Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Több az új Opel Crossland egy csinos arcnál
2020.10.07
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Családtagként a Mokka után a Crossland is megkapta az új Opel-arcot
- Az Opel Vizor egyöntetű képbe foglalja össze a hűtőmaszkot, a logót és a fényszórót
- Jellegzetes fekete-piros elemek hangsúlyozzák a GS Line sportosságát

- Elcsúsztatható hátsó ülések és 1255 litert elérő csomagtér teszik flexibilissé
- Opcióként AGR-minősítésű, egészséges, ergonomikus ülések, Alcantara kárpittal
- Továbbfejlesztett futómű és kormányberendezés fokozza az autó dinamikáját
- Bármilyen talajon megfelel az adaptív IntelliGrip kipörgésgátló
- A mai naptól Európa-szerte rendelhető a 2021 elején érkező új Crossland

Rüsselsheim. Kívül vagány és kompakt, belül nagyon tágas és sokoldalú, laza SUV-megjelenéssel. Ez az új Opel Crossland! A néhány hete bemutatott új generációs Mokka után a Crossland is megkapta a márka összetéveszthetetlen új arcát. Akárcsak a Mokka, az új Opel Crossland is lemond az X-ről a nevében. Modern kinézéséhez jól illik a tökéletesített futómű és kormányzás. Szintén új a sportos GS Line felszereltség és a bármilyen talajon megkapaszkodó, adaptív IntelliGrip kipörgésgátló.

Az Opel Crossland összetéveszthetetlen Vizorja az egész járműfrontot uralja a gépháztető alatt. Optikailag szélesebbé teszi az autót, ugyanakkor kevesebb elemet láttat, ezáltal egyöntetű az autó eleje. Közepén a legendás Opel-villám csillog. A Vizor valamennyi új Opel-modellen megjelenik a 2020-as években, és később új csúcstechnikáknak is helyet ad.

Hátul sötét burájú lámpák emelik ki még jobban a karakteres Opel-fénydizájnt. A fényes fekete csomagtér-fedél (fekete tetővel együtt kapható) még szélesebb kiállásúnak és erősebbnek mutatja az új Crossland-et.

További újdonság az első-hátsó alsó védőlemez (az Ultimate csúcsfelszereltségben ezüstszínűre fényezve), a LED ködfényszóró (Ultimate és Elegance kivitelen krómdekorral), valamint az Ultimate krómozott küszöbléce és stílusos könnyűfém kereke. A mutatós 16 colos felnik ezüst, fényes fekete, vagy kétszínű kivitelben kaphatók, a 17 colosak kétszínűek-, vagy egyöntetű fényes feketék lehetnek.

Az új GS Line extra sportos kiállítású. Fekete 16 colos könnyűfém felnik, fekete tető és vörös karaktervonal teszik látványossá a kompakt autót. Még többet nyújt a GS Line Plus. Az opcionális csomag tartalma fekete, 17 colos könnyűfém kerék, AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V. – Egészséges Hát Munkacsoport) minősítésű, ergonomikus két első ülés, adaptív, teljes LED fényszórók, LED hátsó lámpák és tetősín.

A nagyvonalú helykínálat és az elsőrangú, ergonomikus első ülések hosszú távú utazóautóvá teszik a Crossland-et, miként a nagyfokú variálhatóság is. A 60/40 arányban osztott hátsó ülés hosszirányban 150 milliméterrel elcsúsztatható, egy pillanat alatt 410-ről 520 literese nő a csomagtér – a legnagyobb a kategóriában. Ha pedig teljesen lehajtják a hátsó üléseket, 1255 liter a térfogat.

A sportosabb sofőrök továbbfejlesztett futóműnek és jelentősen javított menetdinamikának örvendhetnek. Rüsselsheim mérnökei az első McPherson futóműhöz és a csatolt lengőkaros hátsó hídhoz egyaránt új rugókat és lengéscsillapítókat választottak. A kormányművet középállásban jobb érezhetőségre és fokozott precizitásra hangolták. Ezek kombinációja tökéletes egyensúlyt teremt a komfort és az agilitás között.

Bármilyen talajon jól fog az IntelliGrip

A Crossland vásárlóinak ezentúl előnyére válik az adaptív IntelliGrip kipörgésgátló, amely optimálisan viszi át a hajtóerőt aszfaltra, murvára, vagy hóra/jégre. Öt menetmódja van:

- Normál / aszfalt: ez aktiválódik a Crossland beindításakor. Az elektronikus menetstabilizáló (ESP) és az ASR kipörgésgátló átlagos viszonyoknak megfelelően működik – kiváló autópályára, országútra és városba.
- Hó: legjobb trakció havas, jeges úton. Lefékezi a túlforgó első kereket, és a másikra juttat nagyobb nyomatékot. Ez adja a legnagyobb hajtóerőt 50 km/óráig.
- Terep / latyak: nagyobb túlforgást enged a kerekeknek, amelyek kisöprik maguk alól a latyakot, és szilárd talajt foghatnak. Hatását erősíti, hogy a jobb útfogású kerék kap nagyobb nyomatékot. 80 km/óráig aktív.
- Homok: szinkronizálja a hajtókerekek túlforgását, megakadályozza, hogy beássák magukat. Ezáltal elakadás nélkül megy tovább a SUV.
- ESP ki: 50 km/óráig kiiktatja az ESP-t és az ASR-t, a vezetőé a teljes kontroll. Biztonsági okból 50 km/óra fölött automatikusan visszakapcsol normál módba.

A Crossland utasai mindig élvezhetik a legjobb okosautó-szolgáltatásokat. A választható infotainment-rendszerek neve Radio, Multimedia és Multimedia Navi Pro. A Multimedia-készülékek nyolccolos, színes érintőképernyővel és Apple CarPlay illetve Android Auto-támogatással érkeznek. A megfelelő telefonok akár vezeték nélkül is tölthetők. A Crosslandhoz elérhető az OpelConnect okosautó-rendszer is, melyen keresztül hamarosan valós idejű útinformációkon alapuló élő navigáció, illetve közvetlen műszaki és vészhelyzeti segélyhívó oldja az utazás feszültségeit.

Benzinmotorok;  ;1.2  ;1.2 Turbo  ;1.2 Turbo  ;1.2 Turbo

Max. Teljesítmény (kW/LE);  ;61/83  ;81/110  ;96/130  ;96/130
@ rpm;   ;@ 5,750  ;@ 5,500  ;@ 5,500  ;@ 5,500

Max. Nyomaték (Nm @ rpm);  ;118 @ 1,750  ;205 @ 1,750  ;230 @ 1,750  ;230 @ 1,750

Kibocsátások;  ;Euro 6d  ;Euro 6d  ;Euro 6d  ;Euro 6d

Váltó;  ;MT5  ;MT6  ;MT6  ;AT6

Előzetes NEDC üzemanyag-fogyasztás (l/100 km)

Városi;  ;5.6 – 5.4  ;5.9 – 5.8  ;5.7  ;5.9

Városon kívüli;  ;4.2 – 4.1  ;4.2 – 4.1  ;4.2  ;4.5

Kombinált;  ;4.7 – 4.6  ;4.8 – 4.7  ;4.8 – 4.7  ;5.0 – 4.9

- CO2 g/km;  ;107 – 106  ;109 – 108  ;109 – 107  ;113 – 112

Dízelmotorok;  ;1.5 Diesel  ;1.5 Diesel

Max. Teljesítmény (kW/LE) @ rpm;  ;81/110 @ 3,500  ;88/120 @ 3,750

Max. Nyomaték (Nm @ rpm);  ;250 @ 1,750;  ;300 @ 1,750

Kibocsátások;  ;Euro 6d  ;Euro 6d

Váltó;  ;MT6  ;AT6

Előzetes NEDC üzemanyag-fogyasztás (l/100 km)

Városi;  ;4.8  ;4.4

Városon kívüli;  ;3.7 – 3.6  ;3.8 – 3.7

Kombinált;  ;3.6 – 3.5  ;3.9 – 3.8

- CO2 g/km;  ;94 – 93  ;103 – 101

Jövőbe mutató világítástechnika és innovatív asszisztensek

Még lazábbá és biztonságosabbá teszi az autózást az Opel Crossland sokféle modern asszisztensrendszere. Adaptív, teljes LED fényszórói kanyarvilágítással, távfény-támogatással és automatikus magasságállítással sötétségben is a lehető legjobb látási viszonyokat biztosítják. Az új Opel Crossland legfontosabb asszisztenseinek áttekintése:

- A szemmagasságú kijelző a vezető látóterébe vetíti a sebességet, a navigáció és az asszisztensek legfontosabb adatait.
- A ráfutásos ütközési figyelmeztetés, automatikus vészfékezés és a gyalogosfelismerés 5 km/órától aktív. A Crossland képes tartani a követési távolságot, elöl haladó jármű vagy gyalogos túl gyors megközelítésekor jelzőhangot és optikai jelzást is ad. Ütközésveszélyben felkészíti a fékrendszert, illetve vészfékezést kezdeményez, hogy mérsékelje egy esetleges karambol következményeit. 30 km/óra alatt álló helyzetig fékez, 30 és 85 között maximum 22 km/órával csökkenti az ütközési sebességet. E küszöbérték felett a vezetőnek kell önállóan fékeznie.
- A sávelhagyás-jelző 60 km/órától jelzőhanggal és fényvillantással figyelmeztet a forgalmi sáv nem szándékos elhagyására.
- A fáradtságjelző a kormánymozdulatokból és a menetidőből következtet a vezető esetleges elfáradására, és három fokozatban ad optikai, illetve akusztikai figyelmeztetést.
- A 180 fokos tolatókamera a teljes területet mutatja a jármű mögött, és az infotainment rendszer színes kijelzőjén segédvonalakkal segíti a tolatást.
- A parkolóasszisztens felismeri az alkalmas parkolóhelyeket, magától be-, illetve kiáll. A vezető csak a sebességváltót és a pedálokat kezeli.
- Holttérfigyelő a két külső tükörben (12 és 140 km/óra között aktív).
- A jelzőtábla-felismerés a vezető kijelzőjén mutatja a sebességkorlátozásokat és feloldásukat, a megfelelő jelzőtáblák képével.
- Az intelligens sebességszabályzó a jelzőtábla felismeréssel együtt könnyíti meg a megfelelő sebesség választását.

A mai nappal megkezdődik az új Opel Crossland hazai forgalmazása is. Az első autók 2021 elején érkeznek az Opel márkakereskedésekbe.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7335
Ipari cégek2307
Ipari hírek7318
Business4630
Autó, jármű, közlekedés5704
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport14
Audi520
Mercedes892
Opel305
Suzuki266
BMW225
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda291
VW399
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika883
Internet550
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1375
Solar76
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre