Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;

Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.10.29.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Több az új Opel Crossland egy csinos arcnál
2020.10.07
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Családtagként a Mokka után a Crossland is megkapta az új Opel-arcot
- Az Opel Vizor egyöntetű képbe foglalja össze a hűtőmaszkot, a logót és a fényszórót
- Jellegzetes fekete-piros elemek hangsúlyozzák a GS Line sportosságát

- Elcsúsztatható hátsó ülések és 1255 litert elérő csomagtér teszik flexibilissé
- Opcióként AGR-minősítésű, egészséges, ergonomikus ülések, Alcantara kárpittal
- Továbbfejlesztett futómű és kormányberendezés fokozza az autó dinamikáját
- Bármilyen talajon megfelel az adaptív IntelliGrip kipörgésgátló
- A mai naptól Európa-szerte rendelhető a 2021 elején érkező új Crossland

Rüsselsheim. Kívül vagány és kompakt, belül nagyon tágas és sokoldalú, laza SUV-megjelenéssel. Ez az új Opel Crossland! A néhány hete bemutatott új generációs Mokka után a Crossland is megkapta a márka összetéveszthetetlen új arcát. Akárcsak a Mokka, az új Opel Crossland is lemond az X-ről a nevében. Modern kinézéséhez jól illik a tökéletesített futómű és kormányzás. Szintén új a sportos GS Line felszereltség és a bármilyen talajon megkapaszkodó, adaptív IntelliGrip kipörgésgátló.

Az Opel Crossland összetéveszthetetlen Vizorja az egész járműfrontot uralja a gépháztető alatt. Optikailag szélesebbé teszi az autót, ugyanakkor kevesebb elemet láttat, ezáltal egyöntetű az autó eleje. Közepén a legendás Opel-villám csillog. A Vizor valamennyi új Opel-modellen megjelenik a 2020-as években, és később új csúcstechnikáknak is helyet ad.

Hátul sötét burájú lámpák emelik ki még jobban a karakteres Opel-fénydizájnt. A fényes fekete csomagtér-fedél (fekete tetővel együtt kapható) még szélesebb kiállásúnak és erősebbnek mutatja az új Crossland-et.

További újdonság az első-hátsó alsó védőlemez (az Ultimate csúcsfelszereltségben ezüstszínűre fényezve), a LED ködfényszóró (Ultimate és Elegance kivitelen krómdekorral), valamint az Ultimate krómozott küszöbléce és stílusos könnyűfém kereke. A mutatós 16 colos felnik ezüst, fényes fekete, vagy kétszínű kivitelben kaphatók, a 17 colosak kétszínűek-, vagy egyöntetű fényes feketék lehetnek.

Az új GS Line extra sportos kiállítású. Fekete 16 colos könnyűfém felnik, fekete tető és vörös karaktervonal teszik látványossá a kompakt autót. Még többet nyújt a GS Line Plus. Az opcionális csomag tartalma fekete, 17 colos könnyűfém kerék, AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V. – Egészséges Hát Munkacsoport) minősítésű, ergonomikus két első ülés, adaptív, teljes LED fényszórók, LED hátsó lámpák és tetősín.

A nagyvonalú helykínálat és az elsőrangú, ergonomikus első ülések hosszú távú utazóautóvá teszik a Crossland-et, miként a nagyfokú variálhatóság is. A 60/40 arányban osztott hátsó ülés hosszirányban 150 milliméterrel elcsúsztatható, egy pillanat alatt 410-ről 520 literese nő a csomagtér – a legnagyobb a kategóriában. Ha pedig teljesen lehajtják a hátsó üléseket, 1255 liter a térfogat.

A sportosabb sofőrök továbbfejlesztett futóműnek és jelentősen javított menetdinamikának örvendhetnek. Rüsselsheim mérnökei az első McPherson futóműhöz és a csatolt lengőkaros hátsó hídhoz egyaránt új rugókat és lengéscsillapítókat választottak. A kormányművet középállásban jobb érezhetőségre és fokozott precizitásra hangolták. Ezek kombinációja tökéletes egyensúlyt teremt a komfort és az agilitás között.

Bármilyen talajon jól fog az IntelliGrip

A Crossland vásárlóinak ezentúl előnyére válik az adaptív IntelliGrip kipörgésgátló, amely optimálisan viszi át a hajtóerőt aszfaltra, murvára, vagy hóra/jégre. Öt menetmódja van:

- Normál / aszfalt: ez aktiválódik a Crossland beindításakor. Az elektronikus menetstabilizáló (ESP) és az ASR kipörgésgátló átlagos viszonyoknak megfelelően működik – kiváló autópályára, országútra és városba.
- Hó: legjobb trakció havas, jeges úton. Lefékezi a túlforgó első kereket, és a másikra juttat nagyobb nyomatékot. Ez adja a legnagyobb hajtóerőt 50 km/óráig.
- Terep / latyak: nagyobb túlforgást enged a kerekeknek, amelyek kisöprik maguk alól a latyakot, és szilárd talajt foghatnak. Hatását erősíti, hogy a jobb útfogású kerék kap nagyobb nyomatékot. 80 km/óráig aktív.
- Homok: szinkronizálja a hajtókerekek túlforgását, megakadályozza, hogy beássák magukat. Ezáltal elakadás nélkül megy tovább a SUV.
- ESP ki: 50 km/óráig kiiktatja az ESP-t és az ASR-t, a vezetőé a teljes kontroll. Biztonsági okból 50 km/óra fölött automatikusan visszakapcsol normál módba.

A Crossland utasai mindig élvezhetik a legjobb okosautó-szolgáltatásokat. A választható infotainment-rendszerek neve Radio, Multimedia és Multimedia Navi Pro. A Multimedia-készülékek nyolccolos, színes érintőképernyővel és Apple CarPlay illetve Android Auto-támogatással érkeznek. A megfelelő telefonok akár vezeték nélkül is tölthetők. A Crosslandhoz elérhető az OpelConnect okosautó-rendszer is, melyen keresztül hamarosan valós idejű útinformációkon alapuló élő navigáció, illetve közvetlen műszaki és vészhelyzeti segélyhívó oldja az utazás feszültségeit.

Benzinmotorok;  ;1.2  ;1.2 Turbo  ;1.2 Turbo  ;1.2 Turbo

Max. Teljesítmény (kW/LE);  ;61/83  ;81/110  ;96/130  ;96/130
@ rpm;   ;@ 5,750  ;@ 5,500  ;@ 5,500  ;@ 5,500

Max. Nyomaték (Nm @ rpm);  ;118 @ 1,750  ;205 @ 1,750  ;230 @ 1,750  ;230 @ 1,750

Kibocsátások;  ;Euro 6d  ;Euro 6d  ;Euro 6d  ;Euro 6d

Váltó;  ;MT5  ;MT6  ;MT6  ;AT6

Előzetes NEDC üzemanyag-fogyasztás (l/100 km)

Városi;  ;5.6 – 5.4  ;5.9 – 5.8  ;5.7  ;5.9

Városon kívüli;  ;4.2 – 4.1  ;4.2 – 4.1  ;4.2  ;4.5

Kombinált;  ;4.7 – 4.6  ;4.8 – 4.7  ;4.8 – 4.7  ;5.0 – 4.9

- CO2 g/km;  ;107 – 106  ;109 – 108  ;109 – 107  ;113 – 112

Dízelmotorok;  ;1.5 Diesel  ;1.5 Diesel

Max. Teljesítmény (kW/LE) @ rpm;  ;81/110 @ 3,500  ;88/120 @ 3,750

Max. Nyomaték (Nm @ rpm);  ;250 @ 1,750;  ;300 @ 1,750

Kibocsátások;  ;Euro 6d  ;Euro 6d

Váltó;  ;MT6  ;AT6

Előzetes NEDC üzemanyag-fogyasztás (l/100 km)

Városi;  ;4.8  ;4.4

Városon kívüli;  ;3.7 – 3.6  ;3.8 – 3.7

Kombinált;  ;3.6 – 3.5  ;3.9 – 3.8

- CO2 g/km;  ;94 – 93  ;103 – 101

Jövőbe mutató világítástechnika és innovatív asszisztensek

Még lazábbá és biztonságosabbá teszi az autózást az Opel Crossland sokféle modern asszisztensrendszere. Adaptív, teljes LED fényszórói kanyarvilágítással, távfény-támogatással és automatikus magasságállítással sötétségben is a lehető legjobb látási viszonyokat biztosítják. Az új Opel Crossland legfontosabb asszisztenseinek áttekintése:

- A szemmagasságú kijelző a vezető látóterébe vetíti a sebességet, a navigáció és az asszisztensek legfontosabb adatait.
- A ráfutásos ütközési figyelmeztetés, automatikus vészfékezés és a gyalogosfelismerés 5 km/órától aktív. A Crossland képes tartani a követési távolságot, elöl haladó jármű vagy gyalogos túl gyors megközelítésekor jelzőhangot és optikai jelzást is ad. Ütközésveszélyben felkészíti a fékrendszert, illetve vészfékezést kezdeményez, hogy mérsékelje egy esetleges karambol következményeit. 30 km/óra alatt álló helyzetig fékez, 30 és 85 között maximum 22 km/órával csökkenti az ütközési sebességet. E küszöbérték felett a vezetőnek kell önállóan fékeznie.
- A sávelhagyás-jelző 60 km/órától jelzőhanggal és fényvillantással figyelmeztet a forgalmi sáv nem szándékos elhagyására.
- A fáradtságjelző a kormánymozdulatokból és a menetidőből következtet a vezető esetleges elfáradására, és három fokozatban ad optikai, illetve akusztikai figyelmeztetést.
- A 180 fokos tolatókamera a teljes területet mutatja a jármű mögött, és az infotainment rendszer színes kijelzőjén segédvonalakkal segíti a tolatást.
- A parkolóasszisztens felismeri az alkalmas parkolóhelyeket, magától be-, illetve kiáll. A vezető csak a sebességváltót és a pedálokat kezeli.
- Holttérfigyelő a két külső tükörben (12 és 140 km/óra között aktív).
- A jelzőtábla-felismerés a vezető kijelzőjén mutatja a sebességkorlátozásokat és feloldásukat, a megfelelő jelzőtáblák képével.
- Az intelligens sebességszabályzó a jelzőtábla felismeréssel együtt könnyíti meg a megfelelő sebesség választását.

A mai nappal megkezdődik az új Opel Crossland hazai forgalmazása is. Az első autók 2021 elején érkeznek az Opel márkakereskedésekbe.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre