Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Felvillanyozó győztes: az új Opel Corsa-e az „Arany kormánykerék 2020“ nyertese
2020.11.05
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Erős vetélytársak ellen érvényesült a legjobb kiskocsi, az akkumulátoros-elektromos Corsa-e
- Máris sorozatgyőztes a Corsa: „Európa legjobb autóvétele “ és az „Év legjobb cégautója“
- Hagyomány az „Autós-Oscar“: ez már az Opel 18. „Arany kormánykereke“

Rüsselsheim.  A minden tekintetben meggyőző új Opel Corsa nyerte az autóipar egyik legbecsesebb díját: ma kapta meg az akkumulátoros-elektromos Corsa-e az „Arany kormánykerék 2020-at“. A Corsa-e a „kiskocsi” kategóriában szerezte meg az első helyet, erős versenytársakkal szemben. Németország piacvezető kisautója felvillanyozta a szakembereket éppúgy, mint az AUTO BILD és a Bild am Sonntag olvasóit, illetve az autóvásárlókat.

„Az Opel villamosít, aminek az új Opel Corsa-e a legjobb bizonyítéka. Megmutatja, mennyire dinamikus, ugyanakkor mindennapi használatra alkalmas lehet egy villanyautó, amelyet mindenki megengedhet magának. Büszkék vagyunk, hogy mindenkinél bejött a Corsa-e, az ügyfeleinknél, az AUTO BILD és a Bild am Sonntag olvasóinál, a szakmai zsűrinél és a prominens személyeknél“, örült az Opel elnök-vezérigazgatója, Michael Lohscheller az Opel már 18-adik „autós Oscar-díjának“.

A győzelemhez mindig két instancián keresztül vezet az út: elsőként az AUTO BILD és a Bild am Sonntag olvasóit kérdezik meg. Ők szavaznak az autóújdonságokról, és mindegyik kategóriában három favoritjukat szavazzák be a döntőbe. A DEKRA Lausitzring-pályáján prominens újságírókból, versenyzőkből és autószakértőkből álló szakértői zsűri teszteli a döntősöket az AUTO BILD ismert tesztelési kritériumai szerint. A „kiskocsik“ között az új Opel Corsa-e összesen 3.218 pontot gyűjtött be, jócskán, 141, illetve 431 ponttal megelőzve a második Hyundai i20-at, illetve a harmadik VW e-Upot.

Opel Corsa-e: a legfinomabb elektromobilitás

Az új Corsa-e hajtóműve emissziómentes autózást egyesít élvezetes örömvezetéssel. Erről 100 kW/136 LE teljesítmény és már álló helyzettől kifejtett 260 newtonméter maximális forgatónyomaték gondoskodik. A WLTP-ciklus1 szerint mért 337 kilométeres hatótávjával mindennapi használatra tökéletesen alkalmas a kis villanyautó. 50 kWh kapacitású akkumulátora 100 kW-os egyenáramú töltőoszlopról 30 perc alatt tölthető fel 80 százalékig. Egyébként mindenféle töltési lehetőségre – Wall Box faliszekrény, nagysebességű töltés, háztartási konnektor – felkészítették és felszerelték az akkumulátoros-elektromos ötszemélyes járművet.

A gazdag alapfelszerelésbe már a belépő modelltől beletartozik a távvezérlős klímaautomata, az elektromos rögzítőfék, a kulcsnélküli „Keyless Start“ zárás és indítás, az Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis Multimedia Radio, hétcolos színes érintőképernyővel, illetve OpelConnect Services szolgáltatásokkal és teljesen digitális vezetőhellyel. Ezenkívül felár nélkül van benne többek között frontális ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer, automatikus vészfékezéssel és gyalogosfelismeréssel, sávtartó asszisztens, jelzőtábla-felismerő, valamint intelligens sebességszabályozó és sebességkorlátozó. A 2021. december 31.-től érvényes innovációs támogatásnak köszönhetően a vevők már kereken húszezer euróért beülhetnek a Corsa-e volánja mögé.

Az aktuális Corsa-generáció a kiskocsik bestsellere

Az „Arany kormánykerékkel“ megkoronázta kitüntetés-gyűjteményét az új Corsa-e. A Corsa már korábban megkapta az AUTOBEST „Európa legjobb autóvétele 2020“ címet és az AUTO BILD olvasói az „Év cégautójává“ választották. Az elmúlt ősszel frissen bemutatott újdonság megkapta a „Csatlakoztatott autó 2019“ titulust, mint a legjobb csatlakoztatású kiskocsi. Ugyanakkor egy „arany” hagyományt is folytat a Corsa-e: kvalitásaiért lett 18. alkalommal „Arany kormánykerék“ díjazott az Opel.

Az Opel és az „Arany kormánykerék“: Rüsselsheim győztesei

Az Opel Corsa-e a legújabb győztes az Opel „Arany kormánykerék“ díjazottjai közül. Az Axel-Springer-kiadónál 1976 óta megjelenő Bild am Sonntag – és 2009-től az AUTO BILD – kitűntetését az eddigi 44 alkalomból 18-adszor kapta meg a Villámos márka. Először 1978-ban, a díj alapítása után két évvel, az Opel Senator A típussal.

„Arany kormánykerék“;  ;Modell

1978;  ;Opel Senator A

1979;  ;Opel Kadett D

1981;  ;Opel Ascona C

1982;  ;Opel Corsa A

1984;  ;Opel Kadett E

1987;  ;Opel Senator B

1990;  ;Opel Calibra

1994;  ;Opel Omega B

1995;  ;Opel Vectra B

1999;  ;Opel Zafira A

2002;  ;Opel Vectra C

2005;  ;Opel Zafira B

2009;  ;Opel Astra J

2010;  ;Opel Meriva B

2012;  ;Opel Zafira Tourer

2015;  ;Opel Astra K

2017;  ;Opel Ampera-e

2020;  ;Opel Corsa-e

1978 – Opel Senator A: az első „Arany kormánykerék“

Az 1977-es Frankfurti Autószalonon bemutatott Senator a legendás felsőkategóriájú Kapitän, Admiral és Diplomat (KAD-modellek) leváltójaként maradt 1993-ig az Opel zászlóshajója. 1978-ban kapta meg először az „Arany kormánykereket“ az Opel a Senatorért, amelyet 2,8 literes hathengeres motorral (103 kW/140 LE), illetve 110 kW/150 LE vagy bivalyerős 132 kW/180 LE teljesítményű háromliteressel kínált.

1979 – Opel Kadett D: díjazott térkihasználás

Egy évvel a Senator A után megint a dobogó legfelső fokára állhatott egy Opel: a márka első fronthajtású kompakt modellje, a Kadett D lett a 2-es számú „Arany kormánykerekes“. Keresztirányban beépített motorjának és a kardántengely hiányának köszönhetően kis felületen nyújthatott utasainak bőséges férőhelyet az új Kadett – annak ellenére, hogy 126 milliméterrel rövidebb volt hátsókerék-hajtású elődjénél. Az 1425 literes csomagtartójú Caravan kombi mellett készült belőle kétféle lejtőshátú limuzin is, majd 1983 januárjában megjelent a sportos Kadett GTE 85 kW/115 LE teljesítményű 1,8 literes négyhengeres motorral, 187 km/órás csúcssebességgel.

1981 – Opel Ascona C: a harmadik

1981-ben folytatta az Ascona C az „Arany kormánykerék“ sikersorozatot. A Kadett D után az Ascona lett a nagyobb középkategóriájú modell, trendi fronthajtással. A limuzint és a kombit 1,3 - 1,6 literes benzinmotor, illetve 1,6-os dízel hajtotta.

1982 – Opel Corsa A: nagyszerű kisautó

Tizenkét hónappal később, 1982-ben a teljesen újonnan kifejlesztett Corsa A típusé lett az „Arany kormánykerék“ a Majna partján. A mindössze 3,62 méteres Corsa pimasz kerékíveivel, sportos vezethetőségével és egy ilyen járműtől kiválónak számító 0,36-os légellenállási alaktényezőjével hódított. A Corsa A elsősorban a „ház urát” vette célba, különösen a 72 kW/98 lóerős Corsa GSi. A háromajtóst 1985-ban követte az ötajtós változat. A kiskocsi bestsellernek bizonyult, 3,1 millió eladott darabbal.

1984 – Opel Kadett E: újabb siker a kompakt osztályban

Öt évvel a Kadett D után utódja folytatta az Opel kompakt modelljeinek sikersorozatát. Az 1984-től 1991-ig kínált Kadett E az „Arany kormánykerék“ mellett megkapta az „Év autója 1984“ címet is. Emellett az aerodinamika bajnokaként tündökölt, a sportos GSi 0,30-as cW-értékkel lepte meg a szakmai világot, de kimagasló volt a lejtőshátú kivitel 0,32-je is. Az áramvonalas típusból 3,78 millió kelt el.

1987 – Opel Senator B: ha győzött az A, győzzön a B is

A Senator B megismételte elődjének sikerét. A hátsókerék-hajtású Opel Omegára épülő új zászlóshajó elsősorban hathengeres motorjaival lett kedvelt – a bársonyosan sima járású 115 kW/156 lóerős sorhatosra működés közben az élére lehetett állítani egy pénzérmét, anélkül, hogy eldőlt volna. Később kijött a négyszelepes változat is, változó Dual-Ram szívórendszerrel és bikás 150 kW/204 lóerővel.

1990 – Opel Calibra: egy sportoló győzelme

Igazi bajnoké lett az „Arany kormánykerék“: egy lélegzetelállító sportkupé kapta meg, világelső, mesés 0,26-os alaktényezővel! Ehhez járultak sportos motorjai 85 kW/115 LE és 150 kW/204 LE között. A csúcsot az Opel Calibra Turbo képviselte, összkerékhajtással és nulláról százra 6,8 másodperces gyorsulással. V6-os, 125 kW/170 LE teljesítményű motor tette teljessé a kínálatot. Az autósportban egy Calibra V6 lett 1996 túrakocsi-bajnoka, megnyerve az ITC-sorozatot.

1994 – Opel Omega B: megőrizte az aranyat a nagy kocsi

Különösen belopta magát a zsűri szívébe az Omega második kiadása. A dinamikus dizájn, a nagy férőhely, és az új alumínium hengerfejű V6-os benzinmotor 155 kW/210 csúcsteljesítménye nagyon tetszett a szakembereknek. Valamennyi ülésnél új légzsák-rendszer gondoskodott példás biztonságról. Az Omega B Caravan a családok és mesteremberek kedvenc kombija lett, a lépcsőshátú pedig reprezentatív üzletember-autó.

1995 – Opel Vectra B: messze földön a legszebb tükörrel

Az új Opel Vectra elsősorban az áramvonalas külső tükreivel vonta magára a tekintetet. Az „Arany kormánykerék“ zsűrije sem tudott neki ellenállni. Persze számítottak a Vectra hatékony, 1,6 - 2,6 literes, 55 kW/75 LE és 125 kW/170 LE teljesítményű benzinmotorjai is, míg a dízelek között megjelent a mintaszerűen kis fogyasztású, közvetlen befecskendezésű 1,7, illetve 2,2 literes kivitel.

1999 – Opel Zafira A: hétüléses átalakuló művész

Ki találta fel? Az Opel! Mármint a kompakt egyterűt, amely egy pillanat alatt változik át teljes értékű hétülésesből óriási csomagterű (maximum 1700 liter) szállítóeszközzé – anélkül, hogy egyetlen ülést is ki kellene venni. A recept neve Flex7, és meghozta az Opel Zafirának az „Arany kormánykerék 1999“ díjat. Zseniális koncepciójának köszönhetően ülései egyszerűen a padlóba süllyeszthetők. Ehhez elsőrangú menetdinamika társul.

2002 – Opel Vectra C: az elektromosság mestere

A harmadik generációjú Vectra megvédte elődjének címét, elhozta az aranyat, miközben átlépett az elektronika korába: rendszereit kábelköteg helyett CAN-Bus kapcsolta össze, kormányműve elektrohidraulikus lett. Motorpalettája 1,6-tól 3,2 literig, illetve 74 kW/100 LE-től 206 kW/280 LE-ig terjedt. A Vectra C 2004-ben megkapta az IDS-Plus rendszert, amely automatikusan igazítja a lengéscsillapítást a pillanatnyi menetviszonyokhoz.

2005 – Opel Zafira B: tucatnyi arany

Továbbfejlesztett Flex7 ülésrendszerével a második generációs Zafira is etalonnak számított, és megint elnyerte az „Arany kormánykereket“. Ráadásul a világ leggyorsabb egyterűje lett! Az OPC-változat faképnél hagyta az autópályán a felső kategóriájú limuzinokat, és mesébe illő 8.54.38 perces időt futott a hírhedt-híres Nürburgring-Nordschleifén. E rekordot 240 fürge paripa és elsőrangú sportfutómű tette lehetővé.

2009 – Opel Astra J: dizájnautó a kompaktok között

A kompakt Opelek harmadik kitüntetését az Astra J kapta. A Kadett D térkihasználása és a Kadett E áramvonalazása után a szoborszerű forma és a németes mérnöki tudás ötvözete győzött. Az új kocsi már megkapta a legmodernebb asszisztenseket, mint az Opel frontkamera és az intelligens AFL+ világítóberendezés, amellyel be lehet látni a sarok mögé. Az adaptív FlexRide futómű mindig a pillanatnyi menetviszonyokhoz alkalmazkodik. Az utasok pedig a kiváló, minősített AGR-üléseken (Aktion Gesunder Rücken e.V. – Egészséges Hát Munkacsoport) foglalhatnak helyet.

2010 – Opel Meriva B: okos, aranyos

A Zafira kistestvére, a Meriva B 2010-ben arannyal érvényesítette az Opel tudását az egyterű-fronton. Ez a meghökkentően variálható FlexSpace utastér-rendszert kombinálta hátrafelé nyíló hátsó ajtókkal, amit megtapsolt a zsűri. A FlexDoors jóvoltából könnyű kisgyerekeket bekötni az ülésükbe, és magas emberek kényelmesen szállhatnak be a második sorba. A kis lökettérfogatú, de turbótöltésű motorok csekély fogyasztással adtak le 55 kW/75 LE - 103 kW/140 LE teljesítményt.

2012 – Opel Zafira Tourer: a guruló klubszoba

A Zafira mellé felsorakozó prémium-partner, a Zafira Tourer nyert újabb „Arany kormánykereket“. Nagymértékben variálható belső tere mellett klubszobához illő komfortja, panoráma üvegteteje és innovációi szóltak mellette, mint a radaralapú követési távolság mérés, illetve az ütközésveszélyre figyelmeztetés.

2015 – Opel Astra K: a kvantumugrás

2015 győztese, az Opel Astra K könnyű felépítésű autó, modern, hatékony motorokkal, és az okostelefon integrálásával tesz lehetővé nagyszerű csatlakoztatást. Ezen túlmenően, folytatva az Opel hagyományát, olyan felszereléseket hozott le a kompakt szegmensbe, amelyek addig csak a felső osztályban voltak ismertek. Ez elég is volt az „Arany kormánykerék 2015“ elnyeréséhez.

2017 – Opel Ampera-e: az elektromos hatótáv bajnoka

Az Opel Ampera-e hátsó lámpáját mutatta vetélytársainak: úgy ment, mint egy sportkocsi, és kategóriájában a messze legnagyobb elektromos hatótávval büszkélkedett. 60 kWh kapacitású lítiumion-akkumulátorának egyszeri feltöltésével akár 520 kilométert tehetett meg az új európai menetciklus (NEFZ) szerint (WLTP szerint 380 kilométer). Az Ampera-e mindössze 3,2 másodperc alatt gyorsul nulláról 50 km/órára. Mindemellett kompakt 4,16 méteres hosszúsággal nyújt bőséges helyet öt utasnak, és 381 literes poggyászteret (előrehajtott hátsó ülésekkel 1274 liter).

2020 – Opel Corsa-e: kisautó-bestseller elektromos hajtással

A Corsa legújabb generációjával elektromos lett az Opel kiskategóriájú bestsellere. 50 kWh-s akkumulátorával a kicsi villanyautó akár 337 kilométert is megtehet utántöltés nélkül (WLTP1 szerint). Öt személynek nyújt helyet, és már alapváltozatát sokféle csúcstechnikájú asszisztenssel látták el – mindezt kerek húszezer eurónál kezdődő attraktív árért (az innovációs támogatás beszámításával). Ezzel teszi megfizethetővé az Opel az elektromos mobilitást. Sikerreceptje nemcsak a vevőket villanyozza fel, hanem meghozta az „Arany kormánykerék 2020“ díjat is.

[1] Az adatokat a WLTP eljárás szerint állapítottuk meg (VO (EG) Nr. 715/2007 és VO (EU) Nr. 2017/1151). A mindennapi használat tényleges hatótávja ettől eltérő lehet, és különböző tényezőktől függ, különösen a személyes vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a külső hőmérséklettől, a fűtés és a klímaberendezés használatától, valamint az utastér előkondicionálásától.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre