Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;

Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.10.30.
Kereső



IpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube




Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Michelin négy új sokoldalú és még tartósabb teherautó-gumiabronccsal egészíti ki X® MULTITM termékvonalát
2020.10.12
Forrás: Michelin, Hírek
¤ Új 315/80-R22.5 méret az X® MULTI™ Z és X MULTI™ D® családokhoz.
¤ Plusz egytonnányi tengelyterhelési lehetőség az új MICHELIN X® MULTI™ HLZ és HLT (1) abroncsokkal.

¤  Akár 30 százalékkal nő a megtehető út hossza(2).

A Michelin kiterjeszti a sokoldalú X® MULTI™ teherautó-gumiabroncsok kínálatát, amelyek elsősorban a középtávú szállítmányozás igényeire lettek kialakítva. Egyfelől új méret (315/80-R22.5) mutatkozik be az X® MULTI™ Z és az X® MULTI™ D termékcsaládokhoz, mellettük pedig két nagy terhelésű abroncs érkezik, az X® MULTI™ HLZ és az X® MULTI™ HLT. Az utóbbiak a darus tehergépjárművek és a többtengelyes vontatók pluszrakományaival kapcsolatos igényekre adnak választ, mindamellett megőrzik az X® MULTI™  abroncsok sokoldalúságát és tartósságát.

Ezek az előnyök immár elérhetőek a 315/80-R22.5 kerékméret felhasználói számára is, akik a teljes piac jelentős részét teszik ki. Mindemellett a Michelin legújabb szabadalmaztatott technológiáinak beépítése akár 30 százalékkal(2) növeli a teljes megtehető út hosszát.

Új MICHELIN X® MULTI™ HLZ és MICHELIN X® MULTI™ HLT: megnövelt kapacitás tehergépkocsik és trailerek számára

Kifejezetten loggerek és darus tehergépkocsik számára, kormányozható tengelyekhez készült a MICHELIN X® MULTI™ HLZ 385/65-R22.5 méretben. Az új HLZ koncepció tengelyenként 10 tonnára növelte a terhelhetőséget, és akár 30 százalékkal(2) növeli a megtehető kilométerek számát.

Az új MICHELIN X® MULTI™ HLZ minden úttípusra megfelelő választást jelent, jellemző felhasználási területe a belföldi és középtávú szállítmányozás. Összetétele lehetővé teszi, hogy az eredeti barázdák kevésbé legyenek mélyek, mialatt növeli a megtehető út hosszát.

A MICHELIN X® MULTI™ HLT a megnövelt terhelhetőséggel kapcsolatos fontos piaci igényre nyújt választ olyankor, amikor a háromtengelyes trailerek helyét fokozatosan átveszik a tandemek. Az új MICHELIN X® MULTI™ HLT képes tengelyenként plusz egytonnányi terhelést hordozni(1), mialatt mintázata a REGENION és a CARBION technológiák felhasználásával hosszabb életű ‒ az elődjéhez viszonyítva akár 25 százalékkal(3) több kilométer megtételét teszi lehetővé, és gördülési ellenállása is alacsonyabb.

Több vásárló profitálhat az  X® MULTI™ termékvonalból

A MICHELIN X® MULTI™ termékvonal eddig uralta a 315/70-R22.5 méretű abroncsok piacát, és a vásárlók igényeinek megfelelően most kiegészült egy 315/80-R22.5 verzióval.

A kormányzott tengelyekre fejlesztett MICHELIN X® MULTI™ Z tartalmazza a REGENION, a FORCION és az INFINICOIL technológiákat, és elődjéhez képest(4) potenciálisan 15 százalékkal növeli a megtehető kilométerek számát.

A hajtott tengelyekre való MICHELIN X® MULTI™ D elődjéhez képest(5) 10 százalékkal növeli a megtehető kilométerek számát, mintázata a REGENION technológiát építi be, foglalata pedig a POWERCOIL technológiát.

A Michelin 5 szabadalmaztatott teljesítménynövelő technológiája                                       

REGENION: az abroncs önregeneráló mintázata jó tapadást biztosít minden körülmények között, a teljes élettartama során, annak köszönhetően, hogy az elhasználódás hatására új mintázat emelkedik ki.

INFINICOIL: az abroncs köré tekert folytonos acélszál nem csupán annak rugalmasságát növeli nehéz futási körülmények között, de jobb gördülési ellenállást is eredményez és növeli a tartósságot(6).

POWERCOIL: a különösen erős acélszálak új generációja könnyebbé teszi az abroncsokat, de növeli azok hatótávját és csökkenti a gördülési ellenállásukat.

DURACOIL: az új gyöngydesign a magas ellenállású nejlon segítségével megerősíti az abroncs alsó részét és oldalfalát, és egyszerűbbé teszi az újramintázását

FORCION: ez az új anyag egy innovatív kémiai ágensből származik, és megerősíti az abroncs oldalfalát a hosszú élettartam érdekében, valamint ellenálló képességét a kopással és vágásokkal szemben.

Teljesítmény és sokoldalúság az első métertől az utolsóig

Minden X® MULTI™ abroncson feltűnik a 3PMSF szimbólum, amely jelzi a remek tapadási teljesítményt különböző időjárási viszonyok között is. Még olyankor is, amikor az abroncs már élettartama vége felé jár, és a mintázat mélysége csökkent, a MICHELIN X® MULTI™ termékek élvezik a 3PMSF minősítés előnyeit(7).

Minden más Michelin tehergépjármű-abroncshoz hasonlóan, a MICHELIN X® MULTI™ termékek mintázatát és barázdáit fel lehet újítani, amely hozzájárul a Michelin fenntarthatósági programjához. A megnövelt élettartam a körkörös gazdaság elveinek megfelelően hozzájárul, hogy a teherautó-flottákat üzemeltető operátorok csökkentsék ökológiai lábnyomukat amellett, hogy abroncsaikból kihozzák a maximális teljesítményt.

(1) Megnövelt terhelhetőség: változás a terhelhetőség mértékében a MICHELIN 385/65 R 22.5 X® MULTI™ HLT (164K)  esetében a MICHELIN 385/65 R 22.5 X® MULTI™ T (160K) abronccsal összehasonlítva tengelyenként +1 tonna. A változás pontos mértéke a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(2) A Michelin 2020 februárjában végzett belső tanulmánya – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével a mintázat 2 mm-es megmaradt mélységéig, a 385/65 R 22.5 MICHELIN X® MULTI™ HLZ abroncs összehasonlítása az előző generációs 385/65R 22.5 X® MULTIWAY™ HD XZE abronccsal. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(3) A Michelin 2020 februárjában végzett belső tanulmánya – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével a mintázat 2 mm-es megmaradt mélységéig, a 385/65 R 22.5 MICHELIN X® MULTI™ HLT abroncs összehasonlítása az előző generációs 385/65R 22.5 X® MULTIWAY™ HD XZE abronccsal. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(4) A Michelin belső számítása 2020 márciusában  – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével, a 315/80 R22.5 méret esetében a megtehető kilométerek száma a 315/70 R22.5 mérethez képest a korábban tesztelt MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE esetében, a MICHELIN X® MULTI™ Z 315/80 R 22.5 esetében +15% a MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE 315/80 R 22.5 abroncshoz képest. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(5)  A Michelin belső számítása 2020 márciusában  – az abroncs élettartamának szimulálása extrapoláció segítségével, a 315/80 R22.5 méret esetében a megtehető kilométerek száma a 315/70 R22.5 mérethez képest a korábban tesztelt MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE esetében, a MICHELIN X® MULTI™ D 315/80 R 22.5 esetében +10% a MICHELIN X® MULTIWAY™ 3D XZE 315/80 R 22.5 abroncshoz képest. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(6) A Michelin Technológiai Központjának belső kutatása az INFINICOIL technológiát használó és nem használó abroncsok összehasonlításáról. Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.
(7) A Michelin 2018 februárjában végzett belső tanulmánya (Ivalo, Finnország). Vontatási teljesítmény vizsgálata havas úton (3PMSF) merev, 4x2 tehergépjármű esetében a MICHELIN X® MULTI™ D 315/70 R 22.5 abroncsokkal szerelve (mintázata megegyezik a 315/80 R 22.5 abroncséval): 3PMSF eredmény stabil három különböző kopási szint esetében (új / 8 mm megmaradt mélység / 2 mm megmaradt mélység). Az eredmény a különböző út- és időjárási viszonyok esetén eltérhet.

A Michelin küldetése a fenntartható mobilitás szolgálata: a világ egyik vezető abroncsgyártója a hatékony szállítmányozás és utazás elősegítésére gumiabroncsokat tervez, gyárt és értékesít, illetve kínál a termékeihez kapcsolódó szolgáltatásokat, a hatékony mobilitást segítő megoldásokat. Munkánkkal arra törekszünk, hogy az utazás során kivételes élményben részesítsük ügyfeleinket. A Michelin ezen kívül a gépjárműgyártás számára fejleszt csúcstechnológiás alapanyagokat. A cégközpont a franciaországi Clermont-Ferrand-ban található, a Michelin 170 országban rendelkezik kereskedelmi képviselettel, több mint 127.000 főt foglalkoztat, és 69 termelőegységet működtet világszerte. 2019-ben mintegy 200 millió abroncsot gyártottunk. (www.michelin.com)

www.michelin.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Michelin

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu







Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?



Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre