Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.20.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Vízi sportok: így kell berakodni az autójába
2020.08.07
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Itt van a nyár, a vízi sportok ideje, amelyek gyakran különleges felszereléseket igényelnek, és amelyeket biztonságosan kell bepakolni az autójába.

- A felszerelések csomagtartóba helyezése, a rakomány megfelelő rögzítése és szükség esetén a tetőcsomagtartó használata, a legfontosabb ötletek a felszerelések biztonságos szállításához.
- Az új SEAT Leon Kombi tágas csomagtartójának és az autó hosszának köszönhetően ideális választás a búvár- és az állószörf, a SUP felszerelések szállításához.

Martorell/Budapest, 2020. augusztus 7.– A nyár közeledtével előtérbe kerülnek a vízi sportok.  Ezek közül sok, így például a búvárkodás vagy az állószörfölés (SUP), speciális felszerelést igényel, melyeket az utasok személyi biztonságának veszélyeztetése nélkül kell szállítani az autóban. "A több, mint három méter hosszú lapátszörf deszka nagy mérete, és a csomagtartóban az összes búvárfelszereléshez rendelkezésre álló hely szűkössége két hátrányt is jelent, amikor az ember a tengerpartra akar menni" - mondja Mariona Gea, aki rendszeresen álló szörfözik a Földközi-tengeren. Az alábbiakban hét tanácsot kínálunk arra, hogy az összes eszközét biztonságosan szállíthassa, és hogy egy, az úton felmerülő probléma ne rontsa el a szórakozását a tengerparton.

Jól átgondolt, megszervezett csomagtartó. Itt kell biztonságosan rögzíteni a búvárfelszerelést és a tartozékokat, valamint az állószörf eszközt.  Fontos a rakomány egyenletesen elosztása, hogy az ne befolyásolja a gépkocsi súlyát. A 620 liter tároló kapacitás miatt - ami a hátsó üléssor lehajtásakor 1.600 literre növelhető - az új SEAT Leon Kombi ideális autó mindenféle felszerelés szállítására. Ezen túl „a középső hátsó ülés kihajtható rekesze lehetővé teszi, hogy a lapátszörföt a csomagtérbe helyezze anélkül, hogy az egész üléssort le kellene hajtania” - hangsúlyozza Mariona.

A rakomány megfelelő rögzítése alapvető fontosságú. A balesetek elkerülése érdekében az evezőket és az oxigénpalackokat biztonságosan kell rögzíteni a csomagtartó belsejében. Az állószörf orrának előre kell néznie, és egy hevederrel azt a rögzítő füleknél a csomagtér mindkét oldalához rögzíteni kell.  Az oxigénpalackot le kell fektetni, merőlegesen az ülések vonalára úgy, hogy a palackok nem gurulgassanak a jármű mozgásával, és a palackot hevederekkel is rögzíteni kell.

Tegye a szörfdeszkát a tető csomagtartóra. Noha csábító lehet a szörföt az autóban szállítani, de ez nem biztonságos, és sokszor nem is oldható meg, mivel baleset esetén a szörf előre csapódhat a gépkocsiban. Mindezen túl, ha ezt bizonyos országokban, például Spanyolországban észlelik, akkor a bírság 80-200 eurót tehet ki. A szállítás legjobb módja a szörfdeszka megfelelő rögzítése a tetőcsomagtartón. „A deszkát a tőkesúllyal felfelé, a gépkocsi elülső része felé kell elhelyezni, hogy megakadályozzuk az autón a hátra és előre csúszkálást” - magyarázza Mariona. A deszka biztonságos rögzítéséhez, illetve a sérülések elkerülése érdekében ajánlatos olyan szörfdeszka kiegészítőt használni, mint amilyennel a SEAT rendelkezik, amely egyaránt rögzíthető a tetőcsomagtartóval rendelkező, vagy az a nélküli gépkocsikra is.

Ha szükséges, szereljen fel egy figyelmeztető jelzést. Az általános szabály az, hogy a tetőcsomagtartón lévő teher nem haladhatja meg a jármű hosszát. Autójának típusától függően azonban az állószörf deszka egy kissé kilóghat. Ebben az esetben csak az autó hátulján lóghat túl, és ki kell tenni a V-20 jelet. (piros-fehér csíkos tábla) a teher leghátsó pontján.  Az olyan autókon, mint a Leon Kombi vagy a SEAT Tarraco, amelyek több, mint négy és fél méter hosszúak, egy szörf deszka tökéletesen elfér a gépkocsi tetején, így nincs szükség jelzésre. "Ez előny a felfújható szörföket használóknak, mivel ezek anélkül szállíthatók, hogy minden alkalommal fel kellene őket fújni” - mondja Mariona.  

Ellenőrizze a gumiabroncsokat. Az autónál az összes hozzáadott súlyt figyelembe kell vennie. A jármű utasaival, a csomagtartó tartalmával, a 15 kilós, 10 literes oxigénpalackkal és a 10 kilós lapátszörf deszkával az abroncsnyomás megváltozhat.  Éppen ezért az első indulás előtt ellenőrizze a nyomást egy mérővel, és azt igazítsa a gépkocsi tényleges súlyához. A nyomás hiánya, vagy a túlnyomás defektet, vagy a rugók elhasználódását okozhatja.

Állítsa be a sebességet. Amint elindult, próbáljon meg állandó sebességet tartani, amely legyen alacsonyabb a megpakolt tetőcsomagtartóval. Kerülje a hirtelen gyorsulást vagy fékezést. Mariona arra figyelmeztet, hogy „amikor szörfdeszkát szállít a gépkocsi tetején, akkor az légellenállás miatt az orr gyakran kissé fel-le mozog”. Amennyiben a szörfdeszka sokat mozog, vagy az egyik oldalról a másikra billeg, akkor meg kell állnia egy biztonságos helyen, hogy a deszkát jobban kell rögzítse.

Tartson elegendő követési távolságot.  A hozzáadott súly befolyásolja a gépkocsi fékezési idejét, ezért fontos megnövelni a követési távolságot. Az adaptív sebességszabályozó (ACC) rendszerek, amelyek már széles körben jelen vannak a mai autókban, segítenek a vezetőnek abban, hogy a gépkocsi vezetését saját igényei és a forgalmi viszonyok szerint szabályozza.  A Leon Kombi és a SEAT Ateca 2020 új verziójában ezt a funkciót továbbfejlesztették az utazási segédprogrammal, amely lehetővé teszi a nyugodtabb vezetést az útjelző táblák előrejelzésével és a járművek közötti távolság fenntartásával.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre