Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Az elektromos áram felváltja a dízelt: Solingen közösségi közlekedési vállalata a Kiepe Electric IMC® technológiájával működtetett buszokat vásárol
2020.10.22
Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
- A Stadtwerke Solingen (SWS) feladja az első megrendelést 16 darab, a Kiepe Electric és a Solaris IMC® technológiáját használó emisszió mentes, 12 méter hosszú trolibuszra.

- Az új, akkumulátoros trolik felváltják a dízelmotoros járműveket és a felsővezeték nélküli szakaszokon is közlekednek.
- A megállapodás piaci jelzés a 12 méteres dízel buszokat üzemeltető, felsővezeték nélküli szakaszokat tartalmazó útvonalak villamosítására.
- A Kiepe Electric számára a 16 darab 12 méteres troli beállítását célzó projekt értéke magas, a tíz millió euróhoz közeli tartományba tartozik.

München/Düsseldorf, 2020. október 22. – A vasúti és haszon járművek fék- és más rendszerei piacán világszerte vezető szerepet betöltő Knorr-Bremse leányvállalata, a Kiepe Electric 'Menet Közbeni Töltés' (IMC®) technológiájával ellátott akkumulátoros trolibuszok Solingen városában kulcsfontosságú szerepet töltenek be a teljes buszflotta villamosításában. A Kiepe Electric és a buszok és trolik gyártásának egyik európai vezetője, a Solaris, konzorciuma 16 emissziómentes 12 méter hosszú, IMC® technológiával ellátott Solaris Trollino trolibuszt szállít 2021 végével kezdődően Solingen tömegközlekedési vállalata számára. Ezek felváltják a dízel meghajtású buszokat és akkumulátoros üzemmódban hidalják át az útvonalak hosszú, felsővezeték nélküli szakaszait.

„Solingen évtizedek óta úttörő szerepet játszik a környezetbarát tömegközlekedésben. A Kiepe Electric-kel kialakított együttműködés ugyanennyi ideje áll fenn és jelentős mérték-ben járul hozzá e célok teljesüléséhez. A Stadtwerke Solingen a mi IMC technológiánkat használja több dízelhajtású autóbusz elektromosokkal történő felváltására. Az új, 12 méteres IMC® buszok és megbízható szolgáltatásaink révén örömmel támogatjuk a város fenntarthatósági stratégiáját, fogalmazott Alexander Ketterl, a düsszeldorfi székhelyű Kiepe Electric Rt. ügyvezető igazgatója. Négy, IMC500-as berendezéssel ellátott elektromos csuklós autóbusz már 2018 óta szolgálatban van Solingenben, ahol a BOB néven ismert (akkumulátorral és felsővezetékkel is működő) buszok jelenleg 12 km hosszú, a teljes útvonal 75%-át kitevő felsővezetékes szakaszokon üzemelnek. A Kiepe Electric azonos szerelvényeket használ a meglévő BOB-okhoz és az új járművekhez. Ezáltal az üzemeltető karbantartási és javítási költségeket takaríthat meg és minimális tartalékalkatrész készlettel működhet.

Petros Spinaris, a Solaris Bus & Coach vezérigazgató helyettese örömmel tekint a Kiepe Electric-kel megújított együttműködés elébe és kijelentette: „Az elektromos és hidrogén hajtású trolibuszok kulcsszerepet töltenek be emisszió mentes portfoliónkban. Az SWS ismételten elismerte az 1600 darab, ilyen típusú jármű gyártásában már szerzett tapasztalatainkat és e beruházással bizalmát fejezte ki trolibuszaink iránt, melyek javítani fogják a Solingen-i lakosok életminőségét."

Ettől az új megrendeléstől eltekintve, a Kiepe Electric és a Solaris egy szerződéses opció keretében már szállít 16 darab IMC500-as csuklós buszt (Solaris Trollino 18 típust) Solingen közlekedési vállalatának. A 'Menet Közbeni Töltés' (IMC®) technológiával működő járművek különösen kiemelkednek sokoldalúságukkal, mivel a korábban dízelmotoros járművekkel kiszolgált útvonalakat teljes mértékben át lehet állítani elektromos üzemmódra. A BOB buszok akkumulátorai a felsővezetékes szakaszokon haladva töltődnek, a felsővezeték nélküli szakaszokon viszont a jármű rugalmasan folytathatja útját az akkuk energiáját használva. Az akkuk kapacitásától és az útvonal jellegétől függően az IMC® buszok akár 30 kilométert is megtehetnek utántöltés nélkül.

A Solingen-i közlekedési vállalat számára az IMC® technológia megbízható útitárs a CO2-mentes közlekedéshez vezető úton. A város tovább tervezi az elektromos közlekedés arányának növelését, miközben hasznosítja a meglévő felsővezetékes rendszert. Ezért írt ki tender felhívást további, nagyteljesítményű energiatároló rendszerekkel és intelligens töltő és energiahasznosító eszközökkel felszerelt BOB-buszokra. Conrad Troullier, a Solingeni közlekedési vállalat ügyvezető igazgatója a döntést így magyarázta: „Azért választottuk a Kiepe Electric-et az ilyen rendkívül sajátos és innovatív beruházás elektromos berendezései beszállítójának, mert az IMC® lehetővé teszi a buszok rendszeres szolgáltatáshoz történő felhasználását, mind a meglévő felsővezetékes szakaszokon, mind az útvonalak vezeték nélküli részei mentén."

Alexander Ketterl jövőre utaló megjegyzése szerint: „Ez a megrendelés fontos jelzés a piac-nak. Azt mutatja, hogy a 12 méteres buszok felsővezetékes útvonalai ma már villamosítha-tók, hála az IMC® technológiának. A Kiepe Electric úttörő szerepet játszik e területen." Csak Észak-Amerikában, beleértve olyan nagyvárosokat is, mint San Francisco, Seattle és Vancouver, jelenleg már 566 darab, a Kiepe Electric elektromos berendezéseivel működő 12 méteres trolibusz van forgalomban, legtöbbjük az IMC® technológiát hasznosítva. Ez a lehetőség nyitva áll számos, fenntartható tömegközlekedési rendszert alkalmazni kívánó európai nagyváros előtt is. Solingen városa már megvalósította ezt a víziót és a leghosszabb villamosított trolibusz hálózattal (összesen 56 km) büszkélkedhet.

A város 50 akkumulátoros csuklós trolibusza minden évben több mint 1,8 millió liter dízel üzemanyagot takarít meg és 4.934 tonna CO2 kibocsátását előzi meg a 16,3 millió, elektromos árammal megtett út révén.

www.knorr-bremse.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Knorr-Bremse


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7338
Ipari cégek2310
Ipari hírek7321
Business4632
Autó, jármű, közlekedés5707
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport14
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW225
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika884
Internet551
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1376
Solar77
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre