Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.23.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az ABB célja, hogy az elektromos jármű a hazai közlekedésben is valós alternatíva legyen
2020.09.09
Forrás: ABB, Hírek
Szeptember 9-e az ABB és a Green.TV által kezdeményezett Elektromos Járművek Világnapja, az e-mobilitás ünnepe.

Célja, hogy az elektromos járművek jelenlegi és leendő vezetői jobban megismerjék az e-járművek előnyeit, és reflektorfénybe állítsa az e-járművek térnyerésének fontosságát. A Világnap alkalmából az ABB Magyarország Kft. egy online panelbeszélgetést szervezett a hazai és európai e-mobilitás helyzetének és trendjeinek megvitatására.

A rendezvényen Dr. Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium Energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára előadásában elmondta, hogy a zöld, környezetbarát közlekedés ösztönzése és társadalmasítása céljából a Klíma- és Természetvédelmi Akcióterv 7. pontjában szereplő célkitűzést, a megfizethető elektromos gépjárművek (gépkocsik) megjelenésének és használatának elősegítését a Kormány teljesítette azáltal, hogy az elektromobilitás teljes vertikumát, többek között elektromos robogók, autók, taxik, buszok, kukásautók beszerzését és elektromobilitás vonatkozású hazai rendezvények megszervezését támogatja. Ennek köszönhetően szélesebb réteg számára elérhetővé váltak az elektromobilitás nyújtotta lehetőségek, az elektromos közlekedés kikerült a gazdagok kiváltsági köréből. Az elektromobilitás további támogatása céljából előkészítés alatt áll az elektromos pedelecek beszerzésére vonatkozó pályázati támogatás, valamint a jövőben is folytatódik a támogatást és beavatkozást igénylő területek szakpolitikai és szakmai fejlesztése.

Az ösztönzési intézkedéseknek és az elektromobilitási szektor piacbarát jogszabályi és stratégiai hátterének köszönhetően hazánk elektromos gépkocsival való átjárhatósága a töltőpontok ellátottságának növekedése miatt gyorsabban megtörténhet, továbbá 2020 júliusában több mint 20.000 zöld rendszámmal rendelkező gépkocsi fut a hazai utakon.

ABB online panelbeszélgetés az „Elektromos Járművek Világnapján” ; 1:50:38 
https://www.youtube.com/watch?v=D9LVQ_f7IA4&feature=emb_logo  

Az ABB és a Green TV által indított online kampány keretében arra ösztönzik a járművezetőket, hogy vállalják, hogy a következő autójuk elektromos meghajtású lesz. Az Elektromos Járművek Világnapján a járművezetők több mint 60 országból tettek ígéretet arra, hogy a jövőben elektromos meghajtású járműre térnek át. (További részletek a linken.) Az ABB kezdettől fogva hozzájárult az e-mobilitási ágazat fejlődéséhez, és az elmúlt években az egyenáramú gyorstöltés terén számos technológiai megoldást elsőként dobott piacra. Sárvári Tamás, az ABB Kft. Energetika üzletágának kereskedelmi vezetője kiemelt ezek közül néhányat: az ABB 7 éve alakította ki az első, 50 kW-os, országot lefedő hálózatot, ezzel párhuzamosan létrehozta a töltőberendezések egyedülálló felhőalapú távfelügyeleti és távoli szervizelést biztosító rendszerét, és közösen fejleszt az autógyártókkal és akkumulátorgyártókkal.

Az ABB mondhatja magáénak az egyenáramú gyorstöltők legkiterjedtebb telepített hálózatát A vállalat már több mint 14.000 DC villámtöltőt értékesített a világ több mint 80 országában. Névadó szponzorként támogatja a világon az elsőszámú, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elektromos autók számára kiírt versenysorozatát, az ABB FIA Formula-E bajnokságot. 2022-től kezdődően az ABB technológiájával végzik az ABB FIA Formula-E világbajnokság harmadik generációs versenyautóinak töltését. A vállalat saját eszközeivel igyekszik hozzájárulni, hogy az elektromos autózás a hazai közlekedésben is valós alternatíva legyen, melynek egyik fontos feltétele, hogy a potenciális elektromos autó vásárlók jobban megismerjék az e-járművek és az e-töltési technológia lehetőségeit, előnyeit, és korrekt információk birtokában bizalommal tekintsenek ezekre.

Pethő József, az Elektromobilitás Szövetség főtitkára egy öt európai országra – Németország, Dánia, Norvégia, Hollandia, Magyarország - kiterjedő nemzetközi elektromos járművezetői attitűd kutatás eredményét mutatta be, amit a Szövetség a proEME (promoting Electric Mobility in Europe) projekt kapcsán készített. A kutatás célja az volt, hogy az egyes országokban felmérje a népesség e-mobilitáshoz való hozzáállását, az elektromos járművekkel kapcsolatos ismereteit, és a leggyakoribb tévhiteket. A felmérés nemzetközi és hazai válaszaiban a gépkocsi vásárlásnál egyaránt az ár és a működtetési költségek szerepelnek elsődleges választási szempontként, míg az elektromos járművek esetében harmadikként - érthető módon - a hatótáv. A környezeti/fenntarthatósági szempontok (klímaváltozásra gyakorolt hatás, kisebb zajszint, környezetkímélőbb működés) a legtöbb esetben nem tényleges vásárlói döntési szempont.

Amikor különböző, e-autózáshoz kapcsolódó állításokat kellett értékelni, Magyarország, Németország, Dánia és Hollandia válaszai egyező trendeket mutattak, Norvégiáé viszont eltértek az összes többi országtól, az ottani jóval nagyobb számú elektromos autónak és a több felhasználói tapasztalatnak köszönhetően.  Végzettségtől függetlenül a következő állításokban volt a legnagyobb arányú egyetértés: az elektromos autók drágábbak, mint a hagyományos autók (70%), túl kevés a nyilvános töltőállomás (59%), az elektromos autók a fejlődés korai szakaszában vannak, inkább öt év múlva kellene elektromos autót vásárolni (50%). Az elektromos autók a rövid, városi utakra, de nem alkalmasak hosszabb utak megtételére (45%). A legkevésbé azokkal az állításokkal értettek egyet, hogy az elektromos nem biztonságos (72%), az elektromos autók unalmasak (71%), az elektromos autó csak a második autóként használható (57%), nagyobb a veszélye annak, hogy az elektromos autók kigyulladnak a benzines és dízel autókhoz képest (56%), egy elektromos autó hatótávja nem elég a napi használathoz (55%). A felmérésben részt vevő valamennyi ország válaszadói egyöntetűen egyetértettek abban, hogy támogatni kell az elektromos járművek elterjedését.

Napjainkban az elektromobilitás nemzetközi és hazai szinten is jelentős járműszámmal jelenik meg a közutakon, a cégek kisebb-nagyobb elektromos jármű flottákat üzemeltetnek. A megújulást eredményező kutatási, fejlesztési és innovációs (KFI) tevékenységekhez, valamint a gépjárműparkok üzemeltetéséhez, fenntartásához (és nem mellékesen az újrahasznosításhoz) óriási mérnökszámra és kutatóbázisra van szükség. Szauter Ferenc, a Széchenyi István Egyetem Közúti és Vasúti Járművek Tanszékének egyetemi docense, az egyetemen működő Járműipari Kutatóközpont vezetője ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a Széchenyi István Egyetem (SZE) és az intézményben működtetett Járműipari Kutatóközpont (JKK) az e-mobilitás fejlesztéséhez és üzemeltetéshez gyakorlatorientált mérnökképzéssel és kiemelkedő KFI programokkal járul hozzá. A 2005-ben indult SZEnergy Team hallgatói innovációs csapat elektromos versenyjárművei felhívták a figyelmet az e-mobilitás jelentőségére és lehetőségeire, aminek köszönhetően a Széchenyi István Egyetem tudatos infrastruktúrafejlesztéssel, immáron külön eMobilitás Kompetencia Központtal, illetve komplex laboratóriumi háttérrel rendelkezik. Mindezt megerősítve a ZalaZONE Autóipari Tesztpálya és az ott kialakított egyetemi laboratóriumok kiemelkedő lehetőséget nyújtanak a képzésben, valamint az alkalmazott kutatásban nélkülözhetetlen kísérletekhez, tesztekhez és az ipari kapcsolatok további erősítéséhez.

Az ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) egy vezető globális mérnöki vállalat, amely ösztönzi a társadalom és az ipar átalakulását egy hatékonyabb és fenntarthatóbb jövő megvalósítása érdekében. Az energetikai, robotikai, automatizálási és hajtás portfólióinak különböző szoftverekkel való összekapcsolásával az ABB kitolja a technológia határait, hogy ezzel a teljesítményt új szintre emelje. A kiválóságáról több mint 130 éve jól ismert ABB sikerességét a világ több mint 100 országban foglalkoztatott 144.000 tehetséges munkatársa garantálja. www.abb.com 

Magyarországi vállalata, az ABB Kft. 1991-ben alakult, és azóta az egyik vezető szállítóként van jelen a hazai közmű, valamint energetikai szektorban.

www.abb.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; YouTube ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; ABB

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre