Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Continental folytatja szervezeti átalakítás programját, amivel évente több mint egymilliárd eurót takarít meg
2020.09.01
Forrás: Continental, Hírek
¤ A bruttó éves megtakarítás teljes összegét 2023-ra érik el
¤ Minden központi funkció és üzleti egység hozzájárul a németországi és külföldi helyszíneken egyaránt

¤  Összességében, a kiterjesztett szervezeti program körülbelül 30 ezer munkahelyet fog érinteni világszerte a jövőben, ebből Németországban körülbelül 13 ezret
¤  Az előkészítő megbeszélések a döntéshozatali szakaszhoz értek
¤  Dr. Elmar Degenhart, vezérigazgató: „Jövőbeni szervezeti felépítésünk, az átszervezett globális gyártási hálózatunk, valamint a járműgyártás alacsonyabb szintjének megfelelő költségstruktúra együttesen elegendő mozgásteret biztosít számunkra, és elérhetővé teszi azokat a létfontosságú erőforrásokat, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy a releváns jövőbeli technológiákkal visszatérhessünk a gyors, nyereséges és fenntartható növekedéshez.

Budapest, 2020. szeptember 1. - A Continental további, a költségek csökkentését és a hatékonyság növelését megcélzó intézkedésekkel bővíti a 2019-ben indított „Átalakulás 2019-2029” szervezeti programját. A program alapvető célja a vállalat életképességének biztosítása és globális versenyképességének hosszú távú megerősítése. Amint az a mai nap Hannoverben bejelentésre került, a vállalat arra törekszik, hogy 2023-tól kezdve az évi bruttó éves megtakarítások meghaladják az egymilliárd eurót. A hannoveri székhelyű társaság így valamivel több, mint 500 millió euróval emeli a korábbi megtakarítási célkitűzéseit, melyek már többször is bejelentésre kerültek. Ennek okai között szerepel a tartósan alacsony globális járműgyártás, valamint a koronavírus-járvány következtében egyre súlyosbodó gazdasági válság. A vállalat nem számít arra, hogy a járműgyártás 2025 előtt visszatérne a 2017-es, válság előtti szintre.

Jelenleg a teljes autóipar hatalmas kihívásokkal néz szembe. Ennél nagyobb, vagy súlyosabb válságon nem kellett keresztül mennie az elmúlt 70 év során. Ez a krízis a beszállítóinkat különösen komolyan érinti. Rövid távon nagyon sokat fog követelni tőlünk, az elkövetkező években pedig erőnkön felül kell teljesítenünk. Az autóipar korábbi növekedési modelljével összhangban álló, nagyjából egy évtizednyi gyors, nyereséges növekedés és munkaerő-bővítés után most egy jövőbeni technológiákkal rendelkező, újfajta növekedéshez igazítjuk működésünket. Éppen ezért folytatunk intenzív tárgyalásokat a munkavállalók képviselőivel a fenntarthatóan hatékony megoldások megtalálása és a munkaerőnk érdekeinek megfelelő egyensúly megteremtése érdekében.” – mondta Dr. Elmar Degenhart, a Continental vezérigazgatója.

Valamennyi központi funkció és üzleti egység hozzájárul a megcélzott megtakarításokhoz és optimalizálásokhoz Németországban és külföldön egyaránt. A Felügyelő Bizottság jóváhagyásától függően a stratégia magában foglalja a termelési, kutatási és fejlesztési feladatok összevonását a legversenyképesebb helyszíneken világszerte, valamint a portfólió részleges átalakítását is.

Ezenkívül a vállalat folytatja folyamatainak automatizálását, például az Ipar 4.0-án keresztül, valamint nagyobb rugalmasságot biztosít a munkavégzés során, és a munkaerőköltségeket is csökkenti. Továbbá a tartósan veszteséges üzleti tevékenységeket el fogják adni.

Ennek a stratégiának valószínűleg részét fogja képezni bizonyos egységek és műveletek áthelyezése vagy bezárása olyan helyszíneken, ahol a költségek tartósan túl magasnak, vagy a technológiák elavultnak bizonyulnak, illetve ahol a termelési kapacitások közép és hosszú távon nem hasznosíthatók nyereséges módon.

Összességében a Continental arra számít, hogy a folyamatban lévő, 2019 szeptemberében megkezdett és most kiterjesztett szervezeti program keretében életbe lépő betervezett változások világszerte több mint 30 ezer munkahelyet fognak közvetlenül érinteni a jövőben. Ezek a munkahelyek módosításra, áthelyezésre, vagy megszűnésre kerülnek. Mindebből 13 ezer állás található Németországban, illetve egy másik nagy része olyan országokra esik, ahol hasonlóan magasak a munkaerőköltségek. A megcélzott átalakítások 90 százaléka a tervek szerint 2025-re fog befejeződni. 

A Continental jelenleg több mint 232 ezer embert alkalmaz világszerte, ebből 59 ezret Németországban. 2010-től mostanáig, az előző válságot követően, a munkahelyek száma a Continentalnál közel 84 ezerrel nőtt világszerte, ebből 13 ezerrel Németországban.

A vállalat az intézkedéseket eredetileg 2019 szeptemberében jelentette be, amely 20 ezer munkahelyet érintett volna világszerte, ebből hétezret Németországban. A szervezeti átalakítás  program egy része azóta már befejeződött, mely 2019 szeptemberének végétől kezdve mintegy háromezer munkahelyet  érintett közvetlenül világszerte.

Ezek az adatok nem veszik figyelembe azon munkahelyek számát, amelyeket az elkövetkező években bekövetkező ellentétes pozitív hatások fognak létrehozni, például a mobilitás jövőbeli területeinek célzott növelésén keresztül. Ide tartoznak a digitalizálás, az automata vezetés, valamint a zéró-emissziós mobilitás technológiái és szoftverei. 

A hatékonyabb struktúrák nagyobb mozgásteret biztosítanak 

Célunk, hogy megtartsuk a pozíciónkat, mint a globális elit tagja, amikor a mobilitással kapcsolatos technológiák és csúcsszoftverek szolgáltatásáról van szó. Ennek érdekében minden lokációnkban versenyképességünk maximalizálására összpontosítunk, miközben teljes mértékben a növekedési területeinkre koncentrálunk. Jövőbeni szervezeti felépítésünk, az átszervezett globális gyártási hálózatunk, valamint a járműgyártás alacsonyabb szintjének megfelelő költségstruktúra együttesen elegendő mozgásteret biztosít számunkra, és elérhetővé teszi azokat a létfontosságú erőforrásokat, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy a releváns jövőbeli technológiákkal visszatérhessünk a gyors, nyereséges és fenntartható növekedéshez. A szükséges lépésekről pedig most kell döntést hoznunk.” – mondta Dr. Degenhart.

Dr. Ariane Reinhart, a Continental igazgatótanácsának emberi kapcsolatokért felelős tagja hozzátette: „Az előzetes megbeszélések már egy ideje tartanak Németországban, és most lépünk a döntéshozatali szakaszba. Minél többet takarítunk meg intelligensen a hosszú távú költségek szempontjából, annál több munkahelyet fogunk tudni megőrizni közép és hosszú távon.” Dr. Reinhart ismét megerősítette azt, hogy a vállalat hogyan fogja meghozni és végrehajtani a közelgő döntéseket: „Hűek maradunk vállalati kultúránkhoz.  Alapfeltétel, hogy ezeket a változásokat kiegyensúlyozottan és tisztességesen, az értékeinkkel összhangban hajtsuk végre – oly módon, hogy a változások erősítsék hosszú távú sikerünket és innovatív képességeinket.” Dr. Reinhart kihangsúlyozta: „Nem lenne tisztességes az alkalmazottakkal szemben felajánlani a munkahelyek védelmét ezekben az időkben, mivel ezt nem tudnánk garantálni.” A vállalat be fogja jelenteni a megbeszélések eredményét, amint azok befejeződnek. 

Csökkentett munkaidő és továbbképzések hidalhatják át a válság utáni időszakot 

Ebben a kontextusban Dr. Reinhart kitért a vállalat hajlandóságára az innovatív módszerek megvitatását érintően, mint amilyen például a csökkentett munkaidő, vagy az egyidejű továbbképzés. „A megbeszéléseink során olyan fenntartható megoldásokat keresünk, amelyek túlmutatnak a rövid távon.  Arra törekszünk, hogy közösen egy olyan tervet dolgozzunk ki, amivel egy hidat tudunk építeni a sikeres jövő felé.

www.continental.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Continental


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre