Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.20.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Mérföldkő a gyártásban: a ŠKODA AUTO hárommillió autót készített Kínában
2020.08.19
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
- A jubileumi autó a népszerű ŠKODA KAROQ kompakt SUV modell
- A ŠKODA Kínában a SAIC Volkswagen vegyesvállalattal közösen négy üzemben gyárt autókat
- A vonzó modellkínálatban kilenc modell, köztük öt SUV szerepel

- Kína a ŠKODA legnagyobb önálló piaca már tíz éve

Budapest, 2020. augusztus 19. – A ŠKODA AUTO újabb mérföldkőhöz érkezett Kínában: legördült a márka 2007-es kínai gyártásindításától számított hárommilliomodik ŠKODA modellje Ningboban. Partner vegyesvállalatával közösen a cseh autógyártó jelenleg négy kínai üzemben kilenc különböző ŠKODA modellt gyárt, amelyek különböző járműkategóriákban igyekeznek meghódítani az ügyfeleket. A ŠKODA számára 2010 óta Kína a legerősebb önálló piac és egyben az egyetlen olyan ország, ahol a gyártó öt SUV modellt kínál. A gyártási rekordot jelentő jármű is ebből a szegmensből került ki: a hárommilliomodik Kínában készült ŠKODA egy KAROQ modell volt.

Dr. Michael Oeljeklaus, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a termelés és logisztika területéért felelős tagja így nyilatkozott a mérföldkő kapcsán: „Nagyon jól emlékszem, milyen büszkék voltunk mindannyian, amikor az első, Kínában készült ŠKODA legördült a gyártósorról. Közvetlen közelről követni ezt az eseményt igazán különleges pillanat volt számomra. Ma pedig örömmel gratulálhatok a csapatnak egy újabb sikerhez: a Kínában készült hárommillió ŠKODA hárommillió ok az ünneplésre. A ŠKODA AUTO teljes igazgatótanácsának nevében szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a SAIC Volkswagen vegyesvállalatnál. Csapatszellemükkel és elkötelezettségükkel lehetővé tették, hogy elérjük ezt a hárommilliós gyártási mérföldkövet. Szintén szeretnék köszönetet mondani kínai vegyesvállalati partnerünknek, hiszen együtt olyan kiemelkedő minőségű járműveket gyártunk, amelyeket rendkívül pozitívan fogadtak kínai ügyfeleink.”

Dr. Ralf Hanschen, a ŠKODA China elnöke hozzátette: „Hárommillió jármű legyártása és kiszállítása különleges mérföldkő a ŠKODA számára itt Kínában. Ez a nagyszerű eredmény nem jöhetett volna létre kiemelkedő modellkínálatunk, partner vegyesvállalatunkkal, a SAIC Volkswagennel való szoros együttműködésünk, a ŠKODA kereskedések szakértő szolgáltatásai, illetve kollégáink rendkívüli elkötelezettsége és kemény munkája nélkül. Kiemelten köszönjük ügyfeleinknek a belénk fektetett bizalmat. A ŠKODA a jövőben is egyre intelligensebb mobilitási megoldásokkal jelentkezik.”

A ŠKODA már az 1930-as években tevékenyen jelen volt a kínai személyautó piacon: 1936-ban a cseh márka öt kereskedelmi ügynökséggel képviseltette magát. A mostani sikertörténet 2007-ben kezdődött, amikor a ŠKODA a SAIC Volkswagen vegyesvállalat részeként visszatért a kínai piacra és Shanghaiban megindult a ŠKODA OCTAVIA helyben történő gyártása.

A ŠKODA kínai gyártása gyorsan felpörgött: míg az első évben (2007-ben) mindössze 39.000 autó készült a gyártósoron, 2008. és 2010. között a ŠKODA már 385.000 darabot gyártott modelljeiből. Az ezt követő három évben 2011. és 2013. között ez a szám 705.000 járműre emelkedett és 2014. és 2016. között már 873.000 új ŠKODA készült Kínában. 2017. és 2019. között a gyártó ezt is képes volt túlszárnyalni és elérte a 953.000 autót.

Napjainkban a ŠKODA kilenc modellt gyárt a kínai piacra a SAIC Volkswagen vegyesvállalat négy üzemében. Az OCTAVIA mellett – amely Kínában is a márka szíve és motorja – a KAROQ modell is Ningboban készül. A RAPID és a RAPID SPACEBACK modellek Yizheng üzemének gyártósoráról kerülnek az ügyfelekhez, míg a SUPERB, a KAMIQ és a KAMIQ GT* gyártása Nanking városában történik. Kína az egyetlen piac, ahol a ŠKODA kínálatában öt SUV modell szerepel, köztük a kifejezetten a kínai piacra készült KODIAQ GT* és KAMIQ GT* változatokkal, melyek a kifejezetten a fiatalos, aktív és szenvedélyes márkaarculatot hangsúlyozzák.

Kína már tíz éve a cseh márka legnagyobb önálló piaca világszerte, jelenleg minden negyedik ŠKODA itt talál gazdára.

A ŠKODA AUTO DigiLab China 2019. áprilisában nyitotta meg kapuit Pekingben. Ebben az innovációs központban a ŠKODA helyi start-up vállalatokkal közösen dolgozik különböző projekteken. A jelenleg négy különböző nemzetközi helyszínen található ŠKODA AUTO DigiLab hálózat a jövő mobilitására, a digitalizációra és új üzleti területek fejlesztésére és megvalósítására fókuszál.

Az új mobilitási megoldások és szolgáltatások nem csupán a kínai piacra koncentrálnak, de az európai és nemzetközi igényeket is figyelembe veszik.

ŠKODA mérföldkövek a kínai piacon:

- 2007: az első Kínában gyártott ŠKODA, egy OCTAVIA legördül a gyártósorról Shanghaiban
- 2010: Kína lesz a ŠKODA legnagyobb önálló piaca
- 2015: a ŠKODA eléri a 1,5 millió legyártott járművet Kínában
- 2018: novemberben debütál a kínai piacon a sportos SUV kupé, a KODIAQ GT*, mint a márka SUV kampányának arca
- 2019: a ŠKODA a vállalat alapítása óta legyártott 22 milliomodik járművet ünnepelte. A mérföldkövet jelentő autó, egy KODIAQ GT* modell a SAIC Volkswagen üzemében, Csangsaban gördült le a gyártósorról.
- 2019: novemberben bemutatkozik egy második SUV kupé, a ŠKODA KAMIQ GT*
- 2020: elkészül a hárommilliomodik, Kínában gyártott ŠKODA modell is Ningbo üzemében. A jubileumi jármű a népszerű KAROQ kompakt SUV modell

*A GT modellváltozatok csak a kínai piacon elérhetők.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Škoda

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre