Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Modern hajtóműveivel a megtestesült hatékonyság az új Opel Mokka
2020.09.03
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Az iránymutató benzines és dízelmotor városba és utazásra is tökéletes
- Első modellként mutatja fel a Mokka az Opel új márkaarcát és a teljesen digitális vezetőteret
- Extra-sportos, pengeéles küllemet kapott a GS Line

- Fényárral világít a vakításmentes IntelliLux LED® Mátrix világítás és a többi LED-lámpa
- Tipikusan opeles a bőrülések csúcs-komfortja és a masszázsfunkció a vezetőnek
- Kiváló csatlakozás Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis infotainmenttel

Rüsselsheim. Kirobban az energia az új Opel Mokka tisztán elektromos Mokka-e változatából ugyanúgy, mint klasszikus belsőégésű motoros kivitelekből. Most ugyanis csúcs-hatékonyságú dízel- és benzines hajtóművekkel mutatja be bestsellerének második generációját az Opel. A minden korábbinál modernebb és kompaktabb új Mokka mindenekelőtt örömautózást nyújt, a lehető legcsekélyebb fogyasztással. Tökéletes kísérő, mind városi forgalomban, mind hosszú távon.

„Az új Mokka felmutat mindent, amit ma és holnap képvisel az Opel: örömöt szerez, hatékony és minden tekintetben innovatív. Nagyszerűen testesíti meg a márka értékeit – izgalmas, közelálló, német. Ügyfeleinké a választás, hogy hamarosan egy elektromos hajtású Mokka-e volánja mögött indulnak útnak, vagy új, rendkívül hatékony belsőégésű motorjaink valamelyikét hajtják“, mondta az Opel vezetője, Michael Lohscheller.

Az új Opel Mokka 12,5 centiméterrel rövidebb az elődgenerációnál – miközben két milliméternyit nőtt a tengelytávja. Öt személynek kínál férőhelyet, más kocsikéval összehasonlítható csomagtartója 350 literes. Éppen csak 4,15 méteres hosszúságával fürgén forgolódik a városban, játszi könnyedséggel manőverezhető be a legkisebb parkolóhelyre.

Az új Mokka dizájnja tökéletes arányokkal és a legapróbb részletekig nagyon precíz kidolgozással ragadja meg a szemlélőt. Rövid túlnyúlások és széles kiállás jellemzik merész küllemét. Első modellként mutatja fel jövőbeli márkaarcként az Opel-Vizort és a következő generációjú, teljesen digitális vezetőteret, az Opel Pure Panelt. Vízszintes tájolású műszerfalának két szélesvásznú kijelzője közül a vezető előtti 12 colos. Hogy ne terelje el a figyelmet a forgalomról, ösztönösen kezelhetőnek tervezték meg, ezért a legfontosabb funkciók továbbra is fizikai gombokkal vezérelhetők.

Premierjét tartja a GS Line is az új Mokkával: ez teszi sportos innovációvá a Mokka következő generációját. Szériában vörös ablak-karaktervonal, fényes fekete Vizor, króm helyett fekete dekorációs elemek, fekete könnyűfém kerekek, színkombinációs fényezés, kontrasztos tetővel, valamint szintén fekete tetőkárpit és az első ülések különleges huzata találja telibe a sportrajongó szívét.

Innovációk mindenkinek: folytatja az Opel tradícióját az új Mokka

Folytatva az Opel hagyományát, az új Mokka magasabb járműkategóriák innovatív technikáját nyitja meg széles vevőkör előtt. Ilyen modern rendszer például az adaptív sebességtartó és az aktív sávtartó. Ehhez járul a kategóriában egyedülálló, adaptív, és ezáltal vakításmentes, összesen 14 elemből álló IntelliLux LED® Mátrix világítás. Valamennyi Mokka-modellben elöl-hátul alapfelszeretlség lesz a LED világítás, az elektromos rögzítőfék, és a jelzőtábla-felismerés. Kívánságra számos további extra kérhető, például a 180 fokos panoráma-tolatókamera.

A Mokka következő generációja a rendkívül hatékony CMP (Common Modular Platform) multienergia-padlóvázra épül. Ez a könnyű, moduláris platform maximális rugalmasságot biztosít a járműfejlesztőknek. Ugyanúgy fogadhat tisztán elektromos hajtásláncot, mint belső égésűt. A vevőé a választás.

Rüsselsheim mérnökei kemény munkával szorították le a jármű súlyát – az új Mokka akár 120 kilogrammal könnyebb az elődjénél – miközben növelték a karosszéria merevségét. Ennek előnyei kézenfekvők: az új Mokka lényegesen kevesebbet fogyaszt, ugyanakkor agilis és direkt reakcióival örömmé teszi vezetését.

Fölényes teljesítményű és maximálisan hatékony új motorok

Nagy teljesítmény és hatékonyság jellemzi a 74 kW/100 LE és 96 kW/130 LE közötti hajtómű-portfólió gazdaságos benzin- és dízelmotorjait. Mindegyik takarékos fogyasztást ötvöz élvezetes vezethetőséggel. (NEDC1-fogyasztás városban 5,9-4,4 l/100 km, országúton 4,2-3,4 l/100 km, kombináltan 4,8-3,8 l/100 km, 111-100 g/km CO2).

- Az eleven belépőszintű motor a 74 kW/100 LE teljesítményű 1.2 Turbo, szériában hatfokozatú sebességváltóval. (NEDC1-fogyasztás városban 5,5 l/100 km, országúton 4,0 l/100 km, kombináltan 4,6 l/100 km, 104 g/km CO2).

- Erősebb a teljesen alumíniumépítésű 1.2 Turbo, teljesítménye 96 kW/130 LE. Ez megmutatja, hogy nemcsak a fogyasztás rovására lehet fölényes dinamikát kifejteni: mind hatfokozatú sebességváltóval, mind simán kapcsoló nyolcfokozatú automatával kombinálva nagyon kevéssel éri be. (NEDC1-fogyasztás városban 5,9-5,3 l/100 km, országúton 4,2-4,0 l/100 km, kombináltan 4,8-4,5 l/100 km, 111-103 g/km CO2).

Örömszerzően széles a benzinesek nyomatékgörbéje

A kis fogyasztással elért élénk teljesítményben szerepet játszik a súrlódási veszteségek minimalizálása is. A turbófeltöltő már nagyon alacsony fordulatszámon nagy nyomatékról gondoskodik. A 100 LE teljesítményű 1.2 Turbo maximális forgatónyomatéka 205 newtonméter, sőt a 130 lóerősé 230. Mindkét gép széles nyomatékgörbéje – a maximum legalább 95 százaléka rendelkezésre áll 1500 és 3750/perc között –, az optimális váltóáttételekkel és a csekély járműsúllyal együtt harmonikusan, élvezettel vezethetővé teszi az autót.

A géptető alól kirobbanó 130 lóerővel és hatfokozatú váltóművel 9,2 másodperc2 alatt gyorsul az új Mokka nulláról százra, és 202 km/órás csúcssebességet ér el. Az 1.2 Turbo 100 LE teljesítménye is elegendő 11 másodperces százra gyorsuláshoz és a 182 km/óra eléréséhez.

A nyolcfokozatú automata adaptív váltási programozása és Quickschift-technikája teszi teljessé a szegmensben példásnak számító kínálatot. Szükség esetén a kormánykerék alatti széria-kapcsolóbillentyűkkel nyúlhat bele a vezető a működésébe.

Csúcstechnikájú dízel: 1,5-literes, 110 lóerős

Az öngyulladós oldalról a dinamikus 1,5 literes dízel egészíti ki a kínálatot. Teljesítménye 81 kW/110 LE, nyomatéka 250 newtonméter, a hozzá tartozó sebességváltó hatfokozatú. (NEDC1-fogyasztás városban 4,4 l/100 km, országúton 3,4 l/100 km, kombináltan 3,8 l/100 km, 100 g/km CO2).

Az 1.5 dízel emisszióját nagy ráfordítással szorították le minimumra. Kipufogógáz-kezelő rendszere passzív oxidációs katalizátorból/NOx-elnyelőből, AdBlue-befecskendezőből, SCR (Selective Catalytic Reduction) katalizátorból és dízel-részecskeszűrőből áll. A kompakt egységet a motorhoz közel helyezték el, így már alacsony üzemhőmérsékleten – az NOx-elnyelő mintegy hidegindítási katalizátorként működik – hatásos.

Motorok:          ;1.2 Turbo; ;1.2 Turbo; ;1.2 Turbo; ;1.5 Diesel

Max. teljesítmény: ;74/100;  ;96/130;  ;96/130;  ;81/110
(kW/LE min-1):      ;5.000;   ;5.500;   ;5.500;  ;3.500

Max. nyomaték:      ;205;      ;230;    ;230;    ;250
(Nm min-1):        ;1.750;   ;1.750;   ;1.750;  ;1.750

Besorolás:       ;Euro 6d;  ;Euro 6d;  ;Euro 6d;  ;Euro 6d

Váltómű:         ;MT6;      ;MT6;      ;AT8;      ;MT6

Fogyasztás NEDC szerint (l/100 km)1

Városban:         ;5,5;      ;5,3;     ;5,9;     ;4,4

Országúton:       ;4,0;      ;4,0;     ;4,2;     ;3,4

Kombináltan:      ;4,6;      ;4,5;     ;4,8;     ;3,8

CO2 g/km:         ;104;     ;103;      ;111;     ;100;

Az emissziómentes utazást előnyben részesítő vevők megrendelhetik a tisztán elektromos Mokka-e változatot is.

A legmodernebb asszisztensek és világítástechnika a szegmens csúcsán

Az új Mokka olyan csúcs-innovációkat hoz be a B-szegmensbe, amelyek nemrég csak a felső osztályban fordultak elő. A ráfutásos ütközés figyelmeztetés, valamint az automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel 5 km/órás sebesség fölött aktív. Ha túl gyorsan közelít a Mokka egy másik járműhöz vagy gyalogoshoz, a rendszer jelzőhangot ad, és figyelmeztetés ugrik fel a vezető kijelzőjére. A súlyos karambolok elkerülésére, illetve hatásuk csökkentésére, szükség esetén a rendszer előkészíti a fékezést, vagy komolyabb veszélyek esetén maga vészfékez. A rendszer 30 km/óra alatt álló helyzetig lassíthatja a járművet, fölötte pedig elkezdi jelentősen csökkenteni a sebességet, de a vezetőnek is aktívan fékeznie kell.

Az adaptív sebességtartó 30 és 180 km/óra között, aktív kamerarendszerrel és radarérzékelőkkel tartja az új Mokka követési távolságát az előtte haladó járműtől. Ha az fékez, lassít a Mokka is. Ha gyorsít, a Mokka is növeli sebességét, a beállított értékig, közben automatikusan tartva a biztonságos távolságot. Automatikus váltóművel kombinálva a rendszer Stop & Go funkciója álló helyzetig képes lassítani az autót – ami sűrű forgalomban és dugóban optimális.

Az új Mokka újra bizonyítja az Opel vezető szerepét a világítástechnikában. Valamennyi változatát a legújabb generációs LED-lámpákkal szerelik fel – a jellegzetes Opel-grafikájú nappali menetfénytől a ködlámpákig. Valódi fénypont e kategóriában az adaptív IntelliLux LED®  Mátrix világítás, összesen 14 LED egységgel. Ahogyan az Opel Insignia, Opel Astra és Opel Corsa esetében is, állandóan világíthat a távfény, hiszen az egyes LED-elemek a másodperc töredéke alatt reagálva körülvilágítják a szembejövő vagy előrébb haladó járműveket, így a rendszer senkit sem vakít el az úton, a Mokkából nézve mégis fényárban úszik minden. Hátul is kizárólag LED-lámpákat alkalmaztak: ennek köszönhetően lehettek ilyen karcsúak, nyúlánkak, tovább fokozva a precízió és a kiváló minőség hatását.

Egy Opelhez példás technikájú és komfortos ülések járnak. A különféle hat irányban állítható ergonomikus ülések beállítása teljes mértékben személyre szabható. Az új Mokkához sportos alcantara, és klasszikusan szép teljes bőrkárpit is rendelhető – korántsem magától értetődően a B-szegmensben. A választék megkoronázása a fűthető perforált bőr komfortülés, mely a vezetőnek masszázsfunkciót is kínál.

Az elöl ülők külön középkonzoli polcra tehetik okostelefonjukat, ahol a kompatibilis készülékek vezetéknélküli töltéssel tölthetők. A telefon csúszkálását gumiszőnyeg akadályozza meg. A Mokka vezetőjét és utasait új infotainment-kínálat csatlakoztatja és szórakoztatja kiválóan. Választható például a Multimedia és a Multimedia Navi, hétcolos, színes érintőképernyővel, vagy a Multimedia Navi Pro csúcskészülék, nagyfelbontású tízcolossal. Az Opel Pure Paneljébe illesztett monitorok ideálisan állnak a vezető előtt. Az Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis multimédia-rendszerek hangvezérlésűek is lehetnek. Az OpelConnect közvetlen kapcsolatot teremt az autómentőhöz és a segélyközponthoz – övfeszítős vagy légzsákos balesetek után automatikusan kezdeményezi a vészhívást. Az élő navigáció3 valós időben veszi a közlekedés eseményeit, és dinamikusan elkerüli a dugókat. Ezáltal feszültségmentes az utazás.

[1] A közölt CO2-emissziós és fogyasztási adatok ideiglenesek, azokat az előírt WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) mérési eljárással állapítottuk meg, és az adatokat visszaszámítottuk NEDC-re, hogy biztosítsuk az összehasonlíthatóságot más járművekkel (VO (EG) Nr. 715/2007, VO (EU) Nr. 2017/1151 és VO (EU) Nr. 2017/1153). EG-típusbizonyítvány és konformitási igazolás még nincs. Az adatok és a hivatalos típusbizonyítványi értékek között eltérések lehetnek, a menetviszonyoktól, a felszereltségtől, a gumiabroncsoktól és egyéb tényezőktől függően.

[2] Valamennyi adat ideiglenes.

[3] A LIVE Navigations szolgáltatások az aktiválás után 36 hónapig ingyenesek, utána fizetősek.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7340
Ipari cégek2312
Ipari hírek7323
Business4634
Autó, jármű, közlekedés5709
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport15
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW227
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika884
Internet551
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1377
Solar77
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre