Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.17.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A SEAT jövőbeni projektekbe fektet be
2020.07.08
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- a 2025-re tervezett 5 milliárd eurós beruházást olyan kutatási és fejlesztési projektekre fordítják melyek új modellek, valamint berendezések és létesítmények fejlesztésére irányul, azzal a céllal, hogy új projekteket indítsanak a modellválaszték elektromossá tétele érdekében.

- a társaság a CUPRA márkanév alatt mutatja be az el-Born 100% -ban elektromos járművet
- Carsten Isensee: „A spanyol autóipar jövőjének biztosításához szükség van a központi, regionális és helyi közigazgatással való együttműködésére. Egyedül nem tudjuk megtenni.”
Wayne Griffiths: „A SEAT és a CUPRA elengedhetetlenek a vállalat fejlődéséhez. Mindegyiknek megvan a maga egyértelmű szerepe, saját személyisége, tulajdonságai és különböző ügyféltípusokat szólítanak meg
- A SEAT 100 embert keres a SEAT: CODE új szoftverfejlesztő központhoz, amelyet a barcelonai Ramblán hoznak létre.

Martorell / Budapest, 2020. július 08.– A SEAT 5 milliárd eurót fog befektetni 2020-tól 2025-ig. A beruházás a SEAT Technical Centre-ben járművek fejlesztésére irányuló új kutatási és fejlesztési projektekre vonatkozik, kifejezetten a modellpaletta elektrifikálására, valamint a Martorell, Barcelona és Componentes gyárak berendezéseire és létesítményeire. Ezzel a beruházással a SEAT új modellek fejlesztésére, és az új projektek gyártásba helyezésére készül, hogy biztosítsa a foglalkoztatást, és erősítse a vállalat jövőjét.

Carsten Isensee, a SEAT elnöke hangsúlyozta, hogy „ez a beruházási terv megmutatja, hogy elszántsággal és optimizmussal kezeljük a jövőt, hogy erősebb, innovatívabb és fenntarthatóbb társaság legyünk. Az a szándékunk, hogy Martorell 2025-től elektromos járműveket gyártson, amikor az elektromos járművek piaca már növekedésnek indult.”

A SEAT elnöke azt is megjegyezte, hogy „célunk az, hogy az autóipar spanyolországi átalakulásának élére álljunk. A spanyol autóipar jövőjének biztosítása érdekében a központi, regionális és helyi közigazgatás együttműködésére van szükség. Egyedül ezt nem tudjuk megcsinálni. A spanyol kormány által bemutatott terv az autóipar fejlesztésének folytatása érdekében helyes irányba tett lépés.”

Egy vállalat, két márka

A nemrégiben megnyitott CASA SEAT sajtótájékoztatón a társaság jövőbeli stratégiájának bemutatása során Wayne Griffiths a SEAT értékesítési és marketing alelnöke, valamint a CUPRA vezérigazgatója rámutatott, hogy „a SEAT és a CUPRA elengedhetetlenek a vállalat fejlődéséhez. Mindegyiknek megvan a maga egyértelmű szerepe, saját személyiséggel és tulajdonsággal rendelkeznek, és a különböző ügyfélprofilokkal foglalkoznak. Ezért teljes mértékben kiegészítik, és nem helyettesíthetik egymást. A SEAT a Volkswagen-csoport kapuja: a legfiatalabb - átlagosan tíz évvel fiatalabb – ügyfélkörünk, és sok első vásárlónk van. A CUPRA ezzel szemben egy új piaci szegmenst céloz meg, amely a tömegpiac és a hagyományos prémium piac között helyezkedik el. Biztosak vagyunk abban, hogy nagy növekedési potenciál rejlik azon ügyfelek körében, akik a CUPRA egyediségét keresik.”

Carsten Isensee szerint: „A SEAT olyan vállalkozás, és a jövőben ez még inkább így lesz, amelynek struktúráján belül két jól definiált márka van: a SEAT és a CUPRA. A SEAT és a CUPRA ugyanazon érme két oldala. A SEAT megadja a CUPRA számára a növekedés mennyiségi alapját a termelés, a K+F és az emberi erőforrások szempontjából, míg a CUPRA lehetővé teszi a SEAT számára, hogy a súlypontját az érzelmesebb, magasabban pozícionált autók felé mozdítsa el”. Isensee hozzátette, hogy „a szakszervezeteknek és a társaság vezetésének közös elképzelése van, és együtt dolgozunk a vállalat és márkájának jövője érdekében”.

Mindkét márka befektetései a SEAT struktúrájában helyezkednek el, csakúgy, mint az olyan eszközök, mint a több mint 15.000 alkalmazott és a három gyártóhely: a SEAT Martorell, a SEAT Barcelona és a SEAT Componentes. A cég székhelye, valamint a Műszaki Központban és a Tervező Központban összegyűjtött kreatív és technológiai potenciál egyaránt Martorellben, a SEAT vállalat struktúrájában található. És a közelben, Barcelonában létrejött a CASA SEAT és a SEAT: CODE, a SEAT szoftverfejlesztő központja.

A vállalat a mai napon jelentette be, hogy a SEAT: CODE új irodát hoz létre Barcelona szívében, a Ramblán, több mint 150 szoftverfejlesztőből álló csapattal, amely elkötelezett a vállalat digitális átalakításának előmozdításában, és digitális termékeket és megoldásokat hoz létre a SEAT és a CUPRA fellendítéséhez, valamint digitális megoldások kínál a Volkswagen-csoport számára. A SEAT már 20 új szakembert vett fel a SEAT:CODE csapatába, de az elkövetkező néhány hónapban további 100 alkalmazottat fog felvenni.

A CUPRA lendületet kap az új el-Born modellel

A CUPRA 2018. februári születése óta a márka exponenciálisan, minden várakozást meghaladva növekedett. A CUPRA Garage megnyitását, valamint a CUPRA Leon és a CUPRA Formentor bemutatását követően, melyekre ma megkezdődnek az előfoglalások, a cég úgy döntött, hogy az el-Born koncepció autó CUPRA modellként kerül forgalomba.

„A CUPRA el-Born megjeleníti a CUPRA márkanév összes génjét, és ez az élő bizonyíték arra, hogy a teljesítmény és az elektrifikáció nagyszerűen illeszkednek egymáshoz. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy fontos lépést tegyünk az elektrifikáció korszakában, további eladásokat generáljunk és növeljük az árrésünket”- magyarázta Wayne Griffiths.

A CUPRA el-Born olyan autó, amelyet teljes egészében Barcelonában terveznek és fejlesztenek, és a tervek szerint a németországi Zwickauban gyártják, az MEB platformon. Az el-Born 2021-ben fog megjelenni a piacon.

Griffiths hangsúlyozta, hogy „a CUPRA márka elindítása két évvel ezelőtt nagy siker volt. Az autóiparban zajló változások ideális lehetőséget kínálnak olyan új márkák megjelenésére, mint a CUPRA. Úgy gondoljuk, hogy a CUPRA nagy potenciállal rendelkezik, akár az 1 milliárd eurós bevételt is elérhetjük, amikor a teljes termékválaszték elérhető lesz a piacon.”

A Formentorról szólva a CUPRA vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy „ez a CUPRA portfólió kibővítésének következő lépése, és a márka fejlesztésének új szakaszát jelöli, és egy új ügyfélpiac megnyitása is egyben. Ez fordulópont azon célunkban, hogy a világ minden táján megnyerjük az autózás szerelmeseit.”

Mérsékelt optimizmus az év második felére

Carsten Isensee, a SEAT elnöke áttekintést adott az év első hat hónapjáról is, amelyet a koronavírus határozott meg. Isensee kijelentette, hogy „az év első fele valószínűleg a SEAT történetének az egyik legnagyobb kihívása volt. A 2020-as és a 2021-es pénzügyi év várhatóan nehéz lesz, és ehhez most hozzá kell adnunk a COVID-19 nagyon súlyos hatását az autóiparra.” Isensee mindenesetre mérsékelt optimizmusról tett tanubizonyságot az üzleti élet fejlődésének kérdésében az elkövetkező hónapokra: „az elmúlt hetekben némi javulást tapasztalhattunk, amikor újrakezdtük a tevékenységet. Bízunk benne, hogy 2020 második felében legalább részben helyreállnak a folyamatok.”

Ipari szempontból a SEAT üzem Martorellben szinte teljes egészében visszanyerte koronavírus előtti gyártási sebességét, napjainkban körülbelül 1 900 járművet állít elő, és a barcelonai, valamint a Componentes üzemek szintén közel állnak a koronovírus előtti mennyiségekhez történő visszatéréshez. A martorelli gyár most az év második felére koncentrál, amely az új Formentor, az első 100% -ban CUPRA modell, és az új plug-in hibrid Leon gyártásának megkezdését jelenti. Mindkét járművet a 2. számú soron gyártják a martorelli üzemben, amely ebben az évben indította el a Leon negyedik generációját is.

A SEAT MÓ új előfizetési szolgáltatást mutat be Barcelonában

A négykerekű járművek mellett a SEAT márka kétkerekű járműveket is kínál majd a SEAT MÓ-n keresztül, ami egy új, a mikromobilitás iránti elkötelezett márka, amelyet a SEAT brandek közé integráltak. A SEAT MÓ három héttel ezelőtt két új termékkel mutatkozott be: a 100% -os elektromos SEAT MÓ eScooter 125 és a SEAT MÓ eKickScooter 65.

Holnaptól kezdve a SEAT MÓ új előfizetési rendszert kínál Barcelonában, egy teljes körű mobilitási szolgáltatással. Ebben napi, heti vagy hónapos (akár karbantartást, biztosítást, töltést is magában foglaló) 100% -os villamos SEAT MÓ eScooter 125 hozzáférést tesznek lehetővé - állandó kötelezettség nélkül - havonta 149 euróért (három hónapos bérlet esetén). Ezekkel a robogókkal a SEAT MÓ a következő hetekben elindítja a megosztási szolgáltatást is Barcelonában.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Seat ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2783
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet204
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika951
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1478
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre