Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;

Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.11.27.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Úton a közös siker felé: a Hankook és a DTM a tizedik közös szezonját ünnepli
2020.11.06
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook és a DTM ebben a szezonban ünnepli egy évtizede tartó partnerségét. A prémium gumiabroncsgyártó és a nemzetközi túraautó-bajnokság több mint 150 versenyt szervezett meg közösen, sikeres és innovatív partnerséget építve.

A Hankook csúcskategóriás Ventus Race gumiabroncsa a legkülönbözőbb körülmények között bizonyított. Heves esőzések és szélsőséges hőség Nürnbergben és Budapesten, éjszakai versenyek Misanóban, és a Dream Race a japán Super GT-sorozattal Fujin – a Hankook versenyabroncs minden csapat és versenyző erős és megbízható partnere volt és marad is.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. november 6. – A DTM-mel 2011-ben kötött együttműködés kezdete óta a Hankook következetesen, négy fázisban fejlesztette a slick (mintázat nélküli) gumiabroncsait. A prémium abroncsgyártó már 2012-ben bemutatta második generációs, nagyobb és szélesebb gumiabroncsát, melyet az új DTM-autókhoz igazított. 2013-ban a Hankook kifejlesztette az ún. „option” gumiabroncsot az alapvető slick típus mellett. A szuperlágy összetétellel rendelkező abronccsal nagyon gyors köridőkre képes az autó, mielőtt drámai mértékben romlana a gumi minősége egy bizonyos távolság után – a kialakítási tervben leírtaknak megfelelően. A Ventus Race negyedik és legújabb, kissé lágyabb összetétellel rendelkező evolúciós lépését 2017-ben mutatták be. Mivel a slick gumiabroncsok előmelegítését tiltó szabályt az új gumiabronccsal egy időben vezették be, a pilóták képessége az abroncsok kezelésére döntő tényezővé vált a DTM-ben.

A számtalan műszaki fejlesztésnek és innovációnak köszönhetően az exkluzív DTM-gumiabroncspartner mindig következetesen kiváló minőséget biztosít a csapatoknak. A Hankook mérnökei által nyújtott tökéletes helyszíni támogatás biztosítja, hogy a DTM-pilóták teljes mértékben kihasználhassák a Ventus Race potenciálját, amely látványos és izgalmas versenyek formájában valósul meg. A 2014-es szezon végén Manfred Sandbichler, a Hankook Motorsport Europe igazgatója a következőket jelentette be: „A DTM-es bemutatkozásunk óta 40 futamon vettünk részt defekt nélkül. Ez a tiszta lap az autógyártók, gumiabroncs-technikusok, mérnökök és pilóták közötti kiváló együttműködés eredménye is.

A következő évben a DTM fokozta a tempót. A körönkénti egy selejtező és egy futam helyett mindegyik versenyhétvégén két selejtezőt és két futamot tartottak. A Hankook gumiabroncs kiváló teljesítménye változatlan maradt a nemzetközi túraautó-bajnokságban. A 2018-as szezonban a DTM történetében először két éjszakai versenyt tartottak. A Ventus Race ismét mindenkit lenyűgözött az olaszországi Misanóban egy forró nap folyamán a pályán, valamint egy heves esőzéssel tarkított éjszakai verseny során. „Megdöbbentett, hogy a Hankook gumiabroncs milyen hihetetlenül következetes teljesítményt nyújtott minden körülmények között. A Hankook mérnökei remek munkát végeztek” – mondta Alessandro Zanardi, volt Forma-1-es pilóta és a verseny vendége, aki a második misanói futamban az ötödik helyen végzett. 2018 őszén a DTM és a Hankook a legendás Nürburgringen ünnepelte a 111. futamot.

A 2019-es szezon nagy kihívás volt a Hankook számára. A DTM-autók az új turbómotorral voltak felszerelve, amelyek az elődjeiknél akár 1000 lóerővel is erősebbek voltak, miközben a Hankook gumiabroncsa változatlan maradt. A Ventus Race teljesítményét a turbómotor jelentősen nagyobb energiája és nem lineáris átvitele nem befolyásolta. Jens Marquardt, a BMW Motorsport igazgatója, a hockenheimi finálé után a következőket mondta: „Az új, nagyobb teljesítményű turbómotorok mindenki számára kihívást jelentettek, de a Hankook jó munkát végzett – mint mindig –, és nem voltak problémák a gumikkal. A versenyzők gyorsan alkalmazkodtak a helyzethez, és mindig sikerrel jártak két pályán töltött időszak után. A Hankookkal való együttműködésünk továbbra is kiváló.

A Hankook Best Pit Stop Award díjat idén tizedik alkalommal ítélik oda. A DTM-mel 2011-ben létrehozott partnerség után a prémium gumiabroncsgyártó díjazta azt a csapatot, amely a leggyorsabb kerékcseréket végezte az egész szezonban. Minden versenyhétvégén pontozták a két futam leggyorsabb kerékcseréjét, amelyhez a DTM-tabella pontrendszerét használták. Ez a rendkívül nagy presztízsű díj nemcsak a győztes csapat teljesítményét ismeri el, amely egyre fontosabb ebben a rendkívül kompetitív nemzetközi túraautó-sorozatban, hanem a Best Pit Stop Award díj révén a Hankook azt is tudatosítja mindenkiben, hogy milyen fontos és meghatározó a boxutcában elvégzett csapatok munkája. A címvédő az Audi Sport Team Phoenix, amely a tavalyi mesterhármas győzelme után a negyedik győzelmet is beseperte. Az öt csapat neve a trófeán található: Audi Sport Team Phoenix (2011, 2017 – 2019), BMW Team MTEK (2016), Audi Sport Team Abt (2012, 2015), Mercedes-AMG Team HWA (2014) és BMW Team Schnitzer (2013).

A Hankook és a DTM  immáron tízéves együttműködése továbbra is sikeres. A rajongók a koronavírus okozta válság ellenére is élvezték az eddig 16 futamot indító szezont. A DTM fináléja ezen a hétvégén, november 6. és 8. között lesz a Baden-Württemberg tartományban lévő Hockenheimringen. A két döntő futam előtt a címért folytatott verseny még továbbra sincs eldöntve. Egyelőre a német René Rast vezeti a mezőnyt 304 ponttal, 19 ponttal megelőzve a svájci Nico Müllert. A holland Robin Frijns 263 ponttal a harmadik helyen van, így neki is van esélye a bajnoki címre. Függetlenül attól, hogy a három autóversenyző közül ki lesz a szezon győztese, két dolog már biztos: a 2020-as DTM-bajnok egy Audi kormánya mögött, a Hankook gumiabroncsaival fog versenyezni.

Gyors tények a Hankook és a DTM együttműködéséről:

- A Hankook és a DTM tíz éve partnerek
- Négy gumiabroncs-generáció a szezonok során
- Több, mint 150 közös futam 10 országban
- A Hankook-abroncsokat hét különböző bajnok használta
- Öt csapat nyerte a Hankook Best Pit Stop Award díját
- Mindegyik autóversenyző hét slick-készletet kap (14 első és 14 hátsó abroncs) egy DTM-hétvégére
- A hátsó gumiabroncsok (slick) 356 mm szélesek, az átmérőjük pedig 712 mm

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu     


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Hankook Tire

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre