Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre. Megfelelő időben az Ön cégét is eladhatjuk.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft: Világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken eladó.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.08.14.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A SEAT MÓ eScooter 125 és a SEAT MÓ eKickScooter 65 világpremierje
2020.06.23
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A SEAT MÓ eScooter 125-tel a márka egy teljesen elektromos, a városi utazást megkönnyítő motorkerékpárral kíván megfelelni a jövőbeli mobilitás igényeinek

- Az eScooter 125 9kW-os motorral és 5,6 kW-os akkumulátorral akár 125 km-es hatótávolságot és hasznos városi teljesítményt ad
- A SEAT MÓ eKickScooter 65 az utolsó kilométerek megtételét is egyszerűbbé és kevésbé stresszessé teszi

A városi mobilitás változásával a SEAT olyan megoldásokat szeretne kínálni, amelyek alkalmazkodnak a városok és a városlakók igényeihez. A sorozatgyártású SEAT MÓ eScooter 125 valamint a SEAT MÓ eKickScooter 65 világpremierjével a SEAT megerősíti a városi mobilitás iránti elkötelezettségét.

E járművek nagyon eltérő lehetőségeket kínálnak a mobilitáshoz, rámutatnak a városi dzsungelben való közlekedésünk  változására,  valamint bemutatják a modern világunkban megkövetelt eltérő megoldásokat, amikor az autók néha nem illenek az emberek életmódjába.

A SEAT MÓ eScooter 125-tel, a márka első teljesen elektromos motorkerékpárjával egyszerűbb és kényelmesebb a közlekedés  városok utcáin,  és ez a motorkerékpár egyben lerombolja a hagyományos motorkerékpárokkal kapcsolatos sztereotípiákat is. Fejlett elektromos hajtóműve jobban illeszkedik egy olyan változó világba, amely eltávolodik a hagyományos dolgoktól.

Miközben a SEAT továbbra is elkötelezett az autógyártás mellett, a SEAT MÓ eKickScooter 65 új lehetőségeket nyit szolgáltatóként is. Ezek a jövő egyik legfontosabb mobilitási trendjére adnak választ, ez pedig az együttműködésen és a megosztáson alapuló gazdaság.  Az új SEAT MÓ eKickScooter 65-tel gondoltak a magán felhasználókra, és persze a már meglévő és sikeres SEAT MÓ eKickScooter 25 is ilyen célokat szolgál. (Ez a változat korábban SEAT EXS KickScooter néven volt is ismert).

A SEAT MÓ eScooter 125 magáncélú felhasználásra készült

A SEAT MÓ eScooter 125 világpremierje megmutatja a márka merészségét és elszántságát, hogy megfeleljen az ügyfelek változó igényeinek a városi utcákon is. Korszerű és kompakt formájával  olyan járművet terveztek, amely megfelel az elérhető  és kényelmes közlekedési eszköz iránti  igényeknek.

A motorkerékpár megjelenését a szín paletta emeli ki: a SEAT MÓ eScooter 125 három exkluzív matt festéssel lesz kapható: Daring Red, Dark Aluminium és Oxygen White.

A hátsó kerékbe beépített 9kW-os csúcsteljesítményű villanymotor– ami egyenértékű egy 125 cm3-es motorkerékpárral – 240 Nm nyomatékot generál, és így a “karcsú” városi elektromos motorkerékpár maximális sebessége akár 95km / h is lehet. Sőt ami ennél is fontosabb: csupán 3,9 másodperc alatt gyorsul fel 0 k m-ről 50 km/óra sebességre, azaz ideális a városi forgalomra.

A SEAT MÓ eScooter 125 olyan dinamikai tulajdonságokat mutat, amelyek a különféle vezetési módokkal - City, Sport és Eco – megkülönböztetik versenytársaitól, ráadásul hátrameneti fokozattal együtt, hogy a manőverezés egyszerűbb legyen.

A SEAT MÓ eScooter 125 kismotor 5,6 kWh-os lítium-ion akkumulátor csomagjának egyetlen töltésével akár 125 km-es hatótávolságot is elérhet, tehát a normál használat alapján a magánfelhasználóknak a motorkerékpár akkumulátorát hetente csak egyszer kell feltölteni. Ez a töltési koncepció még praktikusabbá teszi a SEAT MÓ eScooter 125 változatot.

Az akkumulátor akkor is tölthető, ha a motorkerékpár a töltőállomásokon van, de ki is vehető,  és csatlakoztatható az otthoni hálózathoz. Ez a rendszer a SEAT MÓ eScooter 125-öt még kezelhetőbbé teszi a flotta ügyfelek számára, mivel az akkumulátorokat egyszerűen kicserélhetik egymással, és így a motorkerékpárt minimális állásidővel tudják forgalomban tartani.

A gyakorlatiasság nem korlátozódik a teljesítményre és a töltési időkre. A SEAT MÓ eScooter 125 az ülés alatti részben, elegendő fedélzeti tárolóhelyet  kínál akár két bukósisak, vagy egy sisak és más dolgok együttes elhelyezéséhez.

Az egyre inkább digitalizált és összekapcsolt világban a SEAT MÓ eScooter 125 lehetővé teszi, hogy a vezetők okostelefon-alkalmazásuk segítségével nyomon követhessék járműveiket, folyamatosan frissített információkat szolgáltatva a helyzetükről és az állapotukról. Végül, de nem utolsósorban, a SEAT MÓ eScooter 125-nek 2 USB-porttal rendelkezik, így a telefon soha nem fog lemerülni!

Motorkerékpár megosztás

A magán felhasználóknak szánt SEAT MÓ eScooter 125 mellett a SEAT MÓ egy különleges változatot is kínál a motorkerékpár megosztó társaságok számára. A megosztási szolgáltatásra szánt változat az egyéni vásárlók motorjának kulcsfontosságú tulajdonságain épül, de a megosztáson alapuló mobilitáshoz tervezett  néhány plusz elemmel: egy felső doboz  a sisakok tárolására, egy telefontartó, valamint egy hátramenet fokozat,  hogy a manőverezés egyszerűbb legyen.

A megosztásra szánt változat exkluzív sötét alumínium matt festéssel lesz kapható, speciális matricákkal.

SEAT MÓ eKickScooter 65

Az igény, hogy a motorkerékpár az “utolsó kilométert” is meg tudja tenni, óriási mértékben növekszik, mivel a városok egyre zsúfoltabbak,  az utcákon pedig egyre nehezebben lehet haladni. A SEAT MÓ eKickScooter 65 bevezetése a SEAT azon kívánságára épül, hogy minden ügyfél számára megoldásokat kínáljon.

Az első és hátsó lámpák, valamint a féklámpa és az oldalsó / hátsó reflektor növeli a láthatóságot, míg az első dobfék és a hátsó elektromos fék javítja a biztonságot. A SEAT MÓ eKickScooter 65 exkluzív Daring Red matt festéssel lesz kapható.

A SEAT MÓ eKickScooter 65 segít abban, hogy több ember őrizhesse meg mobilitását. A specifikusan flotta használatra tervezett motorkerékpár hatótávolsága a nagyobb 551 Wh akkumulátornak köszönhetően 65 km-re növekszik, a kényelmet  a belső  nélküli  gumikkal növelték meg, a hátsó kereket pedig elektromos fékkel szerelték. A SEAT MÓ eKickScooter 65 az egyik olyan robosztus eKickScooter a piacon, amelyet tartósra terveztek és fejlesztettek. Annak érdekében, hogy megfeleljen a néhány piacon - és különösen Németországban, az eKickScooter szabályozása szempontjából az egyik szigorúbb országban - érvényes szabályozásnak, a SEAT MÓ eKickScooter 65 maximális sebessége 20km / óra lesz.
 
A SEAT MÓ eKickScooter 65 névleges teljesítménye 350 W, ami elegendő energiát ad ahhoz, hogy felmenjen egy max. 20 fokos emelkedőn.

A még sokoldalúbb használat biztosítása érdekében a SEAT MÓ eKickScooter 65 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy három vezetési mód - Eco, Drive és Sport - közül választhasson

Ahogy a mobilitási modellek folyamatosan  fejlődnek, a SEAT eltökélt szándéka, hogy olyan járműveket kínáljon, amelyek megőrzik  az emberek mobilitását. A  SEAT MÓ eScooter 125, valamint a SEAT MÓ eKickScooter 65 olyan közlekedési  módot biztosít, amely megfelel városok és városi régiók igényeinek.

Megjegyzés: Az új, nagyobb hatótávolságú SEAT MÓ eKickScooter 65 mellett a SEAT a SEAT MÓ eKickScooter 25-öt is kínálja (25 km-es hatótávolság,  25km / óra legnagyobb sebesség).

SEAT MÓ eScooter 125 (magán felhasználók számára)

Motor                7kW (9kW csúcs teljesítmény)
Gyorsulás (0-50km/h)    3.9
Csúcs  nyomaték        240Nm
Csúcs sebesség        95km/h
Akkumulátor kapacitás    5.6kWh
Városi hatótávolság     Max 125km

SEAT MÓ eKickScooter 65

Névleges motorteljesítmény    350 W
Akkumulátor kapacitás        551Wh
Csúcs sebesség            20km/h
Városi hatótávolság        65km
Töltési idő                6 óra
Max emelkedési képesség    20 fok

SEAT MÓ eKickScooter 25

Névleges motorteljesítmény    300 W
Akkumulátor kapacitás        187Wh
Csúcs sebesség            25km/h
Városi hatótávolság        25km
Töltési idő                3.5 óra

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2020.08.18-19., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutató

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre