Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Michelin négy új sokoldalú és még tartósabb teherautó-gumiabronccsal egészíti ki X® MULTITM termékvonalát
2020.10.12
Forrás: Michelin, Hírek
¤ Új 315/80-R22.5 méret az X® MULTI™ Z és X MULTI™ D® családokhoz.
¤ Plusz egytonnányi tengelyterhelési lehetőség az új MICHELIN X® MULTI™ HLZ és HLT (1) abroncsokkal.

¤  Akár 30 százalékkal nő a megtehető út hossza(2).

A Michelin kiterjeszti a sokoldalú X® MULTI™ teherautó-gumiabroncsok kínálatát, amelyek elsősorban a középtávú szállítmányozás igényeire lettek kialakítva. Egyfelől új méret (315/80-R22.5) mutatkozik be az X® MULTI™ Z és az X® MULTI™ D termékcsaládokhoz, mellettük pedig két nagy terhelésű abroncs érkezik, az X® MULTI™ HLZ és az X® MULTI™ HLT. Az utóbbiak a darus tehergépjárművek és a többtengelyes vontatók pluszrakományaival kapcsolatos igényekre adnak választ, mindamellett megőrzik az X® MULTI™  abroncsok sokoldalúságát és tartósságát.

Ezek az előnyök immár elérhetőek a 315/80-R22.5 kerékméret felhasználói számára is, akik a teljes piac jelentős részét teszik ki. Mindemellett a Michelin legújabb szabadalmaztatott technológiáinak beépítése akár 30 százalékkal(2) növeli a teljes megtehető út hosszát.

Új MICHELIN X® MULTI™ HLZ és MICHELIN X® MULTI™ HLT: megnövelt kapacitás tehergépkocsik és trailerek számára

Kifejezetten loggerek és darus tehergépkocsik számára, kormányozható tengelyekhez készült a MICHELIN X® MULTI™ HLZ 385/65-R22.5 méretben. Az új HLZ koncepció tengelyenként 10 tonnára növelte a terhelhetőséget, és akár 30 százalékkal(2) növeli a megtehető kilométerek számát.

Az új MICHELIN X® MULTI™ HLZ minden úttípusra megfelelő választást jelent, jellemző felhasználási területe a belföldi és középtávú szállítmányozás. Összetétele lehetővé teszi, hogy az eredeti barázdák kevésbé legyenek mélyek, mialatt növeli a megtehető út hosszát.

A MICHELIN X® MULTI™ HLT a megnövelt terhelhetőséggel kapcsolatos fontos piaci igényre nyújt választ olyankor, amikor a háromtengelyes trailerek helyét fokozatosan átveszik a tandemek. Az új MICHELIN X® MULTI™ HLT képes tengelyenként plusz egytonnányi terhelést hordozni(1), mialatt mintázata a REGENION és a CARBION technológiák felhasználásával hosszabb életű ‒ az elődjéhez viszonyítva akár 25 százalékkal(3) több kilométer megtételét teszi lehetővé, és gördülési ellenállása is alacsonyabb.

Több vásárló profitálhat az  X® MULTI™ termékvonalból

A MICHELIN X® MULTI™ termékvonal eddig uralta a 315/70-R22.5 méretű abroncsok piacát, és a vásárlók igényeinek megfelelően most kiegészült egy 315/80-R22.5 verzióval.

A kormányzott tengelyekre fejlesztett MICHELIN X® MULTI™ Z tartalmazza a REGENION, a FORCION és az INFINICOIL technológiákat, és elődjéhez képest(4) potenciálisan 15 százalékkal növeli a megtehető kilométerek számát.

A hajtott tengelyekre való MICHELIN X® MULTI™ D elődjéhez képest(5) 10 százalékkal növeli a megtehető kilométerek számát, mintázata a REGENION technológiát építi be, foglalata pedig a POWERCOIL technológiát.

A Michelin 5 szabadalmaztatott teljesítménynövelő technológiája                                       

REGENION: az abroncs önregeneráló mintázata jó tapadást biztosít minden körülmények között, a teljes élettartama során, annak köszönhetően, hogy az elhasználódás hatására új mintázat emelkedik ki.

INFINICOIL: az abroncs köré tekert folytonos acélszál nem csupán annak rugalmasságát növeli nehéz futási körülmények között, de jobb gördülési ellenállást is eredményez és növeli a tartósságot(6).

POWERCOIL: a különösen erős acélszálak új generációja könnyebbé teszi az abroncsokat, de növeli azok hatótávját és csökkenti a gördülési ellenállásukat.

DURACOIL: az új gyöngydesign a magas ellenállású nejlon segítségével megerősíti az abroncs alsó részét és oldalfalát, és egyszerűbbé teszi az újramintázását

FORCION: ez az új anyag egy innovatív kémiai ágensből származik, és megerősíti az abroncs oldalfalát a hosszú élettartam érdekében, valamint ellenálló képességét a kopással és vágásokkal szemben.

Teljesítmény és sokoldalúság az első métertől az utolsóig

Minden X® MULTI™ abroncson feltűnik a 3PMSF szimbólum, amely jelzi a remek tapadási teljesítményt különböző időjárási viszonyok között is. Még olyankor is, amikor az abroncs már élettartama vége felé jár, és a mintázat mélysége csökkent, a MICHELIN X® MULTI™ termékek élvezik a 3PMSF minősítés előnyeit(7).

Minden más Michelin tehergépjármű-abroncshoz hasonlóan, a MICHELIN X® MULTI™ termékek mintázatát és barázdáit fel lehet újítani, amely hozzájárul a Michelin fenntarthatósági programjához. A megnövelt élettartam a körkörös gazdaság elveinek megfelelően hozzájárul, hogy a teherautó-flottákat üzemeltető operátorok csökkentsék ökológiai lábnyomukat amellett, hogy abroncsaikból kihozzák a maximális teljesítményt.

(1) Megnövelt terhelhetőség: változás a terhelhetőség mértékében a MICHELIN 385/65 R 22.5 X® MULTI™ HLT (164K)  esetében a MICHELIN 385/65 R 22.5 X® MULTI™ T (160K) abronccsal összehasonlítva tengelyenként +1 tonna. A változás pontos mértéke a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(2) A Michelin 2020 februárjában végzett belső tanulmánya – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével a mintázat 2 mm-es megmaradt mélységéig, a 385/65 R 22.5 MICHELIN X® MULTI™ HLZ abroncs összehasonlítása az előző generációs 385/65R 22.5 X® MULTIWAY™ HD XZE abronccsal. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(3) A Michelin 2020 februárjában végzett belső tanulmánya – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével a mintázat 2 mm-es megmaradt mélységéig, a 385/65 R 22.5 MICHELIN X® MULTI™ HLT abroncs összehasonlítása az előző generációs 385/65R 22.5 X® MULTIWAY™ HD XZE abronccsal. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(4) A Michelin belső számítása 2020 márciusában  – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével, a 315/80 R22.5 méret esetében a megtehető kilométerek száma a 315/70 R22.5 mérethez képest a korábban tesztelt MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE esetében, a MICHELIN X® MULTI™ Z 315/80 R 22.5 esetében +15% a MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE 315/80 R 22.5 abroncshoz képest. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(5)  A Michelin belső számítása 2020 márciusában  – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével, a 315/80 R22.5 méret esetében a megtehető kilométerek száma a 315/70 R22.5 mérethez képest a korábban tesztelt MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE esetében, a MICHELIN X® MULTI™ D 315/80 R 22.5 esetében +10% a MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE 315/80 R 22.5 abroncshoz képest. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(6) A Michelin Technológiai Központjának belső kutatása az INFINICOIL technológiát használó és nem használó abroncsok összehasonlításáról. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(7) A Michelin 2018 februárjában végzett belső tanulmánya (Ivalo, Finnország). Vontatási teljesítmény vizsgálata havas úton (3PMSF) merev, 4x2 tehergépjármű esetében a MICHELIN X® MULTI™ D 315/70 R 22.5 abroncsokkal szerelve (mintázata megegyezik a 315/80 R 22.5 abroncséval): 3PMSF eredmény stabil három különböző kopási szint esetében (új / 8 mm megmaradt mélység / 2 mm megmaradt mélység). Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.

A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a világ egyik vezető abroncsgyártója a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít, illetve kínál a termékeihez kapcsolódó szolgáltatásokat, a hatékony mobilitást segítő megoldásokat. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az utazás során kivételes élményben részesítsük ügyfeleinket. A Michelin ezen kívül a gépjárműgyártás számára fejleszt csúcstechnológiás alapanyagokat. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrand-ban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, több mint 127.000 főt foglalkoztat, és 69 termelőegységet működtet világszerte. 2019-ben mintegy 200 millió abroncsot gyártottunk. (www.michelin.com)

www.michelin.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Michelin


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre