Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.05.17.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A SEAT MÓ eScooter 125 és a SEAT MÓ eKickScooter 65 világpremierje
2020.06.23
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A SEAT MÓ eScooter 125-tel a márka egy teljesen elektromos, a városi utazást megkönnyítő motorkerékpárral kíván megfelelni a jövőbeli mobilitás igényeinek

- Az eScooter 125 9kW-os motorral és 5,6 kW-os akkumulátorral akár 125 km-es hatótávolságot és hasznos városi teljesítményt ad
- A SEAT MÓ eKickScooter 65 az utolsó kilométerek megtételét is egyszerűbbé és kevésbé stresszessé teszi

A városi mobilitás változásával a SEAT olyan megoldásokat szeretne kínálni, amelyek alkalmazkodnak a városok és a városlakók igényeihez. A sorozatgyártású SEAT MÓ eScooter 125 valamint a SEAT MÓ eKickScooter 65 világpremierjével a SEAT megerősíti a városi mobilitás iránti elkötelezettségét.

E járművek nagyon eltérő lehetőségeket kínálnak a mobilitáshoz, rámutatnak a városi dzsungelben való közlekedésünk  változására,  valamint bemutatják a modern világunkban megkövetelt eltérő megoldásokat, amikor az autók néha nem illenek az emberek életmódjába.

A SEAT MÓ eScooter 125-tel, a márka első teljesen elektromos motorkerékpárjával egyszerűbb és kényelmesebb a közlekedés  városok utcáin,  és ez a motorkerékpár egyben lerombolja a hagyományos motorkerékpárokkal kapcsolatos sztereotípiákat is. Fejlett elektromos hajtóműve jobban illeszkedik egy olyan változó világba, amely eltávolodik a hagyományos dolgoktól.

Miközben a SEAT továbbra is elkötelezett az autógyártás mellett, a SEAT MÓ eKickScooter 65 új lehetőségeket nyit szolgáltatóként is. Ezek a jövő egyik legfontosabb mobilitási trendjére adnak választ, ez pedig az együttműködésen és a megosztáson alapuló gazdaság.  Az új SEAT MÓ eKickScooter 65-tel gondoltak a magán felhasználókra, és persze a már meglévő és sikeres SEAT MÓ eKickScooter 25 is ilyen célokat szolgál. (Ez a változat korábban SEAT EXS KickScooter néven volt is ismert).

A SEAT MÓ eScooter 125 magáncélú felhasználásra készült

A SEAT MÓ eScooter 125 világpremierje megmutatja a márka merészségét és elszántságát, hogy megfeleljen az ügyfelek változó igényeinek a városi utcákon is. Korszerű és kompakt formájával  olyan járművet terveztek, amely megfelel az elérhető  és kényelmes közlekedési eszköz iránti  igényeknek.

A motorkerékpár megjelenését a szín paletta emeli ki: a SEAT MÓ eScooter 125 három exkluzív matt festéssel lesz kapható: Daring Red, Dark Aluminium és Oxygen White.

A hátsó kerékbe beépített 9kW-os csúcsteljesítményű villanymotor– ami egyenértékű egy 125 cm3-es motorkerékpárral – 240 Nm nyomatékot generál, és így a “karcsú” városi elektromos motorkerékpár maximális sebessége akár 95km / h is lehet. Sőt ami ennél is fontosabb: csupán 3,9 másodperc alatt gyorsul fel 0 k m-ről 50 km/óra sebességre, azaz ideális a városi forgalomra.

A SEAT MÓ eScooter 125 olyan dinamikai tulajdonságokat mutat, amelyek a különféle vezetési módokkal - City, Sport és Eco – megkülönböztetik versenytársaitól, ráadásul hátrameneti fokozattal együtt, hogy a manőverezés egyszerűbb legyen.

A SEAT MÓ eScooter 125 kismotor 5,6 kWh-os lítium-ion akkumulátor csomagjának egyetlen töltésével akár 125 km-es hatótávolságot is elérhet, tehát a normál használat alapján a magánfelhasználóknak a motorkerékpár akkumulátorát hetente csak egyszer kell feltölteni. Ez a töltési koncepció még praktikusabbá teszi a SEAT MÓ eScooter 125 változatot.

Az akkumulátor akkor is tölthető, ha a motorkerékpár a töltőállomásokon van, de ki is vehető,  és csatlakoztatható az otthoni hálózathoz. Ez a rendszer a SEAT MÓ eScooter 125-öt még kezelhetőbbé teszi a flotta ügyfelek számára, mivel az akkumulátorokat egyszerűen kicserélhetik egymással, és így a motorkerékpárt minimális állásidővel tudják forgalomban tartani.

A gyakorlatiasság nem korlátozódik a teljesítményre és a töltési időkre. A SEAT MÓ eScooter 125 az ülés alatti részben, elegendő fedélzeti tárolóhelyet  kínál akár két bukósisak, vagy egy sisak és más dolgok együttes elhelyezéséhez.

Az egyre inkább digitalizált és összekapcsolt világban a SEAT MÓ eScooter 125 lehetővé teszi, hogy a vezetők okostelefon-alkalmazásuk segítségével nyomon követhessék járműveiket, folyamatosan frissített információkat szolgáltatva a helyzetükről és az állapotukról. Végül, de nem utolsósorban, a SEAT MÓ eScooter 125-nek 2 USB-porttal rendelkezik, így a telefon soha nem fog lemerülni!

Motorkerékpár megosztás

A magán felhasználóknak szánt SEAT MÓ eScooter 125 mellett a SEAT MÓ egy különleges változatot is kínál a motorkerékpár megosztó társaságok számára. A megosztási szolgáltatásra szánt változat az egyéni vásárlók motorjának kulcsfontosságú tulajdonságain épül, de a megosztáson alapuló mobilitáshoz tervezett  néhány plusz elemmel: egy felső doboz  a sisakok tárolására, egy telefontartó, valamint egy hátramenet fokozat,  hogy a manőverezés egyszerűbb legyen.

A megosztásra szánt változat exkluzív sötét alumínium matt festéssel lesz kapható, speciális matricákkal.

SEAT MÓ eKickScooter 65

Az igény, hogy a motorkerékpár az “utolsó kilométert” is meg tudja tenni, óriási mértékben növekszik, mivel a városok egyre zsúfoltabbak,  az utcákon pedig egyre nehezebben lehet haladni. A SEAT MÓ eKickScooter 65 bevezetése a SEAT azon kívánságára épül, hogy minden ügyfél számára megoldásokat kínáljon.

Az első és hátsó lámpák, valamint a féklámpa és az oldalsó / hátsó reflektor növeli a láthatóságot, míg az első dobfék és a hátsó elektromos fék javítja a biztonságot. A SEAT MÓ eKickScooter 65 exkluzív Daring Red matt festéssel lesz kapható.

A SEAT MÓ eKickScooter 65 segít abban, hogy több ember őrizhesse meg mobilitását. A specifikusan flotta használatra tervezett motorkerékpár hatótávolsága a nagyobb 551 Wh akkumulátornak köszönhetően 65 km-re növekszik, a kényelmet  a belső  nélküli  gumikkal növelték meg, a hátsó kereket pedig elektromos fékkel szerelték. A SEAT MÓ eKickScooter 65 az egyik olyan robosztus eKickScooter a piacon, amelyet tartósra terveztek és fejlesztettek. Annak érdekében, hogy megfeleljen a néhány piacon - és különösen Németországban, az eKickScooter szabályozása szempontjából az egyik szigorúbb országban - érvényes szabályozásnak, a SEAT MÓ eKickScooter 65 maximális sebessége 20km / óra lesz.
 
A SEAT MÓ eKickScooter 65 névleges teljesítménye 350 W, ami elegendő energiát ad ahhoz, hogy felmenjen egy max. 20 fokos emelkedőn.

A még sokoldalúbb használat biztosítása érdekében a SEAT MÓ eKickScooter 65 lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy három vezetési mód - Eco, Drive és Sport - közül választhasson

Ahogy a mobilitási modellek folyamatosan  fejlődnek, a SEAT eltökélt szándéka, hogy olyan járműveket kínáljon, amelyek megőrzik  az emberek mobilitását. A  SEAT MÓ eScooter 125, valamint a SEAT MÓ eKickScooter 65 olyan közlekedési  módot biztosít, amely megfelel városok és városi régiók igényeinek.

Megjegyzés: Az új, nagyobb hatótávolságú SEAT MÓ eKickScooter 65 mellett a SEAT a SEAT MÓ eKickScooter 25-öt is kínálja (25 km-es hatótávolság,  25km / óra legnagyobb sebesség).

SEAT MÓ eScooter 125 (magán felhasználók számára)

Motor                7kW (9kW csúcs teljesítmény)
Gyorsulás (0-50km/h)    3.9
Csúcs  nyomaték        240Nm
Csúcs sebesség        95km/h
Akkumulátor kapacitás    5.6kWh
Városi hatótávolság     Max 125km

SEAT MÓ eKickScooter 65

Névleges motorteljesítmény    350 W
Akkumulátor kapacitás        551Wh
Csúcs sebesség            20km/h
Városi hatótávolság        65km
Töltési idő                6 óra
Max emelkedési képesség    20 fok

SEAT MÓ eKickScooter 25

Névleges motorteljesítmény    300 W
Akkumulátor kapacitás        187Wh
Csúcs sebesség            25km/h
Városi hatótávolság        25km
Töltési idő                3.5 óra

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Seat ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák:
ÜZLETI AJÁNLATOK94
Hirdetések17
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Videók készítése3
Bird0
Riport32
Ipari Blog80
Cégfelvásárlás75
NEWS 7752
Ipari cégek2783
Ipari hírek7736
Business4958
Múzeum, ipartörténet204
Autó, jármű, közlekedés6104
BUD330
Autómegosztás, fuvarmegosztás31
Önvezető 219
e-sport19
Audi527
Mercedes902
Opel305
Suzuki267
BMW556
Das WeltAuto51
Seat297
Škoda303
VW409
Tesla6
Munkagép, haszongép1131
Rába113
Scania447
Robot, automatika1094
ABB436
FANUC146
igm114
KUKA 71
Universal Robots45
Mesterséges intelligencia134
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)47
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő234
Lézer78
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika951
Internet599
YouTube102
D nyomtatás70
Fém, gépipar1478
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Agrár201
Élelmiszer223
Logisztika316
Ingatlan, építőipar382
Energia, közmű, akkumulátor1509
Solar84
Bosch791
Siemens448
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone81
Continental140
Hankook Tire222
Michelin115
Kiállítás947
A legutóbbi *Robot, automatika* hírek (a több mint 1.000 hírből):
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Beszélgetés Pavel Bezucký-val, a Universal Robots Közép-Kelet-Európa, Oroszország és FÁK térségért felelős vezérigazgatójával
Az ABB piacra dobta a világ leggyorsabb, legérzékenyebb, drónra telepített, gázszivárgást felderítő és üvegházhatású gázokat mérő rendszerét
Támogatási projekt megvalósulása hajtómû fejlesztésre
2021 első negyedévének eredményei
Új szoftverfejlesztési központ Budapesten
Az Év Beszállítója lett a Bridgestone Tatabánya 2021-ben
Hatékony a betegellátás a chilei kórház földrengésbiztos épületében az ABB eszközeivel
A KR CYBERTECH nano ARC tempót ad az automatizált gyártásnak
Világpremier a szoftver- és érzékelőtechnológiában a Continenaltól
Személyi változás a Universal Robots közép-kelet-európai régióért felelős vezetőségében
Vezetőváltás a hazai Siemensnél - Jeránek Tamás lesz a Siemens Zrt. új elnök-vezérigazgatója
A Siemens a világ legmodernebb gyártói között
Okos és biztonságos a digitális épületfelügyelet a Siemens Desigo CC új verziójával
Ajánló:
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre