Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Először együtt a CUPRA nagy teljesítményű termékcsaládja
2020.07.31
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
> Széleskörű és nagy teljesítményű termékskála: a CUPRA Formentor, a CUPRA Leon, a CUPRA Leon Kombi és a CUPRA Ateca

> A CUPRA Formentor az első, kizárólag a márka által kifejlesztett modell, amely egy CUV karosszériában tökéletes egyensúlyt teremt a formatervezés és a teljesítmény között
> A CUPRA Leon, amely 5 ajtós és a Kombi változatban egyaránt elérhető, a termékcsalád sportos, lépcsőshátú változata, amely plug-in hibrid változatban is kapható
> A CUPRA Ateca a sorozat nagy teljesítményű szabadidő autója (SUV), amely egyedülálló ajánlat ebben a kategóriában
> A CUPRA sorozat jövőre kibővül az első teljesen elektromos járművel, a CUPRA el-Born-nal

Martorell/Budapest, 2020.07.31. –  Önálló márkaként történt  beindítása, azaz 2018 óta  a CUPRA  a korszerű  formatervezésen és a sportos teljesítményen alapuló, nagy teljesítményű gépkocsik  teljes sorozatát fejlesztette ki:  a CUPRA Atecát, a nagy teljesítményű szabadidő autót, a CUPRA Leont, amely  az 5 ajtós és Kombi változatban egyaránt elérhető,  és a CUPRA Formentort, a kizárólag a márka által kifejlesztett első crossovert (CUV), amely egy nagy teljesítményű autó előnyeit  és egy SUV tulajdonságait egyesíti.

„Csupán két évvel a CUPRA márka bevezetése óta, a márka termékskálája gyorsan bővül. A CUPRA Ateca jelentette a márka új kategóriába történt belépését, és nagy sikernek bizonyult azáltal, hogy a 2018 végén történt bevezetése óta több mint 15.000 darabot értékesítettünk” - mondta Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója. „Most a vadonatúj CUPRA Leonnal bővítettük a családot, és még az idén bevezetjük a piacra CUPRA Formentort, amely az első, kizárólag a márka számára tervezett és kifejlesztett gépkocsi. Mindkét modell, tehát a Leon és a Formentor is megkapta a nagy teljesítményű, plug-in hibrid hajtást, bizonyítva, hogy az elektrifikáció és a teljesítmény tökéletesen illenek egymáshoz. A négy modellel rendelkező CUPRA most már szilárd alapot kínál a márka jövőbeni növekedéséhez.”

A CUPRA az elektrifikáció felé vezető útját három nagy teljesítményű, plug-in hibrid autóval fogja kezdeni 2020-ban: a CUPRA Formentorral, CUPRA Leonnal és a CUPRA Leon Kombival. 2021-ben pedig a márka útjára indítja az első, teljesen elektromos gépkocsiját, a a CUPRA el-Born-t.
A CUPRA autókban számos technológiai megoldás közös, mint a jellegzetes kialakítás vagy a formatervezési megközelítés annak érdekében, hogy képességüket a legmagasabb színvonalú teljesítmény elérése érdekében maximalizálják.

A CUPRA sorozat a legfejlettebb alváz- és kormánytechnológiákat kapta annak érdekében, hogy minden gépkocsija a dinamizmus és a vezethetőség tökéletes párosításával rendelkezzék.  Ezek: a jól ismert alváztechnikák, az elektronikus vezérléssel váltó DSG automata sebességváltók (a CUPRA Formentor, a CUPRA Leon és a CUPRA Leon Kombi elektronikus rendszerei), a progresszív kormányzás, amely a gépkocsivezetőnek   biztosítja a közvetlenül irányítást az autója felett.  

Adjuk még hozzá mindenhez a DCC adaptív vezérlést, amely még nagyobb ellenőrzést biztosít a jármű irányítása felett, a CUPRA üzemmódot, a differenciálzárat, a 18 colos Brembo fékeket, melyekkel a CUPRA minden dinamikus jellemzője hangolható, és olyan vonzó, ahogy azt ebben a kategóriában megkövetelik.

A CUPRA sorozat esztétikai és teljesítmény szempontjából egyaránt kiemelkedik a tömegből. Minden jármű saját, jól megkülönböztethető megjelenéssel bír, de olyan formatervezési elemeket is tartalmaz, amelyek az egyes gépkocsikat a CUPRA családhoz kötik.

A külső formát a Full LED világítástechnika hangsúlyozza és emeli ki, amely energikusabb és céltudatosabb tartást ad a gépkocsinak, míg a hátsó dinamikus irányjelzők vibráló megjelenést kölcsönöznek. Amint az ügyfelek beülnek a járműbe, azonnal meglátják a CUPRA üdvözlő fényeit, ami beharangozza, hogy mire lehet számítani.

A gépkocsi belső terében a sportos kagylóülések szinte burokba zárják az utasokat, és azt a nagyszerű érzést adják, hogy egy nagy teljesítményű gépkocsiban foglalnak helyet. Az egyéni ízlésre történő kialakítás kulcsfontosságú, így a különféle színek és anyagok választékával, beleértve a bőrt is, minden egyes gépkocsi belső tere jobban képes visszatükrözni az ügyfél személyiségét.

A gépkocsiban helyet foglalva a vezetők az új CUPRA kormánykereket látják meg először a motorindító gombbal és a CUPRA módválasztó gombjaival - ez másik jele a gépkocsi teljesítményének - és a nagyobb váltófülekkel a sebességváltást is érzelemdúsabbá tették.  Elöl a vezetők azonnal felfedezik a sportos és digitális műszerfalat, ami a CUPRA modellek számára kifejlesztett műszerfal, és amitől jobban láthatói a sebesség és a fordulatszám kijelzője.

Miután egy digitalizáltabb világban élünk, egyaránt szükség van a tájékoztatásra, a szórakoztatásra és az utasokat összekapcsoló megoldásokra. A CUPRA termékcsaládot számos ilyen rendszerrel szerelték fel az összekapcsolhatóság érdekében.

A Full Link biztosítja a vezeték nélküli Apple CarPlay, és az Android Auto alkalmazások használatát, miközben bevezeti a hang- és gesztusvezérlést is, hogy az interakció egyszerűbb, hatékonyabb és kevésbé zavaró legyen.

A biztonság is fontos elem, és a CUPRA kínálatában megtalálhatók a létező legfejlettebb, a vezetőt segítő rendszerek, vagyis a CUPRA sorozat a legbiztonságosabb vezetést kínálja a nagy teljesítményű gépkocsik szegmensében. A kiemelt fontosságú rendszerek: prediktív adaptív sebességtartó automatika, a vészhelyzeti asszisztens, az utazási asszisztens, az oldalsó- és a kihajtási asszisztens.

CUPRA Formentor

A CUPRA fejlődése során a legutóbbi esemény a Formentor CUV bemutatása volt. Ez az első modell, amelyet a márka az alapoktól kezdve önállóan fejlesztett ki. Az MQB Evo platformon alapuló gépkocsi egyesíti a márka specifikus DNS-ét. Ezt a gépkocsit a jövőnek tervezték, és olyan ikonikus modellt jelent, amely ötvözi a kifinomultságot, az innovációt és a lendületes vezetési élményt.

A Baleári-szigeteken, Mallorcán lévő gyönyörű és vad tengerparti sziklaszirt után elnevezett gépkocsi karosszériájának tónusa robusztus terepjáróra emlékeztet, de a CUPRA Formentor formatervezése esztétikai elemeket alkalmaz a jármű sziluettjének finomítására.  Egy hagyományos szabadidő autó (SUV) kivitelezésével ellentétben a nagy teljesítményű crossover ötvözi a terepjáró tulajdonságait a ferdehátú kompaktságával és sportos lényegével, de egyben egy kupé formájával is, ami tökéletes kombinációt jelent.

Az autó színválasztéka, többek között a Magnetic Tech Matt és a Petrol Blue Matt, kiemeli a gépkocsi formatervezési elemeit, miközben lehetővé teszi a jármű személyre szabását az egyéni ízlés szerint.

A tökéletes személyiséget a két nagy teljesítményű motor biztosítja, amelyek remek egységet alkotnak a külső megjelenéssel. A 2.0 literes, 310LE (228kW) / 400Nm 4Drive TSI turbófeltöltős benzinmotor a hagyományos teljesítményt nyújtja, míg a plug-in hibrid technológiájú - a 150 lóerős (110kW) TSI benzinmotor, a 115 lóerős (85kW) villanymotorral kombinálva – mellyel a teljes teljesítménye 245LE (180 kW) lesz - és 13 kW-os lítium-ion akkumulátor - lehetővé teszi, hogy a CUPRA Formentor a lehető legjobban teljesítsen elektromos hajtással, de minimalizálja annak hatásait a környezetre. A Formentor teljesen elektromos üzemmódban akár 60 km-t is képes megtenni (WLTP).
A tökéletes dinamikára kifejlesztett alváz, beleértve a DCC dinamikus alváz vezérlést is, lehetővé teszi a tökéletes beállítás kiválasztását a DCC érintőcsúszkán keresztül attól függően, hogy az ember milyen utazási élményt választ.

A gépkocsi belső terében a 12 hüvelykes, egymásra úszó képeket mutató információs és szórakoztató Panoramic képernyő erősíti a digitális hatást, és mindezen túl számos olyan funkciót kínál, amely új dimenzióval bővíti a vezetési élményt, függetlenül attól, hogy Ön sofőr vagy utas.

A CUPRA Formentor az első 100%-ban CUPRA modell, amelyet teljes egészében Martorellben terveztek, fejlesztettek és gyártanak. A gépkocsit ősszel vezetik be a piacra.

CUPRA Leon

Az ötajtós CUPRA Leon és a CUPRA Leon Kombi tovább erősíti a márka vonzerejét, és ehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy az életmódjuknak leginkább megfelelő gépkocsit válasszák ki anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a teljesítmény, a kényelem vagy a gyakorlatiasság szempontjából. A már ikonikus jellegű, nagy teljesítményű kompakt autó legújabb változata erősíti a márkát, és kiemelkedő vezetési élményt nyújt.

A rendkívül fejlett hajtásláncok kínálata, a dinamikus alváz technológiák, a külső és belső formatervezésében megjelenő sportosság és a kifinomultság elegáns keveréke a gépkocsit kategóriájának kiemelkedő szereplőjévé teszi.

A hajtás választék magába foglalja a 2.0 literes, 245LE (180kW), 300LE (221kW) és 310LE (228kW) TSI motorokat – ez utóbbi kizárólag a 4Drive Kombiban érhető el - amelyek nagy teljesítményt nyújtanak és bárki ízlésének megfelelnek.  És egy olyan világban, amely folyamatosan arra törekszik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatásokat, a vadonatúj CUPRA Leon a 245LE (180 kW) plug-in hibrid motorral a nagy teljesítményű szegmensbe is elhozza a villamosítást.

Az új CUPRA Leon az MQB Evo platform által biztosított tulajdonságoknak köszönhetően tökéletes vezetési dinamikát kínál. A merevebb karosszériával és a DCC Dynamic Chassis vezérlőrendszernek köszönhetően jobban beállítható alvázzal, amely magában foglalja a DCC érintőcsúszkával választható CUPRA-specifikus üzemmódot, a CUPRA Leon készen áll a városokon kívüli utazásokra is.

A dinamikus tulajdonságokat a kerekek megválasztása is segíti. A 19 colos könnyűfém keréktárcsák réz, vagy gyémánt végszerelésben kaphatók. A színválasztékban a Magnetic Tech Matt és a Petrol Blue Matt színek jobban kihangsúlyozzák a formai elemeket.
A gépkocsi belső terében a Petrol Blue szín merész belső tervezést jelent, és kiemeli az utastér többi részletét. A CUPRA Leon esetében további lehetőségek állnak rendelkezésre, olyanok, mint a.  fekete bőr kagylóülések (az alapváltozatban textil kagylóülések vannak). Tekintettel arra, hogy ennél az autónál a digitalizálás nagyobb mértékű, a 10 hüvelykes, egymásra úszó képeket mutató információs és szórakoztató Panoramic képernyő segít megkülönböztetni a járművet a kategóriában elérhető többi résztvevőtő, így az autó készen áll az összekapcsolt jövőre.

Az új CUPRA Leon-t Martorellben tervezték, fejlesztették és itt fogják gyártani a márka létesítményeiben. Piaci bevezetésére ősszel kerül sor.

CUPRA Ateca 2020

A CUPRA Ateca volt az első, amely az önálló, nagy teljesítményű márka neve alatt került piacra, és egyedülálló ajánlatot kínált a piacon, amely a prémium gyártókon kívüli SUV-k között a legnagyobb teljesítményét hozta magával. A pontosság, a sportosság, a praktikusság és a csábító dizájn az autót igeni sikeressé tette.  A nagy teljesítményű szabadidő autó (SUV) értékesítése volt a kulcstényező abban, hogy a CUPRA éves szinten 72% -os növekedést ért el, és felkészítette a piacot az utána jövő újdonságokra.

Az új CUPRA Ateca 2020 továbbra is meghatározza azt, hogy mit kell nyújtania egy nagy teljesítményű kompakt szabadidő autónak (SUV).  A bevezetése óta megalkotott alapokra építve a CUPRA az új technológiákkal és szolgáltatásokkal bővülve tovább növelte a CUPRA Ateca vonzerejét. Külső kialakítását felfrissítették, és így céltudatosabb és magabiztosabb megjelenést kapott. A gépkocsi belsejében a kényelem nagyobb lett, javult a praktikusság és a formatervezési minőség is.  

Az új CUPRA Ateca 2020 fenntartja a teljesítmény szintjét a nagy teljesítményű, 2,0 literes TSI motorral, amely egy gyorsan váltó, hétsebességű DSG sebességváltóhoz csatlakozik. A turbófeltöltéses négyhengeres motor 300LE (221kW) teljesítményt és 400Nm nyomatékot képes leadni, és ez elég ahhoz, hogy a gépkocsi álló helyzetből mindössze 4,9 másodperc alatt érje el a 100km / óra sebességet.

A motor teljesítménye jól illeszkedik az Akrapovič kipufogórendszer hihetetlen akusztikájához, amely még egyedibb hangélményt nyújt az utazás során.

Az új CUPRA Ateca-t Martorell-ben a márka létesítményeiben tervezték, fejlesztették ki, és Kvasiny-ban (Cseh Köztársaság) fogják gyártani.  A piaci bevezetésre 2020 szeptemberétől kerül sor.

A CUPRA egy különleges márka, amely a feltűnő dizájnra és az elektromos teljesítményre épül, és a SEAT-ot a sportosság új értelmezésével a következő szintre emeli. Második működési évében a CUPRA értékesítése 2019-ben 71,8% -kal növekedett, megközelítve a 24.700 darabot, a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően. Az új székhely megnyitásával együtt a CUPRA 2020-ban termékoffenzívát fog végrehajtani a CUPRA Leon és a CUPRA Formentor megjelenésével. Amellett, hogy globális szövetséget kötött az FC Barcelona-val, és annak kizárólagos hivatalos autóipari és mobilitási partnerévé vált, a CUPRA elit bajnokcsapatot hozott létre, mint például a német kapus Marc ter Stegen vagy a svéd autóversenyző, Mattias Ekström, aki részt vesz a PURE ETCR sorozatban a CUPRA e-Racerrel. A CUPRA világ él és készen áll arra, hogy meghódítsa az autózás szerelmeseinek szívét, közel 250 CUPRA szakemberrel szerte a világon.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésreSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre