Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;

Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.11.27.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Búcsú az Audi RS 5 DTM-től, mely számos rekordot megdöntött
2020.11.13
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- 28 győzelem, 95 dobogó és hat DTM bajnoki cím mindössze két év alatt
- Az Audi RS 5 DTM TFSI technológiájával uralja a Class 1. korszakát
- A fajlagos fogyasztás teljes terhelés mellett körülbelül tíz százalékkal javult

28 győzelem, 95 dobogó, 29 pole pozíció, 28 leggyorsabb kör és mind a hat bajnoki cím: az Audi RS 5 DTM, amely múlt vasárnap teljesítette utolsó versenyét a Hockenheimringen, mindössze két év alatt számos rekordot megdöntött vagy állított fel. Részben hatékonyságának köszönhetően az egyik legsikeresebb versenyautó a DTM történetében, amelyet 2021-től GT3-as autókkal rendeznek.

A koronavírus járvány miatt 2020 volt legkompaktabb DTM szezon valaha: csak 100 nap volt a Spa szezonnyitó és a hockenheimi finálé között. Mindössze 50 nap alatt, és már hat futammal a szezon vége előtt az Audi elnyerte a gyártói címet – egy rekord, mely valószínűleg örökre megmarad.

Az Audi RS 5 DTM négyhengeres turbója több, mint 610 lóerővel a vállalat DTM történetében nemcsak a legerősebb motor volt, hanem a leghatékonyabb is. Az Audi sorozatgyártásában is széles körben alkalmazott turbófeltöltés és benzin közvetlen befecskendezés (TFSI) kombinációjának köszönhetően a teljes terhelés alatti fordulatszám-tartományban a fajlagos fogyasztás körülbelül tíz százalékkal javult a régi V8-as motorhoz képest, ezzel jelentősen csökkent az üzemanyag-fogyasztás és a CO2 -kibocsátás.

DTM-ben szereplő versenyautó ritkán volt olyan kiváló, mint az Audi RS 5 DTM Class1 változata. Az Audi 2019-ben és 2020-ban 36 versenyből 28-at nyert meg. Az Audi pilótái a két év alatt 108 lehetséges dobogós helyezésből 95-et nyertek meg. Ehhez jön még 29 pole-pozíció, 28 leggyorsabb futamkör és mind a hat bajnoki cím a versenyzők, a gyártók és a csapatok osztályozásában.

A 2019-es szezonban elért 582 pontos rekord előnyt 2020-ban egy másik rekord követte a gyártók versenyében elért 753 pontos fölény. Az elmúlt két év nyolc versenyén az Audi a lehető legtöbb pontot szerezte a gyártók bajnokságában (76). Az Audi volt az első gyártó a sorozat történetében, mely több mint 1000 pontot gyűjtött a DTM-szezonban - és ezt kétszer is egymás után.

A 2.0 TFSI a megbízhatóság szempontjából is példaértékű volt: az Audi volt az egyetlen gyártó, ami beérte az előírások által engedélyezett motor kvótával, ezért nem kellett elszenvednie pontlevonásokat a gyártók bajnokságában. Egy motor legnagyobb futásteljesítménye több mint 7132 kilométer volt. Mike Rockenfeller a teljes 2020-as szezont (5305 kilométer) ugyanazzal a motorral teljesítette.

Az Audi RS 5 DTM rendkívüli megbízhatóságának köszönhetően René Rastnak és Nico Müllernek a 2020-as szezonban mind a 18 futamon sikerült pontokat szereznie.

A márka 16 győzelemmel, 17 pole-pozícióval és 16 leggyorsabb körrel, 54 lehetséges dobogós helyezésből negyvenötöt elérve és mindhárom bajnoki cím elnyerésével a cég történelmének legsikeresebb DTM-szezonját érte el tavaly. A 2019-es szezon összes rekordját ismét felülmúlták.

A 2020-as szezon fináléjában a Hockenheimringen a hat gyári nevezésű Audi RS 5 DTM autó az első hat helyen végzett. A Brands Hatch vasárnapi, 2019-es versenyén mind a nyolc Audi RS 5 DTM autó a nyolc legjobb rajthelyről indult.

Az Audi mind a hat gyári pilótája az összesített legjobb nyolc között zárta a 2019-es és a 2020-as szezont. Ilyen még soha nem fordult elő.

A 2019-es és a 2020-as csapatbajnokságon a három Audi Sport Team Abt, a Phoenix és a Rosberg mindegyike az első háromban végzett. Egyetlen gyártó három csapatát a DTM első három helyén végezni a 2001-es szezonban láthattuk utoljára. 2019-ben az Audi Sport Team Rosberg hódította el a címet, 2020-ban pedig az Audi Sport Team Abt Sportsline nyerte el, mely utóbbi minden idők legsikeresebb Audi DTM-csapata 67 győzelemmel.

A 2019-es vasárnapi nürburgringi versenyen az Audi 1-2-3-4-5-6-7 helyezéses győzelmet ünnepelt, ezzel beállítva a korábbi rekordot (BMW Zandvoortban 2015-ben).

A belga WRT Team Audi Sport ügyfélcsapatként elsőként ért el pole pozíciót és dobogós helyezést a modern kori DTM történetében Ferdinand Habsburggal 2020-ban Zolderben.  A WRT beállított egy másik rekordot is a 2020-as szezonnyitó Spa-Francorchamps-i versenyen: Fabio Scherer lett az első DTM-pilóta, aki Audi RS 5 DTM-jével megtörte a 300 km/h-s határt.

Az Audi RS 5 DTM mind a tizenegy versenypályán, amelyek 2019-ben és 2020-ban szerepeltek a DTM menetrendjében, tartja a Class 1.versenyautók abszolút pályarekordját. Hét pályán René Rast az új rekorder, aki a Class 1. kategóriás versenyautók által valaha vezetett leggyorsabb körért is teljesítette: a Spa-Francorchamps-on az Audi pilótája 203 km/h átlagsebességet ért el a kvalifikációban.

René Rast számos rekordot ért el 2019-ben és 2020-ban. A német az első pilóta, aki három DTM címet nyert első négy éve alatt. 2019-ben 72 pont előnnyel nyerte el a címet, ami a DTM történetében a legnagyobb különbség. 13-szor indult a rács első sorából, hétszer pedig pole pozícióból. Így felülmúlta a rekordot, amelyet Nicola Larini állított fel, aki 1993-ban tizenkétszer indult az első sorból. 24 győzelemmel és három címmel Rast ma már a történelem legsikeresebb Audi DTM-pilótája is.

Bernd Schneider és Timo Scheider után René Rast a DTM történetében a harmadik pilóta, aki sikeresen megvédte bajnoki címét.

Az Audi negyedszer is sikeresen megvédte címét a DTM versenyzői bajnokságban, ami szintén rekord. További új DTM rekordok a négy karikás márkától: tíz győzelem egymás után, 20 pole-pozíció egymás után, tizenegy leggyorsabb kör egymás után és 17 pole-pozíció egyetlen szezonban.

A 2020-as szezonban az Audi RS 5 DTM 649 körből 601-et vezetett, ez 2663 kilométert jelent a 2865 kilométeres össztávból, ami a táv 93 százalékának felel meg.

Az Audi egy idényben elért 16 győzelmével a 25 éves rekordot döntött meg 2020-ban. A DTM történetének legszorosabb befutóját is beállítoták: ahogyan az 1996-os Norisring versenyben, Nico Müller és René Rast is pontosan 0,089 másodperc választotta el a céltól vonal a Lausitzringnél 2020-ban.

Négy éven belül az Audi háromszor érte el a bajnokság mindhárom koronáját, és ugyanabban a szezonban megnyerte a pilóták, a gyártók és a csapatok versenyét.
Szintén lenyűgöző: 2020-ban a rajtrács első sorát az Audi RS 5 DTM pilótái foglalták el a 18 verseny közül 16 alkalommal. Az Audi 2020-ban a 18 futam közül 15-ben több sikert is ünnepelt.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Ipari hírek ; Business

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre