Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;

Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.10.30.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Continental folytatja szervezeti átalakítás programját, amivel évente több mint egymilliárd eurót takarít meg
2020.09.01
Forrás: Continental, Hírek
¤ A bruttó éves megtakarítás teljes összegét 2023-ra érik el
¤ Minden központi funkció és üzleti egység hozzájárul a németországi és külföldi helyszíneken egyaránt

¤  Összességében, a kiterjesztett szervezeti program körülbelül 30 ezer munkahelyet fog érinteni világszerte a jövőben, ebből Németországban körülbelül 13 ezret
¤  Az előkészítő megbeszélések a döntéshozatali szakaszhoz értek
¤  Dr. Elmar Degenhart, vezérigazgató: „Jövőbeni szervezeti felépítésünk, az átszervezett globális gyártási hálózatunk, valamint a járműgyártás alacsonyabb szintjének megfelelő költségstruktúra együttesen elegendő mozgásteret biztosít számunkra, és elérhetővé teszi azokat a létfontosságú erőforrásokat, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy a releváns jövőbeli technológiákkal visszatérhessünk a gyors, nyereséges és fenntartható növekedéshez.

Budapest, 2020. szeptember 1. - A Continental további, a költségek csökkentését és a hatékonyság növelését megcélzó intézkedésekkel bővíti a 2019-ben indított „Átalakulás 2019-2029” szervezeti programját. A program alapvető célja a vállalat életképességének biztosítása és globális versenyképességének hosszú távú megerősítése. Amint az a mai nap Hannoverben bejelentésre került, a vállalat arra törekszik, hogy 2023-tól kezdve az évi bruttó éves megtakarítások meghaladják az egymilliárd eurót. A hannoveri székhelyű társaság így valamivel több, mint 500 millió euróval emeli a korábbi megtakarítási célkitűzéseit, melyek már többször is bejelentésre kerültek. Ennek okai között szerepel a tartósan alacsony globális járműgyártás, valamint a koronavírus-járvány következtében egyre súlyosbodó gazdasági válság. A vállalat nem számít arra, hogy a járműgyártás 2025 előtt visszatérne a 2017-es, válság előtti szintre.

Jelenleg a teljes autóipar hatalmas kihívásokkal néz szembe. Ennél nagyobb, vagy súlyosabb válságon nem kellett keresztül mennie az elmúlt 70 év során. Ez a krízis a beszállítóinkat különösen komolyan érinti. Rövid távon nagyon sokat fog követelni tőlünk, az elkövetkező években pedig erőnkön felül kell teljesítenünk. Az autóipar korábbi növekedési modelljével összhangban álló, nagyjából egy évtizednyi gyors, nyereséges növekedés és munkaerő-bővítés után most egy jövőbeni technológiákkal rendelkező, újfajta növekedéshez igazítjuk működésünket. Éppen ezért folytatunk intenzív tárgyalásokat a munkavállalók képviselőivel a fenntarthatóan hatékony megoldások megtalálása és a munkaerőnk érdekeinek megfelelő egyensúly megteremtése érdekében.” – mondta Dr. Elmar Degenhart, a Continental vezérigazgatója.

Valamennyi központi funkció és üzleti egység hozzájárul a megcélzott megtakarításokhoz és optimalizálásokhoz Németországban és külföldön egyaránt. A Felügyelő Bizottság jóváhagyásától függően a stratégia magában foglalja a termelési, kutatási és fejlesztési feladatok összevonását a legversenyképesebb helyszíneken világszerte, valamint a portfólió részleges átalakítását is.

Ezenkívül a vállalat folytatja folyamatainak automatizálását, például az Ipar 4.0-án keresztül, valamint nagyobb rugalmasságot biztosít a munkavégzés során, és a munkaerőköltségeket is csökkenti. Továbbá a tartósan veszteséges üzleti tevékenységeket el fogják adni.

Ennek a stratégiának valószínűleg részét fogja képezni bizonyos egységek és műveletek áthelyezése vagy bezárása olyan helyszíneken, ahol a költségek tartósan túl magasnak, vagy a technológiák elavultnak bizonyulnak, illetve ahol a termelési kapacitások közép és hosszú távon nem hasznosíthatók nyereséges módon.

Összességében a Continental arra számít, hogy a folyamatban lévő, 2019 szeptemberében megkezdett és most kiterjesztett szervezeti program keretében életbe lépő betervezett változások világszerte több mint 30 ezer munkahelyet fognak közvetlenül érinteni a jövőben. Ezek a munkahelyek módosításra, áthelyezésre, vagy megszűnésre kerülnek. Mindebből 13 ezer állás található Németországban, illetve egy másik nagy része olyan országokra esik, ahol hasonlóan magasak a munkaerőköltségek. A megcélzott átalakítások 90 százaléka a tervek szerint 2025-re fog befejeződni. 

A Continental jelenleg több mint 232 ezer embert alkalmaz világszerte, ebből 59 ezret Németországban. 2010-től mostanáig, az előző válságot követően, a munkahelyek száma a Continentalnál közel 84 ezerrel nőtt világszerte, ebből 13 ezerrel Németországban.

A vállalat az intézkedéseket eredetileg 2019 szeptemberében jelentette be, amely 20 ezer munkahelyet érintett volna világszerte, ebből hétezret Németországban. A szervezeti átalakítás  program egy része azóta már befejeződött, mely 2019 szeptemberének végétől kezdve mintegy háromezer munkahelyet  érintett közvetlenül világszerte.

Ezek az adatok nem veszik figyelembe azon munkahelyek számát, amelyeket az elkövetkező években bekövetkező ellentétes pozitív hatások fognak létrehozni, például a mobilitás jövőbeli területeinek célzott növelésén keresztül. Ide tartoznak a digitalizálás, az automata vezetés, valamint a zéró-emissziós mobilitás technológiái és szoftverei. 

A hatékonyabb struktúrák nagyobb mozgásteret biztosítanak 

Célunk, hogy megtartsuk a pozíciónkat, mint a globális elit tagja, amikor a mobilitással kapcsolatos technológiák és csúcsszoftverek szolgáltatásáról van szó. Ennek érdekében minden lokációnkban versenyképességünk maximalizálására összpontosítunk, miközben teljes mértékben a növekedési területeinkre koncentrálunk. Jövőbeni szervezeti felépítésünk, az átszervezett globális gyártási hálózatunk, valamint a járműgyártás alacsonyabb szintjének megfelelő költségstruktúra együttesen elegendő mozgásteret biztosít számunkra, és elérhetővé teszi azokat a létfontosságú erőforrásokat, amelyekre szükségünk van ahhoz, hogy a releváns jövőbeli technológiákkal visszatérhessünk a gyors, nyereséges és fenntartható növekedéshez. A szükséges lépésekről pedig most kell döntést hoznunk.” – mondta Dr. Degenhart.

Dr. Ariane Reinhart, a Continental igazgatótanácsának emberi kapcsolatokért felelős tagja hozzátette: „Az előzetes megbeszélések már egy ideje tartanak Németországban, és most lépünk a döntéshozatali szakaszba. Minél többet takarítunk meg intelligensen a hosszú távú költségek szempontjából, annál több munkahelyet fogunk tudni megőrizni közép és hosszú távon.” Dr. Reinhart ismét megerősítette azt, hogy a vállalat hogyan fogja meghozni és végrehajtani a közelgő döntéseket: „Hűek maradunk vállalati kultúránkhoz.  Alapfeltétel, hogy ezeket a változásokat kiegyensúlyozottan és tisztességesen, az értékeinkkel összhangban hajtsuk végre – oly módon, hogy a változások erősítsék hosszú távú sikerünket és innovatív képességeinket.” Dr. Reinhart kihangsúlyozta: „Nem lenne tisztességes az alkalmazottakkal szemben felajánlani a munkahelyek védelmét ezekben az időkben, mivel ezt nem tudnánk garantálni.” A vállalat be fogja jelenteni a megbeszélések eredményét, amint azok befejeződnek. 

Csökkentett munkaidő és továbbképzések hidalhatják át a válság utáni időszakot 

Ebben a kontextusban Dr. Reinhart kitért a vállalat hajlandóságára az innovatív módszerek megvitatását érintően, mint amilyen például a csökkentett munkaidő, vagy az egyidejű továbbképzés. „A megbeszéléseink során olyan fenntartható megoldásokat keresünk, amelyek túlmutatnak a rövid távon.  Arra törekszünk, hogy közösen egy olyan tervet dolgozzunk ki, amivel egy hidat tudunk építeni a sikeres jövő felé.

www.continental.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Continental

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre