Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az Audi a világítástechnológia úttörőjeként bemutatja az OLED technológia következő generációját
2020.08.06
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- A digitális OLED elsőként az Audi Q5 modellben érhető el
- Új formavilágú hátsó világítás a szegmensek számának növelésével

- Előnyök: homogénebb megjelenés, nagyobb hatékonyság, megnövelt biztonság, kompakt egység és egyénre szabhatóság

Ingolstadt/Budapest 2020. augusztus 06. – 2020-ban az Audi Q5 modell kínálatában mutatkozik be a világítástechnológia következő generációja, a digitális OLED technológia. A szerves fénykibocsátó diódáknak (az úgynevezett OLED-eknek) a hátsó világítótesteken való alkalmazását az Audi úttörő módon már 2016-ban megkezdte. A digitalizáció pedig most új korszakot nyitott. A technológia képes az utazás biztonságának növelésére és elsőként teszi lehetővé, hogy a hátsó lámpatestek világítási képét személyre szabhassák az ügyfelek.

Dr. Werner Thomas, az Audi OLED technológiával foglalkozó projektmenedzsere kifejtette: „Az elmúlt évtizedekben hihetetlen gyors fejlődésen ment keresztül a fényszóró-technológia az Audinál. Emellett pedig tudatosan végezzük a hátsó világítási rendszer fejlesztését.” A legújabb fejlesztési mérföldkő pedig nem más, mint hogy a márka első autógyártóként helyezte digitális alapokra a hátsó világítótesteket.

Miért az OLED technológiára koncentrál az Audi?

Az OLED fényforrások felületként sugároznak, ellentétben a pontszerű fényforrásokkal (pl. LED), amelyek félvezető kristályokat használnak. Az OLED megoldások óriási előnye, hogy fényük kiemelkedően homogén. Szabályozási lehetőségei határtalanok, igen nagy kontrasztot kínálnak, továbbá szegmensekre oszthatók. Ezek a szegmensek egyedileg szabályozhatók, a fényerő különböző szintjeit kínálva, akár úgy is, hogy minimális az eltérés az egyes szegmensek között. A világítóegységnek nincs szüksége reflektorra, optikai szálra vagy hasonló optikai megoldásra. Ezzel az OLED egységek igen hatékonyan működnek, emellett könnyűek és laposak, amely jelentősen megnöveli a formatervezés szabadságát.

Egy OLED világító elem mindössze egy milliméter vastag, míg a hagyományos LED megoldások sokkal nagyobb, akár 20-30 milliméteres beépítési mélységet igényelnek. Az OLED energiaigénye is jelentősen alacsonyabb, mint a LED megoldásoké, amennyiben az utóbbival az OLED-hez hasonló homogenitást kívánunk elérni. Az Audi OLED technológiája már 2016-ban bemutatkozott a gyártásban, ekkor az Audi TT RS hátsó világítótestében kapott helyet. Egészen mostanáig az Audi OLED világítástechnológiát használó modelljei maximum négy, egyedileg szabályozható, összetett világítóegységet használtak, amelyekkel egyéni, meghatározott világítási megoldásokat hozhattak létre.

Milyen előnyöket kínál az Audi új digitális OLED megoldása?

A nagyszámú, digitálisan vezérelhető egység most véletlenszerűen aktiválható, a fényerő folyamatosan változtatása mellett. A Q5 modellben három, egyenként hat egységből álló lap kapott helyet, így világítótestenként 18 szegmenst alkalmaztak a tervezők. A kiemelkedő pontosság és nagyfokú variálhatóság lehetőségek tárházát nyitja meg a világítástervezők előtt, mindössze egy típusú eszköz használata mellett. A digitális OLED technológia mellett döntő Q5 ügyfelek három hátsó világítási kép közül választhatnak az autó vásárlásakor. Az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer „dynamic” módjában a lámpák egy további világítási képre váltanak. Ezen kívül a hazavezető (Coming-Home/Leaving-Home) fény esetében további animációs hatások is választhatók illetve a dinamikus villogó fény is helyet kapott az új lámpaegységben.

Miben különbözik a digitális OLED a már korábban ismert OLED technológiától?

„Egészen mostanáig OLED egységeket használtunk az Audi TT RS és az A8 esetében a világítási kép megalkotásához. Ez a Q5 modellnél most megváltozott.” – részletezi az OLED technológiával foglalkozó projektmenedzser, Dr. Werner Thomas. „Ebben az esetben a hátsó világítótestek úgy viselkednek, mint a külső borításon elhelyezett kijelzők, amelyek mind formatervezés, mind személyre szabhatóság, kommunikáció és biztonság terén számos lehetőséget és ígéretes kilátásokat kínálnak.” Ezért a 2020-as év egy új korszak kezdetét jelzi: az egyszerű jelközvetítő funkcióból most a legkülönbözőbb tartalmak megjelenítésére szolgáló eszköz lett.

Miként segítenek a digitális OLED lámpák a közlekedésbiztonság javításában?

Az új Q5 modellel az Audi a digitális OLED hátsó világítótestekkel szerelt változatnál közelségérzékelővel látta el a járművet. Ha egy közlekedési résztvevő kevesebb, mint két méterre megközelíti az álló Q5 modellt, az összes OLED világítási egység felkapcsol. Amikor a Q5 elindul, visszatér az eredeti világítási kép. Ez csupán egy kezdeti példa arra, hogy működhet a jármű „car-to-x” kommunikációja annak környezetével. Törvényi jóváhagyás tárgya ugyan, de a jövőben megfontolandó lehet előre meghatározott figyelmeztető jelzések alkalmazása is. A jóváhagyó hatóságokkal való hatékony együttműködés kitűnő példája az Audi által kifejlesztett és jóváhagyatott első dinamikus indexjelzés is. A fejlesztők bemutatják a lehetséges technológiákat és szükség szerint alkalmazzák azokat. Ez elősegíti az új ötletek és koncepciók jóváhagyását és engedélyeztetését is. Az Audi már a digitális OLED esetében is úgy alakította a fejlesztéseket, hogy a különböző világítási képek ellenére lehetséges legyen a Q5 hatósági jóváhagyása. Így az utak is biztonságosabbá válnak az Audi világítástechnológia megoldásával.

Hogyan folytatódnak a fejlesztések ezen a területen?

A jövőben világítótestenként lényegesen több egység is elképzelhető, amely még több teret ad a világítási kép személyre szabhatóságának. Például előre meghatározott jelzések megjelenítésével a közlekedés többi résztvevőjét figyelmeztethetjük idejekorán olyan veszélyekre, mint a csúszós útpálya vagy amikor forgalmi dugóhoz érkeztünk.

Audi Q5 40 TDI
Üzemanyag-fogyasztás l/100 km: 5,4 – 5,3 (kombinált), CO2 kibocsátás g/km: 143 - 139 (kombinált)

Audi TT RS Coupé
Üzemanyag-fogyasztás l/100 km: 8,0 – 7,9 (kombinált), CO2 kibocsátás g/km: 181 (kombinált)

Az üzemanyag fogyasztás, a CO2 kibocsátás és a hatékonysági osztály függ a választott keréktárcsa/gumiabroncs kombinációjától és a választott felszereltségtől.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre