Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Új Opel Zafira-e Life: emissziómentes utazás, ötcsillagos színvonalon
2020.06.17
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Kilencszemélyes elektromos utazóautó koronázza meg a Zafira Life sorozatot
- Tiszta ügy: választhatóan 230 vagy 330 kilométeres elektromos hatótáv, WLTP1 szerint
- Komoly teljesítmény: 100 kW/136 lóerő, illetve 260 newtonméteres forgatónyomaték

- „e” mint egyszerű: sokoldalú töltési lehetőségek
- Tetszés szerint választhat 75 vagy 50 kWh-s akkumulátort a vevő
- Guruló „e“-klubszoba: elektromos tolóajtók, mozgatható bőrülések, panorámatető
- Biztonságos: számos vezetéstámogató rendszer óvja az utasokat

Rüsselsheim. Következetesen folytatja portfóliójának villamosítását az Opel: legújabb típusa a teljesen elektromos Zafira-e Life, a sokszemélyes nagyterű személyautók etalonjának számító, kitűnő minőségű Zafira Life sorozat csúcsmodellje. Az új Zafira-e Life emissziómentes, csendes utazással kombinálja a „guruló klubszoba“ erősségeit, az élvezetes vezetést, a háromféle hosszúságú karosszériát és az akár kilenc ülést. Ezekhez járul, hogy a Zafira-e Life legtöbb változatának magassága kisebb 1,90 méternél, így behajthat mélygarázsokba, ami különösen fontos szállodai vendégszállító feladatkörben. Ráadásul rendkívüli extraként vonóhorgot is kínál hozzá az Opel, ezzel felszerelve akár 1000 kilogrammot is húzhat maga után az autó.

100 kW/136 LE teljesítményével és az álló helyzettől kezdve kifejtett 260 newtonméter azonnali nyomatékával a Zafira-e Life felülmúlja a legtöbb elektromos nagyterűt. Csúcssebessége 130 km/h-ra korlátozott, ami kíméli az akkumulátort, növeli a hatótávot, ugyanakkor laza suhanást tesz lehetővé az autópályákon is megfelelő tempóban.

A vevő kétféle méretű lítiumion-akku közül választhat. A 75 kWh2 kapacitásúval osztályelső 330 kilométer a hatótáv (ideális például hosszabb üzleti utakhoz vagy családi nyaralásokra), az 50-essel pedig maximum 230 km, a WLTP1 mérés szerint.

Az akkumulátor minden esetben vízhűtéses, és 27, illetve 18 modulból áll. Mivel az elektromos változat már a tervezés kezdeti fázisában fontos volt, az akkukat a poggyásztér korlátozása nélkül sikerült elhelyezni a csomagtér alatt. Az akkucsomag pozíciójákból adódóan lejjebb viszi a jármű súlypontját, ami előnyösen hat a menettulajdonságokra: különösen kanyarban és oldalszélben teszi kellemesebbé, stabilabbá az utazást. Modern rekuperáló fékrendszerével lassításkor és fékezéskor öntöltéssel energiát nyer vissza a Zafira-e Life, ezáltal működése még hatékonyabb.

„e” mint egyszerű: okosautó-szolgáltatások az OpelConnect-től, és számos töltési opció

A Zafira-e Life feltöltése éppoly egyszerű, mint a vezetése – otthoni fali töltőről, nyilvános oszlopról, villámtöltőről, illetve akár hagyományos konnektorról is feltölthető. A töltőkábelek és fali töltők választéka minden eshetőségre kínál megfelelő megoldást, így a vezető mindig kihasználhatja a legjobb lehetőséget.

A Zafira-e Life egyenáramú villámtöltő oszlopról alapfelszereltségként 100 kW-tal tölthető; az 50 kW-os akkucsomag esetében ez mindössze 30 perces töltési időt jelent 0-80 százalékig. A még nagyobb, 75 kW-os akkuhoz is csak 45 perc szükséges.

Aki inkább rövid utakat tesz meg, bármilyen nyilvános töltőoszlophoz odaállhat, ilyenkor a töltési időt az áramforrás paraméterei, illetve az alapfelszereltségű 7,4 kW-os vagy az opcionális 11kW-os fedélzeti töltőegység határozzák meg. Mindegyik töltési folyamat hatékony és kíméletes, az akkura az Opel 8 év garanciát ad.

Az OpelConnect és a myOpel app sokféle szolgáltatást és távoli elérési lehetőséget nyújt okostelefonról, még praktikusabbá és komfortosabbá téve az Opel villanyautóit, így a Zafira-e Life modellt is.

Az OpelConnect új funkciójának köszönhetően telefonjáról nézheti meg az autós az akku töltöttségi állapotát, beállíthatja a töltést, illetve az elindulás pillanatára előre felfűtheti/lehűtheti az utastér hőmérsékletét. Ezenkívül baleset esetén az OpelConnect automatikus segélyhívást indít, valamint gyors és egyszerű elérést biztosít az assistance szolgáltatóhoz is. A hamarosan érkező élő navigáció szolgáltatás3 valós időben jelzi majd a beépített navigációs rendszeren a forgalommal kapcsolatos legtöbb adatot, melyeket figyelembe vesz az útvonaltervezésnél.

Háromféle Zafira-e Life: S, M és L hosszúság

A Zafira-e Life vásárlói háromféle hosszúságból választhatnak majd – bármilyen igényre. A rövid Opel Zafira-e Life S (2021 elejétől elérhető) a nagyterűek között igen kompaktnak számít, mégis tágas férőhelyet nyújt akár kilenc személynek – ez egyedülálló a kategóriában. Ugyanígy páratlan a kis fordulókör (11,3 méter), a kezes viselkedés és a kétoldali, szenzorvezérlésű tolóajtó, amely kívülről a kocsi alatti láblendítésre is nyílik. Az Opel Zafira-e Life M tengelytávja 35 centiméterrel hosszabb (3,28 méter, mind az M, mind az L kivitel esetében), és nagyobb a hátsó utasok lábtere is. Ez a változat már a nagyterű autók D-szegmensébe tartozik. A vetélytársakat felülmúlva az Opel nagy hátsó csapóajtóval és könnyen hozzáférhető poggyásztérrel szerez jó pontokat. Az 5,30 méteres Opel Zafira-e Life L a felső kategória kihívója, maximális raktere 4500 liter.

Az első utasülés előrehajtható támlájának köszönhetően akár 3,50 méter hosszú tárgyat lehet szállítani a kocsi belsejében. Ahhoz, hogy 1500 literre bővüljön (tetőig megpakolva) a Zafira-e Life S csomagtere, egyszerűen le kell fektetni a harmadik sori üléseket. Ha pedig kivesszük azokat, 3397 litere nő a térfogat.

Nagystílű a Zafira-e Life komfortja is: az elektromos utazó és szállodai autó valamennyi változatához kínál az Opel alumíniumsíneken könnyedén csúsztatható bőrüléseket. Bőr kivitelben hat, hét vagy nyolc üléses konfiguráció választható.

A két hosszú tengelytávú kivitelt a VIP tárgyaló kialakítás koronázza meg, ami elöl fűthető masszázsüléseket, mögöttük pedig négy komfortos, 48 centiméter széles, elcsúsztatható bőrfotelt kínál. A VIP-vendégek akár egymással szemben is ülhetnek.

Minden kontroll alatt: szemmagasságú kijelző, adaptív sebességtartó és 180 fokos tolatókamera

Az Opel új, teljesen elektromos nagyterű személyautója sokféle modern vezetéstámogató rendszert vonultat fel. A jármű előterét kamera- és radaralapú rendszer pásztázza. Az autó felismeri az utat keresztező gyalogosokat, és 30 km/órás sebességig vészfékezésre is képes. Az adaptív sebességtartó az elöl haladó járműhöz igazítja a tempót, automatikusan elveszi a gázt, és szükség esetén le is lassít, akár 20 km/órára. Az aktív sávtartó mellett fáradtságjelző is segíti a vezetőt: figyelmezteti, ha túl régóta ül a volánnál, és ideje pihenőt tartani. Az automatikus távolsági fényszórók szintén növelik a vezetési komfortot. A sebességet, a követési távolságot és a navigáció jelzéseit színes, szemmagasságú kijelzővel is mutatja a Zafira-e Life – ez is egyedülálló a szegmensben.

Beparkoláskor első és hátsó radar figyelmezteti a sofőrt az akadályokra. A tolatókamera képe kiviteltől függően a belső tükörben vagy a hétcolos központi kijelzőn jelenik meg – utóbbi esetben 180 fokos látószöggel, madártávlati perspektívából.

A hétcolos érintőképernyővel rendelkező Multimedia vagy a Multimedia Navi Pro infotainment-rendszerek az Apple CarPlay és az Android Auto okostelefon-kivetítést is támogatják. A Multimedia Navi Pro a közeljövőben valós idejű útinformációk alapján is képes lesz áttekintést adni az aktuális közlekedési helyzetről, az OpelConnect jóvoltából. Valamennyi kivitelhez kapható lesz prémium hangrendszer, ez esetben tíz hangszóró kényezteti el az utasokat első osztályú zenei élménnyel.

Az új, teljesen elektromos Zafira-e Life a Zafira Life sorozat csúcsmodelljeként eszményi választás a környezettudatos magánszemélynek, illetve igényes vállalatoknak. Az Opel új villanyautója már a nyár folyamán megrendelhető lesz; az első autók idén év végén érkeznek meg tulajdonosaikhoz.

[1] Az adatokat a WLTP eljárás szerint állapítottuk meg (VO (EG) Nr. 715/2007 és VO (EU) Nr. 2017/1151). A mindennapi használat tényleges hatótávja ettől eltérő lehet, és különböző tényezőktől függ, különösen a személyes vezetési stílustól, az útviszonyoktól, a külső hőmérséklettől, a fűtés és a klímaberendezés használatától, valamint az utastér előkondicionálásától.

[2] 2021 elejétől elérhető.

[3] Az Élő navigáció szolgáltatások az aktiválástól számított 36 hónapig ingyenesek, azután lehetőség lesz az előfizetésre.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő ; IT, informatika ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre