Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.02.27.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A BMW Group stabil értékesítési növekedéssel zárta 2020 harmadik negyedévét
2020.10.07
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A müncheni központú vállalatcsoport világszerte összesen 675.680 darab új autót adott el idén júliusban, augusztusban és szeptemberben, amellyel harmadik negyedéves viszonylatban 8,6 százalékos értékesítési növekedést könyvelhetett el.

A BMW Group tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellváltozatai iránt eközben mintegy másfélszeres kereslet mutatkozott.

A BMW Group a júliusi, augusztusi és szeptemberi hónapot érintő harmadik negyedévben összesen 675.680 darab új autót adott át ügyfeleinek világszerte, amely 8,6 százalékkal több, mint a 2019 hasonló időszakában értékesített mennyiség. Ahogyan az várható volt, a vállalatcsoport január és szeptember közötti értékesítési teljesítményét nagymértékben meghatározta a koronavírus-járvány, így ez idő alatt a BMW Group világszerte 12,5 százalékkal kevesebb, szám szerint összesen 1.638.316 darab új BMW, MINI és Rolls-Royce modellt adott el.

Erőteljes modellpalettánknak köszönhetően évről évre képesek voltunk növelni eladásainkat az esztendő harmadik negyedévében, és ezen még a koronavírus-járvány elhúzódó hatásai sem változtattak” – fogalmazott Pieter Nota, aki a BMW AG igazgatótanácsának tagjaként egy személyben felel a BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák értékesítési hálózatáért, globális marketingjéért és ügyfélszolgálati részlegeiért. „Kifejezett örömünkre szolgál, hogy hálózatról tölthető modelljeink iránt eközben mintegy másfélszeres ügyfélérdeklődés mutatkozik, amellyel az elektromos mobilitás piaci növekedésünk legfőbb motorjává lépett elő. 2020. január 1-je óta ügyfeleinknek körülbelül 10.000 darab tisztán elektromos meghajtású MINI modellt adtunk át, amely jól mutatja, hogy a zéró emissziójú vezetési élmény mekkora értéket képvisel” – tette hozzá Pieter Nota.

A harmadik negyedév értékesítési sikertörténetét az erőteljes modellpaletta tagjai vezénylik

Idén júliusban, augusztusban és szeptemberben a BMW összesen 9,8 százalékkal több új autót értékesített világszerte, mint 2019 hasonló időszakában. Szám szerint ez 585.336 darab modellt jelent. A bajor prémiumgyártó eladási mutatóinak jelentős lendületet adott az első BMW 2-es Gran Coupé bevezetése, a megújult BMW 5-ös sorozat piaci premierje és az immár négyféle hajtáslánc-technológiával megrendelhető, új BMW X3. A január és szeptember közötti kilenc hónapban a BMW a koronavírus-járvány miatt globálisan 11,3 százalékkal kevesebb új autót értékesített, mint egy évvel korábban.

2020 első három negyedévében a MINI 208.144 darab új autót adott el világszerte, amely kereken 20 százalékos csökkenést jelent, noha a harmadik negyedév értékesítési mutatói éves viszonylatban 1,9 százalékos gyarapodásról számolnak be.

A Rolls-Royce Motor Cars 2.651 darab luxusautót értékesített az év első kilenc hónapjában, amely 28,5 százalékkal kevesebb, mint a 2019 hasonló időszakában eladott mennyiség. A modellpaletta tagjait övező töretlen érdeklődésről azonban a második és harmadik negyedév közötti 54 százalékos értékesítési növekedés tesz tanúbizonyságot. Az egyre több ügyfélmegkeresés és az egyre több megrendelés rendkívül erős negyedik negyedévet és éves zárást vetít előre. Az új Rolls-Royce Ghost szeptemberben ünnepelte világpremierjét, az első tulajdonosok pedig az esztendő utolsó negyedévében vehetik át luxusautójukat.

A január és szeptember közötti időszakban 5,4 százalékkal kevesebb, 129.599 darab új robogót és motorkerékpárt értékesített a BMW Motorrad. A harmadik negyedév ebből 52.892 darab kétkerekűvel vette ki a részét, amely az előző év hasonló időszakához viszonyítva 20,9 százalékos növekedési eredmény.

Az elektromos mobilitás, mint a piaci növekedés legfőbb motorja

A BMW Group 2020 januárja és szeptembere között világszerte 116.381 darab hálózatról tölthető BMW és MINI modellt értékesített, amely kereken 20 százalékos fejlődés. A vállalatcsoport júliusban, augusztusban és szeptemberben összesen 54.719 darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellt adott el, amely 46,6 százalékkal múlja felül a 2019 hasonló időszakában produkált értékesítési teljesítményt.

A BMW X2, a BMW 3-as sorozat és a BMW 5-ös sorozat plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt, új modellváltozatai Európában és világszerte egyaránt a BMW Group iránymutató pozícióját nyomatékosítják a hálózatról tölthető prémium modellek mezőnyében. A tisztán elektromos meghajtású BMW iX3 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 17,5 – 17,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) piaci bevezetése ráadásul már az év vége előtt megkezdődik.

2021-ben a BMW Group tovább folytatja hálózatról tölthető modellpalettája szisztematikus bővítését: érkezik a tisztán elektromos meghajtású BMW i4 és a technológiai zászlóshajóként debütáló BMW iNEXT. A müncheni központú vállalatcsoport célja, hogy 2030-ra több mint hétmillió darab hálózatról tölthető modellje guruljon a világ útjain, kétharmad részük ráadásul tisztán elektromos meghajtással. 2023-ra a BMW Group huszonöt tagúra bővíti fel hálózatról tölthető modellpalettáját, rajta a BMW 7-es sorozat, a BMW X1 és a BMW 5-ös sorozat következő nemzedékének tisztán elektromos meghajtású modellváltozatával. Ezen modelleket – ahogyan már most a BMW X3 modellt is – a bajor prémiumgyártó ügyfelei 48 Volt kapacitású indítógenerátorral szerelt mild-hibrid technológiával dolgozó benzines és dízelüzemű erőforrásokkal, plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával és tisztán elektromos meghajtással is megrendelhetik majd.

A BMW Group elektromos mobilitás terén elért értékesítési sikertörténetéből a MINI modelljei is kiveszik a részüket. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) rendkívüli népszerűségnek örvend a brit prémiumgyártó ügyfeleinek körében, amelyet a január és szeptember között értékesített mintegy 10.000 darab új modell is igazol.

A BMW és a MINI értékesítési eredményei a főbb régiókban

Németország

A 2020 júliusa és szeptembere közötti három hónapban a BMW Group 85.579 darab új autót adott el hazai piacán, amely 12,1 százalékos értékesítési növekedést jelent. A január óta eltelt kilenc hónapban 201.865 darab új BMW modell kelt el Németországban, a 2019 hasonló időszakához viszonyított 16 százalékos visszaesés a koronavírus-járvány számlájára írható. A hálózatról tölthető modellek iránt ugyanakkor mintegy 44 százalékkal intenzívebb érdeklődés mutatkozik, amely az összes eladott új autó hozzávetőlegesen 12 százalékát jelenti.

Európa

Január óta a BMW Group összesen 648.107 darab új BMW és MINI modellt adott el az öreg kontinensen, amely 19,7 százalékos csökkenés. Az esztendő harmadik negyedéve azonban 7,1 százalékos értékesítési emelkedéssel zárt, amely szám szerint 275.618 darab új autót jelent. A tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellek iránt ez idő alatt 85,1 százalékkal több megrendelés érkezett, mint egy évvel korábban. Európában a koronavírus-járvány okozta piaci sajátosságok és teljesítmények régiónként változnak.

Amerika

Tengerentúli értékesítéseit a BMW Group a harmadik negyedév tekintetében 17 százalékos, míg egész éves viszonylatban 25,7 százalékos csökkenéssel zárta. A 99.052, illetve 251.154 darab új autó azt mutatja, hogy a koronavírus-járvány leginkább az amerikai kontinensen okozott nehézségeket. Az Egyesült Államokban ugyanakkor a BMW a vártnál is intenzívebb ügyfélérdeklődéseket regisztrált az esztendő harmadik negyedévében, amely a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt újdonságok 28,2 százalékos értékesítési növekedésében is tetten érhető.

Kína

Kínában a BMW Group 559.681 darab új BMW és MINI modellt adott el a január és szeptember közötti kilenc hónapban, amely 6,4 százalékos javulást jelent. A biztató második negyedév után Kína 31,1 százalékos értékesítési fejlődéssel zárta 2020 harmadik negyedévét, szám szerint 230.612 darab új autóval. Szeptember végéig a hálózatról tölthető modellek iránti érdeklődés 7,4 százalékkal, 20.713 darab új autóra nőtt.

A BMW és a MINI globális értékesítési eredményeinek összefoglaló táblázata

;  ; 2020. harmadik negyedév ; Egy évvel ezelőtthöz képest ; 2020. január – szeptember ; Egy évvel ezelőtthöz képest ; 

Európa: 275.618 ; +7,1% ; 648.107 ; -19,7% ;

- Németország*: 85.579 ; +12,1% ; 201.865 ; -16,0% ; 

Ázsia: 288.370 ; +24,9% ; 704.523 ; +3,0% ; 

- Kína: 230.612 ; +31,1% ; 559.681 ; +6,4% ; 

Amerikai kontinens: 99.052 ; -17,0% ; 251.154 ; -25,7% ; 

- Egyesült Államok: 78.634 ; -15,7% ; 199.571 ; -24,6% ; 

A BMW Group értékesítési eredményei 2020 első kilenc hónapjában

;  ; 2020. harmadik negyedév ; Egy évvel ezelőtthöz képest ; 2020. január – szeptember ; Egy évvel ezelőtthöz képest ; 

BMW Group autók: 675.680 ; +8,6% ; 1.638.316 ; -12,5% ; 

BMW: 585.336 ; +9,8% ; 1.427.521 ; -11,3% ;

MINI: 89.253 ; +1,9% ; 208.144 ; -20,0% ; 

Hálózatról tölthető* *1: 54.719 ; +46,6% ; 116.381 ; +20,0% ; 

Rolls-Royce: 1.091 ; -9,5% ; 2.651 ; -28,5% ;

BMW Motorrad: 52.892 ; +20,9% ; 129.599 ; -5,4% ; 

*Előzetes értékek

*1 A BMW i3 tisztán elektromos prémium kompaktot, a vadonatúj BMW i3s modellt, a BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster modellpárost, a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE modellt, a plug-in hibrid hajtáslánccal felszerelt MINI Cooper S E Countryman ALL4 modellt és a BMW iPerformance paletta tagjait egyesítő, hálózatról tölthető portfólió

www.bmw.hu   


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; Fém, gépipar


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7058
Ipari cégek2038
Ipari hírek7038
Business4420
Autó, jármű, közlekedés5437
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport11
Audi514
Mercedes875
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat287
Škoda287
VW384
Tesla6
Munkagép, haszongép1080
Rába112
Scania444
Robot, automatika1048
ABB424
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika836
Internet514
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1359
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1303
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre