra képes.

A Hankook Tire új ötleteket egyesít a legújabb technológiáinkkal, hogy feltérképezze a következő generáció dizájnkoncepcióit. A Hankook hisz abban, hogy a kreativitás az első lépés a képzelet megvalósításához. Nagy örömmel osztjuk meg az idei eredményeinket, hiszen azok a Hankook által elképzelt mobilitási jövőt tükrözik.” - mondta Jimmy Kwon, a Hankook Tire Brand Lab alelnöke.

A Hankook vezető globális vállalatként szüntelenül és proaktív módon reagál a jövő közlekedésének gyorsan változó világára, és megerősíti vezető szerepét a technológia fejlődés területén. A vállalat K+F hálózata és az ezeket összekapcsoló, csúcstechnológiás kutatóintézete, a Hankook Technodome folyamatosan keresi az eredeti technológiai megoldásokat. A Hankook más jövőre fókuszáló projekttel is foglalkozik, ilyen például a The Next Driving Lab (A következő vezetési labor) kampány, amelyben a futurisztikus abroncsok új, innovatív, korábban soha nem tapasztalt vezetési élményt biztosítanak.

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu      


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Hankook Tire

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre