Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre. Megfelelő időben az Ön cégét is eladhatjuk.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft: Világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken eladó.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.08.14.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Kiemelkedő menetteljesítmények – Az Audi SQ7 és az Audi SQ8 V8-as TFSI motorral
2020.07.27
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- 4.0 TFSI motor a kiváló menetteljesítmények szolgálatában: 0-100 km/h 4,1 másodperc alatt
- Futómű már alapkivitelben sport-légrugózással és összkerékkormányzással
- Európai piaci bevezetés ősztől; új connectivity-szolgáltatások és vezetői segédrendszerek

Ingolstadt/Budapest 2020. július 27. – Az Audi bemutatja új TFSI motorokkal szerelt SQ7** és SQ8** modelljeit, így reagálva a nagyteljesítményű SUV-modellek piaci szegmensében kínált sportos benzinmotorok globális trendjére. Futóművében az Audi SQ7** és SQ8** egyaránt számos hightech-komponenst kínál, emellett új connectivity-funkciókkal és vezetői segédrendszerekkel is szolgálnak, s várhatóan 2020 őszétől érkeznek az európai piacokra.

Bőséges erő – a 4.0 TFSI aggregát

373 kW (507 LE) teljesítményével és 770 newtonméter forgatónyomatékával a 4.0 TFSI benzinmotor igencsak erőteljes hajtást biztosít a nagyméretű Audi SQ7** és SQ8** számára. A 0-100 kilométer/órás sprint egyaránt mindössze 4,1, míg a 80 - 120 kilométer/óra közötti gyorsítás csupán 3,8 másodpercet igényel, az elektronikus úton lekorlátozott végsebesség pedig 250 kilométer/óra. Választott felszereltségétől függően az SQ7** 12,1 és 12,0 liter közötti üzemanyagmennyiséget igényel 100 kilométerre, amihez kilométerenként 278 - 276 gramm szén-dioxid kibocsátása párosul. Az SQ8** esetében szintén 12,1 - 12,0 literre, illetve 276 - 275 grammra adódnak ezek az értékek.

A Biturbo V8-as vérbeli hightech-erőforrás. A cylinder on demand (COD) rendszere visszafogott vezetési stílus esetén négy henger ideiglenes leállításával mérsékli az üzemanyag-fogyasztást. A két twinscroll-turbófeltöltő a kipufogógáz-ellennyomás mérséklésével és a gázcsere-folyamat optimalizálásával jelentősen javítja a hengerek töltési fokát. A feltöltők a 90 fok hengerszögű motor hengersorai közötti „V-térben” kaptak helyet, amely elrendezés rövid gázutakat és már alacsony fordulatszámokon is közvetlen gázadási reakciókat tesz lehetővé. A kipufogórendszerben két jellegmezős szabályzású szelep modulálja a jellegzetes nyolchengeres-hangot. A karosszéria felé irányuló rezgésátadást aktív motortartó ágyazások mérséklik minimálisra, lengőtekercseikkel fáziseltolásos ellenimpulzusokat állítva elő. Ezek a motor lengéseivel interferálva messzemenőkig kioltják azokat.

A sportos menettulajdonságokért – erőátvitel és futómű

Nyolcfokozatú tiptronic sebességváltó és quattro állandó összkerékhajtás továbbítja a 4.0 TFSI aggregát tekintélyes teljesítményét az útfelület felé. Az Audi SQ7** és SQ8** már alapkivitelében két sportos futóműmegoldást is kínál: a szabályozott lengéscsillapítókkal kiegészített „adaptive air suspension sport” sport-légrugózást és az összkerékkormányzást. Utóbbi kis sebességeknél legfeljebb öt fokos szög alatt az elsőkkel ellentétes irányban kormányozza be a hátsó kerekeket, ami jelentősen javítja az irányíthatóságot, illetve csökkenti a fordulókör-átmérőt, míg 60 kilométer/óra felett a nagysebességű stabilitás és a gyors irányváltások szolgálatában kismértékben az első kerekekkel megegyező irányban kormányozza be őket.

Az advanced futómű-csomag egy további hatékony megoldást is tartalmaz, mégpedig az Elektromechanikus aktív billenésstabilizálás (EAWS) formájában. Amikor az autó egyenesen halad, a stabilizátorokat elektromos motorral mozgató rendszer színvonalas gördülési kényelemről gondoskodik, míg a tempós kanyarvételek során hatékonyan mérsékli az oldalirányú billenőmozgásokat. A csomagban mindemellett a sport-differenciálmű is szerepel, amely a gyors kanyaríveken igény szerint osztja el a forgatónyomatékot a hátsó kerekek között, még agilisabb és pontosabb irányíthatósági tulajdonságokat eredményezve.

Központi szabályzóegységként az Elektronikus futóműplatform (Electronic Chassis Platform; ECP) kapcsolja hálózatba egymással a szabályozott futóműrendszerek többségét, a vezető pedig a lehető legpontosabb irányíthatósági tulajdonságokban érzékelheti ezt a szoros együttműködést. Az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszerben hét menetprofil közül választhat: comfort, auto, dynamic, efficiency, allroad, offroad és individual.

Az Audi SQ7** alapkivitelében 20 col peremátmérőjű keréktárcsákkal érkezik, de extrafelszerelésként akár 22 colos tárcsák is rendelhetők. Az SQ8** esetében az alapméret 21 col, opcióként pedig 22 és 23 colos keréktárcsák állnak rendelkezésre. Az első féktárcsák mindkét modellen 400 milliméter átmérőjűek, feketére fényezett féknyergeik pedig S-logót hordoznak. Kívánságra az Audi különösen nagy teljesítményű és tartós, szénszálerősítésű kerámia féktárcsákkal is szereli az első és a hátsó fékeket, a féknyergek ez esetben antracitszürke fényezést kapnak. Mindkét modell technikáinak együttesét az infotainment, a connectivity és a vezetői segédrendszerek újdonságai teszik teljessé, még könnyebbé, kellemesebbé és kényelmesebbé téve a vezetést és a parkolást.

Piaci bevezetés ősztől

A 4.0 TFSI motorral szerelt Audi SQ7** és SQ8** ősztől érkezik az európai piacokra, „Magyarországon előreláthatólag október végétől lesznek rendelhetők.”

* Az üzemanyag-/elektromosáram-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.

** Az említett és a német piacon elérhető modellek üzemanyag-fogyasztási és szén-dioxid-kibocsátási értékei együttesen a jelen médiainformáció végén található felsorolásban tekinthetők meg.

Az említett modellek üzemanyag-fogyasztási és szén-dioxid-kibocsátási adatai
*Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.

Audi SQ7:
Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 12,1 - 12,0;
Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 278 - 276

Audi SQ8:
Üzemanyag-fogyasztás, kombinált (l/100 km): 12,1 - 12,0;
Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált (g/km): 276 - 275

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.08.18-19., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutató202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre