Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Wayne Griffiths-t nevezték ki a SEAT új elnökének
2020.09.23
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
• A SEAT új elnökeként Wayne Griffiths október elsejétől vezeti a vállalatot és két márkáját

• Griffiths jelenlegi értékesítési és marketing vezetői szerepében az elmúlt években meghatározó szerepet játszott a SEAT rekord szintű eladásaiban, és a CUPRA márka megalapításában is kulcsfontosságú szereplő volt.
• A jelenlegi Elnök Carsten Isensee pénzügyi és informatikai ügyvezető alelnökként folytatja munkáját
• Herbert Steiner lesz a SEAT új termelési és logisztikai alelnöke

Martorell / Budapest, 2020. szeptember 23.– A SEAT Igazgatótanácsa, amelyet a Volkswagen Csoport vezérigazgatója, Herbert Diess vezet, október 1-jétől Wayne Griffiths-t nevezte ki a SEAT vállalat új elnökévé.

Griffiths a CUPRA márka vezérigazgatójaként és elnökeként folytatja tevékenységét, és egyelőre a vállalat értékesítési és marketing ügyvezető alelnöke is marad. Carsten Isensee a pénzügyi és informatikai ügyvezető alelnökként folytatja, mely tisztségeket a SEAT megbízott elnökeként is betöltött.

A SEAT Igazgatótanácsának elnöke, Herbert Diess rámutatott, hogy „Wayne Griffiths a Csoport egyik legképzettebb menedzsere. Az elmúlt négy évben rekordszintre vezette a SEAT eladásait, és vezeti az új CUPRA márka fejlesztését. Teljes mértékben támogatom, és meg vagyok győződve arról, hogy a SEAT elnökeként eltöltött ideje sikeres lesz. ” Herbert Diess köszönetét fejezte ki Carsten Isensee-nek, hogy mint megbízott elnökként „a COVID-19 hatásai által befolyásolt, kihívásokkal teli hónapokban átvette a vezetést és a felelősséget és biztosította az üzletmenet folytonosságát”.

Griffiths 2016-ban csatlakozott a SEAT-hoz mint értékesítési vezető, és magasabb szintre emelte a vállalatot. Az elmúlt három évben és 2020 első negyedévéig (a COVID előtti időszakig) a SEAT volt a leggyorsabban növekvő márka Európában. Miközben az értékesítési részleg élén Griffiths állt, az eddigi legnagyobb termék offenzíva mellett a SEAT 2016 és 2019 között több mint 40% -os növekedéssel megdöntötte minden idők eladási rekordját. Az új elnök egyben a a CUPRA márka és az újonnan létrehozott SEAT MÓ alapítói között van.

Autók iránt rajongó, karrierje a Volkswagen-csoporthoz kapcsolódik

Egy autókereskedés tulajdonosának fia, Griffiths karrierjét a családi vállalkozásban kezdte, mielőtt a nemzetközi menedzsmentet és németet tanult volna az angliai Leedsben. Griffiths karrierje a Volkswagen-csoporthoz kapcsolódott. 1989-ben kezdte az ingolstadti AUDI AG-nél. Miután két évig (1991-1993) dolgozott a SEAT-nál, visszatért a német márkához, ahol az új kereskedelmi részlegben különböző piacokon változatos felelősségi jogköröket töltött be. 2016-ban kinevezték a SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnökévé, 2019 januárjában a CUPRA vezérigazgatói posztját foglalta el, ez év elején pedig a CUPRA igazgatótanácsának elnökévé nevezték ki.

Az új elnök új fejezetet nyit a SEAT 70 éves történetében, egy olyan cégnél, amelynek két jól definiált márkája van, a SEAT és a CUPRA. Fő célja lesz a SEAT és márkáinak átalakítása az elektromos - és a fenntartható mobilitás felé, valamint a CUPRA márka fejlesztése. Ennek érdekében júliusban a vállalat bejelentett egy 5 milliárd eurós beruházási tervet a 2020 és 2025 közötti időszakra. Az első szakaszban a SEAT és a CUPRA 5 új elektromos és plug-in hibrid autót dob piacra 2021-ig.

Herbert Steiner, a SEAT új Termelési és Logisztikai alelnöke

A SEAT egyúttal November 1-től Herbert Steinert is kinevezte a termelés és logisztika új alelnökévé, aki átveszi a posztot Christian Vollmertől, aki a gyártási igazgatóság új tagjaként a Volkswagen márkánál folytatja pályafutását.

Herbert Steiner a grazi Műszaki Egyetemen végzett gépészmérnökként és 1998-ban csatlakozott az AUDI AG-hoz gyártásvezérlőként. 2006-ban Steiner a SEAT főtitkára lett, ezt a tisztséget 2010-ig töltötte be, amikor kinevezték a SEAT Componentes élére. A SEAT-nál töltött idő után az AUDI Hungary Motorgyártási vezérigazgatója és a Motorgyártói Igazgatóság tagja lett. 2018 óta a Volkswagen Group Components motor- és öntödei üzletágának vezetője.

Luis Comas, a SEAT és a Volkswagen Navarra Ellenőrzési és Irányítási Bizottságainak új elnöke

A SEAT Jogi szolgáltatásokért és az Üzemeltetésért felelős alelnöke Luis Comas elhagyta jelenlegi pozícióját, miután a SEAT Igazgatótanácsa a SEAT és a Volkswagen Navarra igazgatótanácsának független tagjává nevezte ki. Comas veszi át mind a SEAT, mind a Volkswagen Navarra Audit, Compliance and Governance Commission (ACGC) elnöki tisztét, és ezzel a posztot 2017 óta betöltő Josep Piqué helyére lép, amint lejár az erre a posztra vonatkozó törvényi határidő.

A Jogi Szolgáltatások és az Üzemeltetés területét integrálják a vállalat elnökségének struktúrájába. A Jogi Szolgálatok és az Üzemeltetés új vezetőjét kellő időben bejelentik, és közvetlenül a SEAT új elnökének, Wayne Griffithsnek fog beszámolni.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre