Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó, működő ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre Magyarország teljes területén.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken: fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.09.23.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Volkswagen fokozza az elektromos offenzívát: megkezdődik az ID.4 sorozatgyártása Zwickau-ban
2020.08.24
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- Az ID.3 után az ID. modellcsalád második tagjának sorozatgyártása is megkezdődik
- A Volkswagen első teljesen elektromos SUV modelljének szén-dioxid-semleges gyártása Zwickau-ban kezdődik meg

- Ralf Brandstätter, a Volkswagen márka vezérigazgatója: „Az ID.4 modellel a Volkswagen egy teljesen elektromos járművel bővíti kínálatát a kompakt SUV kategóriában, amely a legnagyobb növekedést mutató szegmens.”

Zwickau/Wolfsburg, 2020. augusztus 24 – A Volkswagen elektromos offenzivája újabb sebességre kapcsol: Zwickau-ban megkezdődik a márka első teljesen elektromos SUV-jának, az ID.4-nek a sorozatgyártása. Az ID.4 világpremierje szeptember végén lesz. A Volkswagen így erősíti meg azon törekvését, hogy az e-mobilitás világpiaci vezetőjévé váljon. E célból a csoport mintegy 33 milliárd eurót fektet be a 2024-ig tartó időszakban, ebből 11 milliárd eurót különítettek el a Volkswagen márka számára. A márka várhatóan 1,5 millió elektromos autót fog előállítani 2025-ben.

"Az ID.4 segítségével a Volkswagen egy teljesen elektromos járművel bővíti  kínálatát a kompakt SUV osztályban, amely a legnagyobb növekedést mutató szegmens" - mondta Ralf Brandstätter, a Volkswagen márka vezérigazgatója. „Az ID.3 után ez már a második modell, amely a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepción (MEB) alapul. A jövőben az autót Európában, Kínában és később az USA-ban is gyártjani és értékesíteni fogják. Így bővítjük a MEB platformot globálisan, így teremtjük meg a gazdasági alapjait az ID. család sikerének."

Thomas Ulbrich, az e-mobilitás igazgatósági tagja elmondta: „Az előre meghatározott ütemtervünk szerint haladunk a Volkswagen e-mobilitásra történő átalakulása során. Az ID.3-at most az ID.4 követi. Tekintettel az elmúlt hónapok legnagyobb társadalmi kihívásaira az ID.4 sorozatgyártásának sikeres indítása kivételes eredmény, amit nagyra értékelek és külön köszönöm a szászországi Volkswagen csapatnak és az ID-csapat összes tagjának. Az ID. család második modellje már gördül le a futószalagról, ahol még a közelmúltban ICE (belsőégésű motoros) autókat gyártottak. ”

Megjegyzés: Kattintson ide az ID.4 Zwickau-i gyártás megkezdésről szóló adáshoz.

Zwickau kulcsszerepet játszik az e-mobilitásra való rendszerváltásban: első alkalommal alakult át teljesen egy nagy autógyártó üzem az e-mobilitásra, a beruházások összértéke mintegy 1,2 milliárd euró tett ki. Az összes átalakítási munka az ütemezés szerint az idén befejeződik. 2021-ben, az első teljes gyártási évben, mint EV gyár, körülbelül 300,000, a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepcióra (MEB) épülő elektromos jármű fogja elhagyni a Zwickau-i gyárat. Ezzel az üzem Európa legnagyobb és leghatékonyabb EV gyárává válik, és úttörő szerepet játszik majd a Volkswagen globális gyártóhálózatának átalakításában. Az elektromos SUV nemzetközi szintű bevezetésének előkészületei szintén teljes lendülettel folynak. Az ID.4 előgyártása már megkezdődött a kínai Anting üzemben, a Chattanooga telephely 2022-ben kezdi meg az ID.4 gyártását.

A Volkswagen első teljesen elektromos SUV modelljének bemutatása

Az ID.4 a Volkswagen a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepciójára (MEB) alapul. Ez egy teljesen elektromos platform, amely maximalizálja az e-mobilitás nyújtotta lehetőségeket. Az alacsony, 0,28-as légellenállási együtthatóval és a skálázható akkumulátorrendszerrel az ID.4 akár 500 kilométert is képes megtenni (a WLTP szerint). A jármű tágas belső teret is kínál, és az erőteljes arányok rendkívül modern megjelenést kölcsönöznek a külsőnek.

A SUV-t kezdetben hátsókerék-meghajtással vezetik be, míg egy összkerék-meghajtású elektromos verzióval később bővítik a palettát. A nagyfeszültségű akkumulátor a szendvics-szerkezetű alsó részbe került elhelyezésre, hogy a vezetési dinamika szempontjából optimális, alacsony súlypontot hozzon létre, és ez rendkívül kiegyensúlyozott tengelyterhelés-eloszlást is eredményez. Mint az összes, az új modulrendszerű elektromos hajtáskoncepcióra (MEB) alapuló modell, az ID.4 is a kompakt elektromos meghajtó technológiának köszönhetően nagyon tágas lesz. A nulla kibocsátású SUV pilótafülke egyértelműen felépített és következetesen digitalizált; kezelése nagyrészt érintőfelületeken és az intuitív hangvezérlésen keresztül történik.

Az ID.4 szén-dioxid-semleges előállítása

A Volkswagen számára az ID.4 és az ID.3 fontos mérföldkövek, mivel a márka 2050-ig a teljes szén-dioxid-semlegességet tűzte ki célul- a párizsi megállapodás éghajlati céljaival összhangban. Az ID.3 testvér modelljéhez hasonlóan, az ID.4 elektromos SUV is új mércét állít fel a fenntarthatóság szempontjából: Szászországban a termelés szén-dioxid-semleges, az elektromos SUV-t pedig szén-dioxid-semleges lábnyommal bocsátják az ügyfelek rendelkezésére. Zöld energiát az ID.4 gyártása során kizárólag az energiaigényes akkumulátorcella-előállításnál használják.

Erős elektromos járművek klaszter a német autóiparban

Az e-mobilitásba való határozott belépésével a Volkswagen jelentős mértékben hozzájárul az éghajlat védelméhez, és ezáltal hosszú távú kilátásokat teremt mintegy 100,000 alkalmazott számára németországi gyáraiban. A Zwickau gyárban végzett gyártáson kívül a Brunswick, Kassel, Salzgitter és Wolfsburgban található alkatrész gyárak is érintettek az elektromos járművek gyártásában. Kulcsfontosságú elemeket gyártanak, például az elektromos motorokat vagy az akkumulátor rendszereket. Az ID.3-t 2021-től a drezdai Gläserne Manufaktur-ban is gyártani fogják. Az Emdenben és Hannoverben található autógyártó üzemek az elektromos járművek gyártását várhatóan 2022-től kezdik meg.

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (SmartMobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

2020.10.07-11., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO

2020.10.19-22., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.10.19-22., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre