Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.18.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Nemzetközileg elismert, biztonságos, tiszta – a magyarok többsége elégedett a budapesti repülőtérrel
2020.10.21
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Megbízható, modern, jól szervezett, folyamatosan fejlődő - így vélekedik a magyarok többsége a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, a GfK Hungária független piackutató ügynökség által végzett felmérések tanúsága szerint.

A válaszadók háromnegyede szerint a magyar légikikötő tiszta és biztonságos, ahol könnyű eligazodni, de a személyzetet is hasonló arányban tartják a magyarok professzionálisnak és barátságosnak. Ezzel szemben a repülőtér közúti és vasúti, belvárosból történő megközelítése és a parkolás egyértelműen a fejlesztendő területek közé tartozik.

A Budapest Airport felkérésére a GfK március folyamán reprezentatív, szeptemberben pedig annak mélyebb megértése érdekében fókuszcsoportos kutatás keretében mérte fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megítélését. A reprezentatív felmérés keretében 1000 fős mintán (16-69 éves magyarok, beleértve a budapesti repülőtér utasait) vizsgálták a repülőtérrel kapcsolatos álláspontokat, míg a fókuszcsoportos kutatás keretében a környező lakosok és a különböző korosztályú, különböző céllal utazók körében tették fel a repülőteret érintő legfontosabb kérdéseket. 

A reprezentatív felmérés eredményei szerint a megkérdezettek nagy részében pozitív asszociációkat, érzéseket, emlékeket kelt a fővárosi repülőtér. A magyarok többsége egyetért abban, hogy a repülőtér hazánk kapujaként funkcionál, nemzetközileg elismert, jól szervezett és professzionális szolgáltatásokat nyújt, valamint folyamatosan fejleszt az utasélmény javítása érdekében. Ezt az eredményt a fókuszcsoportos kutatásban részt vevők is alátámasztották, akik az épületet európai viszonylatban is magas színvonalú létesítményként jellemezték.

Tízből hét-nyolc megkérdezett tágasnak, világosnak és tisztának tartja az épületet, míg a válaszadók kétharmad része szerint modern, dizájnos és az utasok számára praktikus kialakítású a repülőtér, melyek a logikus belső elrendezésnek, valamint az útbaigazító tábláknak és kijelzőknek köszönhetők elsősorban. A Budapest Airport az eligazító táblákon és az immár sétatávolságot is kijelző képernyőkön felül információs kollégákkal is segíti az utasok tájékozódását a terminálokon – a válaszolók körülbelül háromnegyede egyébként éppen a segítőkész, kedves és hozzáértő személyzetet említette a repülőtérre jellemző tulajdonságként.  

A megkérdezettek többsége egyetértett abban, hogy az utóbbi időszak fejlesztései nagyban hozzájárulnak a jobb utasélményhez. Például a folyamatos technikai újításoknak köszönhető, hogy a tavalyi évtől már nem kell kivenni a nagyobb elektronikai eszközöket, valamint, hogy idén a Budapest Airport két új biztonsági sáv átadásával összesen 18-ra növelte a terminálokon rendelkezésre álló utasbiztonsági folyosók számát. Az új sávokat világszínvonalú technikai fejlesztéssel, egy automata rendszerrel szerelték fel, ami tovább gyorsítja az ellenőrzésen történő áthaladást.

Kritikával legtöbben a repülőtér megközelíthetőségét és a parkolási lehetőségeket illették. A csoportos beszélgetések résztvevőinek többsége a repülőtér közúti megközelítését, a közvetlen kötöttpályás közlekedés hiányát, és az 2. Terminálhoz vezető gyorsforgalmi út rossz állapotát tartották a legnagyobb problémának. Általános vélekedés, hogy a repülőtér megközelítése kötöttpályás közlekedés hiányában, illetve a közutak rossz minősége miatt stresszes. A Budapest Airport hosszútávú fejlesztési tervei között szerepel egy multimodális csomópont és egy többszintes parkolóház építése, ami a két évvel ezelőtt indított - majd a kormány által leállított - parkolóház-projektet váltaná ki. Sokan kiemelték továbbá a tömegközlekedéssel kapcsolatosan, hogy nehéz eligazodni a lehetőségek között, és a buszokra történő jegyvásárlás is bonyolult folyamat.

Hiányosságként emelte ki a tavaszi felmérésben részt vevők közel egyötöde a terminálokon található kényelmes székek elérhetőségét is; a Budapest Airport azóta, a nyár folyamán átadta a forgalomnak a repülőtér új 1. mólóját, ahol összesen több mint 1000 ülőhely kapott helyet, felkészülve a jövőben újra növekvő utasforgalom kényelmes kiszolgálására.

A válaszolók 83%-a fontosnak tartja a repülőtér működéséből fakadó környezeti hatások kompenzálását, amelyre a repülőtér-üzemeltető is kiemelt figyelmet fordít; a repülőtéren az egy utasra jutó szén-dioxid kibocsátás az elmúlt 5 évben 49%-kal, az egy utasra jutó ivóvíz-felhasználás pedig 30%-kal csökkent, továbbá a Budapest Airport hulladék újrahasznosítási aránya kiemelkedő, a lakossági 15%-kal szemben 70%-os. Részben ezen törekvéseknek köszönhetően a Budapest Airport idén harmadszor is megkapta az ACI karbonsemleges minősítését, és csatlakozott az ACI NetZero by 2050 elnevezésű kezdeményezéséhez is. Az üzemeltető több éve kínálja a környékbeli lakosoknak az ablakszigetelési programban való részvételt, eddig több mint 1500 háztartásnak biztosítva ablakszigetelést vagy ablakcserét.

A repülőtér honlapját és Facebook oldalát látogatók 70%-a kedveli a Budapest Airport webes felületeit; tízből nyolc-kilenc megkérdezett pedig általánosságban egyetért azzal, hogy a repülőtér őszinte, nyílt és jól kommunikál.

Az őszi fókuszcsoportos vizsgálat keretében a repülőtér kiemelt figyelmet fordított a koronavírussal szembeni utaselvárások feltárására. A résztvevők meglátása szerint a világjárvánnyal kapcsolatos intézkedéseknek hazai és nemzetközi szabályokhoz kell igazodnia, de a tapasztalatok szerint a Budapest Airport ebből a szempontból jól teljesített, azaz megfelelően kezeli a higiéniás előírásokat. Köszönhetően a rendszeres fertőtlenítő takarításnak, a terminálok tisztasága – csak úgy, mint a kihelyezett kézfertőtlenítők – biztonságérzetet keltenek az utasokban. A csoportok tagjai üdvözölték az olyan fejlesztéseket is, amelyek minimalizálják a személyközi kontaktust a repülőtéren, amelyre a Budapest Airport az idei évben kitüntetett figyelmet fordított. Az önkiszolgáló poggyászfeladó automaták száma 2020-ban 16-ra nőtt, a repülőtér-üzemeltető pedig folyamatosan népszerűsíti az utasok körében az önkiszolgáló utasfelvétel elvégzésének lehetőségét.

www.bud.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés ; BUD


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre