Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.20.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Tudatosság és autóvezetés
2020.08.26
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Noha az ünnepek után nehéz lehet visszatérni a munkába, az autózás lehetőséget nyújthat a stressztől való megszabadulásra

- A tudatosság olyan fegyelem, amely segít az embernek jobban éreznie magát, és hozzájárul a hatékony, biztonságos vezetéshez
- Az új SEAT Leon belső világítása lehetővé teszi  erősségének  és tónusának változtatását, és ezáltal növeli  a kényelmet és a biztonságot

Martonell/Budapest, 2020. augusztus 26.– Amikor az emberek visszatérnek a munkába, a stressz az élet újabb velejárójává válik, és a  rohanás kihat a hangulatunkra. Így az autózás  ideális időszak lehet az idegek megnyugtatására, az agy működési sebességének csökkentésére,  és arra, hogy a vezetésre összpontosítsunk.  Hogy hogyan? Tudatossággal.

Teljes figyelem.  „A tudatosság arról szól, hogy az agyat  megtanítjuk arra,  hogy egyetlen funkcióra összpontosítson, hogy a teljes figyelmet ennek szentelhesse" - magyarázza Emmy Smit pszichológus,   az ITAE Empresas tudatossági képesség fejlesztője, a SEAT Egészségügyi és Rehabilitációs Központjának (CARS) munkatársa. Ezt meg lehet tenni, amikor  a  napi feladatokat végezzük el, így   például vezetés közben, azért, hogy ezek a feladatok kevésbé mechanikusak és inkább élvezetesebbek legyenek. "Fiziológiai szinten a tudatosság az idegrendszer pozitív érzelmekkel kapcsolatos területeit ösztönzi, növeli a szerotonin és az endorfinok kiválasztódását, és megváltoztatja az agyi tevékenység térképét" - mondja Smit.

Nagyobb hatékonyság és biztonság. A tudatosság  alkalmazásával nagyobb figyelmet tudunk fordítani a vezetésre,  és így csökkenthetjük a balesetek kockázatát (a spanyol közlekedési minisztérium szerint a halálos balesetek 30% -át a figyelem elterelés okozza,). Ezen felül a hatékonyabb vezetéssel csökkentjük a CO2 kibocsátást, üzemanyagot és pénzt takaríthatunk meg. Dr. Gerhard Lux, a SEAT  hibrid és elektromos hajtás fejlesztéséért felelős munkatársa, úgy  véli, hogy  "ha az ember koncentrál, akkor a fékezésre  már előre számít a sebesség csökkentésével ".

A hatékonyság még nagyobb az olyan modellekben, mint az új SEAT Leon PHEV, vagy az eTSI, mivel alacsonyabb a kombinált fogyasztásuk, amely az autópályán stabil haladási sebesség esetén csökken. Emellett a nagyobb hatékonyság abból is ered, hogy  az eTSI  a fékezés során visszanyeri az energiát, és ez által a motort elektromos rásegítéssel  támogatja.

Az ideális környezet. A harmonikus tér ösztönzi a nyugalmat. Ebben a tekintetben a jó világítás életbevágóan fontos. Az új SEAT Leon harmonikus teret biztosít a körbefutó környezeti fénynek köszönhetően, amely mind erősségében, mind árnyalatában testre szabható. Ez a fény a két első ajtón és a műszerfal tetején egyfajta ívet alkot. Mindezen túl, „ha az ember érzi  a saját ki- és belélegzését, az elősegíti, hogy ismét a vezetésre figyeljen, és ez kiegyensúlyozó hatással van az  idegrendszerre” - mondja Smit. Ehhez szellőztetett, hűvös hely, belső tér szükséges. A Climatronic funkció a levegőminőség-érzékelő és légkondicionáló rendszereknek köszönhetően érzékeli a túlzott  szennyeződést, és megtisztítja a levegőt.

A boldogság ergonómiája. „Az ember elméje  és teste szorosan kapcsolódik egymáshoz - a gondolatok és az érzelmek befolyásolják a testtartást, ami viszont közvetlenül befolyásolja azt is, hogyan gondolkodik és hogyan érzi magát” - hangsúlyozza Smit. Ezért az ülések ergonómiája kulcsfontosságú. A SEAT-nál az üléseket úgy tesztelik egy géppel, mintha  egymás után 20.000-szer "szállna be  és ki" az autóból.

Összekapcsolódás a belső énnel. A tudatosság  lehetővé teszi, hogy erősítse  kapcsolatát a környezetével azáltal, hogy azt összekapcsolja a belső énjével.  Az autóban a SEAT Full link technológia elősegíti a mobil telefon és az autó fúzióját annak biztosítása érdekében, hogy a gépkocsivezetők hozzáférhessenek "személyes világukhoz" (térképek, zene, üzenetek ...) anélkül, hogy ez elvonná figyelmüket a vezetéstől. Ebben az értelemben „az új Leon képernyőjét   magasan helyezték el, hogy minden látható legyen, és a felhasználó keze ügyében legyen” - magyarázza Dani Molina, a SEAT felhasználói felületeinek formatervezési vezetője. Ilyen módon, legfeljebb két kattintással a gépkocsivezető figyelheti autójának állapotát anélkül, hogy figyelmét elvonná a vezetéstől.

10 tudatossági gyakorlat, amelyeket elvégezhet az autójában

Emmy Smit, a SEAT CARS egyik munkatársa, néhány tudatosság-fejlesztő gyakorlat elvégzését javasolja arra, mielőtt beszállna a kocsiba, amikor már a kocsiban tartózkodik,  és amikor kiszállt a kocsiból.

1. Beszállás előtt figyelje meg  érzelmi állapotát és fáradtságának szintjét, és legyen tisztában úticéljával és azon szándékával, hogy rohanás nélkül élvezhesse a vezetést.
2. Amikor beszállt a gépkocsiba, vegyen néhány mély lélegzetet,  érezve, amint a levegő az orrán át bejut, majd távozik a szervezetéből.
3. A biztonsági öv bekapcsolása után legyen tisztában a testtartásával, keze legyen  a kormánykeréken és teste tapadjon az üléshez.
4. Amikor előjönnek a vezetéshez   nem kapcsolódó  témák,  gondolatok,  vagy ha kísértést érez arra, hogy ránézzen a telefonjára, szándékosan összpontosítsa figyelmét ismét az útra, a jelzőtáblákra és a hangokra.
5. Legyen kedves a többi gépkocsivezetővel, hogy jobban élvezhessen egy biztonságos utazást.
6. A piros lámpa, vagy a forgalmi dugó lehetőséget kínál egy rövid szünetre, hogy tudatosan lélegezzen, és ismét a jelen pillanatának élvezetére összpontosítson.
7. Amikor megérkezik rendeltetési helyére, várjon egy pillanatot, mielőtt kiszállna az autóból, és élvezze a csendet.
8. Figyelmét ismét koncentrálja testének fizikai állapotára,  és vegye figyelembe azokat az érzéseket, amelyeket az utazás Önnek fiziológiai szinten okozhatott.
9. Gondoljon arra, hogy az utazás Önnek élvezetet okozott, vagy inkább stresszt? Mit csinálna másképp, ha legközelebb vezeti az autóját?
10. És ha kedve tartja, szánjon rá néhány percet arra, hogy örüljön a biztonságosan  érkezésnek.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre