Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre. Megfelelő időben az Ön cégét is eladhatjuk.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft: Világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken eladó.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.08.14.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Kibocsátásmentes mobilitás mindenkinek: július 20-án megkezdődött az ID.3 értékesítése
2020.07.22
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- Július 20-tól az ID.3 számos európai országban megrendelhető a márkakereskedésekben
- Hét előre konfigurált modell és két akkumulátor méret kapható
- Németországban az összes modell jogosult a teljes, 9480 € támogatásra

- Kedvezményes töltési tarifák a We Charge-nál az ID.3 vásárlók számára
- Jürgen Stackmann, értékesítésért felelősigazgatósági tag: „Megvalósítottuk azt a jövőképünket, amely mindenki számára lehetővé teszi a kibocsátásmentes mobilitást.”

Négy héttel az ID.3 1ST előfoglalói számára biztosított megrendelési lehetőség megkezdése után a Volkswagen 2020. július 20-án nyitja meg a megrendelési rendszert a nagyközönség számára. Sok európai országban az ügyfelek hét előre konfigurált ID.3 modell közül választhatnak a kereskedésben és egyidejűleg a megfelelő töltőberendezést is megrendelhetik. A vásárlók akár 3 évig vonzó engedményeket élveznek a WeCharge segítségével történő töltésnél. Mind a hét ID.3 modell jogosult arra, hogy Németországban környezetvédelmi bónuszként legfeljebb 9480 euró állami támogatást kapjon. Számos más európai országban is elérhetőek lesznek az ID.3 támogatások.

„Nagy hatással volt ránk a sok-sok előfoglaló által mutatott hűség. Ezen ügyfelek nagy többsége már megrendelte a 1ST változatot a kereskedőktől. Más vásárlók, akiknek meg kellett várniuk a széria modellek értékesítésének kezdetét, mostantól rendelhetnek. Július 20-tól hét előre konfigurált, a legnépszerűbb felszereltséggel rendelkező ID.3 modell közül választhatnak a márkakereskedésekben”- mondta Jürgen Stackmann, a Volkswagen márka Igazgatósági tagja.

A helyi feltételeknek megfelelően minden július 20-tól megrendelhető ID.3 modellre jár a támogatás Németországban, és más európai országokban is. Németországban az ügyfelek elektromos járművekre vonatkozó összesen 9480 euró összegű környezetvédelmi bónuszt igényelhetnek. Ebből az összegből 3480 eurót a Volkswagen, mint gyártó visel.

„Biztos vagyok abban, hogy az e-mobilitás most áttörést fog hozni” - mondja Stackmann. Modellneveink, például a Family, a Style, a Tech és a Tour, már jelzik, hogy mindenki számára lesz megfelelő ID.3 - vonzó áron. Ily módon megvalósítjuk víziónkat, amely mindenki számára lehetővé teszi a kibocsátásmentes mobilitást. ”

Life - Style – Business – Family – Tech – Max

Ez hat abból a hét modellből, melyeket az ügyfelek július 20-tól megrendelhetnek, és októbertől szállíthatók ki. Az ID.3 Pro Performance alapmodellre épülnek, 58 kWh-os akkumulátorral (nettó akkumulátor-energiatartalom) akár 420 km-es hatótávolsággal (WLTP), a 150 kW teljesítményű hátsókerék-hajtás rendszerrel. A hajtás rendszer maximális 310 newtonméteres nyomatékot biztosít az egyenletes gyorsuláshoz álló helyzetből 60 km / h-ig mindössze 3,4 másodperc alatt.

Az októberi kiszállításoknál az ügyfelek a „Tech” és a „Max” modellek számára 2021 első negyedévben ingyenes frissítést kapnak két kiemelkedő digitális funkcióra az AppConnect-re és a kibővített valóság head-up kijelzőre. A 2021 első negyedévében leszállított minden modell már az összes funkcióval felszerelve érkezik.

Opcionális felszereltségek nélkül az ID.3 ProPerformance ára 35.574,95 euró. Az ügyfélcsoporttól függően az előre konfigurált modellek a legnépszerűbb felszereltség csomagokat kínálják. Mindegyik modell rendelkezik navigációs rendszerrel a hatótávolság-optimalizált navigációhoz, adaptív sebességtartó automatikával és a „Comfort” telefon funkcióval, valamint indukciós töltéssel az utastérben.

Az ID.3 „Life” 37.787,72 euró áron azon vásárlók számára készült, akik gazdaságos belépő szintű terméket keresnek a kényelem feláldozása nélkül. A kényelmi csomag tartalmaz kormánykerék fűtést, ülésfűtést és két további USB-C portot.

Azoknak az ügyfeleknek, akik hangsúlyozzák a stílust, ott van a „Style” modell 40.946,04 euróért, amelynek fő dizájn csomagja magában foglalja a mátrix LED fényszórókat, a LED hátsó lámpákat dinamikus funkcióval és a panoráma üvegtetőt. Igazán sokoldalú az ID.3 „Business”, amelynek kis dizájn csomagja magában foglalja a mátrix LED fényszórókat és a színezett üvegeket, a komfortcsomagot és az asszisztens csomagot a visszapillantó kamerával és a „Keyless Access” zárrendszert 41.287,22 euróért. Az ID.3 „Family” jelentős helyet, fényt és kényelmet kínál a fő dizájn csomaggal, beleértve a mátrix LED fényszórókat és a nagy panoráma üvegtetőt, a komfort csomagot 2 zónás „Air Care” légkondicionálóval és az asszisztens csomagot a visszapillantó kamerával és a „Keyless Access” zárrendszert 42.305,87 euróért.

A technológia iránt rajongók örömére szolgál a kibővített és támogatott vezetés az ID.3 „Tech” modellben: egy nagy dizájn csomaggal, beleértve a mátrix LED fényszórókat, nagy asszisztens csomaggal, mely tartalmazza a Travel Assist, Side Assist és Emergency Assist rendszereket, valamint egy nagyobb infotainment csomaggal, beleértve a Head- up Display és Premium Sound csomagokat is 44.810 euróért.

Az ID.3 (Max) 43.680,32 euróért maximális dizájnt, technológiát, sportosságot és kényelmet kínál, minden felszerelési csomaggal, 12 funkciós elektromos masszázsüléssel, progresszív kormányzással és DCC-vel (Dynamic Chassis Control).

A hét előre konfigurált modell mellett a németországi ügyfelek megrendelhetik a két alapmodellt: ID.3 Pro Performance és ID.3 ProS. A Pro S egy négyüléses, nagyobb (77 kWh-s) akkumulátorral rendelkező modell, hosszabb hatótávolsággal.

Elektromos vezetés hosszú utakon az ID.3 “Tour” segítségével, akár 540 km-es távolsággal (WLTP)

A 7. előre konfigurált „Tour” modell is megrendelhető július 20-tól. A négyüléses ProS modellre épül, amely nagyobb akkumulátorral (77 kWh nettó akkumulátor-energiatartalom), akár 540 km-es távolságot (WLTP) és 125 kW-os DC töltést tesz lehetővé, 40.936,31 eurótól.

Az ID.3 „Tour”, amely 48.432,44 euróért elérhető, már rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyet hosszú utazások során szeretne használni: Head-up kijelző és hangcsomag, mátrix LED fényszórók, komfort csomag, 12 funkciós masszázs ülés és az asszisztens csomag az összes vezető támogató rendszerrel együtt, a 19 collos alumínium kerekekkel együtt.

Hét karbonsemleges modell

„A Zwickau-üzem már készen áll a 100% -os e-mobilitásra. Az ID.3 esetében a gyártás a legnépszerűbb akkumulátor-változatokra és felszereltségi szintekre összpontosít. Ezen túlmenően az ügyfelek szabadon választhatják meg a színeket, a külső stíluscsomagokat, a keréktárcsáskat és a belső berendezéseket, valamint egyéb egyedi lehetőségeket, például a hőszivattyút és a népszerű kerékpártartó-előkészítési lehetőséget ”- mondta Thomas Ulbrich, a Volkswagen e-mobilitásért felelős igazgatósági tagja."A megújuló energia felhasználásának köszönhetően a jármű- és akkumulátor gyártásban az ID.3 semleges szén-egyensúlyt mutat."

A VW Naturstrom a fenntartható otthoni töltésért és a We Charge engedményeket nyújt Németországban

A modell bevezetésekor a német vásárlók szerződést köthetnek a Volkswagen Naturstrom ® szállítására. A Volkswagen általában a megújuló energiaforrásokból származó energia felhasználását javasolja annak biztosítása érdekében, hogy az ID.3 szén-dioxid-lábnyoma alacsony maradjon a felhasználási szakaszban. Az ID. töltők széles skálája és az all-in telepítési szolgáltatások az Elli-n keresztül megrendelhetők.

Mind a hét ID.3 modell rendelkezik a gyors töltés funkcióval. Az európai nyilvános töltőállomásokhoz a We Charge szolgáltatás segítségével tudnak hozzáférni az ID.3 ügyfelek- ideértve az IONITY gyors töltőhálózatot is - Ezen a hálózaton a járművek 55 eurocent / kW áron tölthetők akár 100 kW-ig vagy 125 kW-ig a ProS esetén. A rendszeres felhasználók számára minden bizonnyal érdemes megfontolni az IONITY tarifát, amelynek havi díja kevesebb, mint 10 euró, és vonzó az ára, mindössze 30 eurocent / kWh.

Milliárdos befektetés az e-mobilitás demokratizálásába

A Volkswagen az elektromos offenziva tervei szerint a márka 2022-ig az összes fő járműszegmensben  kínál majd elektromos járműveket. A Volkswagen az elkövetkező években az e-mobilitás világpiaci vezetőjévé kíván válni, ezért 33 milliárd eurót fektet be az egész Csoport 2024-ig, ebből 11 milliárd eurót szántak kizárólag a Volkswagen márkára. 2025-re a Volkswagen márka 1,5 millió elektromos autót fog gyártani.

A Pure belépő szintű modell, amelynek hatótávolsága legfeljebb 330 km (WLTP), néhány hónappal később lesz elérhető kevesebb, mint 30.000 eurós áron.

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (SmartMobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2020.08.18-19., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutató

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre