Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.18.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Interjú Sven Meierrel, a Continental szegedi gyárának új ügyvezető igazgatójával
2020.10.19
Forrás: Continental, Hírek
Magas minőség és szolgáltatásközpontú működés
Szeged, 2020. október 19. - Sven Meier a Continental technológiai vállalat szegedi lokációjának új ügyvezető igazgatója 2020. június 1. óta.

Meier úr egy kiváló példaként említhető a Continental vállalat tehetséggondozási gyakorlatát tekintve, hiszen az elmúlt években figyelemre méltó utat tett meg a vállalat különböző feladatkörein keresztül, aminek köszönhetően nemzetközi karrierre tett szert.

Fiatal tehetségként, mint gyakornok kezdett dolgozni a ContiTech-nél 2011-ben a németországi Hannoverben, majd három és fél év után a szerb gyár vezetője lett, mint vezérigazgató és üzletfejlesztésért felelős vezető. Miután közel négy évet töltött ebben a pozícióban, kamatoztatta tapasztalatait a finn hevedergyár vezetőjeként. Most, hogy a szegedi Continental üzem vezetőjeként Magyarországra érkezett, interjút kértünk a menedzsertől.

A Continental szegedi üzeme Európa legnagyobb heveder- és tömlő gyára, termékeiket a világ minden pontjára szállítják. A gyár magas színvonalú fejlesztési tevékenységet folytat az olajipar és a tengeri tömlők, valamint a textil hevederek speciális területén, ahol extrém körülményeknek is megfelelő termékeket készít és kezeli az ügyfelek egyedi kéréseit. A Continental 1991 óta van jelen Magyarországon, jelenleg hét üzemet, egy gumiabroncs kereskedelmi központot és egy MI-kompetencia központot irányít az országban. A csúcstechnológiás megoldásokat és kivételesen széles termékválasztékot kínáló cég összesen közel nyolcezer embernek ad munkát Magyarországon.

Ön már 9 éve dolgozik a Continental vállalatnál, különböző pozíciókban és országokban. Melyek azok a vállalati értékek, amelyek motiválják a munkájában, és milyen kihívásokkal találkozik magában az iparban?

BIZALOM!! Ilyen széles nemzetközi háttérrel azt mondhatom, hogy minden kultúra különböző, az értékeket tekintve is. Személyes tapasztalataim szerint a bizalom az alap minden kultúrában, amelyre építve megoszthatjuk elképzeléseinket, csapatokat alakíthatunk, valamint megteremthetjük a nyitottság és a szinergia légkörét. A csapatok közötti bizalommal az üzleti környezet által megkövetelt összes többi fontos érték és tulajdonság szinte automatikusan létrejön. Olyan légkör, amely vezetői képességeket eredményez, a közös stratégián alapuló célok elérését, illetve végül sikeres csapatot jelent. Továbbá, ha a rossz időjárási viszonyokat vesszük példaként, akkor a vállalkozás igazodása a változó körülményekhez egyszerűsödhet, ha megfelelő megbízható bázissal rendelkezünk.

Mi az első benyomása Magyarországról? Milyen célokat tűzött ki a Continental szegedi gyárával kapcsolatban?

Nagyon szeretem Magyarországot. Az országnak barátságos és nyitott lakóit ismertem meg eddig, és általában véve egy jól szervezett helyről beszélhetünk. Sajnos a világjárvány miatt még nem fedeztünk fel túl sokat az országból, de a családomnak és nekem rengeteg izgalmas tervünk van az ország szépségeinek megismerésére. Mielőtt Szegedre jöttünk, hallottuk, hogy ez a napsütés városa - és valóban ez így is van, főleg manapság.

Ami a szegedi telephellyel kapcsolatos céljaimat illeti, a legfontosabb prioritásaim a magas színvonal megőrzése a minőség, a gyártás és az ügyfélszolgálat terén, valamint a lokáció versenyképessé tétele és további növekedésének biztosítása ebben a nehéz piaci helyzetben is. Magas fokú agilitásra és rugalmasságra van szükségünk, ez az egyetlen út a biztonságos jövő felé.

Az elmúlt években Ön volt a felelős a Continental Szállító Megoldások (Conveying Solutions) üzletágért. Milyen kihívások rejlenek a szegmensben, és mi a szegedi üzem szerepe az üzleti egységen belül?

Az üzleti egységnek jelenleg számos kihívással kell szembenéznie és megküzdenie, méghozzá egy igen versenyképes piacon. Rendkívül magas elvárások vannak, az ügyfelek igényei emelkednek, ugyanakkor nagyon ügyfél- és szolgáltatásorientáltnak kell lennünk.

Ezért Szegednek a gyártás oldaláról kell teljesítenie a feladatokat, hogy a speciális termékekkel és a korábbi portfólióval kiszolgáljuk ügyfeleinket, és hogy rendkívül szolgáltatásorientált vállalatként működhessünk.

Szeged egy fontos egység, a K + F kompetencia központ a múltjának is köszönhetően. Biztos vagyok abban, hogy meg tudjuk tartani ezt a pozíciót, és tovább fogjuk fejleszteni magunkat.

Milyen elvárásai, tervei vannak a szegedi üzemmel kapcsolatban?

Szeged jó hírnévnek örvend megbízható és jól szervezett gyártása, valamint kiváló és lean tevékenysége miatt, és mindenképpen célunk ennek a szinten tartása. Természetesen mindig vannak fejlesztendő területek, és mindig a legjobb megoldásokat keressük a mai kihívásokkal teli piaci környezetben.

Mint említettem, erősen szolgáltatásorientált vállalat vagyunk, ezért további kihívásokkal kell szembenéznünk a fenti szerep betöltésének megtervezésében, munkatársaink tudásának és tapasztalatainak hasznosításában, és ami a legfontosabb, mindezt a helyes taktikára fókuszálva.

Hogyan hatott a telephelyre a COVID-19 járvány, és milyen intézkedéseket kellett hozni?

Nagyon komolyan kell vennünk ezt a helyzetet, és természetesen fő célunk a munkavállalóink egészségének, ezután pedig a gyártásunk védelme. Az üzleti világban és az élet minden területén, a pandémiás helyzet minden tevékenységünkre hatással van. Arra kértük az irodai területeken dolgozó embereinket, hogy használják ki a távoli munkavégzés adta lehetőségeiket, sőt mi több, kötelezővé tettük, a fertőzés kockázatának a lehető legalacsonyabb szintre történő csökkentése érdekében. Az irodai területeken dolgozó emberek csak üzleti szempontból kritikus helyzetekben léphetnek be a munkahelyükre. A gyártásban a műszakváltásokat úgy szervezték meg, hogy a különböző műszakokban dolgozó emberek elkerüljék a találkozást. Bárki, aki belép az üzembe, hőmérséklet-ellenőrzésen esik át, a maszk viselése pedig kötelező. Reméljük, hogy mindezek az óvintézkedések hozzájárulnak munkavállalóink egészségének megőrzéséhez és üzletvitelünk folytonosságának biztosításához.

A magam részéről szeretnék köszönetet mondani munkatársainknak, mert elképesztő látni, mennyire fegyelmezettek, általában elég jól követik az intézkedéseket és nagyon stabilan együttműködnek ilyen körülmények között is.

Mit szeret csinálni szabadidejében? Van olyan hobbija, amely nem teljesen kapcsolódik a munkájához, és nyugodtabbá teszi?

Igen, természetesen rengeteg hobbim van, hogy feltöltődjek. Először is imádok minél több időt tölteni a családommal (ideértve a kutyánkat is ????). Szeretnénk együtt felfedezni a város nevezetességeit, megismerni új otthonunkat a következő években.

Emellett sportolok, és - talán meg fog lepődni, ha meghallja – lelkes zeneszerző vagyok, otthon van egy saját kis stúdióm is. Végül, de nem utolsósorban nagyon szívesen olvasok izgalmas tudományos és technikai témákról.

www.continental.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Continental


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre