Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre. Megfelelő időben az Ön cégét is eladhatjuk.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft: Világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken eladó.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.08.14.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A hetedik ŠKODA tanulói autó neve: SLAVIA
2020.07.15
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A SCALA spider-változata a vállalat 1895-ös alapításáról emlékezik meg a jubileumi évben
› Václav Laurin és Václav Klement SLAVIA néven forgalmazták első kerékpárjaikat
› A történelmi és a modern ötvözete a ŠKODA Szakiskola 31 diákjának tanulói autója (Azubi Car)

Mladá Boleslav/Budapest 2020. július 15. – – Így lesz a SCALA modellnévből SLAVIA: a hetedik tanulói autó (Azubi Car) elnevezésével napjaink ŠKODA AUTO vállalatának 125 évvel ezelőtti alapításáról emlékeznek meg a ŠKODA Szakiskola a projektben résztvevő diákjai. Václav Laurin és Václav Klement akkoriban SLAVIA néven hozták forgalomba első közös fejlesztésű kerékpárjaikat, ma pedig a márka – a ŠKODA Akadémia 2014 óta évente indított projektjeihez első ízben műszaki alapul szolgáló – SCALA kompaktmodelljének spider-változata viseli e nevet. A tanulók által kifejlesztett és elkészített, egyedi darab három héten belül mutatkozik be a nagyközönség előtt.

A hetedik ŠKODA gyakornok autó neve: ŠKODA SLAVIA. A ŠKODA SCALA érzelmekben gazdag spider-verziója a ŠKODA márka kezdeteire utal, a ŠKODA Akadémia hallgatói ugyanis a vállalat alapításának 125. évfordulója jegyében a cseh autógyártó születésére emlékeznek immár hagyományos tanulói autó (Azubi Car) projektjükkel. 1895-ben a társaság két alapító atyja, Václav Laurin és Václav Klement kerékpárok javításával kezdte Mladá Boleslavban, ám nem sokkal később már saját kerékpárjaikat is megtervezték, amelyeket 1896-tól SLAVIA márkanév alatt értékesítettek nagy sikerrel. Az új tanulói autó így a vállalat történetének egyik legendáját kelti újra életre.

A történelmi név tökéletesen illik a hallgatók azon ötletéhez, hogy a modern formavilágú SCALA révén egy olyan korba induljanak múltbéli időutazásra, amikor az autók alapvetően még nyitott járművek voltak. Egy klasszikus spider vad és természetes, következetes nyitottságával pedig a ŠKODA SLAVIA sem a megszokott konvenciókhoz igazodik, s a fiatal generáció szabad gondolkodását és könnyed gondtalanságát is képviseli. A tető elhagyásával a SLAVIA a vezetés különösen intenzív élményével szolgál, karosszériája további célzott változtatásai pedig még az eleve érzelemdús SCALA sorozaténál is sportosabb fellépést kölcsönöznek e spider-modell számára.

A ŠKODA tanulói autók (Azubi Car) hagyománya 2014-ig nyúlik vissza, amióta a Mladá Boleslav-i ŠKODA Szakiskola diákjai évről-évre maguk tervezhetnek meg, fejleszthetnek ki, illetve építhetnek meg egy-egy látványos koncepcióautót. Minden ilyen tanulmánymodell a ŠKODA szakmai utánpótlásának kreativitásáról és elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot. A ŠKODA Storyboard a projektben részt vevő négy hallgató portréjával, valamint az összes eddigi ŠKODA tanulói autóról összeállított áttekintéssel is szolgál.

A mai ŠKODA Akadémiát 2013-ban alapították, s közös intézményben fogja össze a végzősök és a szakmát kezdők oktatását, valamint a munkatársak és más szakemberek továbbképzését. A szakképzés támogatásáról szóló memorandum a KOVO szakszervezettel történt 2014-es aláírását követően korszerűsítették a ŠKODA-szakiskola osztálytermeit. A ŠKODA AUTO a KOVO szakszervezettel közösen több mint 300 millió cseh korona értékben invesztált az elmúlt évek során a ŠKODA Akadémia modernizációjába, illetve az ott zajló képzés fejlesztésébe.

Tudta Ön, hogy...

…a SLAVIA a szláv Slavia névből származik, amelyet több jól ismert sportegyesület is visel Csehországban – például a legfrissebb labdarúgó-bajnokcsapat, a Slavia Praha, amelynek kapitánya, Jan Bořil, néhány éve a ŠKODA Szakiskolában szerzett képesítést.

…a Slavia szó eredeti jelentése a szlávság allegóriája a szláv mitológiában, s Slavia, Slavie vagy Slávie formában is előfordulhat.

…a Slavia a Fő Aszteroida-öv egy tagja, amelyet 1972. május 18-án a csehszlovák Antonín Mrkos csillagász a Český Krumlov közeli Kleť Obszervatóriumban (IAU kód: 046) fedezett fel.

…a Slavia egy az 1930-as évek stílusában kialakított, ismert prágai művészkávéház a Moldva partján.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Škoda

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.08.18-19., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutató202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre