Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Hankook téli gumiabroncsai lenyűgöző eredményeket hoznak a független teszteken
2020.10.20
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az abroncsgyártó Hankook két kitűnő terméket is kínál a téli abroncsai között. Az i*cept RS 2 és az új Winter i*cept evo 3 modellek egyaránt remek választásnak bizonyulnak a mostani téli szezonra.

Ezek a Hankook-modellek számos európai kereskedelmi magazin és szervezet független abroncstesztjén előkelő helyen szerepelnek. A Hankook új, kiemelt terméke, a Winter i*cept evo 3 megjelenésének évében kétszer is a lehető legjobb, „Példamutató” értékelést kapta Európa vezető autós magazinjától, az Auto Bildtől, és annak leányvállalatától, az Auto Bild Sportscarstól. Németország legnagyobb autóklubja, az ADAC, valamint annak európai tesztpartnerei a legjobbnak minősülő „Jó” értékelést adták a Winter i*cept RS 2 modellnek. Továbbá egyike volt annak a mindössze két mintázatnak, melyeket az Egyesült Királyság vezető autósmagazinja, az Auto Express vásárlásra ajánlott. Az i*cept RS 2 emellett elnyerte a „rendkívül ajánlott” és a „legjobb ár-érték arány” címet a neves német autós magazintól, az Auto Zeitungtól. Az abroncsgyártó vállalat ezekkel a kitűnő 2020-as teszteredményekkel folytatja az előző években bezsebelt sikert.

Neu-Isenburg, Németország, 2020. október 20. – Jól döntenek azok, akik a Hankook-abroncsokat választják a téli időszakban – derül ki újból a jól ismert autósmagazinok és klubok által végzett független abroncstesztek eredményeiből (lásd az alábbi táblázatot). A prémium minőségű gumiabroncsokat gyártó vállalat ebbe a téli szezonba is számos kitűnő termékkel vág bele. A Winter i*cept evo 3 és a Winter i*cept RS 2 abroncs is jó teszteredményeket ért el. A független tesztelők kifejezetten dicsérték a Hankook gumiabroncsok kiegyensúlyozott teljesítményét.

Büszkék vagyunk arra, hogy a termékeink újból azt igazolják, hogy a Hankook egy elismert, prémium minőségű téli gumiabroncsokat gyártó vállalat, amely bámulatos eredményeket ér el a független teszteken” – nyilatkozta Sanghoon Lee, a Hankook Tire Europe elnöke. „Az, hogy a Hankook téli gumiabroncsai ezeken a teljesítményteszteken rendszeresen „jó” és „kitűnő” eredményeket hoznak, azt bizonyítja, hogy számos szegmensben kínálunk vonzó termékeket a végfelhasználóinknak, amelyekre még a legkedvezőtlenebb időjárási viszonyok mellett is számíthatnak.”

Teszteredmények

Szaklap neve: ; Minta ; Tesztelt méret ; Teszteredmény ; Kiadás ideje

Auto Bild: Winter i*cept evo 3 ; 245/45 R18 ; „Példamutató” ; 38/2020

Auto Bild Sportscars: Winter i*cept evo 3 ; 225/40 R18 ; „Példamutató” ; 11/2020

Auto Zeitung: Winter i*cept RS 2 ; 205/55 R16 ; „Rendkívül ajánlott” és „Legjobb ár-érték arány” ; 24/2020

Adac.de: Winter i*cept RS 2 ; 205/55 R16 ; „Jó” ; 2020. szeptember 22.

Auto Express.co.uk: Winter i*cept RS 2 ; 205/55 R16 ; „Ajánlott” ; 2020. szeptember 25.

A Winter i*cept evo 3 modellt – amely első helyezést ért el a megjelenés évében –, kifejezetten a közép- és nyugat-európai téli útviszonyokra fejlesztették ki, és több mint 90 szélességdimenzióban érhető el autókhoz és városi terepjárókhoz. Ez az első alkalom, hogy a Hankook fejlesztőmérnökei új irányadó futófelület-kialakítás mellett döntöttek a vállalat legújabb, kiemelt téli termékére vonatkozóan. Ez nem csupán kitűnő tapadást biztosít a havas utakon, de hatékonyan segít a vízenfutás kockázatának csökkentésében is. Ezt az Auto Bild Sportscars magazin által elvégzett teszt is bizonyította, amely „Példamutató” teszteredménnyel jutalmazta a modellt, és megerősítette, hogy a Winter i*cept evo 3 nem csupán példamutató irányíthatósági tulajdonságokkal rendelkezik a nedves és havas lejtőkön, hanem nagyszerű vízenfutás elleni biztonsági- és precíziós kezeléssel is segíti a sofőrt (Auto Bild Sportscars, 11/2020). Az Auto Bild, Európa legnagyobb autósmagazinja, hasonló következtetésre jutott. Az Auto Bild szerint a Hankook új ultramagas teljesítményű téli gumiabroncsa különösen azzal szerzett meglepetést, hogy „nedves és száraz utakon sportos teljesítményt nyújtott, és megfelelően teljesített a havas utakon is”, valamint „havas és nedves körülmények között rövid féktávolsággal működött”. Az új Winter i*cept evo 3 itt ismételten elnyerte a „Példamutató” összesített értékelést (Auto Bild, 38/2020).

A Winter i*cept RS 2 modell, a Hankook sikeres mintázatú, kompakt és közepes méretű, átlagos nagyságú – például közép- és nyugat-európai – autókhoz gyártott abroncsa, is jó értékelést kapott az ADAC és annak nemzetközi együttműködési partnerei által elvégzett rangos tesztjén. A forgalomba hozatala óta már számos díjat bezsebelő Winter i*cept RS 2 lenyűgözte a tesztelőket a száraz, nedves és havas utakon való jó teljesítményével, valamint alacsony üzemanyag-fogyasztásával és jó futásteljesítményével. (Adac.de, 2020. szeptember 22.). A neves német autósmagazin, az Auto Zeitung letesztelte, és az ár-érték arány tekintetében kategórianyertesként értékelte a Winter i*cept RS2 modellt, és a 2020-as átfogó téli gumiabroncsteszten a „Rendkívül ajánlott” osztályzással jutalmazta azt (Autozeitung.de, 2020. október 14.: Auto Zeitung, 24/2020). Az Egyesült Királyság vezető autósmagazinja, az Auto Express szintén tesztelte a Winter i*cept RS 2 gumiabroncsot. Az abroncs itt is „nagyszerűen sokoldalú” modellnek bizonyult, és a magazin egyértelműen vásárlásra ajánlotta – ezt az értékelést kilencből csupán két letesztelt, jól ismert abroncsmárka kapta (Auto Express.co.uk, 2020. szeptember 25.).

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu    


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Hankook Tire


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7334
Ipari cégek2306
Ipari hírek7317
Business4629
Autó, jármű, közlekedés5703
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport14
Audi520
Mercedes892
Opel305
Suzuki266
BMW225
Das WeltAuto51
Seat294
Škoda291
VW399
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika883
Internet550
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1374
Solar76
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre